Cum de a accesa camera unui copil

Dormitoarele pentru copii sunt mai mult decât locuri pentru dormit. Ele sunt, de asemenea, zonele în care copiii își petrec cea mai mare parte a timpului, citind, făcând temele și își păstrează posesiunile. Pentru a face camera copilului dvs. cât mai funcțională pentru toate aceste activități, asigurați-vă că accesați-l în mod corespunzător pentru depozitare, dormit, de lucru și creativitate.

Pași

Metoda 1 din 4:
Crearea unui mediu de dormit bun
  1. Imaginea intitulată Accesează un copil
1. Puneți pături confortabile și perne pe pat pentru ao face mai confortabile. Asigurați-vă că saltea pentru pat este de susținere și dimensiunea potrivită și că pernele sunt confortabile. Alegeți așternutul cald, confortabil pentru iarnă și lenjerie de răcire pentru vară.
  • Pentru copiii mai mici, în special, trecerea la patul lor poate fi dificilă. Având un animal sau o pătură specială în patul lor, îi poate ajuta să se simtă confortabil și să ia un somn bun.
  • Luați în considerare permiterea copilului să-și aleagă propriile paturi sau o pătură specială. Acest lucru vă ajută să le faceți spațiul nou special și să păstrați patul senzitiv confortabil.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    2. Adăugați câteva animale umplute în pat. Animalele umplute vor ajuta la decorarea camerei și faceți copilul să se simtă mai confortabil atunci când încearcă să se culce. Animalele umplute se pot potrivi cu schema de culori sau pot adăuga un model luminos și popul de culoare în cameră.
  • Animalele suplimentare umplute pot fi stocate într-un coș țesut sau afișate pe rafturi.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    3. Instalați luminile de șir sau becurile incandescente pentru iluminatul moale. Având lumini care sunt prea luminoase în dormitorul copilului dvs., mai ales chiar înainte de culcare, pot face mult mai dificil pentru ei să se culce. Având o lumină de lectură moale, vă poate ajuta copilul să se obișnuiască cu luminile principale și va crea, de asemenea, o atmosferă moale și caldă.
  • Dacă copilul dvs. folosește o lumină de noapte, luați în considerare obținerea unuia cu un bec roșu. Acest lucru diminuează lumina din lumina de noapte și, în schimb, dă o strălucire caldă, care este mai puțin activată pentru creierul copilului dumneavoastră.
  • Puteți regla luminozitatea și înlocuiți nuanțele multor lumini. Aceasta înseamnă că puteți schimba iluminatul pe măsură ce crește copilul.
  • Verificați camera pentru orice lumini electronice. Odată ce dormitorul lor este complet întunecat, luminile electronice mici pot fi cu adevărat în evidență și de a face greu să adormi. Încercați să vă îndreptați spre perete sau să le acoperiți dacă este posibil.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    4. Hang Blackout perdele sau nuanțe de ferestre. Blocarea la fel de multă lumină în timpul orelor de dormit este cheia pentru a obține un somn complet de noapte. Blackout perdele sau nuanțele de ferestre vor bloca lumina solară târzie în timpul lunilor de vară și, de asemenea, lumini de stradă, pentru a crea un mediu de dormit sănătos.
  • Dacă nu doriți să achiziționați perdele noi sau nuanțe de ferestre, puteți cumpăra, de asemenea, căptușeli de cortină care atașează perdele regulate sau nuanțe de întrerupere cu cupe de aspirație care pot atașa la Windows. Puteți cumpăra aceste produse din multe magazine de origine și perdele.
  • Blackout perdele sunt o opțiune excelentă deoarece vă permit să deschideți nuanțele în timpul zilei pentru a lăsa în lumina naturală, ceea ce este important să creați un sentiment de confort. Apoi, noaptea, puteți închide nuanțele pentru a bloca lumina nedorită.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    5. Includeți un ventilator în lunile mai calde și un încălzitor în luni mai reci. Având o temperatură confortabilă în dormitor este esențială pentru copilul dvs. pentru a obține un somn bun. Temperatura optimă pentru somn este de 65 ° C (18 ° C), iar acest lucru poate avea un impact mare asupra calității somnului pe care îl primește copilul.
  • Ventilatoarele și încălzitoarele nu sunt singurele opțiuni pentru ajustarea temperaturii pentru ao face mai ușor de somn. Pături suplimentare și mângâietoare, aer condiționat sau păstrarea ferestrei deschise dacă este posibil, poate funcționa și minuni.
  • Dacă zona în care trăiți tinde să se usuce în timpul unui anumit sezon, un umidificator poate fi, de asemenea, benefic pentru controlul climatizării. Acest lucru păstrează camera de a se usca prea uscată și poate ajuta la prevenirea disconfortului cauzat de aerul uscat, cum ar fi pasajele nazale brute și durerile de gât.
  • Metoda 2 din 4:
    Adăugând atingeri decorative
    1. Imaginea intitulată Accesează un copil
    1. Așezați un covor pe teren pentru a crea un spațiu de redare. Un covor coordonat de culoare ajută dormitorul să se simtă moale, primitoare și confortabil. Chiar dacă camera copilului dvs. este mochetă, un covor poate servi ca zonă de ședință sau joacă desemnată. De asemenea, va deveni un spațiu natural pentru a juca în dormitor dacă aveți un etaj dur.
    • Nu numai că covoarele se adaugă la valoarea estetică a dormitorului copilului dvs., dar ei pot ajuta, de asemenea, să protejeze copiii mai mici de Falls. Covoarele pot ajuta la pernazurarea oricăror tumble pe un etaj dur și să sporească siguranța dormitorului lor.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    2. Utilizați arta de perete de vinil pentru a adăuga o atingere personală la pereți. Vinyl Wall Art este destul de ieftin și vine într-o gamă largă de culori. Aceste autocolante pot fi, de asemenea, ușor de decupate fără a deteriora pereții atunci când copilul dumneavoastră simte că au depășit aspectul curent.
  • Există o mare varietate de autocolante de perete disponibile pentru a face apel la o serie de decoruri diferite, de la copil, la caracter, la teme de galaxie. Postiturile 3D de perete sunt, de asemenea, un mod popular și interesant de a decora dormitorul unui copil.
  • Dați copilului dvs. o șansă de a alege ce vinyls vă veți pune. Puteți să restrângeți câteva opțiuni și să lăsați copilul să aleagă de la cei sau să-i lăsați să alerge sălbatic. Acest lucru îi ajută să-i încântați de petrecerea timpului în noua lor cameră.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    3. Afișați fotografiile de familie pentru un sentiment de căldură. Plasați fotografii ale familiei, prietenilor sau animalelor de companie în jurul dormitorului copilului dvs., cum ar fi pe rafturi sau pe un birou sau pe masa de noptieră. Acest lucru creează un sentiment de iubire, căldură și confort.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    4. Închideți lucrările de artă ale copilului. Decorați spațiul copilului cu propria lor creativitate și imaginație pentru a le arăta că munca lor este apreciată și importantă. Ați putea încadra fiecare piesă pentru a crea un zid de galerie curate sau pur și simplu Pătați fiecare bucată la o lungime agățată de șir.
  • Puteți, de asemenea, să atârnați o frânghie pe un perete și să vă clipiți noul lucrare de artă a copilului folosind cloturile. Agățați coarda suficient de mare, astfel încât copilul dvs. nu poate fi încurcat sau altfel compromite siguranța lor.
  • Pentru a extinde lucrarea de artă din camera copilului dincolo de cont propriu, luați în considerare amprentele și imaginile de perete tinere. Florale, animale, steaguri și litere pot face, de asemenea, distracție, adăugiri personale.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    5. Puneți o plantă în ghivece sau două în camera copilului dumneavoastră. O atingere de verdeață va ajuta la ca spațiul să pară proaspăt și luminos. O plantă va ajuta la predarea responsabilității și va adăuga o notă de creativitate.
  • Suculentele funcționează bine pentru camera unui copil, deoarece nu necesită prea multă udare, dar vin în multe modele și forme diferite de distracție și interesante.
  • Evitați plantele care ar putea dăuna copilului, cum ar fi un cactus spiky.
  • Dacă plantele reale sunt prea dificile, investiți într-o plantă falsă în schimb.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    6. Închideți o oglindă pe perete. Oglinzile sunt o modalitate bună de a reflecta lumina și de a face o cameră să arate mai mare. Oglinzile pot fi, de asemenea, deosebit de utile pentru copiii care învață cum să se pregătească dimineața.
  • Unele locuri bune pentru a atârna oglinzile sunt peste un dresser sau în spatele unei uși.
  • Metoda 3 din 4:
    Configurarea spațiului de stocare
    1. Imaginea intitulată Accesează un copil
    1. Atârnă rafturile pe pereți pentru afișarea bunurilor copilului. Rafturile sunt perfecte pentru a arăta colecții, fotografii și obiecte care nu sunt utilizate în fiecare zi. Raftul vine într-o varietate de materiale diferite, cum ar fi metal, lemn sau lemn pictat și pot fi accesorizate pentru a se potrivi cu decorul camerei.
    • Puteți găsi rafturi la multe magazine de casă, homeware și hardware.
    • Rafturile nu trebuie să fie pentru articole pur decorative. Puteți folosi rafturi care sunt ușor accesibile pentru a afișa cărți și jucării preferate și, de asemenea, pentru a vă prezenta interesele copilului dumneavoastră. Nu puneți obiecte grele pe ele, totuși, deoarece acestea pot cădea și prezintă un pericol de siguranță.
    • Rafturile pot fi plasate în multe zone diferite ale camerei, incluzând ferestrele, dulapurile și birourile. În general, totuși, este mai bine să evitați rafturile agățate direct deasupra patului.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    2. Utilizați recipiente și coșuri pentru jucării și jocuri. Depozitare va oferi, de asemenea, copilului dvs. un sentiment de independență pentru a-și putea accesa lucrurile proprii și le vor învăța responsabilitatea și cum să-și organizeze articolele.
  • Coșurile de depozitare pot fi păstrate în rafturi, cuburi de lemn, într-un dulap sau pe podea. Puteți chiar să obțineți recipiente care glisați sub pat.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    3. Completați o bibliotecă cu cărțile preferate ale copilului. Având cărți ușor de atins și plăcute de citit, vă vor încuraja copilul să continue să învețe despre ce îi interesează. Dacă biblioteca este mare, asigurați-vă că ați fixat-o pe perete pentru siguranță.
  • Ați putea crea o colț de citire prin plasarea câtorva perne confortabile într-un colț și umplerea unui raft scăzut cu titlurile preferate ale copilului.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    4. Utilizați stocarea sub pat dacă patul este suficient de mare. Depozitarea blocată va ajuta la organizarea și păstrarea dezordinei. Haine, jucării și cărți care nu sunt utilizate frecvent pot funcționa bine în depozitul sub pat.
  • Unele paturi vin cu sertare încorporate pentru spațiu suplimentar de stocare. Cu toate acestea, dacă patul copilului dvs. nu are acestea, puteți cumpăra recipiente de depozitare din plastic lungi din majoritatea magazinelor departamente care sunt proiectate să se potrivească perfect sub un pat.
  • Metoda 4 din 4:
    Făcând un spațiu de lucru
    1. Imaginea intitulată Accesează un copil
    1. Obțineți un birou dacă copilul dvs. este suficient de mare pentru a citi sau a face temele. Este important ca copilul dvs. să aibă un spațiu specific pentru teme, lectură și de a face proiecte. Acest lucru păstrează, de asemenea, aceste tipuri de activități centrate într-o zonă, ceea ce ajută la focalizare și concentrare. Încercați să poziționați biroul departe de distragerile cum ar fi televizorul.
    • Un birou sau o masă mică care este clară de aglomerație și nu prea înaltă pentru copilul dvs. este ideală.
    • Înălțimea suprafeței ar trebui să fie în jurul înălțimii taliei. Acest lucru înseamnă că atunci când copilul tău stă la birou, ei își pot odihni coatele pe ea confortabil și fără a fi înjurie.
    • Faceți biroul o zonă angajată prin includerea unei lămpi unice și a unor organizatori distractivi.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    2. Includeți o lampă pentru a menține zona bine luminată. O lampă apropiată de birou sau masă vă va asigura că copilul dvs. nu trebuie să se antreneze pentru a-și vedea munca. Combinația oricărei lumini naturale și lampa le va păstra concentrate și alertă.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    3. Găsiți un scaun confortabil pentru birou sau masă. Un scaun care este înălțimea potrivită pentru copilul dvs. îi va încuraja să petreacă mai mult timp în spațiul lor de lucru. Un scaun birou care se adaptează în înălțime va funcționa bine, deoarece puteți ajusta înălțimea pe măsură ce copilul crește.
  • Înălțimea ideală a scaunului pentru copilul dvs. este atunci când își pot odihni picioarele pe pământ și nu își încurcă picioarele.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    4. Plasați un ceas în vizibilitate pentru a preda gestionarea timpului. Un ceas de birou luminos, un ceas deșteptător colorat sau un ceas simplu montat pe perete poate funcționa bine. Acest lucru va ajuta la predarea copiilor mai tineri cum să le spună timpul și copiii mai mari cum să-și gestioneze timpul.
  • Un ceas deșteptător sau temporizator poate ajuta dacă există un timp de studiu desemnat pentru copiii mai mari, cum ar fi între orele 4:00 - 4:30 PM. Acest lucru îi va ajuta să știe când să înceapă și când să se oprească.
  • Imaginea intitulată Accesează un copil
    5. Atârnă o bord de bulletin deasupra spațiului lor de lucru. Aceasta este o modalitate personalizată de a afișa lucrări de artă, fotografii, programe și alte comori importante pentru copilul dvs. Buletinul de buletin sunt proiectate pentru a fi ușor ajustate pe măsură ce interesele copilului dvs. se schimbă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că implicați copilul în timp ce accesați. Ei vor avea idei despre unde și cum doresc să-și afișeze obiectele personale, precum și informații despre cât de des folosesc anumite jucării sau jocuri care ar putea fi necesare pentru a fi stocate sau afișate în mod diferit.
  • Nu vă faceți griji că urmați o temă foarte specifică. Copilul dvs. este probabil să depășească orice temă destul de repede. În schimb, alegeți elemente care sunt neutre și pot trece la diferite teme și interese pe care copilul crește.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că păstrați obiectele mici și fragile din camerele copiilor mici. Dacă aceste elemente sunt afișate, păstrați-le pe rafturi înalte, astfel încât să nu fie la îndemână pentru a ajuta la prevenirea sufocărilor sau a altor pericole de siguranță.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar