Cum să devii un scriitor independent fără experiență

Fiecare dintre noi începe cariera noastră în orice domeniu fără experiență în același domeniu. Acesta este modul în care începem cariera noastră în scris, de asemenea. Nici o experiență de scriere, nici o lucrare publicată pentru a adăuga la un CV, fără realizări pentru a vi se arăta într-un portofoliu, și multe astfel de dileme vă vor lovi greu la început. Dar vestea bună este că nu este sfârșitul, este într-adevăr "creșterea unui scriitor liber". Indiferent dacă intenționați să imprimați media sau online, trebuie să faceți aceste lucruri! Iată cum puteți crește și reuși să vă câștigați viața prin cariera dvs. independentă fără a avea experiență.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un scriitor independent fără experiență Pasul 1
1. Opriți gândirea, începeți să scrieți: doar o singură regulă simplă care merge bine cu explicația - dacă nu scrieți, nu obțineți slujba. Aici încercăm să rezolvăm problema de bază a faptului că nu avem experiență, așa că a câștiga ceva. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să sorți cafeaua și să așteptați să lucrați pentru a veni calea voastră. Care s-ar putea întâmpla niciodată. Doar deschideți procesorul de cuvânt și începeți să introduceți orice lucru care va face o scriere.
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor independent fără experiență Pasul 2
    2. Începeți să scrieți pentru tine în primul rând: Dacă doriți să reușiți în scrisul liber, atunci ar trebui să fiți un scriitor prolific. Începeți să scrieți fără a aștepta întoarcerea monetară pentru munca dvs. Ceea ce vreau să spun aici este scrie gratuit pentru tine, dar nu pentru alții (veți citi mai multe despre acest lucru în punctele ulterioare). Porniți propriul blog. Dacă nu doriți să investiți într-un domeniu personalizat, cel mai puțin puteți face este să înregistrați un blog gratuit. Există numere de platforme gratuite de bloguri, cum ar fi TypePad, Blogger, WordPress, Tumblr, Posterous, etc. Nu uitați să adăugați o pagină "despre mine" care să vă introducă ca un scriitor independent și, de asemenea, o pagină de angajare, astfel încât un potențial angajator care vine peste blogul dvs. va ști că sunteți deschis pentru servicii. Blogul dvs. va acționa ca un eșantion de obiceiurile dvs. de scriere active și abilitățile care dovedesc a fi de ajutor pentru CV-ul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor independent fără experiență Pasul 3
    3. Răspândiți cuvântul despre prezența dvs. în lumea scrisă: Marketingul dvs. este un rău necesar în orice profesie de freelancing. Ești norocos că ai început cariera de scris în epoca social media. Dacă nu v-ați înregistrat deja la site-urile sociale precum Twitter, Facebook, LinkedIn, poticnire, Tumblr, etc, atunci trebuie să vă înregistrați imediat. S-ar putea să ia în mod repetat să se înrădățească cu estetica social media, dar niciodată nu puteți subestima potențialul său.
  • Imaginea intitulată devine un scriitor independent fără experiență Pasul 4
    4. Construiți o rețea puternică: Faceți prieteni online! Utilizați în mod corespunzător conturile dvs. media sociale și faceți câteva conexiuni personale cu urmașii cheie în domeniul scrisului și angajării. Faceți comentarii despre alte bloguri de scriere independente și scrieți, de asemenea, articole gratuite pentru bloguri mari / site-uri pentru a dezvolta un raport cu proprietarul. Comunitățile de scriere și independență, inclusiv forumurile, sunt cel mai bun loc pentru a fi în. Socializați și participați la aceste locuri pentru a găsi oportunități și pentru a întâlni oameni în timp ce învățați și lucruri noi.
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor independent fără experiență Pasul 5
    5. Primul dvs. loc de muncă contează foarte mult: Banii chestiuni și, de asemenea, nu! Nu fi surprins. Încerc doar să fac un lucru clar despre alegerea primului dvs. client și că există mulți factori care trebuie luați în considerare înainte de a spune da pentru mai puțin (bani) și nu pentru mai puțin (bani). Lucrurile de care aveți nevoie pentru a evalua înainte de a lua o decizie cu prima dvs. ofertă sunt:
  • Cum vă va ajuta să vă construiți experiența și profilul de scriere?
  • Dacă vă îngrijiți cu adevărat de bani dacă numele companiei sau oferta clientului oferă o mare parte de ridicare a carierei dvs?
  • Clientul încearcă să vă exploateze oferind prea puțini bani fără a obține beneficii adăugate pentru cariera dvs?
  • Imaginea intitulată devine un scriitor independent fără experiență Pasul 6
    6. Tu merită doar ceea ce credeți că sunteți: Nu cădeți pentru unele linii celebre de clienți cum ar fi-
  • Plata este mai mică, dar munca este în vrac sau au o muncă pe termen lung. (S-ar putea pur și simplu să spună să angajeze mari scriitori independenți pentru o plătire mai mică. Munca pe termen lung se află imprevizibilă!)
  • Sunteți obligat să trimiteți două sau trei eșantioane înainte de a vă angaja. (Înseamnă că ar putea să colecteze doar două eșantioane pe solicitant gratuit și să dispară de pe scenă fără să vă anunțe despre selecția dvs.)
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor independent fără experiență Pasul 7
    7. Fii inteligent și precaut. Numai tu poți permite oamenilor să-ți prețuiască sau să te exploateze prin conținutul dvs. dezvoltat. Cunoașteți valoarea dvs. și rămâneți de la ispita de a sacrifica unele lucrări doar de dragul ei. Chiar și a face ceva gratuit ar trebui să aibă valoarea sa. Setați un preț minim pentru care doriți să scrieți și să nu luați nimic care este sub marcaj. Nu vă supraestimați munca și încetați să pierdeți toate posibilele locuri de muncă. Știți valoarea dvs. pentru mai puțin sau mai mult. O evaluare a abilităților de scriere auto-desfășurate va ajuta foarte mult cu acest lucru.
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor independent fără experiență Pasul 8
    8. Studiați piața: Căutați tipul de locuri de muncă de scris disponibile în abundent. Pregătiți-vă și actualizați-vă abilitățile pentru a apuca oportunitățile pe măsură ce vin calea dvs., mai degrabă decât întrebarea. Rămâi cu timpul dacă nu un cap de ea. Educați-vă despre noile evoluții din comunitățile de freelange. O lucrare importantă care trebuie făcută este cercetarea ratelor pentru diferite tipuri de locuri de muncă scrise. Veți ști ce să citați pentru felul de locuri de muncă mai bine.
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor independent fără experiență Pasul 9
    9. Să ia riscuri, să fie îndrăzneț! Fiind un scriitor independent aspirant, trebuie să fii versatil și flexibil în timp ce alege-ți misiunile de scriere. S-ar putea să fiți expert într-o anumită nișă, dar construirea profilului dvs. de experiență este ceea ce aveți nevoie pentru a vă concentra în acest moment. Acest lucru vă va ajuta să vă construiți rețeaua, să vă răspândiți cuvântul despre munca dvs., să câștigați experiență, să vă permiteți să studiați piața și ratele. Veți putea, de asemenea, să obțineți cunoștințe despre subiect și un nivel diferit de abilități de scriere.De fapt, este că trebuie să continuați să scrieți indiferent de ce (într-un sens pozitiv). Uneori este o idee bună să riscați de risc în subiectul pe care îl alegeți să vă construiți reputația și să obțineți cunoștințe frumoase. Cu timpul, nivelul de dificultate se va întoarce doar pentru a deveni a doua natură.
  • Imaginea denumită devine un scriitor independent fără experiență Pasul 10
    10. Construiți-vă propriul profil, scrieți gratuit! Amintiți-vă, ce contează în cele din urmă este munca dvs. și nu experiența în acest domeniu de scriere. Există multe companii mici online care recrutează scriitori independenți. Aduceți-vă munca la lumină și oferiți-vă să scrieți un eșantion gratuit, astfel încât să vă cunoască valoarea. Faceți oaspeți postarea pe bloguri diferite care dau numele autorului și bio. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să obțineți trafic pe blogul dvs. (includeți link-ul blogului dvs. în BIO), dar și clienții interesați vă vor găsi mai degrabă decât încercați să găsiți clienți. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să adăugați unele lucrări publicate în portofoliul dvs. De asemenea, nu uitați că sunteți în realizarea unui scriitor independent și în procesul de construire a CV-ului. Dacă oamenii prețuiesc abilitățile de scriere, ei nu vă vor deranja nici măcar să ceară CV-ul dvs. să părăsească numai experiența dvs.
  • Imaginea denumită devine un scriitor independent fără experiență Pasul 11
    11. Nu ezitați să întrebați dacă au nevoie de dvs .: În cele din urmă, obțineți oameni proactivi și abordați oameni pentru muncă. Este secundar dacă au sau oferă loc de muncă, dar de ce pierde orice oportunități. Cine știe că s-ar putea întoarce la tine în viitor dacă nu în prezent!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar