Cum să decoreze camera unui copil fără pictura

Vechiul tău de 5 ani dorește un portret de dimensiune de viață al wiggles pe peretele dormitorului ei sau poate că vârsta de 11 ani a decis că vrea să trăiască într-o cameră neagră cu sclipici de argint tencuit peste toleranță. Cum puteți evita astfel de dezastre și încă vă răsfățați setea copilului pentru auto-exprimare? Iată câteva idei de decorare creative (dar temporare) pe care tu și copilul tău le pot folosi pentru a personaliza spațiul său.

Pași

  1. Imaginea intitulată Decorează un copil
1. Pentru copii mici, utilizați hârtie crep pe o rolă (disponibilă la magazinele de aprovizionare sau meșteșuguri ale profesorului) pentru degetul, buretele sau alte picturi tactile. Puteți pune hârtia apoasă, lăsați copilul vopsea la conținutul inimii ei și apoi atârnați pictura terminată de pe peretele copilului dumneavoastră. O altă metodă este să atârnați foi goale de la tavan la podea, cum ar fi tapetul și lăsați copilul tău "vopsea de corp pe perete. Acest lucru poate fi dezordonat și au rezultate imprevizibile, totuși.
  • Imaginea intitulată Decorează un copil
    2. Pre-adolescenții se vor bucura de tradiția onorată a colajului revistei. Utilizați un adeziv detașabil, care nu poate fi datorat (cum ar fi lipicios) pentru a aranja imagini tăiate de stele de film, muzicieni preferați și pantofi râvniți peste tot pe pereți. Cea mai bună parte a activității distractive pentru întreaga familie, atâta timp cât nu vă deranjează să vă faceți puțin murdar. Faceți amprente de mână, amprente și splatters. Este ca și cum ați colorat pereții, dar fără mânia părintească și deteriorarea permanentă.
  • Imaginea intitulată Decorează un copil
    3. Copiii mai mari pot avea deja o colecție de lucrări de artă din clasele de artă școlară. Transformați camera copilului într-un mini-muzeu prin încadrarea desenelor și picturilor copilului cu hârtie, pegboard sau cadre din lemn și atârnând-le în întreaga cameră. Această tehnică de decorare este că copilul dumneavoastră poate adăuga în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată Decorează un copil
    4. Dacă inima copilului dvs. este pus pe schimbarea în întregime a culorii pereților, încercați să utilizați tapet - fără a fi de fapt de a fi de fapt. Faceți o excursie la magazinul de bunuri de acasă și alegeți eșantioane de hârtie sau resturi. Nu vă faceți griji dacă rămășițele nu sunt suficient de mari pentru a acoperi întregul perete - crearea unui colaj de diferite modele și culori face parte din distracție.
  • Imaginea intitulată Decorează un copil
    5. Pentru a adăuga textura, alegeți unele resturi de țesături dintr-un magazin de meserie pentru a atârna ca tapiserii. Dacă copilul dvs. doarme într-un pat supraetajat, țesăturile pot fi atârnate de la bordurile pentru a crea o "cort". Acest lucru poate face ca camera să se simtă mai mare și creează un loc minunat pentru pretindere!
  • Imaginea intitulată Decorează un copil
    6. Hanging Mobiles nu sunt doar pentru copii. Umpleți un spațiu în cameră prin modelarea unui "candelabru" din jucăriile vechi, animalele umplute sau orice obiecte ușoare. Copiii mai mari s-ar putea bucura de mobili care reflectă hobby-urile lor. Carte de baseball, papuci vechi de balet, și panglici sportive sunt toate materiale bune.
  • Imaginea intitulată Decorează un copil
    7. Țesătură agățată de pereți - atașată numai în partea de sus cu niște unghii de finisare curat - adaugă o culoare de culoare într-o cameră și puteți să o luați în jos.De asemenea, încercați să închideți cadre de imagine (cu unghii prin țesătură) pe partea superioară a foii de țesături pentru a avea un colaj frumos de imagine.
  • Imaginea intitulată Decorează un copil
    8. Adăugați butoane decorative la mobilier. Mii sunt disponibili acum, veți găsi unul care se va referi la ceva important în viața copilului dvs. - sportul preferat, un animal pe care îl iubesc... Poți chiar să-i implice cu adevărat, lăsându-i să-și vopsească propriile butoane!
  • Imaginea intitulată Decorează un copil
    9. Auto-stick, detașabil, fundal frontiere, picturi murale și desene. Ei nu deteriorează pereții, dar adăugați o mulțime de culoare și caracter. Are fiul tău în vârstă de mașini ABC și de desene animate? Îndepărtați-le, spălați pereții, rămâneți pe frontierele Batman și autocolante. Ele sunt disponibile la multe locuri care vând tapet, precum și on-line. Ei vor dura cel puțin un an.De fapt, aceste frontiere auto-stick sunt frumoase pentru adăugarea unei stropi ușoare de culoare în orice cameră. Unele dintre aceste produse sunt "ieftine în căutarea" (cum ar fi hârtia pe raft), dar multe sunt indistinguizabile de la tapetul calității.
  • Imaginea intitulată Decorează un copil
    10. Amintiți-vă să atârnați arta și alte decorațiuni destul de scăzute pentru ca copilul să aprecieze... si da, atingere. Prea multe camere de copii frumos decorate au imaginile, rafturile etc. Totul la înălțimea adulților. Care îi pasă dacă se pare că a ieșit dintr-o revistă? Cui cameră este oricum? Puneți posterul ABC la nivelul copilului, astfel încât ea poate aprecia acest lucru.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați un ochi pentru caractere preferate - reviste, cutii de încălțăminte, etichete de îmbrăcăminte, cutii de pastă de dinți, orice. Imaginile tăiate dintr-o cutie de pantofi, o geantă de cumpărături preferată etc. poate fi înregistrată la perete, de exemplu, un spiderman care se învârte "dintr-o" web "făcută dintr-o bucată de fire.
  • Face o zi în decorarea. Invitați prietenii copilului dvs. la burete-vopsea pe pereții de papered. Acest lucru va face procesul mai interesant și va lăsa copilul să știe că creativitatea este importantă și distractivă.
  • Nu cheltuiți o mulțime de bani pe decorațiuni. Amintiți-vă, creativitatea este scopul aici. Copilul dvs. va fi mai mândru de o cameră plină de propria ei lucrare și ingeniozitate decât va fi de decorațiuni scumpe cumpărate. În plus, știi că copiii își schimbă rapid gusturile și pot dori să înlocuiască o decorare aproape de îndată ce au pus-o.
  • Faceți-o cu adevărat distractivă și nu plictisitoare.
  • Umple baloanele cu vopsea și aruncați-le la perete pentru a face un model epic dacă doriți să aveți un pic de distracție.
  • Avertizări

    Când agățați telefoanele mobile, asigurați-vă că sunt în afara copiilor mici care ar putea încerca să stea pe ei sau să-i tragă în jos. De asemenea, asigurați-vă că nu există margini ascuțite sau piese grele care ar putea provoca daune dacă mobile cade. Tapiserii ar trebui, de asemenea, să fie atârnați în siguranță, mai ales dacă sunt atașați la un pat supraetajat sau folosit pentru a face un cort. Asigurați-vă că copiii sunt suficient de vechi pentru a înțelege că țesătura nu este menită să stea sau să se joace.
  • Păstrați dragi departe de lumini și ventilatoare de tavan. Acestea includ lucrări deasupra lămpilor de birou - niciodată nu știți când banda își va pierde stickența și va lăsa un poster să se ridice pe un bec de lumină. (A fost acolo, a văzut că, a pierdut un poster preferat - dar, din fericire, nu casa mea).
  • Dacă ele insistă asupra lucrurilor grele, le-au adus în siguranță, altfel, pot cădea pe copil și pot provoca vătămări grave.
  • Asigurați-vă că orice vopsea pe care o utilizați este o formulă netoxică. Majoritatea vopselelor concepute pentru utilizarea copiilor vor avea această denumire pe ambalaj.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar