Cum de a proiecta o grădiniță la un buget

Pepinierele pot deveni scumpe, mai ales când aveți nevoie de noi consumabile. Dacă sunteți într-un buget, există multe modalități de a economisi bani pe o grădiniță. Căutați articole ieftine sau secundare pentru a adăuga la grădinița dvs. Alegeți decorațiuni simple, cum ar fi dungile, pentru a evita depășirea lucrurilor pe tapet și pictori profesioniști. Când selectați articole practice cum ar fi patimii, luați o abordare minimalistă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unor elemente ieftine
  1. Imagine intitulată Design o grădiniță într-un pas bugetar 1
1. Cumpărați consumabile secundare. Multe consumabile secundare sunt de calitate. Magazinele și vânzările de garaj și vânzările de garaj vinde adesea elemente care au fost folosite doar minim. În timp ce vă recomandăm să greșești pe partea de prudență și să cumpărați noi pentru lucruri cum ar fi paturile, alte elemente pot fi ușor achiziționate second-hand. Lucruri cum ar fi mobilierul, o masă în schimbare și chiar și unele decorațiuni pot fi dedicate.
  • Să fie în căutarea fluturașilor pentru vânzările de garaj. De asemenea, puteți ajunge la magazinele de aventură stabilite în zona dvs.
  • Examinați întotdeauna un element secundar îndeaproape pentru daune înainte de ao achiziționa. Unele lucruri pot fi ușor fixe, totuși. Un dresser cu vopsea cioplită, de exemplu, poate fi ușor repetat acasă.
  • Imagine intitulată Design o grădiniță într-un buget Pasul 2
    2. Găsiți site-uri pentru a comercializa articole. Există multe site-uri web concepute în mod special pentru a schimba elementele cu alții. Este posibil să găsiți articolele pepinieră pe care le căutați aici. Creați un cont pe site-urile web cum ar fi swap.com, frecycle, și threpup.COM.
  • Treceți prin casa dvs. și căutați articole pe care nu mai aveți nevoie sau nu le utilizați. Sunt șanse, există multe lucruri pe care le-ați plănuit să le dați, să donați sau să vindeți. Acestea pot fi comercializate pentru consumabile pentru copii sau pepinieră.
  • Asigurați-vă că ați ales obiecte de înaltă calitate ale casei dvs. Oamenii nu vor fi mulțumiți de dvs. dacă nu primesc articole bune în schimbul unui comerț. Alegeți elemente care au deteriorări minime și că nu ați utilizat prea mult de-a lungul anilor. De exemplu, încercați să tranzacționați scaunul suplimentar la masa dvs. de mese, nimeni nu utilizează vreodată.
  • Imagine intitulată Design o grădiniță într-un buget Pasul 3
    3. Uită-te online. Puteți găsi adesea oferte ieftine online. Acest lucru nu înseamnă doar elemente secundare. Site-uri cum ar fi suprasolicitarea.com vinde nume de marcă pentru prețuri mai ieftine, de exemplu. De asemenea, puteți să vă înscrieți pentru liste de e-mail pentru magazine pe care le place să așteptați vânzările online. Site-uri cum ar fi Craigslist și eBay, de multe ori vă permit să achiziționați articole pentru ieftine.
  • Practicați siguranța de bază dacă vă întâlniți cu cineva online pentru a face o achiziție. Întâlniți într-un loc public și, dacă este posibil, aduceți altcineva cu dvs.
  • Imagine intitulată Design o grădiniță într-un etapă bugetară 4
    4. Obțineți consumabile de la magazinele cu costuri reduse. Nu tot ceea ce achiziționați trebuie să fie un marcă de nume. În timp ce ar trebui să investiți în articole de calitate pentru consumabile, cum ar fi critul copilului sau tabelul de schimbare, mergeți la departamentul de low-cost. O lampă cu costuri reduse, o dresser sau un raft va fi probabil destul de bine. Puteți economisi niște bani prin cumpărături la undeva ca țintă sau Walmart pentru a obține aceste tipuri de articole.
  • Metoda 2 din 3:
    Decorarea unui buget
    1. Alegeți dungi pentru perete. Stripurile sunt un design simplu, prietenos pentru copii, care sunt ușor de creat cu niște benzi de vopsea și vopsea. Așezați benzile de vopsea peste perete pentru a picta pe prima dvs. umbră. Lăsați această umbră să se usuce complet și apoi umpleți petele goale cu cea de-a doua culoare. Acesta este un design rapid, ușor, cu costuri reduse, care funcționează excelent pentru o grădiniță.
  • Imagine intitulată Design o grădiniță într-un buget Pasul 6
    2. Creați un punct focal. Busier vă faceți decorațiunile, cu atât mai scumpe vor fi. Concentrarea într-un singur punct focal vă poate economisi bani. În loc de a avea multe decorațiuni răspândite în cameră, alegeți ceva ca un covor mare pentru centrul camerei. Acest lucru va atrage atenția asupra unui singur loc în cameră, făcându-l să pară decorative în timp ce vă economisesc bani pe excesul de decorațiuni.
  • Căutați articole mai ieftine pentru punctul dvs. focal, precum și pentru a salva și mai mulți bani. Verificați magazinele secundare și site-urile cu discount pentru a găsi elementul central pe care îl doriți.
  • Imagine intitulată Design o grădiniță într-un buget Pasul 7
    3. Încurajați decorațiunile DIY. Dacă nu aveți mulți bani pentru a cheltui pe consumabile profesionale, decorați-vă pe cont propriu. Chiar dacă nu sunteți înclinat artistic, lucrurile precum șabloanele sunt suficient de ușor de utilizat.
  • Dacă doriți un dresser decorativ, de exemplu, cumpărați o secundă. Vopsea singur și apoi stencil pe desenele pe care le doriți.
  • Utilizați vopsea de tablă. Puteți folosi cretă colorată pentru a desena orice desene sau modele pe care le doriți. Pe măsură ce copilul devine mai în vârstă, vor putea experimenta cu pictura și desenul pe perete.
  • Imagine intitulată Design o grădiniță într-un buget Pasul 8
    4. Utilizați jucăriile ca decorațiuni. Când aveți un copil, puteți primi o mulțime de jucării copilul dvs. nu este suficient de bătrân pentru a utiliza. În timp ce așteptați jucăriile să fie în siguranță pentru copilul dvs., le folosiți ca decorațiuni. Acest lucru vă va economisi bani cumpărați Knick-Thors pentru rafturi și sertare.
  • Completați pete goale în rafturile dvs. cu animale umplute. De exemplu, o bufniță umplute ar putea fi plasată pe raft.
  • Plasați lucrurile cum ar fi figurine, păpuși de plastic și figuri de acțiune pe mantel și dressers.
  • Imagine intitulată Design O grădiniță într-un pas de buget 9
    5. Du-te pentru depozitare decorativă. Puteți salva achiziționarea de articole decorative prin dublarea și realizarea decorațiilor dispozitivelor de stocare. Du-te la lucruri cum ar fi coșuri decorative, rafturi și depozitare pe podea. Acest lucru poate molidul camerei și a adăuga o stropire de culoare fără a vă face să mergeți prea mult la decorațiuni scumpe.
  • De asemenea, puteți picta articole duller în grădinița dvs. De exemplu, un dresser galben poate lumina o cameră. Încercați să pictați o bucată de mobilier neutră într-o umbră strălucitoare, prietenoasă cu copiii.
  • Imagine intitulată Design o pepinieră într-un buget Pasul 10
    6. Utilizați decorațiuni personale. Decoratiunile dvs. nu trebuie să vină dintr-un magazin. Puteți umple grădinița cu decorațiuni personale. Închideți fotografiile de familie. Dacă aveți alți copii, le faceți să facă opera de artă pentru noul copil.
  • Simțiți-vă liber să obțineți creativi. Faceți un colaj, de exemplu, a fotografiilor de familie.
  • Aranjați fotografiile de familie și mementos într-un cadru, folosind hârtie decorativă pentru fundal.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea elementelor practice
    1. Imagine intitulată Design o grădiniță într-un pas bugetar 11
    1. Optați pentru lenjeria minimă de criți. Nu aveți nevoie să vă bucurați pe lenjeria de paturi pentru patul copilului. Puteți să rămâneți la foi și pături colorate cu culori decorative, care pot fi mai scumpe. Dacă nu vă puteți permite o pătură mare imprimată, mergeți la patru pături imprimate mai mici.
    • Asigurați-vă că orice așternut pe care îl obțineți este bebelușul în siguranță. Puteți economisi bani prin lucruri de mai sus, cum ar fi decorațiuni suplimentare, în timp ce cumpărați încă de la o companie de renume.
  • Imagine intitulată Design o grădiniță într-un buget Pasul 12
    2. Utilizați un raft pentru un dresser. Dressers poate fi scump, dar multe magazine vinde rafturi pentru relativ ieftin. Dacă un dresser este în afara bugetului dvs., obțineți în schimb un raft. Fold și stivă îmbrăcămintea copilului în acest raft.
  • Dacă doriți o mai mare organizație, investiți în coșuri și recipiente de depozitare. Le puteți folosi pentru a separa jucăriile și hainele bebelușului.
  • Imagine intitulată Design o grădiniță într-un pas bugetar 13
    3. Căutați piesele pe care le puteți păstra pe termen lung. Puteți economisi bani gândindu-se. Nu cumpărați articole exclusiv pentru camera unui copil. Căutați elemente care vor îmbătrâni împreună cu copilul. De exemplu, un dresser cu animale de desene animate cutesy nu se poate încadra într-o cameră de nouă ani. Cu toate acestea, un dresser colorat cu ceva asemănător cu dungi sau polkadots va fi încă acceptabil deoarece copilul devine mai în vârstă.
  • Majoritatea oamenilor ajung doar să aibă nevoie de un pat, un dulap și un scaun confortabil în grădiniță în grădiniță. Puteți renunța la celelalte mobilier pentru a economisi bani.
  • Deși schimbarea meselor sunt tentante să cumpere, mulți părinți nu se termină să le folosească.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar