Cum să găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în san francisco

San Francisco este centrul comercial al Californiei de Nord și poate fi un loc scump pentru a vizita. Dacă doriți să stați în San Francisco, dar sunt pe un buget limitat, există modalități de cazare gratuită sau ieftină. Există multe site-uri web, cum ar fi AirBnb și HostelWorld.COM, care oferă rezervări pentru camere accesibile. Dacă sunteți cu adevărat legați pentru bani, puteți încerca să rămâneți la întâmplare, la tabără sau să utilizați un schimb de ospitalitate, cum ar fi Couchsurfing pentru a rămâne undeva gratuit.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea de camere cu discount
  1. Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 1
1. Comparați tarifele camerelor pe o varietate de site-uri de rezervare. Căutați hoteluri sau moteluri pe o varietate de site-uri de rezervare diferite pentru a găsi cea mai bună ofertă. Dacă găsiți o cameră pe care doriți să o sustați, căutați-vă pe site-urile competitorului și vedeți dacă puteți obține o afacere mai bună.
  • Site-urile populare de utilizare includ rezervarea.com, pricelină, hotwire, orbită și expedia.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 2
    2. Utilizați site-urile cu discount pentru a găsi oferte. Site-uri precum Livingsocial Escapes și Groupon Getaways au uneori reduceri la locuri pentru a rămâne în San Francisco. După ce se uită la site-urile tradiționale de cazare, aruncați o privire la aceste site-uri cu discount pentru a vedea dacă puteți găsi orice oferte bune.
  • Citiți amprenta fină și luați notă de taxe suplimentare înainte de a finaliza rezervarea.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 3
    3. Sunați la hotel sau motel direct în loc de rezervare online. Adresați-vă hotelului dacă au orice oferte sau promoții în camere. Cele mai multe lanțuri de hotel și motel vor potrivi un preț pe care l-ați găsit online. Dacă camerele pe care le oferă sunt mai scumpe decât ceea ce ați găsit online, întrebați-le dacă se vor potrivi cu prețul.
  • Hoteluri și moteluri sunt cel mai probabil să ofere oferte pe sezoane non-vârf și în zilele lucrătoare.
  • Sezoanele non-vârf sunt noiembrie până în aprilie, în timp ce sezoanele de vârf sunt mai până în octombrie.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 4
    4. Achiziționați rezervarea altcuiva dacă nu vă deranjează rezervarea de ultimă oră. Site-urile ca cameră permit oamenilor să vândă rezervări de cameră că nu mai pot îndeplini. În mod obișnuit, aceste anii se face din cauza modificărilor de călătorie de ultimă oră. Deși puteți găsi camere de înaltă calitate pentru ieftine folosind această metodă, s-ar putea să o tăiați aproape când rezervați camera dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 5
    5. Stați la o pensiune în loc de un hotel sau un motel. Pensiuni sunt la fel ca hotelurile sau motele, dar sunt mai ieftine și au zone de viață și de gătit comun. Hostelurile populare din San Francisco includ Hi San Francisco, Hosteluri din Statele Unite ale Americii San Francisco și Hostel Amsterdam. O ședere de noapte variază de obicei de la $ 30 - $ 100 USD.
  • Găsiți pensiuni în San Francisco pe site-uri precum HostelWorld.Com și Hosteluri din SUA.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 6
    6. Rezervați camera dvs. cu 2 luni în avans pentru a economisi bani. Rezervarea ultimului minut este mai scump decât obținerea camerei dvs. în avans. Încercați să vă planificați călătoria dvs. și să vă rezervați cazările cu 2 luni în avans pentru a evita taxele de rezervare de vârf și camerele supradimensionate.
  • Rezervarea suplimentară de 2 luni în avans nu vă va economisi mai mulți bani.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 7
    7. Luați în considerare starea în afara San Francisco pentru a găsi mai ieftine. Dacă nu găsiți cazare ieftină în San Francisco, luați în considerare starea în afara orașului. UseBay zona Rapid Transit, sau Bart, pentru a călători ieftin din afara orașului în San Francisco. Puteți utiliza instrumente cum ar fi Google Maps pentru a vă plânge călătoria înainte de a pleca.
  • Orașele accesibile din afara San Francisco includ Oakland și Berkeley.
  • Luând Bart de la Oakland la San Francisco Costuri sub 3 USD USD.
  • Odată ajuns în oraș, utilizați transportul public precum autobuzele Muni sau Trenul Metro pentru a economisi bani.
  • Metoda 2 din 3:
    Închirierea unui apartament
    1. Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 8
    1. Închiriați un apartament întreg în loc să stați la un hotel. Oamenii își pot pune apartamentele pentru închirieri temporare pe site-uri precum Airbnb, Wimdu și RoomoMoMama. Puteți închiria apartamentele lor și aveți acces la un întreg apartament din San Francisco. Închirierea unui apartament este de obicei în jur de 1/3 costul rezervării unei camere de hotel.
    • Ca bonus adăugat, veți avea, de asemenea, contactați cu un local care vă poate spune despre lucruri distractive de făcut în zonă.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 9
    2. Obțineți o cameră privată sau comună în loc de un întreg apartament. Dacă doriți să cheltuiți mai puțini bani, puteți închiria o cameră privată sau comună în loc de un apartament întreg. Camerele single sunt de obicei în jur de 1/2 la 1/3 costul închirierii unui întreg apartament sau a unei case. În timp ce este un spațiu mai mic și nu veți avea acces la facilități din casă ca bucătăria, este o opțiune bună dacă încercați să economisiți bani.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 10
    3. Vizitați San Francisco în afara sezonului pentru opțiuni mai ieftine. În loc să călătorească în San Francisco între mai și octombrie, încercați să călătoriți acolo noiembrie până în aprilie. Orașul primește mai puțini vizitatori în aceste luni și, prin urmare, va oferi camere mai ieftine!
  • Puteți găsi de obicei camere pentru 15% -30% mai ieftin în timpul sezonului.
  • Mulți californici iau excursii la Weekend la San Francisco. Dacă puteți, încercați să vă planificați călătoria în timpul săptămânii pentru oferte mai ieftine.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unei cazare gratuită
    1. Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 11
    1. Rămâneți cu familia și prietenii care locuiesc în apropiere. Dacă aveți un prieten sau un membru al familiei care locuiește în sau în jurul orașului San Francisco, vă puteți întreba dacă puteți rămâne cu ei. Întreabă-i bine în prealabil și încercați să oferiți să vă ajutați cu treburile sau comisioanele în timp ce rămâneți. Dacă spun da și vă lasă să stați la locul lor, asigurați-vă că respectați spațiul și bunurile lor când rămâneți acolo.
    • Puteți să vă întrebați spunând ceva de genul: "Hei, am plănuit să vin la San Francisco din 11 decembrie până la al 15-lea. Crezi că aș putea sta la locul tău? O să ajut cu treburile în timp ce sunt acolo."
    • Dacă aveți banii de rezervă, ar trebui să oferiți să ajutați facturile de utilitate pentru momentul petrecut acolo.
    • Dacă prietenul sau membrul familiei dvs. spune că nu acceptați decizia lor și găsiți alte locuri de cazare.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 12
    2. Găsiți un pat gratuit pe un site de schimb de ospitalitate. Schimburile de ospitalitate pot conecta călătorii cu rezidenții din San Francisco care sunt dispuși să lase pe cineva să rămână gratuit la locul lor. Site-uri web cum ar fi Couchsurfing, Global Freeloaders și Hospitality Club oferă înregistrări din locurile din întreaga lume.
  • Înainte de a se angaja într-un loc, citiți recenzii clienți pentru a vă asigura că persoana este o gazdă bună.
  • Listarea pe care o selectați trebuie să fie verificată de site-ul web și profilul lor ar trebui să fie complet completat.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 13
    3. Utilizați un program de schimb online online dacă dețineți o casă. Site-uri precum Homestay, Love Home Swap și schimbul de acasă, vă permit să schimbați case cu o altă familie pentru o perioadă de timp. Căutați aceste site-uri pentru afișări în San Francisco. Apoi, contactați proprietarul casei și sortați detaliile pentru schimb.
  • Unele programe de schimb de domiciliu au o taxă lunară asociată serviciului.
  • Taxa lunară poate varia oriunde de la $ 2 USD la 25 USD pe lună.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc ieftin pentru a rămâne în San Francisco Pasul 14
    4. Tabără la un camping gratuit. Campajul bicentennic este liber în anumite momente ale anului. Când tabără, va trebui să-ți aduci cortul propriu, sac de dormit și echipamente de camping.
  • Pentru a vă rezerva locul, vizitați https: // NPS.gov / goga / plyournvisit / camping.HTM.
  • Alte campinguri precum Angel Island, Kirby Cove și Anthony CHABOT costă doar 20 de dolari USD pentru o noapte de camping și pot găzdui grupuri mai mari de oameni.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu rezervați un loc doar pentru că este ieftin. Nu uitați să citiți recenziile utilizatorilor și să evitați să stați în locuri care au comentarii negative privind siguranța.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar