Cum să completați fafsa fără părinții dvs

Dacă aplicați colegiului în Statele Unite, ați auzit probabil despre formularul FAFSA (cererea gratuită pentru ajutorul federal pentru studenți). Pentru a beneficia de ajutor financiar, trebuie să includeți declarația fiscală a părintelui dvs. din anul precedent - dar există câteva circumstanțe speciale în care nu este cazul. Citiți prin aceste întrebări frecvente pentru a vedea cum puteți trimite formularul FAFSA fără părinții dvs. și puteți primi beneficiile pe care trebuie să le faceți la școală.

Pași

Întrebarea 1 din 4:
Cum dos FAFSA fără declarația fiscală a părintelui meu?
  1. Imagine intitulată Ajutor Reducerea violenței bazate pe gen Pasul 1
1. Selectați "Nu pot furniza informații despre părinții mei (i)."Veți vedea când formularul FAFSA vă cere să completați informațiile despre tutorii dvs. legali. Dacă utilizați aplicația MystudenAid, faceți clic pe "Aflați mai multe" pentru a selecta această opțiune.
  • 2. Alegeți o opțiune specială de circumstanță. Citiți prin toate informațiile despre circumstanțele speciale, apoi alegeți cea care se referă la situația dvs. Dacă părinții dvs. sunt încarcerați, dacă ați plecat de acasă din cauza unui mediu abuziv, dacă nu știți unde sunt părinții dvs. sau dacă aveți vârsta de 21 și 23 de ani și sunteți în pericol de a fi fără adăpost, Puteți trimite FAFSA fără declarația fiscală a părintelui.
  • Dacă trimiteți formularul FAFSA fără o declarație fiscală, acesta nu va fi procesat pe deplin. Trebuie să discutați cu biroul de ajutor financiar al școlii la care participați să vă dați seama de pașii următori.
  • Dacă nu vă calificați pentru o circumstanță specială (dacă părinții dvs. refuză să vă dea informațiile fiscale), puteți trimite în continuare formularul dvs. FAFSA. Cu toate acestea, nu veți fi eligibil pentru ajutor federal, doar împrumuturi subvenționate.
  • Întrebarea 2 din 4:
    Cum devin independent pentru FAFSA?
    1. Dacă părinții dvs. nu vă mai sprijină, sunteți independent. Pentru a se califica ca independent, puteți fi: 24 de ani sau mai mult, căsătorit, absolvent sau student profesionist, veteran, membru al forțelor armate, un orfan, o secție a instanței sau un minor emancipat.
    • De asemenea, vă puteți califica ca independent dacă sunteți fără adăpost sau în pericol de a fi fără adăpost.
    • Formularul FAFSA vă va pune aceste întrebări pentru a vă ajuta să determinați dacă vă calificați ca independent sau nu.
    Întrebarea 3 din 4:
    Cum completează părinții nedocumentați FAFSA?
    1. Dacă părinții dvs. nu au un SSN, introduceți toate zerourile în câmp. Chiar dacă au un număr de identificare a contribuabilului, introduceți doar zerouri. Părinții dvs. nu vor putea să facă un ID FSA, deci va trebui să imprimați ultima pagină a formularului FAFSA, să le semnați, apoi să o trimiteți prin poștă.
  • 2. Dacă părinții dvs. nu conțin taxe, selectați "Nu mergeți la fișier."Formularul FAFSA se va întreba dacă părinții dvs. au depus sau nu. Odată ce selectați acest lucru, puteți introduce informații despre cât de mult au câștigat părinții în loc de informații specifice fiscale.
  • Întrebarea 4 din 4:
    Câți ani trebuie să fii în depunerea pentru FAFSA fără părinți?
    1. Imaginea intitulată Fii un adolescent rece Pasul 16
    1. Trebuie să aveți 24 de ani sau mai mult. Dacă sunteți deja 24 de ani sau vă întoarceți 24 până la data de 1 ianuarie a anului școlar solicitați, puteți trimite formularul dvs. ca independent. Nu va trebui să includeți informații despre părinții dvs. pe formularul FAFSA.
    • De exemplu, dacă aplicați pentru a începe școala în august din 2021, trebuie să aveți cel puțin 24 de ani până la 1 ianuarie 2021.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar