Cum să găsiți un apartament ieftin

Găsirea unui apartament poate fi un proces dificil, mai ales când încercați să găsiți o mare afacere. Pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun apartament pentru cea mai ieftină chirie, căutați anunțuri pe site-uri precum Craigslist, răsfoiți prețurile pe site-urile de apartamente și vă aflați la un grup de locuințe locale Facebook. De asemenea, puteți căuta în zonele cu costuri mai mici și puteți reduce chiriile prin obținerea unui coleg de cameră sau negocierea prețului în jos. Noroc și vânătoare de apartamente fericite!

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutarea unui apartament online
  1. Imagine intitulată Găsiți un apartament ieftin Pasul 1
1. Căutați un apartament la prețuri accesibile și coleg de cameră Anunțuri pe Craigslist. Verificați înregistrările locale și utilizați opțiunile de filtrare ale lui Craigslist pentru a reduce rezultatele căutării pe baza distanței și a prețului de închiriere. Craigslist este adesea plin de opțiuni și oferte accesibile. Pentru a evita să vă scammed, asigurați-vă că ați verificat proprietarul, nu oferiți niciodată informații personale în avans și niciodată banii de sârmă.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament ieftin Pasul 2
    2. Găsiți o opțiune mai ieftină prin compararea directă a prețurilor online. Dacă Craigslist nu este gemul tău, nu-ți face griji! Există nenumărate site-uri de navigare a apartamentelor care fac ușor căutarea și comparați opțiunile cu doar un clic. Compară oferte de la diferite clădiri pentru a găsi exact ceea ce căutați la cel mai mic preț.
  • Aceste site-uri pot oferi căutări avansate de imagini și prețuri pătrate, precum și extras ca tururi video, instrumente de servicii de relocare și informații despre tendințele prețurilor locale.
  • De exemplu, verificați https: // Zillow.COM, https: // de inchiriat.COM, https: // Apartamente.COM, sau https: // ApartamentWearch.COM.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament ieftin Pasul 3
    3. Alăturați-vă unei locuințe cu costuri reduse Facebook Grup Pentru a găsi opțiuni locale. Multe orașe au zeci de grupuri locale cu postări apartamente accesibile care se ridică în mod regulat. Pentru a găsi un grup, căutați numele orașului dvs. de-a lungul cuvintelor cheie, cum ar fi "ieftin", "la prețuri accesibile", "apartament", "Listings" și "Locuințe."Cereți la Alăturați-vă grupurilor și odată ce ați acceptat, puteți începe să puneți fețe la listări.
  • Metoda 2 din 3:
    Privind în zonele cu costuri mai mici
    1. Imagine intitulată Găsiți un apartament ieftin Pasul 4
    1. Uită-te în suburbiile chiar în afara zonelor urbane. A trăi chiar în afara unui oraș vă poate tăia închirierea de sute de dolari. Verificați zonele suburbane din jur și concentrați-vă căutarea pe apartamente în aceste zone mai ieftine. Dacă lucrați în oraș, aceasta este o opțiune excelentă pentru salvarea unor bani și păstrarea timpului de navetă rezonabil.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament ieftin Pasul 5
    2. Luați în considerare mutarea într-un oraș cu opțiuni de apartamente mai ieftine. Dacă situația voastră de viață este flexibilă și într-adevăr căutăm să obțineți cea mai bună afacere, gândiți-vă la schimbarea situației voastre de viață. Orașele foarte populate, cum ar fi New York City și San Francisco, în general, au o chirie mult mai mare din cauza cererii ridicate. În schimb, căutați orașele precum Memphis, Tulsa, Indianapolis și Louisville, care au record-redus de apartament.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament ieftin Pasul 6
    3. Căutați un apartament cu un film mai mic. Chiar dacă nu este casa ta de vis, un material mai mic pătrat va însemna o rată lunară mai mică. În timpul căutării, consultați clădirile de apartamente cu opțiuni de închiriere mai mici, cum ar fi 400-600 de metri pătrați.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament ieftin Pasul 7
    4. Alegeți un apartament mai departe de transportul public. Apartamentele care sunt poziționate convenabil în apropierea transportului public costă mai mult, deci dacă nu aveți nevoie de confort suplimentar, du-te pentru un apartament mai departe. Această opțiune poate ajuta cu adevărat reducerea prețului de închiriere dacă lucrați de acasă, aveți o mașină sau nu vă deranjează o navetă mai lungă.
  • Metoda 3 din 3:
    Reducerea chiriei
    1. Imagine intitulată Găsiți un apartament ieftin Pasul 8
    1
    Găsiți un coleg de cameră pentru a împărți chiria cu. Postați că căutați un coleg de cameră pe social media dvs., precum și site-uri populare cum ar fi Craigslist sau camera de rezervă. În plus, întrebați familia și prietenii dacă știu pe cineva care are nevoie de un coleg de cameră. Având o conexiune personală vă poate ajuta să verificați colegul de cameră potențial și, de asemenea, acționează ca o referință de caractere.
    • În postarea sau anunțul dvs., includeți câteva informații de bază despre ce fel de coleg de cameră pe care îl căutați și invitați oamenii să vă contacteze pentru mai multe informații.
    • De asemenea, puteți menționa că sunteți "pe un buget" dacă nu doriți să vă spuneți punctul exact de preț.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament ieftin Pasul 9
    2
    A negocia Închirierea, dacă este posibil. Dacă nu sunteți într-o zonă foarte populată, cu rechizitor mic, majoritatea proprietarilor sunt deschise la negociere. Configurați o întâlnire cu proprietarul și fi politicos, respectuos și profesional. Arătați-le că sunteți un chiriaș ideal și faceți o ofertă de închiriat.
  • Dacă acceptă oferta dvs., asta e minunat! Asigurați-vă că ați făcut totul în scris și sunteți bine să mergeți.
  • Dacă te întorc, e bine să pleci. Continuați să căutați o mare afacere!
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament ieftin Pasul 10
    3. Uită-te la clădirile mai vechi pentru a găsi un apartament controlat de chirie. Unitățile controlate în chirie protejează chiriașii de la creșterea neașteptată a chiriilor sau a represalii proprietarului în litigiile. Căutarea online special pentru clădirile de apartamente construite între 1947 și 1974, apoi sunați pentru a vă asigura că sunt controlate în chirie.
  • De asemenea, puteți introduce o căutare avansată pentru apartamente de închiriat sau în chirie pe site-ul web https: // statestesy.COM /.
  • În orașe cu o abundență de clădiri vechi, cum ar fi San Francisco sau New York, aveți o mare șansă de a găsi o unitate controlată de chirie.
  • Imagine intitulată Găsiți un apartament ieftin Pasul 11
    4. Rămâneți flexibil atunci când căutați și păstrați standardele la un nivel minim. Este interesant să visezi despre apartamentul dvs. ideal, complet cu aparate și facilități strălucitoare, dar pentru a găsi o afacere, este posibil să trebuiască să vă așezați puțin. Păstrați standardele simple și căutați un loc care poate fi mai puțin interesant, dar vă va oferi o mare afacere.
  • Când căutați, începeți cu criterii de bază ca nici o problemă de întreținere, infestări de insecte sau probleme de siguranță.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar