Cum să găsiți apartamente de închiriat online

Găsirea apartamentului potrivit poate fi o experiență stresantă. Internetul, cu toate acestea, pune o cantitate imensă de informații la îndemână pentru a vă ajuta să mergeți să mergeți mai neted. În timp ce toate postările de apartamente pot fi copleșitoare, puteți găsi exact ceea ce doriți să vă restrângeți opțiunile și să utilizați instrumentele de căutare corecte.

Pași

Partea 1 din 3:
Stabilirea priorităților
  1. Imagine intitulată Găsiți apartamente de închiriat Online Pasul 1
1. Aflați ce este bugetul dvs. Înainte de a vă gândi la ce fel de apartament doriți, trebuie să vă gândiți realist cât de mult puteți cheltui. Luați venitul obișnuit, apoi scăpați costul de trai, inclusiv alimente, socializare, cumpărături și orice altceva pe care le petreceți de obicei banii. Când vedeți cât de mulți bani puteți cheltui în mod realist în chirie, puteți începe mai eficient căutarea unui apartament în cadrul mijloacelor dvs.
  • Cei mai mulți chiriași cheltuiesc aproximativ 25-30% din venitul lor pe cheltuielile de locuințe, deci păstrați acest lucru în minte atunci când vă întocmiți planul dvs. financiar. Amintiți-vă că acest lucru include nu doar chiria, ci și asigurările de utilități și chiriași.
  • De asemenea, luați în considerare costul navetei zilnice. Vei lua tranzitul public? Dacă conduceți la lucru, va trebui să plătiți suplimentar pentru un loc de parcare?
  • Există, de asemenea, costuri de pornire pentru închirierea unui apartament. De obicei, va trebui să depuneți un depozit de securitate. Veți fi, de asemenea, taxați mai mult dacă dețineți un animal de companie.
  • Dacă veți avea o problemă, oferind chirie, împărțirea costurilor cu un coleg de cameră este o opțiune. Asigurați-vă, totuși, semnați un acord de cameră de cameră Spelling ce fiecare ocupant este responsabil pentru, cum ar fi cota de chirie, treburi, politici de oaspeți etc.
  • Pentru mai multe sfaturi privind întocmirea unui buget și economisirea de bani, citiți Bujiți-vă banii.
  • Imagine intitulată Găsiți apartamente de închiriat Online Pasul 2
    2. Prioritizați facilitățile din apartamentul dvs. Având o idee clară despre ceea ce doriți din apartamentul dvs. vă va ajuta să vă restricționați alegerile atunci când începeți să căutați. Întrebați-vă ce este cel mai important pentru dvs. O mașină de spălat și un uscător? O vedere? Mai mult de un dormitor? Lucrurile pe care le considerați importante vor ajuta la determinarea apartamentului pe care îl alegeți în cele din urmă.
  • Imagine intitulată Găsiți apartamente de închiriat Online Pasul 3
    3. Decideți o locație. Locația vă afectează direct ori de câte ori luați în considerare unde să trăiți. Determină prețul, siguranța, comoditatea navetei dvs. și așa mai departe. Investiți întotdeauna un cartier înainte de a vă deplasa.
  • Uită-te la Google Maps și vezi ce facilități sunt în apropiere. Există magazine, restaurante, gimnastică etc.? Dacă aceste lucruri sunt importante pentru dvs., ați dori să aflați ce este în zonă.
  • Unele site-uri imobiliare oferă evaluări de siguranță ale cartierelor. Încercați ceva de genul Trulia cartier Harta.
  • De asemenea, secțiile de poliție locale au, de asemenea, rapoarte pe site-urile lor despre crimele locale. Încercați să urmați următoarele incinte pe social media pentru a vedea dacă există crime regulate raportate în zonă.
  • Vizitați zona dacă puteți. Vedeți cum este în diferite momente ale zilei pentru a vă simți în vecinătate și pentru a vedea dacă ați putea locui acolo.
  • Partea 2 din 3:
    Folosind internetul
    1. Imagine intitulată Găsiți apartamente de închiriat Online Pasul 4
    1. Postați apartamentul dvs. căutați pe social media. Înainte de a căuta în mod aleatoriu în jurul site-urilor, ați putea vedea dacă cineva din rețeaua dvs. socială știe de un apartament de închiriat. O referință personală este întotdeauna o modalitate bună de a merge atunci când căutați un apartament. În timp ce în trecut, rețeaua dvs. potențială de oameni de a întreba a fost limitată, Internetul permite solicitarea dvs. să ajungă la sute sau mii de oameni. Niciodată nu știi cine are un prieten sau membru de familie care caută să închirieze o cameră în casa lor.
    • Faceți un post pe care îl căutați în prezent pentru un apartament și căutați orice referințe personale. Asigurați-vă că ați spus în post că orice cablu ar trebui să vă transmită privat.
  • Imagine intitulată Găsiți apartamente de închiriat Online Pasul 5
    2. Utilizați site-uri specializate de închiriere de apartamente. În timp ce cele mai multe site-uri imobiliare listează și închirieri de apartamente, există site-uri care se specializează în inchirieri de apartamente. Înainte de a trece la mai multe site-uri generale, încercați un site specific orientat spre apartament. Acestea vă vor permite să vă perfecționați căutarea pentru a găsi exact ceea ce căutați.
  • Unele site-uri bune pentru a începe sunt apartamente.com, padmapper, forrent, și hotpads.
  • Conectați toate informațiile necesare atunci când efectuați căutări pe aceste site-uri: bugetul dvs., locația, imaginile pătrate și toate facilitățile pe care le căutați ca o mașină de spălat / uscător.
  • Imagine intitulată Găsiți apartamente de închiriat Online Pasul 6
    3. Căutați pe Craigslist.COM. Puteți găsi o cantitate imensă de bunuri și servicii pe Craigslist, inclusiv închirieri de apartamente. Mergeți la secțiunea de locuință de pe site-ul Home pentru a vedea ce găsiți. Dezavantajul este că este posibil să nu vă puteți adapta căutările la fel de mult ca și cum ați căutat pe un site imobiliar sau un loc de apartament.
  • Fiți precauți la închirierea de apartamente de pe site-uri precum Craigslist. În timp ce alte site-uri ar putea investiga postările pe care proprietarii le publică pe site-ul lor, Craigslist nu este reglementat așa. În consecință, există uneori escroci pe site. Comisia de Comerț Federal Atenționează că, dacă un proprietar vă va spune banii de sârmă, oferiți un depozit de securitate înainte de întâlnirea sau spune că nu sunt disponibile pentru a se întâlni, aceasta ar putea fi o înșelătorie și ar trebui să săriți peste postare.
  • Imagine intitulată Găsiți apartamente pentru chirie online Pasul 7
    4. Postați un anunț dorit pe Internet. La fel cum puteți folosi Craigslist pentru a găsi postări de apartamente, puteți posta și un anunț pe care îl căutați un apartament. Există, de asemenea, site-uri imobiliare care vă vor permite să postați un anunț dorit, cum ar fi chiria.net.
  • Când faceți o postare, asigurați-vă că menționați în ce zonă doriți să trăiți, cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți, indiferent dacă aveți sau nu animalele de companie - orice informații care vor ajuta un potențial proprietar să vă găsească și să oferiți ce tu vrei.
  • Imagine intitulată Găsiți apartamente de închiriat Online Pasul 8
    5. Verificați site-urile de ziare locale. Dacă nu aveți noroc găsirea unui apartament, alte modalități, puteți verifica periodicele locale în care doriți să trăiți. Cele mai multe ziare locale au secțiuni imobiliare, pe care le postează probabil pe site-urile lor. De asemenea, puteți utiliza această metodă pentru a găsi un apartament.
  • Imagine intitulată Găsiți apartamente de închiriat Online Pasul 9
    6. Faceți o căutare pe Internet pentru apartamente în zona dvs. Pot exista alte site-uri sau postări pe care nu ați putut găsi metodele anterioare. Pentru a localiza aceste oportunități, încercați să faceți doar o căutare pe Internet folosind cuvintele cheie "apartamente de inchiriat" și zona pe care doriți să o trăiți. S-ar putea să descoperi niște postări pe care le-ați fi pierdut altfel.
  • Partea 3 din 3:
    Investigarea unui apartament
    1. Imagine intitulată Găsiți apartamente de închiriat Online Pasul 10
    1. Contactați directorul direct. Nu vă bazați decât pe un site web sau chiar pe e-mail. Vorbiți cu proprietarul la telefon atunci când investigați apartamentele. Acest lucru vă va asigura că știți cu cine aveți de-a face și faceți mai ușor să vedeți dacă totul este legitim.
  • Imagine intitulată Găsiți apartamente de închiriat Online Pasul 11
    2. Configurați o întâlnire pentru a vizualiza un apartament. Nu trebuie să închiriați un apartament fără să-l vedeți în persoană. Fotografiile pe site-uri web pot lăsa semne de daune sau pot fi chiar dintr-o cameră complet diferită. Du-te și investighează apartamentul singur pentru a vă asigura că nu există nici o deteriorare și oferă ceea ce doriți.
  • Dacă există daune, întrebați despre el și când va fi fixat.
  • Imagine intitulată Găsiți apartamente de închiriat Online Pasul 12
    3. Adresați-vă proprietarului întrebări pe care le aveți atunci când vizitați. Trecerea într-un apartament este un angajament mare și nu ar trebui să fii timid de a pune întrebări. În plus față de orice întrebări specifice pe care le aveți, iată câteva sugestii.
  • Care este rata dvs. de reînnoire? Dacă chiriașii își reînnoiesc rareori contractele de leasing, ar putea fi un semn că au fost nemulțumiți de apartament. Dacă, totuși, rata de reînnoire este ridicată, arată că chiriașii sunt, în general, mulțumiți de unitate.
  • Când au fost cele mai recente renovări pe clădire și apartamentul dvs. în mod specific?
  • Cum funcționează întreținerea? Dacă cineva este disponibil 24 de ore pe zi pentru situații de urgență?
  • Cât de des și de cât de mult crește chiria?
  • Ce anume veți plăti în chirie și utilități? Cereți să aveți toate cheltuielile disponibile.
  • Imagine intitulată Găsiți apartamente pentru chirie online Pasul 13
    4. Luați propriile fotografii ale apartamentului. Proprietarii fac de obicei poze cu apartamente înainte de a vă deplasa și după ce ați plecat, așa că ar trebui să faceți același lucru. Faceți fotografii când vizitați, și, de asemenea, în mișcare. În acest fel, dacă proprietarul spune că ați provocat daune când nu ați făcut-o, veți avea dovezi împotriva acuzației.
  • Imagine intitulată Găsiți apartamente pentru chirie Online Pasul 14
    5. Verificați facilitățile. Nu vă uitați doar la apartament când vizitați, dar asigurați-vă că totul funcționează. Porniți robinetele, spălați toaleta, deschideți și închideți ușile și porniți luminile. Faceți toate acestea pentru a vă asigura că totul în apartament funcționează chiar de la început.
  • Asigurați-vă că întrebați politicos înainte de a vă slăbi așa.
  • Avertizări

    Încercați să vizitați apartamentul înainte de ao închiria. În timp ce găsirea unui apartament de închiriat online este eficient și ușor, este greu să judecați dimensiunea și spațiul real al unui loc doar prin căutarea la imagini și layout-uri online. Doar dacă nu închiriați de la o distanță mare, programați un tur înainte de a semna un contract de închiriere.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar