Cum de a proiecta dormitorul perfect pentru copii

Poate fi dificil să proiectați dormitorul ideal pentru copii, mai ales că există atât de mulți factori la joc. Dar poate fi o mulțime de distracție, de asemenea! Începeți cu pereții, apoi treceți la alegerea mobilierului. Odată terminat, puteți adăuga accente și accesorii în culori distractive pentru a lumina cu adevărat spațiul. Finisați asigurându-vă că totul este sigur și sigur pentru copilul dvs.

Pași

Partea 1 din 4:
Lucrul pe pereți
  1. Imagine intitulată Design Copiii perfecți
1. Utilizați o paletă de culoare mai neutră pentru a permite încărcarea camerei cu copilul. De exemplu, Puteți picta pereții o gri sau o cremă neutră, apoi adăugați perne de aruncare, pături, imagini și mobilier pentru a adăuga culori strălucitoare. În acest fel, nu va trebui să vă reparați la fiecare 3 ani, pe măsură ce se schimbă culoarea preferată a copilului dumneavoastră.
  • Alternativ, încercați să pictați un zid de accent în culoarea preferată a copiilor dvs. Apoi, când vă întoarceți, puteți face doar un perete.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    2. Alegeți un tapet subtil dacă doriți un model. Modelele de pe perete pot fi distractive, dar ele sunt, de asemenea, ușor de depășit. Alegeți ceva care este distractiv, dar nu se simte prea copilăresc, cum ar fi picăturile de ploaie sau constelațiile.
  • Alternativ, încercați ceva mai tradițional, cum ar fi Plaid sau un model destul de floral.
  • Lipirea unui perete de accent poate face acest lucru mai ușor de schimbat.
  • Dacă vă place aspectul tapetului, dar nu doriți să-l utilizați în întreaga cameră, puteți pune tapet pe doar ușa dulapului, numai pe un perete sau în jurul orizilor.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    3. Încerca Decals de perete Pentru o modalitate ușoară și ieftină de a schimba pereții. Decalcile de perete se lipesc de pereți, dar se îndepărtează ușor, astfel încât să le puteți schimba în viitor. De fapt, unele sunt destul de mari pentru a prelua întregul zid, făcând ușor să schimbe simțul unei camere.
  • De exemplu, ați putea acoperi cea mai mare parte a unui perete cu o hartă a lumii sau adăugați decalcomanii de ceva copil iubește, cum ar fi Rainbows, Unicorns sau Skateboards.
  • O altă mare opțiune este să adere la o tablă de vinil la peretele copilului tău, pe care copilul tău îl poate arăta. Dacă copilul dvs. are obiceiul de a desen pe perete, tabla va furniza o panza corespunzătoare.
  • Partea 2 din 4:
    Alegerea mobilierului
    1. Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    1. Scopul pentru mobilier mai mare. Dacă te duci "copil" mobilier, copilul dvs. este probabil să-l depășească în câțiva ani. Dacă alegeți mai multe mobilier adulți, îl puteți folosi întotdeauna în restul casei dacă copilul vă decide că nu le place.
    • De exemplu, dacă începeți cu camera copilului, alegeți un dresser adult, care poate funcționa și ca o masă în schimbare.
    • Dacă cumpărați un pătuț pentru camera copilului, alegeți un model care se transformă într-un pat de copil și apoi un pat complet. Acest lucru vă va economisi bani pe măsură ce copilul dvs. crește mai în vârstă și dați camerei un aspect mai crescut.
    • În mod similar, optați pentru un pat plin sau regine în loc de un gemene, astfel încât copilul dvs. poate crește în ea, dacă aveți spațiu.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    2. Alegeți articole ieftine, astfel încât să le puteți înlocui dacă este necesar. Copiii tind să distrugă lucrurile. Este un fapt al naturii. Desigur, totuși doriți ca articolele să fie robuste, dar atunci când alegeți lucruri precum covoare, nu aruncați o mulțime de bani la ea. În schimb, alegeți ceva care este suficient de ieftin încât nu vă deranjează dacă aveți nevoie să îl înlocuiți. Copilul tău este obligat să vărce ceva la un moment dat.
  • Cu toate acestea, asigurați-vă că orice bucăți ieftine de mobilier pe care le alegeți, în special articolele mai mici, nu vor fi sfaturi dacă copilul dvs. se face cu ei. Ei vă pot răni copilul sau vă pot rupe cu ușurință.
  • Încercați magazinele și vânzările de garaj pentru mobilier robust, care nu vor rupe banca.
  • Atunci când alegeți mobilierul, luați în considerare țesătura. Alegeți țesături de uzură greu cum ar fi microfibră, ultrasuuee, vâscoză, piele sau chiar o țesătură interioară în aer liber, cum ar fi vopsită acrilic.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    3. Trageți mobilierul din alte părți ale casei pentru a completa camera. Nu este nevoie să cumpărați mobilier nou și accesorii pentru a finaliza camera. Luați un rocker din camera de zi și puneți-l în camera copilului dvs., de exemplu, sau mutați o noptieră dintr-un alt dormitor în camera copilului dvs.
  • Dacă elementul nu se uită destul de bine în cameră, încercați să îl tapițiți sau să-l reparați pentru a vă ajuta să se potrivească mai bine.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    4. Puneți rafturi pentru a afișa că copilul dvs. se poate schimba de-a lungul anilor. Fiecare cameră a copilului are nevoie de depozitare, iar rafturile de afișare sunt un loc minunat pentru a începe. În plus, se pot schimba cu gustul copiilor dvs., atâta timp cât începeți cu o culoare destul de neutră.
  • Asigurați-vă că atârnați rafturile suficient de mari încât copilul dvs. nu poate ajunge în sus și să tragă obiectele.
  • De exemplu, puteți pune animalele umplute sau jucăriile luminoase pe ele atunci când copilul dvs. este mai mic, atunci ei le pot schimba pentru alte lucruri pe măsură ce cresc, cum ar fi Unicorns, avioane, cărți, chitare, skateboarduri și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    5. Adăugați la fel de mult depozitare după cum puteți. Cu orice element pe care l-ați pus în cameră, gândiți-vă la depozitare. Copiii au o mulțime de lucruri și tot ce poți face pentru a ajuta la organizarea este un plus.
  • De exemplu, includeți sertarele de înlăturare sub pat, cutia în dulap și mobilier funcțional cu depozitare în întreaga cameră. Alte opțiuni excelente includ un ciocănitoare, coșuri de depozitare sau un cub de depozitare cu coșuri mici în cubbies.
  • Partea 3 din 4:
    Adăugarea de accesorii și culori
    1. Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    1. Include o temă pe care copilul tău o va iubi. Știți ce iubește copilul, de la prințese la mașini și sporturi la unicorns. Încearcă încorporați acea iubire în tema pe care o alegeți pentru cameră.
    • De exemplu, dacă copilul dvs. iubește unicorns, adăugați câteva figurine, foi de unicorn și aruncați perne cu curcubeu pe ele.
    • Dacă copilul dvs. nu știe cum vor ca camera lor să fie decorată, ați putea folosi culorile lor preferate în schimb. Acest lucru îi va ajuta să se simtă fericiți în spațiul lor și să vă dea o panza goală pentru a adăuga mai mult decor când sunt gata să aleagă o temă.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    2. Obțineți o contribuție de la copilul dvs. despre culori. Copilul dvs. probabil are deja o culoare preferată, astfel încât să vă ajute să alegeți ce culori vor merge în camera lor. Ați putea obține câteva cărți de vopsea de la un magazin de îmbunătățire la domiciliu pentru a le ajuta să decidă, limitând în mod eficient alegerile lor un pic în același timp.
  • De exemplu, dacă copilul tău iubește roz, ai putea alege câteva roz care nu ar fi prea scandalos pe un zid pentru copilul tău să aleagă de la. Adăugați neutre pentru a ajuta la echilibrarea spațiului.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    3. Puneți câteva dintre jucăriile distractive ale copilului dvs. pe afișaj. Copilul dvs. are o colecție de animale umplute? Afișați-le pe un set de rafturi! Dacă copilul tău iubește avioanele, puneți niște dintre ele în vedere simplă. Adăugarea jucăriilor copilului în jurul camerei se va aprinde și va da un sentiment de capriciu.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    4. Limitați opțiunile de model la 3. Modelele pot fi o mulțime de distracție într-o cameră a copilului, dar dacă utilizați prea multe, poate să arate haotic. Alegeți 3 vă iubiți și încorporați cei din cameră, cum ar fi unul în covor care se potrivește cu pernele și apoi altul în patul care se potrivește cu perdelele.
  • De asemenea, modelele ar trebui să arate că aparțin împreună, chiar dacă nu se potrivesc din punct de vedere tehnic. De exemplu, dungi albastre și un model floral pot arăta că aparțin împreună dacă culorile sunt complementare.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    5. Adăuga Piese abstracte, Fotografii cu tematică naturală sau altă artă distractivă. Arta lui Kid nu trebuie să fie ABC, culori primare sau animale de circ. Puteți folosi bucăți abstracte colorate, fotografii naturale de culoare, cityscapes, constelații sau artă cerul de noapte. Puteți adăuga chiar plante uscate încadrate sau fotografii de familie.
  • Partea 4 din 4:
    Gândiți-vă la siguranță
    1. Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    1. Asigurați-vă că mobilierul și alte elemente sunt înșurubate în perete bine. Piesele de mobilier, cum ar fi biblioteci și rafturi, care nu sunt legate de perete pot cădea peste copilul dvs. dacă încearcă să urce pe ele. Utilizați parantezele care vin cu rafturi pentru a stabiliza aceste bucăți de mobilier.
    • Dacă mobilierul nu vine cu paranteze, le puteți cumpăra la un magazin de hardware.
    • Nu atârnă nimic greu peste patul copilului tău. Aceasta include artă, oglinzi, rafturi etc. Dacă vrei să atârne ceva peste pat, să rămâi la ceva moale, ca o tapiserie. Verificați dacă tapistria este fixată pe perete.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    2. Asigurați-vă că obiectele de alpinism sunt bine fixate. Dacă aveți paturi supraetajate sau orice fel de scări în cameră, ar trebui să poată menține chiar și greutatea unui adult complet. Copiii sunt creativi despre sărituri, astfel încât aceste elemente ar trebui să fie robuste și fixate bine la perete sau la mobilier.
  • Adăugați banda de tracțiune la scări și scări.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    3. Adăugați șine de siguranță la orice mobilier mai mare decât talia-ridicat. Dacă aveți paturi supraetajate, au nevoie de șine pe partea de sus. Dacă aveți o notă de citire a loft, asigurați-vă că are o cale ferată tot drumul. Asigurați-vă că copilul dvs. nu poate cădea din nici un spațiu ridicat.
  • Imagine intitulată Design Copiii perfecți
    4. Alegeți bucăți robuste care nu se află ușor. Mobilierul care este lemn real sau un alt material greu este mai greu de vârf. De exemplu, un masa copilului este distractiv, dar copilul dumneavoastră poate fi capabil să-l sfărâmați doar prin înclinarea pe ea. Încercați să alegeți lucruri care nu se mișcă prea ușor, astfel încât copilul dvs. este mai puțin probabil să se rănească pe ea.
  • sfaturi

    Întotdeauna vânezi în jurul valorii de oferte. Puteți găsi o afacere online, de exemplu.
  • Dacă copilul dvs. este suficient de mare pentru a vă ajuta să alegeți elemente, permiteți-i să aibă un cuvânt de spus în modul în care decorați. Acest lucru îi va ajuta să aibă dreptul de proprietate asupra spațiului lor și să se simtă mândru de ea.
  • Pentru camera unui copil, probabil că va trebui să faceți majoritatea alegerilor decorative. Cu toate acestea, copiii mai mari se vor bucura de decorarea propriului spațiu.
  • Utilizați mai multe măsuri de siguranță în dormitorul unui copil, dar este posibil să nu aveți nevoie să luați atât de multe măsuri de precauție pentru o cameră mai veche a copilului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar