Cum să vă permiteți îngrijirea de zi pentru al doilea copil

Cu costurile de îngrijire a zilei de îngrijire se referă la o economie dificilă, devine din ce în ce mai greu să se ofere costurile îngrijirii de zi pentru primul dvs. copil, să nu mai vorbim de al doilea. Cu toate acestea, puteți lua pași pentru a vă permite cel de-al doilea copil. Puteți reduce costurile și puteți fi mai inteligent cu privire la banii dvs. De asemenea, puteți face îngrijirea copiilor mai accesibilă utilizând câteva sfaturi, precum și aplicarea asistenței guvernamentale dacă sunteți eligibil.

Pași

Partea 1 din 3:
Tăierea cheltuielilor inutile
  1. Imagine intitulată permite o îngrijire de zi pentru al doilea copil Pasul 1
1. Face un buget. Efectuarea unui buget este esențială deoarece vă arată ceea ce faceți, care sunt cheltuielile dvs. și unde vă puteți permite să reduceți. Lipirea la acel buget poate fi dificilă, dar acest lucru vă poate ajuta să vă apropiați de faptul că al doilea copil.
  • Începeți prin a imagina exact cât de mult faceți. Desigur, venitul dvs. poate varia, dar faceți tot ce este mai bun pentru a afla care este venitul dvs. total.
  • Apoi, dați seama de cheltuielile dvs. După cum faceți, asigurați-vă că ați dat seama într-un tampon de 10%. Adică dacă credeți că aveți nevoie de 200 de dolari pentru alimente, figura pe 220 de dolari și faceți acest lucru cu toate facturile dvs.
  • Utilizați tehnologia pentru a vă ajuta. Puteți utiliza o aplicație pe telefon pentru a vă ajuta să rămâneți la buget. De exemplu, îl puteți folosi pentru a urmări ceea ce petreceți în fiecare zi.
  • Imagine intitulată permite o îngrijire de zi pentru al doilea copil Pasul 2
    2. Stabiliți o alocație săptămânală. Toată lumea are nevoie de puțin suplimentar pentru fiecare zi distractiv lucruri și nevoi. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că nu cheltuiți mai mult decât ar trebui. Stabilind o alocație săptămânală a cât de mult puteți cheltui poate ajuta.
  • Intrați într-o indemnizație cu înțelegerea că atunci când a dispărut, a dispărut.
  • Încercați să o luați în numerar, deoarece este mai ușor să o vizualizați în scădere.
  • Imagine intitulată permite o îngrijire de zi pentru al doilea copil Pasul 3
    3. Scapa de cheltuieli suplimentare. Stați jos și luați o privire asupra cheltuielilor dvs. Decideți ce este cu adevărat necesar și ce poate fi tăiat. În timp ce acest proces poate fi greu, acest lucru vă poate ajuta să eliberați bani pentru a plăti pentru îngrijirea copiilor.
  • De exemplu, poate puteți anula factura de cablu sau abonamentele din revista dvs. Aceste mici luxuri nu pot suna mult individual, dar pot adăuga.
  • O altă modalitate de a reduce cheltuielile este comerțul care mănâncă pentru a mânca acasă.
  • Un alt sacrificiu pe care l-ai putea face este să-ți taie cea de-a doua mașină sau chiar singura ta mașină. Cu toate acestea, trebuie să cântăriți costul și efortul pe care l-ar putea lua pentru a merge fără mașină, mai ales dacă transportul public în zona dvs. nu este mare.
  • Imagine intitulată permite îngrijirea de zi pentru al doilea copil Pasul 4
    4. Fi inteligent la magazinul alimentar. Când mergeți la magazinul alimentar, faceți o listă înainte de a merge. Asigurați-vă că cumpărați numai lucruri pe listă și nu vă îndepărtați pentru extras.
  • Căutați cupoane. Există multe site-uri disponibile unde puteți găsi și imprima cupoane. De asemenea, puteți să vă uitați la site-ul magazinului de produse alimentare, deoarece mulți au opțiuni digitale pentru adăugarea de cupoane. O altă opțiune este de a utiliza aplicații de salvare, unde le utilizați la magazin, fie încărcați o imagine a primii dvs. după schimbul pentru numerar.
  • Cumpărați cel mai ieftin brand. Atunci când alegeți ce articol de cumpărare, căutați întotdeauna să vedeți care este cel mai ieftin pe uncie. Cele mai multe magazine alimentare au prețul pe uncie pe eticheta de preț, ceea ce face acest proces mai ușor.
  • Skipping Impulse Cumpărarea este, de asemenea, importantă la alte magazine, de asemenea.
  • Imagine intitulată permite îngrijirea de zi pentru al doilea copil Pasul 5
    5. A face cumparaturi prin apropiere. Probabil că deja știți să comparați prețurile pe elementele pe care le cumpărați, în special pentru achiziții mari. Cu toate acestea, s-ar putea să nu vă gândiți să faceți același lucru atunci când doriți să angajați pe cineva pentru un serviciu. Cu toate acestea, prețurile pentru servicii, cum ar fi instalațiile sanitare, pot varia foarte mult și ar trebui să comparați prețurile online sau să apelați în jur.
  • Puteți utiliza anunțuri alimentare online pentru a compara prețurile pe alimentele pe care le cumpărați.
  • Uită-te întotdeauna la recenzii în timp ce te uiți la prețurile pentru servicii. Dacă serviciul se face prost, nu economisiți bani, mai ales dacă aveți nevoie să o faceți din nou.
  • Imagine intitulată permite îngrijirea de zi pentru al doilea copil Pasul 6
    6. Reparații în loc de cumpărare. Când este posibil, reparați articolele când se descompun în loc să cumpere ceva nou. Repararea vă poate economisi bani în timp, deoarece puteți repara singur elementul sau puteți plăti pe cineva să o facă pentru mai ieftin decât ar fi să cumpărați unul nou.
  • De exemplu, coaseți acea gaură mică din cămașa dvs. sau obțineți pe cineva să vină reparați computerul atunci când începe să acționeze.
  • Dacă nu știți cum să reparați ceva, încercați să căutați un tutorial online. Va găsi probabil unul pentru exact ce trebuie să faceți.
  • Partea 2 din 3:
    Efectuarea de azi mai accesibilă cu un al doilea copil
    1. Imagine intitulată permite îngrijirea de zi pentru al doilea copil Pasul 7
    1. Alegeți o zi de zi în casă. Adesea, în timpul zilelor de zi sunt mai ieftine decât centrele mai mari. Aceste daune de zi sunt de obicei conduse de o singură persoană sau un cuplu în casa lor, deci au mai puține costuri.
    • Verificați cu statul dvs. pentru a vă asigura că îngrijirea pe care o alegeți este licențiată.
    • Luați întotdeauna timp pentru a verifica îngrijirea de zi și proprietarul pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil lăsând copilul acolo.
  • Imagine intitulată permite îngrijirea de zi pentru al doilea copil Pasul 8
    2. Cereți o reducere de frate. Unele îngrijiri de zi oferă o reducere pentru un al doilea copil. Încărcarea dvs. poate fi una dintre ele, care vă poate ajuta să economisiți bani.
  • Întrebați ce reducătorul de frate este data viitoare când vă luați copilul.
  • În timp ce reducerea de frate poate să nu fie o mulțime, fiecare mic pic poate ajuta.
  • Imagine intitulată permite o îngrijire de zi pentru al doilea copil Pasul 9
    3. Așteptați să aveți un al doilea copil. Dacă așteptați până înainte ca primul copil să intre în școală, veți avea doar un copil în îngrijirea copiilor la un moment dat. În timp ce nu este o soluție dacă sunteți deja însărcinată, dacă puteți să vă planificați înainte, vă poate ajuta să vă mențineți cheltuielile în jos.
  • Nu uitați să vă gândiți cât timp veți fi plecați cu concediul de maternitate. De exemplu, dacă sunteți în stare să luați o lună sau două de concediu de maternitate, factorul că în calculele dvs. de timp.
  • Cu majoritatea școlilor, această metodă va pune copiii dvs. la aproximativ 4 1/2 la 5 ani. Poate fi chiar mai puțin dacă copilul dvs. merge într-o preșcolară de zi cu zi.
  • Cu toate acestea, trebuie să vă gândiți la locul în care copilul dvs. va merge după școală. După programele școlare pot fi mai ieftine decât îngrijirea copiilor, dar probabil că veți avea unele cheltuieli. O opțiune, totuși, este de a angaja un babysitter adolescent pentru a urmări copilul dvs., care poate fi mai ieftin decât alte opțiuni.
  • Imagine intitulată permite o îngrijire de zi pentru al doilea copil Pasul 10
    4. Împărțiți un nanny. Angajarea unei nanny pentru doi copii poate fi costisitoare. Cu toate acestea, dacă împărțiți costurile cu o altă familie sau chiar două familii, puteți reduce semnificativ costurile.
  • Luați în considerare alte familii cu copii asemănători, care ar putea fi dispuși să împărtășească costurile cu dvs.
  • Puteți găsi nannies pe site-uri de îngrijire. Puteți încerca, de asemenea, o pereche, care este un student străin care ar trăi în casa ta. Acest student ar avea grijă de copiii dvs. și, în schimb, să primească o bursă, precum și o cameră și o bord.
  • Imagine intitulată permite îngrijirea de zi pentru a doua etapă a copilului 11
    5. Obțineți creditul dvs. fiscal. Dacă sunteți eligibil, puteți obține un credit pe impozitele dvs. pentru îngrijirea copiilor. Nu veți primi asistență pe tot parcursul anului, dar veți primi ajutor atunci când vine timpul să vă depuneți taxele.
  • Pentru a fi eligibil, trebuie să aveți un copil sub vârsta de 13 ani sau dependent de peste 13 ani cu un handicap. De asemenea, trebuie să fiți venit venit în anul precedent, deși vă puteți califica, de asemenea, dacă sunteți student sau dezactivat.
  • Fișier de impozite cu partenerul dvs. dacă sunteți căsătoriți. Dacă sunteți singuri, faceți doar propriile impozite. Când faceți, va trebui să adăugați formularul 2441 (cheltuieli de îngrijire copil și dependent) la impozitele dvs., ceea ce decide suma pe care o primiți.
  • Imagine intitulată permite o îngrijire de zi pentru al doilea copil Pasul 12
    6. Întrebați despre un cont de cheltuieli flexibile (FSA). Unele locuri de muncă oferă acest beneficiu. Un FSA este un cont în care puteți renunța la bani în special pentru îngrijirea copiilor. Beneficiul este că banii sunt neimpozabili.
  • Cu toate acestea, puteți pune o anumită sumă, limitată de guvernul federal. Începând cu anul 2016, puteți contribui cu 2.500 de dolari dacă sunteți singuri sau 5.000 de dolari în total dacă sunteți căsătoriți.
  • De asemenea, trebuie să țineți pasul cu cheltuielile dvs., deoarece trebuie să trimiteți înregistrări pentru a obține banii. În plus, orice bani rămași în cont la sfârșitul anului este pierdut.
  • Imagine intitulată permite o îngrijire de zi pentru al doilea copil Pasul 13
    7. Întrebați despre beneficiile pentru îngrijirea copiilor. Dacă lucrați pentru o companie mare, aceasta poate oferi îngrijirea copiilor la un cost redus. Alte companii oferă credite pentru îngrijirea copiilor, deoarece doresc să vă păstreze personal, dar realizează costurile sunt ridicate. Discutați cu HR pentru a vedea ce trebuie să vă ofere compania dvs.
  • Imagine intitulată permite o îngrijire de zi pentru al doilea copil Pasul 14
    8. Luați în considerare schimbarea programului. O altă opțiune se schimbă programul sau programul partenerului dvs. pentru a acoperi îngrijirea copiilor. De exemplu, ați putea lucra duminică până joi, în timp ce partenerul dvs. ar putea lucra marți până sâmbătă. În acest fel, ați fi disponibil pentru a acoperi îngrijirea copiilor vineri și sâmbătă, iar partenerul dvs. ar putea să acopere duminică și luni. La rândul său, ar trebui doar să plătiți pentru îngrijirea copiilor 3 zile pe săptămână.
  • O altă opțiune este una dintre dvs. nopți de lucru, în timp ce celelalte zile lucrătoare, astfel încât cineva este întotdeauna acolo.
  • De asemenea, puteți lucra cu jumătate de normă pentru a vă ajuta să economisiți bani pe îngrijirea copiilor.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea asistenței guvernamentale
    1. Imagine intitulată permite o îngrijire de zi pentru copilul al doilea pas 15
    1. Verificați site-ul federal pentru a începe căutarea. Puteți obține asistență pentru îngrijirea copiilor din partea guvernului dacă sunteți un venit scăzut. Cu toate acestea, această asistență este gestionată printr-un birou de stat, deci va trebui să găsiți biroul statului dvs.
  • Imagine intitulată permite îngrijirea de zi pentru al doilea copil Pasul 16
    2. Vedeți dacă sunteți eligibil. Odată ce găsiți statul dvs., va trebui să vă asigurați că sunteți eligibil pentru asistență. În general, eligibilitatea dvs. este determinată de venitul dvs.
  • De cele mai multe ori, statul stabilește un procent din nivelul sărăciei federale ca limită superioară, cum ar fi 150% din nivelul sărăciei sau 300%.
  • Începând cu anul 2016, nivelul sărăciei pentru o familie de trei persoane, dacă este doar voi și doi copii, este de $ 20,160. Pentru o familie de patru, dacă aveți un soț / soție, nivelul sărăciei este de 24.300 de dolari. Aceasta înseamnă că dacă sunteți o familie de trei, iar statul dvs. stabilește limita la 300% din nivelul sărăciei, puteți face până la 60.480 $ și încă se califică pentru asistență. Cu toate acestea, variază foarte mult de stat.
  • Imagine intitulată permite îngrijirea de zi pentru al doilea copil Pasul 17
    3. Aplicați pentru ajutor. De cele mai multe ori, veți putea să aplicați online. Dacă nu găsiți o aplicație online, contactați biroul local pentru a afla mai multe. Ar trebui să puteți găsi informațiile de contact despre site-ul dvs. de îngrijire a copilului pe care l-ați găsit de pe site-ul federal.
  • Va avea nevoie de o dovadă a veniturilor atunci când depuneți, cum ar fi o declarație fiscală sau o plată de plată.
  • De asemenea, veți avea nevoie de informații de bază despre copilul dvs., precum și informații biografice despre dvs.
  • Imagine intitulată permite o îngrijire de zi pentru al doilea copil Pasul 18
    4. Utilizați 2-1-1 dacă vă confundați. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru găsirea biroului local, formați 2-1-1 pe telefon. Acest număr este în vigoare pentru a ajuta oamenii să găsească asistența publică de care au nevoie. Cu toate acestea, în unele state, îngrijirea copiilor nu este gestionată prin această linie, deși probabil că vor fi capabili să vă redirecționeze la linia corectă. De asemenea, puteți merge la 211.Org pe Internet.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar