Cum de a sărbători dragostea ta ziua de animale

Cu vieți ocupate printre familii, locuri de muncă, călătorii, temele și treburile, cât de mult timp petreceți cu un animal de companie? Lăsați o sarcină zilnică să o petrec cu tovarășul dvs. de animale în această zi. "Iubiți-vă ziua de companie" este sărbătorită și observată pe 20 februarie.

Pași

Imagine intitulată Plimbarea câinelui
1. Luați câinele la o plimbare. Vă permite să faceți o mulțime de exercițiu și o modalitate plăcută de a le arăta aprecierea. Asigurați-vă că cunoașteți legile de leșie unde locuiți înainte de a ieși. Unele locuri ca plajele interzic ca câinii să se desprindă, în timp ce o zonă prietenoasă pentru câini și închisă îi întâmpină întotdeauna să se elibereze.
  • Imagine intitulată Ziua PETTING TRATE 049
    2
    Dați-le un tratament special. Alegeți ceva de la un magazin de animale de companie sau faceți-l personal și creați-l singur. Există tot felul de idei pentru diferite animale de companie. Puteți atașa o tratarea specială a păsărilor în partea laterală a cuștii sau dați iepurele lor legumele preferate. Dacă animalul dvs. este pe o dietă specială, asigurați-vă că este acceptabil.
  • Imagine intitulată Wee WestieCarnival Jucărie Killer
    3. Faceți-le jucării noi. Aveți orice hârtie igienică sau rulouri de carton pentru prosoape de hârtie? Perfect pentru un șoarece. Distrează-te cu o pisică cu clopote și șir.
  • Imagine intitulată Harley după baie
    4. Dați-le o baie plină de dragoste. Nici un animal (cu excepția pisicilor) urăște băile. Fă-i să se simtă curat și confortabil cu această metodă. Câinii iubesc să fie periat după aceea.
  • Imaginea intitulată poate fi un hamster cu ochii încrucișați?
    5. Lăsați o rozătoare din cușcă pentru o perioadă mai lungă de timp. Când un șoarece sau un hamster este păstrat într-un loc mic pentru o perioadă de timp, ca oamenii, doresc și trebuie să exploreze mediul și împrejurimile.
  • 6. Da o atenție deosebită. Nu este nevoie să petreceți literalmente în fiecare minut din ziua ta, ci doar să recunoașteți că cineva îi iubește.
  • Imagine intitulată Lăsați câinii de dormit minciună ...
    7. Permiteți-vă animalului de companie alături de dvs. Fie că este patul tău sau pe podea, animalul tău va aprecia compania.
  • sfaturi

    Este un fapt cunoscut faptul că oamenii care fac animale de companie proprii tensiune de sange scazuta și stres decât oamenii care nu fac. Animalele de companie însoțesc lucrurile în viață că ființele umane nu pot - sunt cele mai bune de a păstra secretele și întotdeauna acolo ca o companie, chiar și în tăcere completă.
  • Dacă nu aveți încă un animal de companie, încercați să vă gândiți la adoptarea unui adăpost. Dacă încă mai trăiți cu părinții, discutați dacă este potrivit pentru casă. Animalele de companie pot fi o mare responsabilitate în viață, dar merită bine în cele din urmă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar