Cum să găsiți o casă după divorț cu finanțe limitate

Divorțul este o experiență de drenare emoțională și, pe lângă tot ce trebuie să găsiți undeva să rămâneți. Există mai puține opțiuni pentru persoanele cu finanțe limitate. Din moment ce probabil că nu puteți cumpăra o casă, ar trebui să găsiți o închiriere ieftină într-o locație bună. Dacă este necesar, vă puteți prăbuși cu prietenii sau familia sau chiar încercați să rămâneți acasă cu fostul dvs. soț până când salvați suficienți bani.

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsirea unei închirieri ieftine
  1. Imagine intitulată Evitați o dispută de îmbunătățire a casei Pasul 5
1. Caută pe internet. Căutarea unor opțiuni ieftine de închiriere este puțin ca căutarea unui ac într-un haystack. Cu toate acestea, există închirieri ieftine de apartamente acolo. Verificați site-urile web, cum ar fi chirie.COM. Un studio sau un dormitor în casa cuiva va fi probabil cel mai ieftin de închiriat.
  • S-ar putea să aveți nevoie de un loc mic la început - foarte mic. În orașe scumpe, ați putea obține un micro-studio de 100 pătrat sub 1.000 $.
  • De asemenea, ia în considerare apartamente în cartiere ușor umbrite. Verificați ratele de crimă de vecinătate la cartușul.COM. Amintiți-vă că prima dvs. casă după un divorț nu trebuie să fie casa dvs. permanentă.
  • Imagine intitulată se aplică pentru șomaj în Illinois Pasul 4
    2. Contactați hotelul. S-ar putea să aveți nevoie doar de un loc temporar pentru a rămâne, e.G., timp de o lună sau cam asa ceva. În unele țări, cum ar fi Canada, un contract de leasing trebuie să fie de cel puțin 12 luni. Singura dvs. opțiune pentru locuințe pe termen scurt ar putea fi să stați într-un hotel sau un motel.
  • Multe lanțuri naționale au prelungit hoteluri. Apelați și întrebați despre tarife.
  • Închirierea unui hotel în acest fel este mai scump decât închirierea unui apartament. Cu toate acestea, este mai convenabil dacă aveți nevoie de locuințe pe termen scurt.
  • Imagine intitulată Gazdă Oaspeții casei peste noapte Pasul 3
    3. Vizualizați apartamentul. Apelați proprietarul și cereți să vedeți locul. Indiferent de cât de disperați sunteți, nu ar trebui să închiriați un loc fără a vedea mai întâi. Unele apartamente ieftine sunt nesanitar și nesigure.
  • Asigurați-vă că apartamentul este aproape de muncă sau accesibil prin mijloacele de transport în comun.
  • Verificați recepția telefonului mobil. Puteți economisi bani dacă utilizați telefonul mobil și săriți telefonul fix.
  • De asemenea, confirmați faptul că există suficientă presiune a apei. Spălați toaleta și porniți robinetele.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru șomaj în Illinois Pasul 1
    4. Verificați-vă creditul. Din ce în ce mai mulți proprietari se uită la istoria de credit a oamenilor înainte de a decide să le închirieze. Trageți-vă Scor de credit și istoricul creditului. Dacă scorul dvs. este scăzut, încercați să curățați rapid istoricul dvs. de credit sau să găsiți oportunități de închiriat un apartament sau Casă cu un scor de credit rău.
  • Pot exista erori în istoria dvs. de credit care vă trag scorul. De exemplu, datoriile ex-soțului dvs. ar putea apărea în raportul dvs. de credit, sau conturile ar putea fi listate în mod greșit ca în mod implicit. Disputa Orice erori de raport de credit. De obicei durează câteva luni pentru a ieși din informații inexacte.
  • Imagine intitulată Configurarea unui program de asistență al angajaților (EAP) Pasul 14
    5. Întrebați dacă puteți renunța la un depozit de securitate. Proprietarii doresc de obicei o chirie de o lună ca un depozit de securitate pentru a le proteja în cazul în care deteriora apartamentul sau săriți înainte de sfârșitul contractului de leasing. Dacă aveți un credit bun sau o istorie de închiriere lungă, puteți să întrebați proprietarul dacă puteți închiria fără a plăti un depozit.
  • Dacă este necesar, verificați dacă vă puteți pune chiria pe un card de credit. Nu este o soluție ideală, dar vă va ajuta să obțineți un acoperiș peste cap. Puteți plăti soldul creditului în jos după ce ați re-stabilit.
  • Imagine intitulată Fii un oaspete al casei bune
    6. Obțineți un coleg de cameră, dacă este necesar. Orice apartament este mai ieftin dacă aveți pe cineva care împărtășește facturile. Puteți face publicitate pentru un coleg de cameră pe site-uri web, cum ar fi Craigslist, deși este mai bine dacă știți persoana deja. Confirmați că contractul de leasing vă permite să aveți un coleg de cameră, deoarece nu toate contractele de leasing.
  • Dacă trebuie să faceți publicitate, întrebați orice colector de cameră potențial pentru referințe și depozitul de securitate de o lună.
  • Să fie foarte clar despre așteptările dvs. cu privire la curățenie și să aveți oaspeți peste.
  • Metoda 2 din 4:
    Rămânând cu prietenii sau familia
    1. Imaginea intitulată Obțineți o treaptă de lucru 9
    1. Sunați-le și întrebați-le. Nu vă prezentați la ușa cuiva cu o valiză, ci apelați înainte de timp. Întrebați dacă puteți rămâne cu ei pentru un pic. Dați-le un termen limită atunci când anticipați să vă mișcați.
    • De exemplu, puteți spune: "Mamă, trebuie să vin acasă. Este în regulă? Am doar câteva sute salvate. Dar dacă pot sta cu tine de două sau trei luni, mă întorc în picioare."
  • Imagine intitulată Salvați-vă casa din vânzarea fiscală Pasul 14
    2. Economisiți rapid banii. Nu puteți dormi pe canapeaua cuiva pentru totdeauna, așa că tăiați toate cheltuielile inutile și luați un loc de muncă cu fracțiune de normă, dacă este posibil. Construiți suficienți bani pentru a permite un depozit de securitate pe un apartament mic.
  • Un loc de muncă cu fracțiune de normă ar putea fi ideal, deoarece vă va ține departe de casă. Verificați Craigslist pentru concerte cu fracțiune de normă, cum ar fi câinele Walker, șoferul Uber, sau barmanul.
  • Imagine intitulată Salvare pentru pensionare ca un singur pas părinte 4
    3. Fi un oaspete de model. Oamenii vă fac o favoare uriașă, lăsându-vă să vă prăbușești cu ei puțin timp. Faceți lucrurile ușor pe gazda dvs. păstrând spațiul curat, fără a face zgomot și a fi respectuos atunci când gazda dvs. are oaspeți.
  • Spălați felurile de mâncare sau preparați mese fără a cere. Acest lucru va scuti stresul gazdei tale.
  • Evitați scurgerea energiei prietenului dvs. prin încărcarea computerului și a telefonului pe banul lor. În schimb, găsiți o cafenea publică sau reîncărcați în timp ce lucrați.
  • Păstrați plângerile pentru tine. Credeți că foile sunt zgârieturi? Considerați-vă norocos să aveți un loc unde să rămâneți.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă cu prietenii Pasul 11
    4. Urmați regulile casei. Prietenii tăi ar putea avea reguli care par ciudate pentru tine. Nu asta e ideea. Trebuie să le urmați dacă nu doriți să vă loviți. Întrebați despre orice pare neclar.
  • Unele reguli sunt nerostite. Fiți atenți la obiceiurile gazdei dvs. De exemplu, dacă se uită doar la televizor cu volumul scăzut, faceți același lucru.
  • Imagine intitulată Fii un oaspete bun 8
    5. Cumpărați propria dvs. mâncare. Ar trebui să vă pregătiți propriile mese, astfel încât gazda dvs. să nu simtă că trebuie să vă aștepte. Adresați-vă prietenului dvs. unde este cel mai apropiat magazin alimentar și încărcați-vă pe alimente. Asigurați-vă că există suficient spațiu în frigider.
  • Image denumită oaspeții Pasul 8
    6. Voluntar pentru a acoperi cheltuielile. Puteți construi bunăvoință prin voluntariat pentru a cumpăra alimente sau pentru a plăti alte facturi. De exemplu, ridicați o pizza mare în drum spre casă de la locul de muncă și invitați-vă gazda.
  • Imagine intitulată Fii o oaspete de casă bună
    7. Pleacă când a fost întrebat. Cineva ar putea avea nevoie să plecați înainte de a dori. Strângeți lucrurile și le mulțumiți. Apoi apelați alte familii sau prieteni pentru a găsi un loc unde să rămână.
  • Amintiți-vă să curățați după tine. Îndepărtați orice coș de gunoi și spălați foile sau vidați canapeaua pe care ați dormit. Nu lăsați nimic în urmă.
  • Metoda 3 din 4:
    A trăi cu ex
    1. Imagine intitulată acționează în jurul unui tip pe care credeți că vă place Pasul 10
    1. Vorbiți cu ex. Nici o lege nu spune că trebuie să vă lăsați acasă după un divorț. Dacă nu aveți bani, ați putea fi cel mai bine să vă așezați până când nu ați reușit să salvați suficient pentru un apartament. Desigur, veți avea nevoie de permisiunea voastră soțului dvs. - mai ales dacă li sa dat casa în decretul divorțului.
    • Dacă fostul tău nu te vrea în casă, voluntar să rămâi în garaj sau într-o casă de oaspeți.
    • Stați în casă nu este o opțiune dacă există vreun istoric al violenței domestice sau dacă există o comandă de restricție împotriva dvs.
  • Imaginea intitulată Economisiți bani după mutarea într-o nouă etapă de acasă 10
    2. Contribuie la facturile. Ar trebui să împărțiți costurile comune, cum ar fi impozitele de proprietate, asigurarea, energia electrică și dacă vă puteți permite - ipoteca. Stați cu soțul / soția și discutați despre ceea ce veți contribui.
  • Dacă nu aveți bani, voluntari să faceți lucruri în jurul casei. Puteți găti toate mesele, face reparații și curățați.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor în India Pasul 14
    3. Veniți cu un program. Încercați să limitați contactul cât mai mult posibil. Starea în casă va fi inconfortabilă pentru toată lumea, dar o rutină detaliată poate face lucrurile mai ușoare. Dacă fostul dvs. se dezvoltă în conflict, atunci limitarea contactului va fi benefică.
  • De exemplu, s-ar putea să te ridici cu o oră mai devreme decât fostul tău și să te întorci acasă cu o oră mai devreme. Programați când veți folosi baia și bucătăria.
  • Imagine intitulată gazdă Oaspeții casei peste noapte Pasul 2
    4. Fi atenți. S-ar putea să fi fost un slob în timp ce este căsătorit, dar acum trebuie să curățați după tine. Deveniți colegul de cameră ideal. Urmați aceste reguli:
  • Spălați propriile feluri de mâncare.
  • Mănâncă numai mâncarea pe care o cumpărați. Dacă doriți ceva ex-dvs., întrebați mai întâi.
  • Voluntar pentru a curăța spațiile comune, cum ar fi băile și coacerea pe gazon.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 15
    5. Evitați aducerea datelor acasă. Ex-ul tău ar putea lovi acoperișul și cine le poate da vina pe ei? Este teribil de nepoliticos să începi întâlniri în fața fostului tău soț / soție. Dacă doriți să vă întâlniți, apoi întâlniți-vă în afara casei și nu le aduceți înapoi.
  • De asemenea, nu există nici un motiv să faceți publicitate că vă întâlniți. Păstrați știrile pentru tine.
  • Imagine intitulată pentru a trăi în apropierea dependenților de droguri Pasul 3
    6. Reduce conflictul. Dacă aveți copii, ei vor fi răniți de lupte constante. Atâta timp cât stați în casă, trebuie să vă angajați să trăiți pașnic. Puteți dezamorsa tensiunea prin practicarea următoarelor:
  • Ascultați-vă fostul soțului dvs. și evitați obținerea defensivă. Dacă fostul tău se plânge de obiceiurile tale, să eviți tentația de a începe un argument de titlu. La urma urmei, ex ar putea avea o plângere legitimă.
  • Nu revizuiți divorțul. Locuiți acasă din motive financiare, nu pentru că doriți să vă apropiați de ce ați divorțat în primul rând.
  • Imagine intitulată Evitați taxele de bagaje Pasul 2
    7. Pleacă cât mai curând posibil. Starea în casă ar trebui să fie o soluție temporară. Unii oameni se simt confortabil făcând parte dintr-un cuplu chiar și atunci când nu mai sunt căsătoriți. Pentru propria dvs. creștere personală, ar trebui să vă mutați de îndată ce vă puteți permite.
  • Metoda 4 din 4:
    Luând în considerare alte opțiuni
    1. Imagine intitulată Alegeți un broker ipotecar Pasul 2
    1. Închiriați o casă de motor. Dacă aveți nevoie de un loc temporar pentru a rămâne, închiriați un RV sau cumpărați unul folosit. Adresați-vă prietenilor sau familiei dacă puteți parca pe proprietatea lor. Dacă nu cunoașteți pe nimeni, puteți parca la un loc de tabără locală pentru o taxă. Vehiculele de agrement au de obicei zone de dormit, mese și baie.
    • Puteți găsi închirieri online sau prin căutarea în agenda telefonică. Magazin în jurul valorii de cel mai competitiv preț.
  • Imagine intitulată Închideți interviul de angajare Pasul 4
    2. Aplicați pentru asistența pentru locuințe. În U.S., Persoanele cu venituri mici pot aplica un voucher secundar 8. Veți găsi un proprietar dispus să accepte voucherul și să închiriezi direct de la ei. Voucherul subvenționează apoi chiria. Contactați cea mai apropiată autoritate de locuințe publice pentru a aplica.
  • Există limite de venit pentru eligibilitate. În mod tipic, venitul dvs. nu ar trebui să depășească 50% din venitul median al unei familii dimensiunea dvs. în județ sau oraș în care doriți să trăiți. De exemplu, venitul median pentru o singură persoană ar putea fi de 25.000 de dolari. Venitul dvs. va trebui să fie de 12.500 de dolari sau mai puțin.
  • Chiar dacă vă calificați, există, de obicei, o listă lungă de așteptare. S-ar putea să aveți nevoie de adăpost temporar.
  • Imagine intitulată Faceți o cameră de hotel mai confortabilă Pasul 25
    3. Ia o cameră la y. YMCA dvs. locală sau YWCA ar putea avea camere de închiriat. În general, ei vor percepe de ziua, săptămâna sau luna, și puteți rezerva online. O noapte la YMCA din partea superioară a vestului costă în jur de 100 de dolari pe noapte. Aceasta este o alegere deosebită, dar o alegere decentă dacă aveți nevoie de un loc pentru a se prăbuși pentru câteva zile.
  • sfaturi

    Dacă aveți copii, dar nu primiți suport pentru copii, contactați imediat agenția locală de sprijin pentru copii. Aceștia pot urmări părinții dispăruți, stabilesc paternitatea și au o comandă de sprijin pentru copii.
  • Dacă locuiți într-un loc cu un cost-viață ridicat, luați în considerare relocarea într-un cartier în care chiria este mai accesibilă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar