Cum să vă decorați casa în stil eclectic

Designul interior eclectic sunt perfecte pentru oricine dorește să pună o plimbare creativă, creativă pe decorul lor de acasă. Eclectic înseamnă combinarea diferitelor perioade și stiluri de timp. Acest lucru are ca rezultat un decor unic, cum ar fi colonial cu o flare boemian, rural întâlnește modern sau neo-clasic cu o rotație urbană la modă. Dar poate fi, de asemenea, dificil să se retragă. Deși nu există reguli stabilite pentru casele eclectice, unele sfaturi pot ajuta la transformarea acestui stil nepotrivită într-un aspect coeziv și unificat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cumpărarea de piese de cumpărare
  1. Imagine intitulată Decorează-ți casa în stil eclectic Pasul 1
1. Căutați mobilier unic și unicknacks. Mobilierul dvs. ar trebui să vă ajute să vă aduceți împreună diferitele stiluri. Uită-te la perioade diferite de timp pentru idei, cum ar fi furnizarea camerei dvs. de zi cu un fotoliu Chintz și o canapea de mijloc. Piesele de mână sunt perfecte pentru camerele eclectice. Du-te cu mâinile de familie-jos sau ceva ce puteți ridica la o vânzare de garaj. Acest lucru se simte creativ și personal, care este exact modul în care este stilul eclectic.
  • Imaginea intitulată Decorează-ți casa în stil eclectic Pasul 2
    2. Faceți un punct focal dintr-o decorare atrăgătoare. Poate este un pictură, candelabru, antic sau o piesă specială de mobilier care primește oaspeții vorbind. Utilizați numai un punct focal pe cameră. Mai este prea confuz și distrage atenția.
  • O piesă de declarație vă poate ajuta, de asemenea, să dezvoltați un stil eclectic pentru o cameră. Alegeți piesa dvs. și apoi construiți restul decorului în jurul acestuia.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa în stil eclectic Pasul 3
    3. Arătați-vă interesele și hobby-urile. Stilul eclectic este despre personalitatea dvs. Dacă sunteți fotograf, faceți o galerie de fotografii alb-negru. Viermele de afișare își pot umple camerele cu rafturi sau chiar folosesc mese finale realizate din cărți. Hunters pot monta capete de cerb pe pereți. Indiferent de hobby-ul dvs., găsiți o modalitate de a face parte din designul dvs.
  • Rețineți că o casă eclectică ar trebui să pară curată și colectată. Utilizați piese care afișează stilul dvs. pentru a realiza acest aspect!
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa în stil eclectic Pasul 4
    4. Decoreaza cu obiecte care reflecta istoria ta. Casa ta poate spune povestea ta. Decoreaza cu ceramica mexicana din vacanta ta la Oaxaca, Crosses Celtic pentru a onora patrimoniul irlandez si cactiala din colegii voastra in Arizona. Amestecați aceste părți diferite împreună. Utilizați heirloom-uri de familie, cum ar fi lampa antică a bunicii dvs. amestecată cu artă pop din filmul dvs. preferat.
  • Chiar și stilul dvs. principal poate veni din istoria voastră, cum ar fi CHIC rustic în onoarea fermei bunicilor tăi.
  • Evitați o mulțime de articole potrivite și piese noi. Colectați o varietate de piese noi, utilizate și reutilizate în timp pentru a vă face ca casa să arate eclectic.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa în stil eclectic Pasul 5
    5. Lăsați stilul dvs. să spună ceva despre valorile și personalitatea dvs. Aruncați într-o stropire a boemului pentru a reflecta partea voastră liberă. Dacă vă gândiți înainte, mergeți cu elemente de stil modern. Dacă vă bucurați de partea mai simplă a vieții, mergeți cu o temă clasică, victoriană sau colonială. Stilul tău ar trebui să se bazeze pe cine ești, și ceea ce crezi.
  • Metoda 2 din 3:
    Elemente unificatoare
    1. Imagine intitulată Decorează-ți casa în stil eclectic Pasul 6
    1. Alegeți 2 sau 3 stiluri, astfel încât designul dvs. nu este prea complicat. Eclectic nu înseamnă în partea de sus. Este ușor să fii prins în amestecare atât de multe stiluri și obiecte, dar asta vă poate transforma casa într-un ochi murdar. Încercați să lipiți la 2 stiluri (3 max), de obicei cu un stil dominant și celălalt complimentându-l.
    • De exemplu, un stil principal de epocă, cu un indiciu de farmec rustic.
    • Puteți crea un stil eclectic folosind o abordare minimalistă sau maximalistă. Du-te cu abordarea care vă convine!
  • Imaginea intitulată Decorează-ți casa în stil eclectic Pasul 7
    2. Alegeți o singură schemă de color pentru a uni camera. Stilul eclectic funcționează numai dacă conectați stilurile nepotrivite. Schemele de culori pot trage o cameră sau o casă împreună. Culorile neutre sunt cel mai bun pariu. Utilizați un neutru ca gri cu culori de aur sau pastel pentru a face ca camera să arate coezive.
  • Nu utilizați prea multe culori diferite sau culori care se ciocnesc. E mai multă gaudă decât eclectica.
  • Optați pentru o singură culoare îndrăzneață, cum ar fi verde, pentru a uni articolele din camera dvs. Doar asigurați-vă că sunteți în concordanță cu alegerea culorii.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa în stil eclectic Pasul 8
    3. Furnizați fiecare cameră cu o varietate de texturi. Texturi diferite aduc diferite stiluri diferite. Încercați combinații ca un covor de șart de lângă o masă de cafea metalică sau o canapea moale, modernă, lângă un birou victorian sculptat manual.
  • Păstrați un echilibru de texturi moi și dure, cu câteva obiecte ale fiecăruia.
  • Alegeți arta, covoarele și mobilierul într-o varietate de texturi diferite pentru a adăuga interesul pentru spațiul dvs.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa în stilul eclectic Pasul 9
    4. Alegeți o paletă de culori, mobilier și decorațiuni care se potrivesc aceleiași dispoziții. Gândiți-vă la modul în care doriți să vă simțiți în fiecare cameră. S-ar putea să vă relaxați o cameră, iar alta pentru a găzdui petreceri. Păstrați-vă în minte când decorați.
  • Păstrarea mobilierului în același stil general vă permite mai multă libertate de a vă schimba celălalt decor, cum ar fi accesoriile, piesele de accent și arta.
  • Dacă mergeți la ceva capricios, umpleți camera cu plante, culori strălucitoare și modele unice, îndrăznețe. Pentru ceva mai cerebral, du-te cu rafturi, mobilier de epocă și culori calme.
  • Metoda 3 din 3:
    Aranjând un aspect
    1. Imaginea intitulată Decorează casa dvs. în stil eclectic Pasul 10
    1. Cumpărați mobilier practic care se potrivește nevoilor dvs. Nu te prinde atât de în stil că uitați scopul real al camerei. Amintiți-vă că locuiți aici, deci trebuie să fie funcțională. O cameră de zi ar trebui să fie relaxantă, iar un nou mic dejun ar trebui să aibă spațiu pentru a găti. Alegeți mobilierul care se potrivește acestor nevoi.
    • De exemplu, obțineți un tabel de mese care are suficient spațiu pentru familia dvs., nu doar unul care arată elegant.
    • Mobilierul spațiului de zi confortabil este, de asemenea, foarte important. De exemplu, ați putea găsi o canapea foarte interesantă, care ar arăta grozav în casa dvs., dar puteți regreta această achiziție dacă canapeaua nu este confortabilă.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa în stil eclectic Pasul 11
    2. Răspândiți mobilierul, astfel încât camera să nu fie prea aglomerată. Echilibrul este cheia camerelor eclectice. Prea multă mobilier pare a fi aglomerate, mai ales dacă totul este bătut împreună, în timp ce cealaltă jumătate a camerei este goală. Răspândiți mobilierul în mod egal, astfel încât camera să pară îngrijită și netedă.
  • Dezordinea arată murdar, nu eclectic și face greu să se apropie.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa în stil eclectic Pasul 12
    3. Nu uitați să lăsați câteva spații goale. Vrei designul tău interior să fie unic, nu copleșitoare. Nu exagerați. Păstrați-l echilibrat cu spațiu gol. Spațiul gol vă poate ajuta să vă concentrați asupra decorurilor pe care doriți să le afișați. Dacă un perete are o galerie foto, lăsați o altă goală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar