Cum să găsești un apartament

Indiferent dacă sunteți nou în oraș sau mutați într-o altă clădire sau vecinătate, poate fi nevoie de mult timp și efort pentru a găsi apartamentul perfect. Pentru a găsi locul ideal, va trebui să vă gândiți la finanțele dvs., stilul dvs. de viață și la piața de închiriere din orașul dvs. Atunci va trebui să faceți o căutare amănunțită și să ieșiți ca solicitant. Dacă urmați aceste sfaturi la îndemână, apartamentul dvs. de vis poate fi mai aproape decât credeți.

Pași

Metoda 1 din 4:
Având în vedere nevoile dvs. de locuințe
  1. Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 1
1
Creați un buget realist. Decideți ce vă puteți permite în chirie, inclusiv utilități lunare și alte cheltuieli. În mod tipic, o persoană ar trebui să plătească nu mai mult de 30% din venitul lor în chirie. În timp ce acest lucru nu este întotdeauna posibil, în special în orașele cu prețuri ridicate, este o sumă bună pentru a trage pentru.
  • Nu vă uitați la apartamentele din gama dvs. de prețuri curente. Dacă sunteți seduceți într-un apartament prea scump pentru dvs. pentru a vă permite, acesta vă stabilește numai pentru eșec.
  • Multe agenții imobiliare necesită dovada venitului lunar pentru a asigura un apartament - în plus, locații cu prețuri mai mari pot accepta numai candidații care fac mai presus de un anumit venit.
  • Dacă suma pe care vă puteți permite să plătiți în fiecare lună este prea mică pentru a obține un apartament propriu, luați în considerare împărtășirea unui loc cu un coleg de cameră. În acest fel, chiria și utilitățile, pot fi împărțite în jumătate.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 2
    2. Faceți o listă de dorințe și nevoie. Câte dormitoare aveți nevoie? Trebuie să fii lângă transportul public? Vrei un balcon? O piscină la fața locului? Vrei să trăiești în apropierea căilor de biciclete? Un apartament numai pentru adulți? Figurați-vă dorințele și nevoile dvs. și apoi creați lista dvs.
  • În timp ce este minunat să aveți o listă de dorințe, șansele nu veți obține absolut totul pe lista dvs. Prioritizați-vă dorințele de la cele mai importante la cele mai puțin importante. Acest lucru vă va ajuta să cântăriți fiecare caracteristică împotriva celorlalți atunci când vă uitați la apartamente.
  • Poate doriți să adăugați câteva lucruri pe care nu le doriți, de asemenea,. Este posibil să nu știți ce sunt aceste lucruri la început, dar pe măsură ce începeți să vă uitați la apartamente, nu ezitați să adăugați la lista dvs. și să notați lucrurile cu care nu puteți trăi.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 3
    3. Găsiți cartierul dvs. ideal. Conduceți sau umblați în jurul diferitelor părți ale orașului unde ați putea dori să trăiți. Apoi, uitați-vă la listele de apartamente din această zonă pentru a vedea dacă vă puteți permite să locuiți acolo. Luați în considerare, de asemenea, timpul de navetă, nevoile dvs. de stil de viață și facilitățile locale atunci când luați un cartier.
  • Există site-uri web, cum ar fi AdresaReport și Scorul de mers pe jos, Acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți pentru siguranța, curățenia, demografia, zonarea școlii și facilitățile locale ale cartierului.
  • Este o idee bună să aveți în minte câteva cartiere atunci când începeți să căutați un apartament. Acest lucru vă va oferi mai multe opțiuni pentru a vă uita și, sperăm, o gamă mai largă de prețuri pentru a alege de la.
  • Metoda 2 din 4:
    Căutarea unui apartament
    1. Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 4
    1. Închiriați un agent de închiriere dacă este o practică standard în regiunea dvs. În timp ce căutarea unui apartament într-un oraș sau un oraș mai mic nu poate necesita ajutorul unui profesionist, veți avea nevoie de cineva care să vă ajute într-un oraș mare, cum ar fi New York. Într-un oraș mare, cu o piață fierbinte, cu o mulțime de concurență, un agent de închiriere vă poate ajuta cu o cantitate imensă de muncă pe care o ia pentru a găsi un apartament. Un agent de închiriere ar trebui angajat dacă aveți nevoie de asistență și de expertiza acestora.
    • Este posibil să vă costă destul de puțin să angajați un agent profesional de închiriere. Unii agenți pot percepe aproximativ 10% din chiria pe care o veți plăti într-un an în apartamentul pe care îl găsesc. Unii vă vor percepe pur și simplu închirierea de o lună.Nu uitați să vă dați seama de acest lucru în bugetul dvs!
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 5
    2
    Folosește internetul. Internetul este una dintre cele mai bune resurse pentru zero în apartamentul dvs. de vis. Vă poate oferi o idee clară despre ceea ce este disponibil înainte de a ieși de fapt căutați. De asemenea, vă poate oferi o idee despre gama de prețuri din orașul sau orașul dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 6
    3. Utilizați telefonul smartphone. Cu cea mai recentă avansare în dispozitivele mobile puteți utiliza GPS-ul telefonului dvs. pentru a afișa apartamente care sunt cele mai apropiate de locația dvs. în timp ce mergeți în jurul unui cartier care vă place. Descărcați unul dintre aplicațiile de căutare a apartamentelor disponibile pentru smartphone-ul dvs. și utilizați-l pentru a căuta oriunde în orice moment.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 7
    4. Să fie diligent cu căutarea dvs. într-o piață de închiriere strânsă. Luați în considerare cumpărarea ziarului dimineața. Unități la prețuri reduse închiriate rapid, astfel găsiți anunțurile noi rapid. Sunați proprietarii la începutul dimineții.Fiind primul care se uită la unitate, mulți proprietari sunt mai probabil să închirieze pentru dvs. și, eventual, veți plăti mai mici decât chiriei de piață.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 8
    5. Magazin și comparați.Acest apartament va fi casa ta, poate de ani de zile, astfel încât asigurați-vă liniștea prin compararea prețurilor, a opțiunilor și a locațiilor înainte de a lua plonjarea. Într-o piață de închiriere strânsă, puteți avea puține opțiuni, dar dacă orașul dvs. are o mulțime de opțiuni, ia-ți timp să decidă despre ce este potrivit pentru tine.
  • De multe ori veți cântări diferite aspecte ale diferitelor apartamente unul împotriva celuilalt. Dacă aveți un timp greu să luați o decizie, încercați să faceți un grafic de comparație. Acesta vă poate ajuta să luați o decizie pentru a vedea argumentele pro și contra ale fiecărui apartament de lângă celălalt.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 9
    6. Dealați numai cu o companie de renume.Realizarea cu o companie mai mare de administrare a apartamentelor are avantajele sale, precum și dezavantajele. Se poate găsi soluții convenabile prin intermediul companiilor mai mari, dar ar trebui să fie, de asemenea, atenți la cererile companiilor privind nevoile chiriașilor, birocrația, fiabilitatea etc. Luați în considerare revizuirea opiniilor altor renume privind site-urile de revizuire a managementului imobiliar (dar, ca și cu orice site de revizuire, luați orice mânere cu un bob de sare.)
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 10
    7. Contactați proprietarul sau directorul unui apartament potențial cât mai repede posibil. Acest lucru este deosebit de important dacă căutați un apartament într-un oraș cu o mulțime de concurență. Vrei să fii primul care răspunde, astfel încât persoana responsabilă să vă ofere prima crăpătură la apartament.
  • Cu toate acestea, dacă nu sunteți mai întâi, aveți încă o șansă de a obține un apartament. Nu treceți să aplicați pentru locul perfect doar pentru că nu sunteți mai întâi!
  • Metoda 3 din 4:
    Inspectarea unui apartament potențial
    1. Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 11
    1. Face o inspecție amănunțită și ia notite. Păstrați o înregistrare a fiecărui apartament pe care îl vizitați. Rețineți ce caracteristici sunt extra sau lipsă. Luați măsurători ale camerelor și ale ușilor pentru a vă asigura că mobilierul se potrivește în ziua în mișcare. Porniți comutatoarele ușoare, uitați-vă în interiorul dulapurilor, verificați presiunea apei, vizitați camera de spălătorie, mergeți la teren și întrebați vecinii cum este să trăiți acolo.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 12
    2. Întrebați o mulțime de întrebări. Care controlează căldura? Sunt incluse aparatele? Fumatul este permis? Sunt permise animale de companie? Când este disponibil apartamentul? Vor picta înainte de a vă deplasa?
  • De asemenea, întrebați despre tarifele vacante. Dacă o clădire de apartamente are un număr mare de unități vacante, șansele sunt clădirea nu este gestionată bine.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 13
    3. Uita-te în jurul cartierului. Asigurați-vă că cartierul este plăcut să rătăcească în jurul ei. De asemenea, vizitați zona într-o varietate de ore de zi. Ce este un cartier liniștit devreme într-o sâmbătă dimineață poate fi hectică într-o seară săptămânală.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 14
    4. Înțelegeți contractul de închiriere. Închirierea dvs. ar trebui să clarifice chiria, termenii și durata acordului dvs. Citiți-l cu atenție și negociați termenii înainte de semnare.
  • Dacă dați un depozit, obțineți o chitanță. Doriți documentarea oricărei plăți pe care o faceți, deci nu există nici o întrebare mai târziu.
  • Metoda 4 din 4:
    Fiind un solicitant de închiriere atrăgătoare
    1. Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 15
    1. Aveți documentele dvs. pregătite. Când te duci să vizitezi un loc pe care îl place foarte mult și cel mai probabil va alege, nu uitați să vă aduceți carnetul de cec pentru a putea pune în jos un depozit. Acest lucru este deosebit de important într-o piață strânsă de închiriere, unde primul care plătește taxa de cerere poate fi considerat primul.
    • Dacă trebuie să vă deplasați în săptămâna următoare sau două sau căutați un apartament pe o piață strânsă, puteți accelera procesul de-a lungul compilării celor două cele mai recente cele mai recente stuburi de plată, W2, scorul dvs. de credit și tipăririle dvs. din soldurile contului dvs. bancar curent pentru a vă aduce la vizionări.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 16
    2. Rochie îngrijită la pornirea aplicației. Indiferent dacă vă întoarceți la cererea dvs. proprietarului apartamentului sau unui manager angajat, este adevărat că primele impresii pot influența cu adevărat șansele voastre. Nu aveți nevoie să vă îmbrăcați Super Fancy, dar nu doriți să puneți în discuție dacă puteți plăti chiria prin modul în care vă îmbrăcați. Transmiteți că sunteți responsabil și serios prin modul în care sunteți îmbrăcați.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament Pasul 17
    3. Fi plăcut să se ocupe de. Încă o dată, primele impresii pot influența șansele dvs. de a obține apartamentul viselor dvs. Indiferent dacă aveți de-a face cu un proprietar sau de un manager, fiind plăcut să vă ocupați de puteți merge mult. Amintiți-vă, atunci când un proprietar sau un manager alege cel mai nou chiriaș pentru apartamentul lor, probabil având în vedere ceea ce va fi să se ocupe de acea persoană în viitor. O interacțiune dificilă de a începe cu poate să nu fie boode va fi pentru viitoarele interacțiuni.
  • sfaturi

    Puteți căuta și viziona videoclipuri de apartamente. Căutați online adresele specifice proprietății de proprietate care vă interesează. Vedeți dacă există un videoclip de proprietate sau un tur virtual puteți verifica online. Urmăriți și aflați mai multe despre apartamentul, apartamentul sau închirierea de case sunteți interesat. Acest lucru vă va ajuta să nu pierdeți timpul pe apartamente care nu sunt potrivite.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar