Cum de a vindeca diareea

Diarrheea nu este o condiție - este un simptom al unei alte probleme de sănătate, cum ar fi o infecție sau un virus. De asemenea, poate fi o reacție la alergii alimentare, medicamente, protozoare (10% -15% din cazuri), viruși (50% -70% din cazuri) sau bacterii (15% -20% din cazuri) în alimente sau apă. În cele mai multe cazuri, diareea va dispărea singură în câteva zile, dar anumite tipuri de diaree pot provoca probleme grave.Diareea acută poate fi contabilizată ca fiind cauza a mai mult de 150.000 de admiteri la spital în fiecare an.În plus, este cea de-a cincea cauză principală de deces la nivel mondial, afectând 11% din populația generală. Chiar și așa, diareea este calea corpului tău de a spăla toxinele din sistemul dvs. Este adesea cel mai bine să lăsați-o să-și ruleze cursul în timp ce tratează cauza subiacentă și minimizarea deshidratării asociate și a dezechilibrelor de electroliți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Tratarea diareei cu medicamente non-medicamente
  1. Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 1
1. Bea apă și alte fluide pentru a restabili vitaminele și mineralele. Când aveți diaree, corpul tău aruncă fluide care conțin vitamine și minerale necesare. Este important să obțineți acele minerale înapoi în fluide, în special băuturi de apă și sport.
  • Combaterea deshidratării este interesul medical primar cu diaree. Dacă vărsați în plus față de diaree, asigurați-vă că luați sipuri frecvente, mici de lichid în loc să consumați o mulțime de lichide la un moment dat.
  • Alte lichide pe care le puteți consuma pentru a combate deshidratarea includ bulion de pui sau carne de vită, ape minerale aromate sau soluții de rehidratare, cum ar fi Pedialyte.
  • Lichidele fără cofeină sunt cele mai bune. Cofeina este un diuretic ușor, ceea ce înseamnă că poate avea un efect de deshidratare. Dacă suferă de diaree, lipiți la lichide care nu au posibilitatea de a vă deshidrama și mai mult.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 2
    2. Obțineți un somn suplimentar. Nu atât de mult un remediu ca un supliment de tratament bun, somnul este foarte necesar atunci când vine vorba de tratarea diareei. Deoarece diareea este un simptom, este un bun indicator că corpul dvs. încearcă să lupte împotriva unei probleme cum ar fi un virus. Somnul și odihna sunt printre cele mai bune modalități de a vă ajuta sistemul imunitar.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 3
    3. Treceți la Dieta Brat. Dacă nu mai aveți vărsături (sau simptomele dvs. nu au inclus niciodată vărsături), atunci puteți începe să profitați de Brat Diet-Banane, Orez, Appleauce și Toast. Acestea sunt toate alimentele cu fibre reduse care vor ajuta la creșterea fermității scaunelor dvs. Ele sunt, de asemenea, destul de bland într-un mod care nu riscă să-ți suporte stomacul.
  • Bananele din această dietă ajută, de asemenea, înlocuirea potasiului corpul dvs. a pierdut prin diaree.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 4
    4. Completează dieta Brat cu alte opțiuni. Deși este eficace ca o bază Pentru a ajuta la tratarea diareei, Dieta Brat nu este o dieta bine echilibrata. Singine Crackers, Cartofi fierți, supe clare, carne de pui copt, morcovi gătite și alte opțiuni de alimente oarecum bland pot ajuta, de asemenea, în timp ce încă mai experimentați un stomac deranjat.
  • Unii oameni pot încerca, de asemenea, iaurt. Cu toate acestea, lactoza în iaurt poate fi greu pe stomac în timp ce aveți diaree. Dacă vă întoarceți la iaurt, alegeți o varietate probiotică (cu culturi bacteriene vii) pentru a vă ajuta să returnați bacteriile utile la stomac și să vă ajutați cu recuperarea dvs.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 5
    5. Evitați alimentele care pot agrava simptomele. Știind ce să nu mănânce poate fi la fel de important ca știind ce să mănânce. În general, ar trebui să evitați alimentele grase, picante sau dulci, precum și cele bogate în fibre. Laptele și alte produse lactate pot fi, de asemenea, dificile pentru unii oameni să digere în timp ce se confruntă cu diaree. De asemenea, evitați:
  • Guma cu sorbitol. Sorbitolul este un laxativ.
  • Alimente picante, fructe și alcool până la cel puțin patruzeci și opt de ore după ce diareea a scăzut.
  • Alimente cu cofeină, cum ar fi ciocolată, deoarece cofeina are un efect de deshidratare.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 6
    6. Luați un supliment de zinc. Studiile au arătat că suplimentele de zinc pot îmbunătăți rezultatul atunci când tratează diaree. Zincul este un micronutrient care ajută la sinteza proteinei și a transportului de apă și electroliți în intestine.
  • Organizația Mondială a Sănătății recomandă luarea de suplimente de zinc prin gura-10 mg zilnic pentru copiii sub șase luni, 20 mg zilnic pentru copiii de peste șase luni de vârstă. Adulții ar trebui să ia în conformitate cu dozarea sugerată a producătorului.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 7
    7. Reluați dieta normală. Aproximativ douăzeci și patru până la patruzeci și opt de ore după ce simptomele dvs. au scăzut, puteți reveni la dieta dvs. normală. Reintroduce alimentele încet pentru a vedea cel mai bun rezultat.
  • Foloseste bunul simt. Începeți cu pește ușor sau pui în loc de o placă picantă de carne de porc trasă condimentată.
  • Metoda 2 din 3:
    Tratarea diareei cu medicamente
    1. Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 8
    1. Luați un absorbant anti-dial-dialist. Absorbanții sunt medicamente care se leagă de pereții intestinului și colonului și absorb apa astfel încât scaunele dvs. să fie mai puțin apoase. Urmați instrucțiunile de pachet pentru dozare.
    • Dacă utilizați un absorbant, este important să nu luați niciun medicament în mai multe ore de la luarea absorbantului. Absorbanții pot determina medicamentele să se lege la intestin și de colon, diminuându-și puterea medicală. Pentru cele mai bune rezultate, luați separat absorbanți și medicamente.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 9
    2. Luați un medicament OTC care conține compuși bismuth. Compușii de bismut, găsiți în produse comune, cum ar fi pepto-bismol, sunt reputate să aibă proprietăți asemănătoare cu antibiotice care contracarează bacteriile care produc diaree. Nu este exact cunoscut modul în care compușii bismuth combate diaree. Ele pot fi benefice numai pentru pacienții care suferă de diareea călătorului sau de cei care se luptă cu H. bacteria pylori.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 10
    3. Încercați să luați un medicament anti-motilitate. Medicamentele anti-motilitate provoacă o încetinire a mișcării intestinului și a colonului. Această încetinire relaxează organele intestinale, care dau organelor mai mult timp pentru a absorbi apa, rezultând într-un scaun mai puțin apoasă. Două medicamente comune anti-motilitate includ Loperamidă și difenoxilat. Loperamida este disponibilă fără prescripție medicală în diferite forme (cum ar fi imodium A-D).
  • Indivizi cu diaree infecțioasă (cum ar fi de la e. coli) ar trebui să evite medicamentele anti-motilitate.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 11
    4. Consultați un medic pentru antibiotice. Dacă medicamentele pe care le luați, împreună cu mâncarea slabă și multă apă, nu par să vă îmbunătățiți cazul de diaree după șaptezeci și două de ore, consultați-vă medicul. Acestea pot prescrie un medicament antibiotic, care va ajuta la tratarea diareei cauzate de o bacterie sau parazit. Antibioticele nu vor ajuta diareea cauzată de un virus.
  • Este foarte important să vedeți medicul dumneavoastră dacă opțiunile OTC s-au dovedit ineficiente, deoarece diareea de la infecții bacteriene sau parazitare se poate agrava din cauza acestor medicamente.
  • Medicul dvs. va determina antibioticul specific pentru a vă prescrie simptomele după utilizarea unei culturi a scaunelor pentru a identifica bacteriile care cauzează simptomele.
  • Metoda 3 din 3:
    Tratarea diareei cu remedii pe bază de plante
    1. Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 12
    1. Vedeți medicul dumneavoastră. Pentru diaree cauzată de anumite tipuri de infecții, remediile pe bază de plante se pot agrava în loc să vă îmbunătățească simptomele. Consultați-vă medicul înainte de a vă întoarce la un remediu pe bază de plante.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 13
    2. Mănâncă probiotice. Bacteriile vii din probiotice sporesc numărul de bacterii sănătoase din intestinul dvs., care sunt adesea pierdute din cauza diareei. Prin reintroducerea acestor bacterii sănătoase, tractul dvs. digestiv poate reveni la funcționarea normală mai repede.
  • Probioticele sunt disponibile ca suplimente și se găsesc, de asemenea, în brandurile probiotice de iaurt.
  • Imagine intitulată Cure Diarheea Pasul 14
    3. Beți de ceai de mușețel. Ceaiul de musetel a fost folosit în mod tradițional pentru a trata inflamația, inclusiv în tractul GI. Bea până la trei cești pe zi, sorbind în cantități mici pentru a ajuta corpul să absoarbă lichidul.
  • Rețineți că mușeuul poate duce la reacții la cele alergice la ragweed și poate, de asemenea, să interfereze cu unele medicamente, inclusiv medicamente hormonale.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 15
    4. Încercați Psyllium. Psyllium este o fibră solubilă (ceea ce înseamnă că absoarbe apa). Poate duce la scaun mai ferm în timp ce se confruntă cu diaree. Întotdeauna beți psyllium cu un pahar mare de apă.
  • Vorbiți medicului dumneavoastră înainte de a lua Psyllium dacă aveți o boală inflamatorie intestinală.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 16
    5. Încercați un supliment de rădăcină de marshmallow. Marshmallow a fost, de asemenea, folosit în mod tradițional ca o plantă de reducere a inflamației. Urmați instrucțiunile producătorului pentru un supliment.
  • Puteți, de asemenea, să se răcească rece această plantă ca un ceai prin punerea a două linguri într-un litru de apă peste noapte. Înainte de băut.
  • Această plantă poate interfera cu unele medicamente - cum ar fi litium-așa că consultați medicul dumneavoastră înainte de a lua.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 17
    6. Beți un amestec cu pulbere alunecoasă. Pulberea alunecoasă Elm a fost, de asemenea, folosită în mod tradițional pentru a calma tractele GI inflamate. Urmați instrucțiunile producătorului.
  • Abrupte de patru grame de pulbere în două cești de apă clocotită și lăsați-o să abrupte timp de trei până la cinci minute. Puteți bea de până la trei ori în fiecare zi în timp ce aveți diaree.
  • Unii pe bază de plante cred că Elm alunecos poate duce la avort spontan. Consultați-vă medicul înainte de a lua alunecos Elm dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 18
    7. Încercați oțet de cidru de mere. Oțetul de cidru de mere se crede că are proprietăți antimicrobiene. Dacă este folosit pentru a combate diareea, încercați să amestecați două lingurițe într-o ceașcă caldă de apă. Puteți bea acest amestec de mai multe ori pe zi.
  • Dacă luați oțet cu alte probiotice, așteptați câteva ore între a bea ACV-ul și mâncați probioticele. Iaurtul, de exemplu, conține bacterii bune și este în general considerată benefică pentru diaree. Așteptați una sau două ore după ce ați avut ACV până când veți merge la iaurt.
  • Imagine intitulată Cure Diaree Pasul 19
    8. Încercați să utilizați o plantă astringentă. Plantele astringente se crede că ajută la uscarea membranelor mucoase situate în intestine, ajutând la reducerea cantității de scaun liber. Cele mai multe dintre aceste opțiuni sunt disponibile ca suplimente sau ceaiuri și includ:
  • Blackberry Leaf
  • Frunza de zmeură
  • Carob pulbere
  • Extras de bielberry
  • Agrimoniu
  • sfaturi

    Dacă simptomele dvs. se înrăutățește, consultați-vă medicul.
  • Dacă diareea are loc cu o febră peste 101.4 ° F la copii sau 102 ° F la adulți, du-te la medic.
  • Păstrați hidratat!
  • Rămâneți acasă de la serviciu sau de la școală până când simptomele dvs. au rezolvat și practica spălarea bună a mâinilor.
  • Încercați să luați un magazin cumpărat de medicamente, cum ar fi imodiumul sau bismolul Pepsi (Bismut roz).
  • Casa ta va ajunge, probabil, mirositoare, așa că păstrați o sticlă de fembru în baia ta.
  • Avertizări

    Semnele de deshidratare includ senzație de oboseală, senzație de sete, gură uscată, crampe musculare, amețeli, confuzie și o scădere a volumului de urină.
  • Sunați la medic dacă un copil sau un copil mic are diaree pentru mai mult de douăzeci și patru de ore sau prezintă semne de deshidratare.
  • Vedeți medicul dumneavoastră dacă există sânge în diaree, corpul devine deshidratat, dacă tocmai ați terminat o rundă de antibiotice sau dacă diareea durează mai mult de șaptezeci și două de ore.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar