Cum să cumpărați o geantă de dormit

Dacă vă îndreptați în mare în aer liber pentru o excursie de camping, sacul de dormit este o piesă esențială de unelte. Indiferent dacă intenționați să dormiți sub un cer plin de stele sau căptușeala securizată a cortului tău, veți dori să alegeți o geantă care vă permite să salutați ziua caldă, uscată și bine odihnită. Camper-uri casual și frecvente deopotrivă favorizează pungi de dormit care se împachetează bine în timp ce vă dau un somn bun - și confortabil - noapte. Sacurile de dormit variază în funcție de nevoile dvs. de camping, astfel încât să cumpărați cel mai bine vă va cere să faceți alegeri cu privire la călătoriile viitoare și la eticheta optimă a prețului.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea sacului
  1. Imagine intitulată Cumpărați un sac de dormit Pasul 1
1. Alegeți o pungă sezonieră proiectată pentru un anumit interval de temperatură. Există trei tipuri de pungi destinate dormitorului confortabil în vreme caldă, ușoară și rece. Achiziționarea unei pungi pentru sezonul greșit vă va garanta că petreceți noaptea fie drenalizată în sudoare, fie ascultați dinții tăi.
  • Saci de vară vă protejează împotriva temperaturilor mai mari de aproximativ 32 ° F (0 ° C). Aceste pungi sunt ușoare și au fermoare cu lungime întreagă, care vă permit să vă ventilați și să vă răcoriți pe nopți fierbinți de vară.
  • Pungile de trei sezoane sunt bune pentru temperaturi de peste 20 ° F (-7 ° C), deci sunt optime pentru călătorii de primăvară și cădere sau o călătorie de vară în munți. Ei pot fi o alegere bună pentru cei care nu sunt siguri când vor călători.
  • Pungile de iarnă trebuie achiziționate pentru temperaturi sub 20 ° F (-7 ° C).
  • Imagine intitulată Cumpărați o geantă de dormit Pasul 2
    2. Verificați evaluarea temperaturii sacului de dormit. Această evaluare vă oferă o temperatură optimă a sacului pentru somn confortabil, împreună cu limitele sale inferioare și extreme sau "numai de supraviețuire". Aceste evaluări sunt făcute pentru dormitorul mediu, astfel încât să doriți să adăugați aproximativ 10 grade la limita inferioară, mai ales dacă intenționați să faceți camping la rece.
  • Îmbrăcămintea pe care o purtați va afecta experiența dvs. de dormit. Evaluările pe saci de vreme rece presupun că purtați lenjerie lungă (de sus și de jos), șosete groase și, eventual, o pălărie. Fie că faceți camping în vreme caldă sau rece, asigurați-vă că îmbrăcămintea dvs. este uscată înainte de a vă urca în interiorul sacului de dormit pe timp de noapte, deoarece acest lucru va ajuta și cu căldură.
  • Imagine intitulată Cumpărați un sac de dormit Pasul 3
    3. Decideți asupra unui tip de izolație. Punga dvs. va conține fie în jos, fie o umplere sintetică. Fiecare dintre aceste izolații oferă beneficii diferite bazate pe greutatea, căldura, rezistența la apă și prețul.
  • În jos (rață sau gâscă pene) cântăresc mai puțin pentru căldura pe care o primiți și, de obicei, durează mai mult decât pungi sintetice. Cu toate acestea, nu sunt în general rezistente la apă și sunt considerabil mai scumpe decât cele mai multe opțiuni sintetice.
  • Sintetice (poliester sau nylon) se usucă rezonabil la vreme umedă și se usucă repede când se udă. Ele sunt, de asemenea, mai ieftine decât în ​​jos și sunt hipo-alergenice. Chiar și așa, cântăresc mai mult decât opțiunile în jos și nu se împachetează și.
  • Imagine intitulată Cumpărați un sac de dormit Pasul 4
    4. Alegeți o geantă de mumie pentru backpacking. Această tăietură conică a sacului în jurul picioarelor și picioarelor vă asigură că căldura corpului rămâne conținut în geantă, făcându-le cele mai eficiente pungi pentru a vă menține cald. Deoarece folosesc mai puțin material, sunt, de asemenea, mai ușor și mai ușor de ambalat. Cu toate acestea, cei care se mișcă sau se schimbă în somn vor dori să se desprindă de sacul de dormit mumie, care este mult mai constrictiv decât alte alegeri.
  • Imagine intitulată Cumpărați o geantă de dormit Pasul 5
    5. Alegeți o pungă dreptunghiulară dacă aveți nevoie de mai mult spațiu în timp ce dormiți. Aceste pungi permit mai multă mișcare decât sacii de dormit mumie, dar ei, de asemenea, să scape mai mult de căldură corporală. Majoritatea acestor pungi pot fi, de asemenea, dezarhivate complet și utilizate ca pături. Sunt cel mai potrivite pentru campingul cald-vreme.
  • Imagine intitulată Cumpărați o geantă de dormit Pasul 6
    6. Compromis cu o pungă semi-dreptunghiulară. Această opțiune oferă un teren de mijloc între saci de mumie și dreptunghiulară. Ele sunt în greutate și mai dificil de ambalat decât mumiile, dar vă vor da și mai mult spațiu pentru a vă deplasa în timp ce vă menținem cald.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugarea accesoriilor de pungi
    1. Imagine intitulată Cumpărați o geantă de dormit Pasul 7
    1. Cumpărați un tampon de dormit. Experții de camping sunt de acord că plasarea unui tampon de dormit sub sacul dvs. este cel mai bun mod de a rămâne cald și uscat. Plăcuțele variază în greutate și material și ar trebui să alegeți o opțiune pentru nevoile dvs. de ambalare și sezoniere.
  • Imagine intitulată Cumpărați un sac de dormit Pasul 8
    2. Investiți într-o pungă de stocare impermeabilă. În timp ce cele mai multe saci de dormit vin cu propriile sale saci de depozitare, aceste saci nu păstrează întotdeauna apa. O geantă de dormit umedă poate face o excursie mizerabilă, mai ales dacă vremea vă împiedică să vă așezați sacul să se usuce.
  • Acest add-on este o idee deosebit de bună pentru cei care aleg să cumpere pungi mai puțin rezistente la apă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o geantă de dormit Pasul 9
    3. Obțineți un dispozitiv de curățare specializat. Pungile nu pot fi curățate cu detergenți tipic de spălare, nici nu pot face o excursie la curățenia uscată. Cu excepția cazului în care intenționați să utilizați un serviciu special de curățenie pentru camping, pregătiți-vă să achiziționați un sac de curățare atunci când cumpărați sacul. Există multe produse de curățare și impermeabilizare la prețuri rezonabile.
  • Imagine intitulată Cumpărați o geantă de dormit Pasul 10
    4. Petreceți puțin pe o pernă. Adăugarea unei perne pe ambalajul dvs. vă va ajuta să evitați crick-urile în gât și umflături pe pământ. Ar trebui să alegeți o pernă gonflabilă dacă vă prioritizați ambalarea ușoară și greutatea mai mică față de confort. Opțiunile compresibile sunt bune pentru optimizarea confortului în ciuda greutății suplimentare. Există, de asemenea, opțiuni hibride pentru confortul și greutatea la nivel mediu.
  • Dacă mergeți la camping auto, puteți să vă aduceți pe pernă de acasă.
  • Partea 3 din 3:
    Cumpărarea sacului
    1. Imagine intitulată Cumpărați o geantă de dormit Pasul 11
    1. Setați bugetul. Alegerile dvs. referitoare la tipul sezonier, materialul de umplere preferat și forma vor afecta costul sacului de dormit. Cele mai scumpe pungi tind să fie în jos pungi potrivite pentru vreme extrem de rece, în timp ce opțiunile cel mai puțin costisitoare vor fi pungi ușoare, sintetice de vară.
  • Imagine intitulată Cumpărați o geantă de dormit Pasul 12
    2. Citiți recenzii de consum și blog ale pungilor potențiale de dormit. O secțiune transversală a opiniilor de la alți cumpărători și bloggeri poate ajuta la expunerea unor probleme comune cu saci de dormit particular. Aceste revizuiri vă vor îndrepta, de asemenea, în direcția celor mai bune prețuri pentru cele mai înalte opțiuni de calitate.
  • Imagine intitulată Cumpărați o geantă de dormit Pasul 13
    3. Consultați prietenii și familia. Vorbind cu ruloterile din cercul dvs. social ar trebui să vă ofere informații cinstite și nefiltrate despre preferințele și experiențele oamenilor cu anumite branduri și tipuri de pungi. Oamenii care știu cel mai bine vor fi, de asemenea, familiarizați cu nevoile dvs. particulare, astfel încât acestea pot oferi sfaturi personalizate.
  • Imagine intitulată Cumpărați o geantă de dormit Pasul 14
    4. Merge la un magazin. Este mai bine să faceți o vizită în magazin, astfel încât să puteți testa diferite saci de dormit. Cel mai bun mod de a ști ce vă place este să vă accesați în diferite tipuri de saci, să vă deplasați în jur și să vă zipți în sus, reflectând pe potrivire și materialul așa cum faceți acest lucru. Dacă sacul nu se simte chiar în magazin, nu vă va satisface în pustie.
  • Inspectați fermoarul fiecărui sac de dormit. Unele fermoare vor prinde sau se vor rupe cu ușurință și este posibil să puteți discerne această tendință în magazin.
  • Imagine intitulată Cumpărați o geantă de dormit Pasul 15
    5. Cumpărați sacul online. Dacă nu aveți acces ușor la un magazin de activități sportive sau în aer liber, probabil că doriți să faceți achiziția online. Dacă este cazul, va trebui să luați o atenție deosebită examinând produsul înainte de a cumpăra.
  • Bundle de camping dvs. într-o singură achiziție online. Costurile de expediere se vor adăuga rapid dacă faceți mai multe achiziții individuale.
  • Imagine intitulată Cumpărați o geantă de dormit Pasul 16
    6. Păstrați o înregistrare a achiziției dvs. Salvați chitanța pentru tranzacțiile în magazin sau Flag Confirmarea prin e-mail pentru plățile online. Dacă punga dvs. este defectă, veți dori să puteți face un schimb ușor și fără durere.
  • sfaturi

    Luați în considerare cheltuielile puțin suplimentare pentru o pungă cu o coajă rezistentă la apă. Între ploaie, rouă și alte surse de umiditate, sacii de dormit sunt expuși constant la apă.
  • Dacă camping cu un prieten, uitați-vă la posibilitatea de a cumpăra pungi de dormit care pot fi conectate la o pungă dublă mare. Căldura suplimentară a corpului va furniza căldură adăugată.
  • Odată ce vă întoarceți din călătoria dvs., asigurați-vă că ați curățat și îngriji în mod corespunzător sacul. Acest lucru va face ca geanta de dormit să dureze mai mult.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar