Cum de a alege o destinație de călătorie atunci când mergeți singur

Decizia de unde să faceți o călătorie de către dvs. necesită un pic de atenție atentă. Există o mână de destinații care sunt cunoscute ca fiind opțiuni solide de călătorie solo, iar câteva locuri care merită să fie pur și simplu vizitează dacă vreodată veți avea șansa. Asigurați-vă că luați în considerare destinațiile de backpacking gratuite, precum și cele cunoscute pentru oportunități de vacanță confortabile și relaxante. În timp ce cele mai importante criterii sunt alegerea undeva care vă atrage atenția, este, de asemenea, important să luați în considerare siguranța, logistica și ușurința de călătorie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Selectarea unei destinații solide de backpacking
  1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 1
1. Du-te în Thailand. Dacă călătoriți pe cont propriu de dragul libertății, nu există o modalitate mai bună de a vă maximiza mobilitatea și de a minimiza preocupările logistice decât backpacking-ul. În plus, mai multe destinații de vacanță sunt toate, dar sunt proiectate pentru backpackerii solo. De exemplu, Thailanda este un loc deosebit de popular pentru călătorii solo, în parte pentru că este ușor de rucsac aici.
  • Thailanda este ușor și sigur pentru a naviga, mulți oameni vorbesc engleza și există o mulțime de pensiuni - locul ideal pentru a rămâne pentru mulți călători solo.
  • În plus, Thailanda este unul dintre cele mai bune locuri pentru a întâlni alte persoane care călătoresc solo.
  • Datele specifice includ o viață de noapte activă în Bangkok, plaje și insulă, mâncare notoriu bună și calmul pe care numai templele budiste le pot aduce.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 2
    2. Luați în considerare Vietnamul. Nu numai că este ieftin să călătorească în Vietnam, această țară este, de asemenea, deosebit de ușor de navigat. Deoarece țara este din punct de vedere geografic lung și subțire, majoritatea călătorilor merg de la un capăt la celălalt, deci este un loc deosebit de ușor de întâlnit pe alții încercând să satisfacă unele solo wanderlust.
  • Pe de altă parte, călătorii solo în Vietnam trebuie să fie deosebit de atenți de a fi scammed. Familiarizați-vă cu costurile corespunzătoare ale diferitelor lucruri, cum ar fi călătoriile de taxi, înainte de a vă afla într-o situație în care cineva încearcă să vă convingă altfel.
  • Vietnamul se mândrește cu câteva zone urbane incredibil de plin de viață, caracteristici geografice incredibile și petreceri non-stop în NHA Trang.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 3
    3. Leagăn prin Costa Rica. Costa Rica este unul dintre cele mai bune locuri pentru călătoriile solo, deoarece este plină de aventură și frumusețe naturală. Este, de asemenea, foarte popular cu turiștii, foarte accesibil și foarte sigur. Are o parte din cea mai bogată biodiversitate de pe planetă și puteți găsi pensiuni în imediata apropiere a Surfing Meccas, cât și a pădurilor de ploaie dense.
  • Deoarece pădurile bogate și plajele accesibile din Costa Rica sunt atât de populare, veți încheia întâlniți cu alți călători din întreaga lume. Acest lucru este deosebit de probabil dacă stați în pensiuni.
  • În timp ce Costa Rica este deosebit de sigură și dezvoltată, este, de asemenea, mai scumpă să călătoriți aici în raport cu alte țări din America Centrală.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 4
    4. Hop între Bolivia și Peru. Lista destinațiilor vrednice din această parte a lumii este greu de rezumat. Puteți găsi ruine și trasee Incan, cel mai mare lac de înaltă altitudine de pe planetă (cu mare importanță istorică) și apartamente naturale de sare. În plus, există destul de mult un circuit permanent de backpackers, deci dacă doriți să vă angajați pentru o parte din călătoriile dvs., este deosebit de ușor de făcut în Peru.
  • Orașul peruvian din Cusco este un loc pe care mulți vizitatori nu uită niciodată. Acestea au găzduit călători de mii de ani și este foarte aproape de Machu Picchu, una dintre cele mai populare destinații din emisfera vestică.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 5
    5. Explorați Mexicul și Guatemala. Mâncarea și cultura din sudul Mexicului merită doar călătoria. Bineînțeles, această regiune are, de asemenea, plaje legendare, ruine maya și Lacul Atitlan în Pădurea Cloud din Guatemala. Transportul este ieftin și ușor de găsit. Du-te la Guatemala pentru mai multe excursii specifice de rucsac, și la Tulum sau Playa del Carmen din Mexic pentru o excursie socială mai socială.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea unei destinații clasice de călătorie
    1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 6
    1. Rătăciți Europa de Vest. Doriți să vedeți și să faceți cât mai mult posibil? Cu nenumărate peisaje, orașe istorice și mai mulți epicentri culturali globali la o distanță scurtă de o altă parte, Europa de Vest oferă o destinație de neegalat. Paris, Londra, Roma și Barcelona sunt, de exemplu, unele dintre cele mai vizitate orașe din lume. Deși un bun de călătorie va trebui să viziteze mai multe orașe, există moduri accesibile, sigure și confortabile de a obține peste tot în regiune.
    • Costurile călătoriei vor fi în mod inevitabil mult mai mari decât cele mai multe alte opțiuni. Cu toate acestea, confortul și ușurința călătoriei în regiune este, de asemenea, deosebit de ridicată.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 7
    2. Vizitați Australia. Australia oferă coaste și recife de corali într-o măsură care nu există în altă parte. Oamenii australieni primesc în mod special călătorilor, deoarece mulți australieni se bucură de călătorii înșiși. Mai mult, multe dintre orașele de destinație sunt mai apropiate decât vă puteți gândi - toți în partea de sud / sud-est a țării.
  • Pensiuni sunt în mod special active și vibrante în Australia - dar pot fi, de asemenea, frecventate cu un grup de tineri răniți, cu alcool, în timpul șederii dvs.
  • O destinație deosebit de favorabilă pentru călătorii solo este Melbourne, deoarece orașul este în întregime navigabil pe picior sau bicicletă.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 8
    3. Călătorește în Hong Kong. Un alt loc deosebit de sigur și confortabil de vizitat este Hong Kong. În timp ce este unul dintre cele mai mari orașe din lume, oferă, de asemenea, o oportunitate amplă de relaxare.
  • Hong Kong este, de asemenea, un loc în care culturile estice și occidentale au devenit profund intercalate. Ca indicativ al acestei relații, acesta este unul dintre puținele orașe din China au fost mulți dintre localnici vorbesc engleza.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 9
    4. Treci până la Alaska. Credeți sau nu, 1 din 5 persoane care merg la Alaska fac acest lucru pe cont propriu. Și pentru un motiv bun: cu frumusețe naturală uluitoare, unele dintre cele mai sălbatice teren pe care le puteți obține, și faunei sălbatice, spre deosebire de oriunde în lume, există multe de contemplat pentru un iubitor al în aer liber.
  • Condițiile sezoniere variază dramatic în Alaska. Probabil doriți să planificați o călătorie între jumătatea lunii iunie și mijlocul lunii august, mai ales dacă sperați să vă bucurați cât mai mult posibil. Nu este doar căldura relativă care face ca acest ideal de sezon - iunie și iulie, sunt și lunile când Alaska primește cea mai mare lumină solară.
  • Dacă intenționați să tambri, mai ales pe cont propriu, asigurați-vă că sunteți bine pregătiți să faceți acest lucru. Alaska cu adevărat este una dintre ultimele frontiere de pe această planetă - libertatea pe care o oferă un călător singur trebuie să fie îndeplinită cu o conștientizare deplină a importanței de siguranță în sălbăticie.
  • Metoda 3 din 3:
    Având în vedere factorii importanți
    1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 10
    1. Favorizează destinațiile bine călătorite. Există multe motive pentru care are sens să călătorească undeva populară atunci când mergem singur. Factorul principal este siguranța. În legătură cu aceasta, veți avea un timp mult mai ușor de găsit locuri de ședere care sunt distractive și accesibile în destinațiile turistice populare. O altă considerație importantă este compania. Chiar dacă călătoriți de-a lungul pentru a obține mai multe legături cu dvs., vor fi momente pe care doriți să le împărtășiți.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 11
    2. Contul de logistică. Există câțiva factori specifici pe care trebuie să o luați în considerare despre destinațiile potențiale în ceea ce privește preocupările logistice. De exemplu, este recomandabil să mergeți undeva cu o metodă accesibilă și fiabilă de transport.
  • Dacă sunteți un om relativ mare în ceea ce privește înălțimea sau greutatea, călătoria în anumite zone - cum ar fi America Centrală și de Sud, poate fi adesea incomod. În timp ce acest lucru nu poate deranja pe toată lumea, poate fi mai fungher decât se așteptau mai multe ore într-un scaun de autobuz conceput pentru o persoană mult mai mică, de exemplu.
  • Dacă conectivitatea la Internet este de mare importanță pentru dvs., fiți conștienți de faptul că unele țări vor avea mult mai lent - și mai puțin disponibile - Internet decât sunteți obișnuiți. Malaezia este o opțiune bună dacă doriți să vizitați Asia de Sud, deoarece progresele tehnologice au făcut ca internetul să fie mai accesibile aici decât în ​​alte părți ale regiunii.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 12
    3. Luați în considerare cerințele privind vizele. Unele țări sunt surprinzător de greu de intrat, în timp ce alții nu necesită o viză deloc pentru șederi scurte. În funcție de locul în care sunteți, este, de asemenea, puțin probabil să aveți permisă în unele țări deloc. O ambasadă la țara dvs. de destinație este cea mai bună sursă de cunoștințe despre cerințele privind vizele și disponibilitatea.
  • Unele țări din Africa și Orientul Mijlociu vor fi deosebit de greu sau chiar imposibil de intrat. Acest lucru este valabil mai ales pentru țările în care Islamul este extrem de proeminent, sau conflicte în curs de desfășurare dau cazuri îngrijorărilor legate de siguranța turiștilor.
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie de anumite vaccinări care să li se permită să intre în anumite județe, în special în Africa.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 13
    4. Cântărește beneficiile unui traseu prestabilit. Un alt factor decât poate contribui la siguranța și ușurința călătoriei este o cale de călătorie bine stabilită într-o anumită țară. Dacă sperați să vă deplasați (spre deosebire de pur și simplu vizitarea unui oraș), acest lucru este deosebit de important.
  • Un alt beneficiu al unui circuit stabilit este o probabilitate mai mare decât puteți găsi parteneri de călătorie temporari pentru a împărtăși drumul cu. De asemenea, aveți mai multe șanse să întâlniți oameni care vă pot oferi sfaturi valoroase despre ce să faceți.
  • Pe scurt, având un pic de traseu stabili poate lua o mulțime de stres din planificare și nu vă va împiedica să mergeți pur și simplu cu curgerea oriunde lovește starea de spirit.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 14
    5. Faceți rezervări, dar aveți un plan de back-up. În plus față de un traseu oarecum stabilit, încercați să planificați unde veți rămâne și mai mult timp. Dacă stați în pensiuni, sunați mai departe pentru a vedea disponibilitatea. Dacă sunt destul de deschise, probabil că vă puteți arăta și rezervați un loc când ajungeți acolo - și lăsați-vă planurile deschise între timp. Cu toate acestea, în sezoanele sau orașele mai bune, merită să rezervați locurile înainte de timp.
  • Oricum, flexibilitatea este esențială pentru o călătorie reușită. Ori de câte ori faceți rezervări, întrebați despre politicile de anulare și evitați să faceți rezervări care să vă pedepsească foarte mult pentru modificări. Aveți întotdeauna un loc de rezervă și în minte, mai ales când nu faceți rezervări formale.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 15
    6. Du-te unde vrei să mergi. Unul dintre cele mai mari avantaje ale călătoriei este că este în întregime până la dvs. cum să vă petreceți timpul. Deși poate părea evident, merită să vă amintiți că ar trebui să faceți ceea ce doriți să faceți. De fapt, luați în considerare ștergerea Instagramului și postarea minimă, dacă este deloc, pe Facebook. Puteți să partajați întotdeauna fotografii mai târziu. Între timp, fii unde ești și faci tot ce simți!
  • Stat altfel, această vacanță este a ta. Vrei să mergi la Muzeul Creepy Doll? Fă-o. Vrei să iei lecții de navigare pentru a treia zi la rând. Heck, de ce nu? Fără un partener de călătorie, veți fi mult mai liberi să faceți literalmente exact ceea ce doriți să faceți.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 16
    7. Fi la fel de social cum doriți. Nu trebuie să vă simțiți obligați să încercați să întâlniți oameni, dar merită să mențineți conversații ocazionale cu oamenii pe care îi întâlniți în timp ce călătoriți. Veți primi cunoștințele despre zona sau despre opririle vrednice de-a lungul căii. De asemenea, poate fi incredibil de interesant pentru a întâlni oameni și a interacționa cu ei fără prea mult context - care se poate întâmpla cel mai natural în timp ce călătoriți.
  • Desigur, nu ezitați să vă petreceți timp și pe cont propriu. Plimbarea în orașele antice sau prin peisajele pe care le-ați văzut înainte de a vă îmbogăți profund pe cont propriu. Vei ajunge cu adevărat să asculți propriile gânduri, într-un mod care se inspiră într-un nou loc.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie atunci când mergeți singuri pasul 17
    8. Atenție. Cel mai important negativ despre călătoria este că nu aveți securitatea care vine cu prezența altora. De fapt, dacă ieșiți noaptea, ar trebui să faceți acest lucru cu alți călători. Chiar și în timpul zilei, lipiți de zonele publice frecventate de familii și profesioniști.
  • Dacă beți, păstrați-o moderată. O băutură prea multă poate duce la situații periculoase, în special în orașe în care puteți rămâne.
  • O altă măsură vitală de siguranță pentru a lua în timp ce călătorește singur vă împărtășește locația dvs. cu cineva înapoi acasă. Mai mult, asigurați-vă că cineva știe cum să vă țină seama dacă este nevoie. Lăsați pe cineva să-ți cunoască itinerariul, precum și pe anumite locuri pe care le-ai plăcut să stai de-a lungul drumului.
  • În timp ce doriți să opriți telefonul pentru a vă bucura de vacanța dvs., ar trebui să o păstrați cu dvs., să o păstrați încărcată și să o transformați o dată într-o vreme pentru a vă asigura că nimeni nu a încercat să vă ajungă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar