Cum să evitați viața ca un pion prin conducere

Cu cât obiectivele dvs. sunt mai mari, cu atât mai mari provocările sunt de a depăși ca lider pentru a vă desface viața ca pe un defilar - cum? -- prin îndeplinirea viselor și a obiectivelor, pentru binele vostru și pentru alții.

Învățăți vreodată libertatea? Probabil toată lumea devine obosită, dar cum ați putea coasta sau stați încă în jocul vieții?

Un pion este cineva care este folosit sau manipulat în scopul altei persoane. Sinonime ale unui pion sunt marionetă, instrument, dupe.

Cum poate cineva să evite o suferință de existență? Imaginați-vă că vă atrageți planurile și perspectivele vieții într-o tombolă sau la loterie, iar toți ceilalți ar atrage și o viață întâmplător, de asemenea. Atunci ai trăi acea viață dacă ți-a plăcut sau nu.Dacă nu vă place acest tip de șansă în viață, atunci vă apreciați "oportunitate"Pentru a face tot ce vă aflați prin planurile proprii. Iată cum.

Pași

  1. Imaginea intitulată Evitați viața ca un pion prin conducerea pasului 1
1. Evitați gândul distorsionat de urmărire. Nu utilizați obiectivele și ambițiile unei alte persoane pentru a forma a ta. Căutați libertatea pentru dvs. și pentru alți oameni sau dacă ați primit viața printr-un desen, din întâmplare, atunci viața voastră ar fi consumabilă și probabil lipsită de valoare?
  • Image denumită deveni un consultant de adopție Pasul 6
    2. Duceți la realizarea viselor dvs. urmărindu-le. Nu este prea târziu să visezi mare.
  • Visele pot fi pornite proaspete - sau pot fi renovate.
  • Imaginea intitulată Evitați viața ca un pion prin conducerea pasului 3
    3. Decideți să explorați noi oportunități și posibilitățile dvs.
  • Oricare ar fi chemarea în viață, vârstă sau situație, există posibilități nerealizate pe care le puteți forma de la noi vise și intenționează să fie trăiți.
  • Imagine intitulată Boost Moralul angajatului în timpul unei economii dure Pasul 1
    4. Dezvoltați abilități de conducere, prin evaluarea și susținerea vieții și a acțiunilor individuale ca oportunități personale. Deci, puteți aprecia apoi valoarea dvs. unică, personală și îndeplinirea dvs. care centrează la găsirea de oportunități pentru dvs. și alții pentru a trăi pe deplin de planurile proprii bazate pe un set de obiective și ambiții.
  • Evitați să fiți consumabili prin a fi diferit, nu dronând la fel ca alții. Asta înseamnă să-ți faci visele și obiectivele tale.
  • Imaginea intitulată Evitați viața ca un pion prin conducerea pasului 5
    5. Căutați libertatea definită ca:
  • Eliberat "la" act (și nu a fost eliberat "din" Acțiuni), exemplu: "au libertatea de a crede și de a-ți căuta obiectivele"-
  • Eliberat "pentru" o cauză (și nu eliberată "de" Responsabilitate), exemplu:"Utilizați libertatea și faceți efortul de a vă crea succesul sau eșecul, încercând, încercând obiectivele dvs., cum ar fi îmbunătățirea pentru dvs. și pentru alții"-
  • Căutați propria viziune individuală care se potrivește ambiției dvs. și propria voastră industrie, exemplu: "Luați libertatea de a decide cu libertatea de a vă alege propria cale."
  • Imaginea intitulată Evitați viața ca un pion prin conducerea pasului 6
    6. Să fie competitivă în eforturile personale și de grup pentru succes față de mediocritate ca decizia dvs. fără a fi condamnată sau restricționată. Luați în considerare retragerea mai târziu, dacă doriți, fiți productiv mai mult - căutați să concurezi și să îndeplinească viziunile de auto-împlinire personală.
  • Este nu Prea târziu:. El a vândut KFC pentru milioane de dolari la vârsta de 74 de ani și a trăit să fie 90!
  • Pauză de la căile de familie și de prieteni, Dacă nu ți-au arătat căi mai bune și chiar ți-au târât ideile până acum. S-ar putea să fi fost descurajat de visarea sau acționarea în propria mobilitate ascendentă și așteptați ca pentru familia dvs.: Unii pot fi acuzați de a acționa ca și cum ați fi mai buni decât alții din poporul vostru.
  • Deplasare, în mobilitate ascendentă. Dacă unii reține faptul că acum doriți să vă deplasați sau să faceți ceva semnificativ cu viața voastră, deci ce. Sau, poate că au încercat să vă protejeze de durere sau de dezamăgire, dar totuși ați fost descurajați să trăiți visul vostru.
  • Imaginea intitulată Evitați viața ca un pion prin conducerea pasului 7
    7. Obțineți educație și formare: Sprijiniți-vă visul pentru calea vieții voastre. Alegeți-vă educația și cariera pentru a avea o mobilitate ascendentă în următoarele generații ale familiei dvs. și să vă înveselească vecinii "trăiesc bine în libertate."
  • Imaginea intitulată Evitați viața ca un pion prin conducerea pasului 8
    8. Luați în considerare promovarea sau criticarea oficialilor politici, candidații sau petreceri, dacă doriți. Să susțină sau să se opună unui oficial politic, candidat sau sistem.
  • Imaginea intitulată Evitați viața ca un pion prin conducerea pasului 9
    9. Cooperați pentru a ajuta la îndeplinirea celorlalți, precum și pentru a vă ajuta pe cont propriu: dar nu fi neutru sau compromiteți oportunitățile dvs. Trăiți viața dvs. creativ, nu o viață amorfă formată, dar unică.
  • Imaginea intitulată Evitați viața ca un pion prin conducerea pasului 10
    10. Să lucreze individual dincolo de limitele grupului care sunt necesare atâta timp cât există diferențe între indivizi care vor stabili unele granițe și limite pentru a proteja prerogativele personale la libertate.
  • Imaginea intitulată Evitați viața ca un pion prin conducerea pasului 11
    11. Faceți-vă cariera de viață a propriei voastre și trăiți prima dată în mod vicarios. Scrieți-vă propriul jurnal, evitați să fiți doar un vierme de carte (cum ar fi citirea jurnalului altei persoane): Căutați să fiți liberi în domeniul credințelor personale, ambiții, familii, proprietate, locuri și lucruri.
  • Imaginea intitulată Evitați viața ca un pion prin conducerea pasului 12
    12. Se așteaptă la diferite idealuri și rezultate diferite pentru diferiți oameni, așa că căutați ceea ce preferați să fiți, nu ceea ce dezvăluie un test de aptitudini sau un consilier sau indică.Nu depind de testarea sau opiniile pentru a dezvălui cine sunteți sau ce puteți fi, ar trebui să fie sau trebuie să fie.Înțelegeți abilitățile și aptitudinile dvs., dar luați în considerare ceea ce vă interesează și ați lucrat în ceea ce vă potrivește oportunitățile. Fă-o să mearga.
  • sfaturi

    Idealurile vă pot ghida și eliberați-vă să vă îndepliniți nevoile în conformitate cu aceste idealuri.
  • Obiectivele individuale creează libertate și concurență, deci obțineți educația dvs. și să vă străduiți mai bine și familiei.
  • Avertizări

    Nu încercați să se potrivească într-o descriere a postului sau de un tip - influențată de inferența statistică.
  • Evitați filosofiile care sugerează că sunt atribuite pentru recalificare (în fermele, minele sau subordonarea în grupuri), care pot fi la nivelul "teren" prin scăderea necesității de a deplasa sau de a excela în propria dvs. vedere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar