Cum de a alege o cameră foto

Achiziționarea unei camere este o mare decizie.Primul pas în alegerea tipului de cameră de cumpărare este de a decide asupra unui buget realist. Apoi, selectați un tip de cameră. Principalele tipuri sunt: ​​DSLR (reflex digital pentru un singur lentile), punct-și-film (numit și "compact") și fără oglindă. Fiecare tip are propriile sale avantaje, pe baza tipului de fotografie pe care intenționați să o faceți cu camera și cât de des veți folosi.

Pași

Partea 1 din 3:
Selectarea unei game de prețuri
  1. Imagine intitulată Alegeți o cameră foto 1
1. Decideți cât de mare este un buget pe care îl aveți pentru cameră. Aceasta este o modalitate bună de a evalua ce calitate a camerei veți cumpăra. Camere mai mari, camere de schimb, cu imagini de înaltă rezoluție și lentile interschimbabile - cum ar fi un DSLR-poate costa peste 1.000 USD USD, în timp ce camerele mai ieftine punct-și-trage pot fi la fel de puțin de $ 150 USD.
  • Un buget acoperit la 500 USD, de exemplu, exclude deja multe camere și vă poate ajuta să vă luați decizia pentru dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră foto 2
    2. Luați în considerare cât de des veți folosi camera. Cea mai bună cameră pentru dvs. va varia în funcție de faptul că veți folosi sau nu aparatul foto zilnic, lunar sau doar de câteva ori pe an. Cu cât folosiți mai mult camera, cu atât mai mult are sens să investească sute de dolari în ea.
  • Dacă tot ce aveți nevoie este o cameră foto pentru instantaneele de vacanță, atunci un model mai ieftin ar putea fi mai bine pentru dvs.
  • Dacă veți folosi camera cel puțin o dată pe săptămână (fie ca un hobbyist sau în scopuri profesionale), luați în considerare o cameră mai scumpă fără oglindă sau un DSLR.
  • Sau, dacă veți folosi frecvent aparatul foto, dar calitatea fotografiilor nu este o prioritate ridicată, puteți achiziționa o cameră compactă cu rază mijlocie.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră foto 3
    3. Gândiți-vă în ce contexte veți folosi camera. O cameră care este minunată pentru portreturile de studio nu va fi o cameră excelentă de a lua o excursie de drumeții sau backpacking. Dacă intenționați să călătoriți cu camera dvs. sau să fotografiați în aer liber, cumpărați o cameră care nu va rupe banca să înlocuiască. De asemenea, dacă intenționați să fotografiați numai fotografii interioare de înaltă calitate, optați pentru un DSLR scump sau o cameră fără oglindă.
  • Ca regulă generală de mare, camerele mai mici, mai compacte și camerele cu mai puține părți detașabile sau interschimbabile sunt cele mai bune pentru a călători cu.
  • Partea 2 din 3:
    Selectarea unui tip de cameră
    1. Imagine intitulată Alegeți o cameră foto 4
    1. Achiziționați un DSLR dacă sunteți un hobbyist serios sau un profesionist. DSLR-sau digital Lens unic de reflux sunt ceea ce mulți oameni cred că atunci când fotografiază o cameră. DSLRS cuprind un corp și lentile detașabile. Acest tip de cameră are imagini extrem de de înaltă calitate, care pot fi îmbunătățite la dimensiuni extraordinare. Nu sunt ieftine, dar un bun DSLR poate costa aproximativ 500 USD, în timp ce modelele de calitate profesională pot costa peste $ 1.200 USD.
    • Cumpărarea unui DSLR de înaltă calitate vă permite să achiziționați o varietate de tipuri de lentile - de exemplu, unghi larg, macro sau ochi-ochi - fără a fi nevoie să achiziționați o cameră nouă pentru fiecare lentilă.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră foto 5
    2. Selectați un DSLR pentru controlul complet asupra procesului de realizare a fotografiilor. Cu un DSLR, aveți control total asupra fotografiei. Puteți regla numai viteza obturatorului, diafragma numai, schimbați viteza ISO la ceea ce doriți, sau utilizați-o ca un punct mare și trage. Spre deosebire de aparatul și trage camerele, puteți utiliza lentile interschimbabile. Aceasta înseamnă că aveți o gamă largă de lentile pentru a alege, în funcție de producător.
  • Downsidele DSLRS sunt că sunt mai grele și mai scumpe. Ele sunt, de asemenea, mai puțin practice de transportat în jur.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră foto 6
    3. Cumpărați un punct-and-trage dacă doriți o cameră ieftină care este ușor de utilizat. Punctul și trage camerele sunt exact ceea ce sună ca: vă îndreptați camera dvs. la subiect, măriți sau ieșiți, apoi apăsați butonul pentru a face fotografia. Astfel de camere necesită foarte puțin efort din partea fotografului. Ele se concentrează în mod obișnuit și se adaptează la condițiile de lumină.
  • Un dezavantaj al stilului de cameră și de filmare este că, dacă aveți vreo dorință de a captura copii în mișcare rapidă sau animale de companie, întârzierea de declanșare a unui punct și trage va face imposibilă.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră foto 7
    4. Optați pentru un punct-and-trage dacă doriți o cameră goală, un aparat de fotografiat ieftin. Camerele de la punct și de fotografiere nu au multe clopote și fluiere ale DSLR mai scumpe. Nu există, de obicei, controale manuale, deci au un control relativ mic asupra imaginii de ieșire. Cu toate acestea, acest lucru nu este neapărat un lucru rău: punctele-și-loșii produc imagini bune și sunt bune pentru fotografii casual, ocazionali.
  • Acest tip de aparat de fotografiat are, de asemenea, percul de a fi mic: cele mai multe puncte-loots se pot potrivi cu ușurință într-un rucsac mic sau un buzunar de pungă și mulți ar putea să se potrivească în buzunar.
  • Point-and-Shoot Compact Camere interval de preț de la $ 200-400 USD.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră foto 8
    5. Cumpărați o cameră fără oglindă pentru portabilitate și o calitate relativ ridicată. Camerele fără oglindă pot fi substanțial mai mici decât DSLRS, deoarece structura lor internă este diferită și nu au o structură de oglindă ușoară. În timp ce aceste camere nu oferă calități de imagine destul de mari ca camerele DSLR, ele produc fotografii de înaltă calitate. Lentilele interschimbabile sunt un alt perk, care permite utilizatorilor să utilizeze diferite lentile în diferite setări.
  • Camerele fără oglindă au alte nume diferite. Cel mai frecvent, se numesc camere fără o oglindă, camere interschimbabile (MILC).
  • MILCS începe în gama USD de 300-400 USD. MILC-urile profesionale pot costa la fel de mult ca $ 4.000 USD.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră foto 9
    6. Selectați o cameră analogică (film) dacă doriți o opțiune ieftină, de înaltă calitate. Acum că un număr bun de hobbyști și profesioniști merg digital, camerele de film au avantajul de a fi extrem de ieftin comparativ cu o cameră digitală de aceeași calitate. Camerele de film nu au aceleași probleme cu zgomotul vizual ca camere digitale cu rază scăzută, deși, desigur, obțineți cereale de la film. Aproape toate camerele de film sunt SLR, iar calitatea lor este comparabilă cu cea a DSLRS.
  • Desigur, folosind o cameră analogică aduce multe alte cheltuieli cu ea. Va trebui să plătiți pentru film și pentru a dezvolta costuri, dacă nu știți pe cineva cu o cameră întunecată și sunteți pregătiți să învățați cum să vă dezvoltați propriul film B & W. Dezvoltarea filmului poate deveni scump dacă luați o mulțime de fotografii.
  • Puteți găsi camere de film decente, neutilizate pentru 200 USD sau mai puțin.
  • Partea 3 din 3:
    Comparând camerele în persoană
    1. Imagine intitulată Alegeți o cameră foto Pasul 10
    1. Vizitați magazinul foto local și cereți să încercați niște camere. Odată ce aveți o idee brută despre tipul de cameră pe care doriți, vizitați un magazin de fotografii și gestionați camerele. Cu camere digitale, puteți chiar să strângeți câteva fotografii chiar în magazin și puteți vedea cum vă place. Este important să vă place cum se simte camera în mâinile voastre și că se simte natural să dețină și să tragi. Considera:
    • Este prea complicată? Vei evita fotografiile pentru că este o durere?
    • Simțiți greutatea. Este prea greu pentru a purta în jur în timpul vacanței?
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră de cameră 11
    2. Adresați-vă prietenilor sau membrilor familiei dacă vă puteți încerca camerele. Mai ales dacă intenționați să cumpărați o cameră de 1.000 $ + USD, este înțelept să încercați înainte de a cumpăra. Întrebați pe cineva pe care îl cunoașteți bine dacă le puteți împrumuta camera și trage câteva duzini de fotografii. Asigurați-vă că vă place gradul de control al camerei dvs., precum și dimensiunea și simt.
  • Dacă știți pe cineva cu o cameră similară cu cea pe care doriți să o cumpărați, spuneți ceva de genul: "Bună, mă gândesc să cumpăr o cameră la fel ca a ta, dar aș dori să încerc câteva dintre caracteristici înainte de a face achiziția. Ți-ar deranja dacă încerc a ta pentru câteva zile?"
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră foto 12
    3. Selectați o marcă de cameră pentru a achiziționa. Majoritatea mărcilor majore ale camerei-E.G., Camera, Nikon și Fuji - toate produc camere de înaltă calitate. Dacă achiziționați un punct-și-trageți de câteva ori pe an, orice marcă va fi bine. Cu toate acestea, dacă cumpărați o cameră pro-nivel, ar trebui să faceți unele cercetări pentru a afla ce brand - și ce cameră specifică se potrivește cu nevoile dvs.
  • Examinați listele de camere pe site-urile diverselor branduri sau vorbiți cu personalul de vânzări din magazinul dvs. local de fotografie pentru a vedea ce mărci și camere specifice pe care le recomandă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă nu sunteți sigur că faceți fotografii hobby-ul dvs., obțineți un punct și fotografiați cu opțiuni avansate. Ele nu sunt la fel de scumpe ca un DSLR, dar vă oferă posibilitatea de a experimenta diferite setări.
  • Cumpărați o mulțime de memorie pentru camera dvs. Este ieftin. Nu cumpărați o cantitate mică și recurgeți la ștergerea imaginilor pe cameră pentru a face loc. În plus, ștergerea imaginilor poate corupe cardul. Formați cardul de memorie de fiecare dată după ce îl încărcați pe computer.
  • Nu uitați să obțineți accesorii pentru cameră.O curea de transport sau o pungă poate fi un lifesaver atunci când vă purtați camera în jurul multor. De asemenea, puteți dori să includeți un scaner de bună calitate în bugetul dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar