Cum să evitați să fiți dezamăgiți de o croazieră bugetară

O croazieră bugetară poate fi un mod minunat de a vă bucura de timpul de vacanță. Croazierele bugetare sunt ușoare pe portofel, dar pot cere să cheltuiți mai mulți bani în timpul bordului navei. Ei pot, de asemenea, să implice rezervări de ultim moment sau rute nepopulare. Pentru a evita dezamăgirea pe o croazieră bugetară, ar trebui să stabiliți așteptări realiste pentru experiența dvs. de croazieră, să planificați un itinerar realist și să evitați capcanele de croazieră, cum ar fi bufetele de tip casino-ul, barele de la bord și excursii scumpe.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea croazieră a bugetului corect
  1. Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 1
1. Buget pentru cheltuieli suplimentare. Dacă rezervați o croazieră bugetară și așteptați să plătiți puțin în timpul călătoriei dvs., sunteți mai mult sau mai puțin înscrierea pentru dezamăgire. Croazierele bugetare vă vor cere să plătiți pentru sodă, apă, clase de yoga, tratamente spa, excursii și acces la internet, printre alte cheltuieli. Puteți ajunge cu ușurință să plătiți mult mai multe cheltuieli suplimentare decât ați plătit pentru croazieră în primul rând.
  • Aflați costul articolelor tipice la bord, cum ar fi apă, sifon și acces la internet, și apoi să integreze aceste costuri în bugetul dvs. de călătorie.
  • Aflați costul călătoriilor dvs. de țărm și integrați-le în bugetul dvs. global de călătorie.
  • Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 2
    2. Decideți unde doriți să mergeți. Dacă aveți o anumită destinație sau regiune în minte pentru croazieră bugetară, ar trebui să respectați acest lucru. Dacă ajungeți la compromiterea destinației alese pentru a economisi bani pe o croazieră bugetară, este posibil să fiți dezamăgiți. Cu toate acestea, dacă nu aveți în minte nici o destinație specială, ar trebui să căutați în croaziere bugetare de repoziționare care sunt de obicei disponibile pe un ban. Acestea sunt croaziere bugetare care merg de la un loc la altul pentru a se pregăti pentru următorul sezon de croazieră, cum ar fi traversarea Atlanticului sau a merge pe o coastă care nu este în mod special demn de remarcat.
  • Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 3
    3. Determinați dacă o rezervare de ultim moment este potrivită pentru dvs. Se poate găsi croaziere bugetare prin căutarea unor oferte de ultimă oră. Întrucât abordările datei de plecare, companiile de călătorie și de croazieră vor începe să-și reducă prețurile pentru a obține oamenii la bord. Dacă aveți un program flexibil, ați putea să vă rezervați ultimul minut. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că un loc pe croazieră bugetar ales va fi în continuare disponibil. Pentru a evita dezamăgirea, trebuie să evitați să rezervați ultimul minut, fie să setați așteptări realiste. Nu există nici o garanție de a obține o croazieră bugetară prin rezervarea ultimului minut.
  • O rezervare de ultim moment poate fi o opțiune bună dacă nu aveți în minte o anumită destinație.
  • De asemenea, ați putea lua în considerare rezervarea în sezonul mic. Sezonul mic va depinde de destinația croazieră. Dacă vă aflați într-un loc care vede o mulțime de trafic ca Bermuda, sezonul scăzut este primele câteva săptămâni după începerea croazierelor și înainte de sfârșitul sezonului. În Europa de Nord, poate fi dificil să găsiți rezervări reduse de sezon.
  • Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 4
    4. Aflați ce fel de călător sunteți. Gândiți-vă dacă preferați să petreceți timpul de napping și să stați lângă piscină sau dacă preferați să aveți o mulțime de activități pe o croazieră bugetară. În funcție de modul în care vă bucurați de petrecerea timpului în timp ce călătoriți, veți avea nevoi foarte diferite pentru o croazieră bugetară.
  • Dacă sunteți un scufundător entuziast, veți dori să găsiți o croazieră bugetară care oferă o mulțime de oportunități și timp pentru scufundări în timpul excursiilor țărmului. Căutați o croazieră care se oprește la unul dintre cele mai bune zece porturi de scufundări. Aceste porturi includ Cozumel, Roatan, Grand Cayman, Key West, Grand Turk, Kauai, st. Thomas, St. Maarten, Tortola și Nassau.
  • Dacă doriți să vă relaxați și să citiți o carte, ar trebui să evitați croazierele de partid care să răspundă consumatorilor mai tineri și să găsească o croazieră care are o bibliotecă bine aprovizionată. Deși multe nave de croazieră vor avea biblioteci, unele nave oferă colecții mai extinse de biblioteci și zone de lectură. De exemplu, nava de croazieră Oceana Marina are o frumoasă bibliotecă cu scaune din piele și rafturi de carte de mahon.
  • Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 5
    5. Citiți recenzii de croazieră bugetară. Vizitați site-urile web de revizuire de croazieră și căutați recenzii clienți prin linia de croazieră, navă, destinație și stil de croazieră. Site-urile de revistă de croazieră de multe ori au articole despre navele de croazieră populare și anumite destinații de croazieră. Citiți articole și recenzii pentru a afla ce croazieră bugetară ar putea satisface cel mai bine nevoile dvs.
  • Există multe diferite "stiluri de croazieră" disponibile pentru anumite tipuri de clienți. Stilurile de croazieră comune includ croaziere de familie, croaziere de divertisment, croaziere de fitness, croaziere senior, croaziere romantice, croaziere homosexuali și lesbiene, și croaziere de primăvară. Dacă identificați cu oricare dintre aceste categorii, site-ul Critic Critic vă permite să citiți recenzii de croazieră pentru aceste stiluri de croazieră.
  • Dacă găsiți o croazieră bugetară care satisface multe dintre nevoile dvs., dar este într-un stil de croazieră diferit decât ați prefera, probabil că ar trebui să păstrați cumpărăturile. De exemplu, dacă găsiți o croazieră de fitness buget și nu sunteți un fanatic de fitness, ați putea lua în considerare căutarea în altă parte.
  • Metoda 2 din 4:
    Planificarea detaliilor croazieră bugetară
    1. Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 6
    1. Planificați să ajungeți mai devreme pentru plecarea portuară. Dacă lucrați în timpuri strânse, evitați greșeala de a vă rezerva zborul pentru aceeași zi cu plecare de croazieră bugetară. Deși calendarul ar putea să arate bine pe hârtie, această abordare este riscantă deoarece bagajele dvs. ar putea fi întârziate sau puteți pierde un zbor de legătură. Pentru a evita dezamăgirea unei croaziere ratată, ar trebui să vizitați să zburați în orașul dvs. de plecare cu cel puțin o zi înainte de începerea croazieră bugetară.
  • Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 7
    2. Evitați planificarea prea strânsă pe călătorii de țărm. Dacă croazieră bugetară se oprește la un port pentru câteva ore sau zile, ar trebui să evitați planificarea călătoriei dvs. pe țărm prea strâns. Dacă mergeți prea departe de port sau programați prea multe activități sau vizite la fața locului în timp ce vă aflați pe țărm, riscă să vă pierdeți viteza de croazieră. Crupele de croazieră nu vă vor aștepta. Dacă doriți să evitați dezamăgirea unei croaziere care se încheie devreme și într-o manieră extrem de incomode, ar trebui să evitați planificarea strânsă a activităților țărmului.
  • Adăugați timpul pentru transport, site-ul văzând, mâncarea și orice alte activități pe care le anticipați să faceți o excursie. Odată ce aveți un total estimat pentru excursia dvs., adăugați un supliment de două ore pentru hold-up-uri neprevăzute, cum ar fi anvelope plane sau taxiuri care sosesc târziu. Odată ce ați avut timpul total pentru excursia dvs. plus un spațiu suplimentar de două ore, intenționați să ajungeți înapoi la nava dvs. de croazieră cu o oră mai devreme, astfel încât să aveți timp să vă stabiliți la bord.
  • Avantajul de a lua o excursie a țărmului sponsorizat de nave este că știi că nava de croazieră nu va pleca fără tine, deoarece atât de mulți dintre pasagerii săi vor fi în excursie.
  • Luați în considerare rezervarea unui tur de o jumătate de zi și apoi relaxați-vă pentru restul zilei în imediata apropiere a portului.
  • Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 8
    3. Planificați-vă excursii. Ar trebui să vă uitați în Excursii de Shore ambalate și să le comparați cu opțiunile locale care sunt anunțate online. S-ar putea chiar să vă alăturați unui forum de discuții online pentru a afla despre opțiunile turistice locale sau pentru a găsi oameni pe croazieră bugetară, care ar putea fi, de asemenea, interesați. S-ar putea să puteți economisi bani și să obțineți o experiență mai bună prin rezervarea dvs. în loc de compania de croazieră.
  • Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 9
    4. Pregătiți-vă numirea dvs. spa. Tratamentele spa umple rapid pe multe croaziere bugetare, astfel încât să doriți să vă rezervați tratamentele spa cu mult înainte de timp. De îndată ce vă rezervați croazieră bugetară, continuați și rezervați tratamentele dvs. spa pentru a evita dezamăgirea.
  • Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 10
    5. Setați așteptările realiste pentru croazieră bugetară. Dacă vă gestionați așteptările, veți fi mai puțin probabil să experimentați dezamăgirea. Aceasta include așteptările dvs. pentru dvs. în timpul croazierei bugetare, așteptări pentru alții, cum ar fi personalul de croazieră și așteptările pentru membrii familiei și prietenii. Fii realist despre ceea ce s-ar putea aștepta de la personalul de croazieră bugetar, familia, prietenii și tine.
  • Dacă aduceți lucrul la croazieră, fiți realist despre ceea ce ați putea fi în măsură să realizați în mod rezonabil pe o croazieră. Va exista internet limitat și spațiu de lucru.
  • Este posibil să nu existe același nivel de serviciu care este comun pe croaziere de lux cu prețuri mai mari. Ajustați așteptările în consecință.
  • Metoda 3 din 4:
    Ambalare pentru croazieră bugetară
    1. Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 11
    1. Împachetați esențialele. Este important să vă împachetați pașaportul, identificarea personală, cardul de asigurare de călătorie sau numărul de telefon, medicamentul pe bază de prescripție medicală, un kit de prim ajutor și medicamente de seasickness, cum ar fi patch-urile din spatele urechii. De asemenea, trebuie să vă asigurați că aveți toate articolele de toaletă, inclusiv balsamul, deoarece acestea nu pot fi stocate pe croaziere bugetare.
    • Amintiți-vă pașaportul. Nu uitați să actualizați și să vă împachetați pașaportul, deoarece majoritatea croazierelor bugetare vor trece peste statele naționale.
    • Dacă trebuie să zburați în portul dvs. de plecare, trebuie să vă amintiți că orice alt pachet trebuie să obțină și prin securitatea aeroportului.
  • Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 12
    2. Ambalați alcoolul dacă puteți. Aflați politica dvs. de alcool de croazieră și aduceți alcool dacă doriți și croazieră bugetară permite. Dacă aveți un vin sau alcool preferat, aflați dacă îl puteți împacheta singur. Multe companii vă permit să aduceți o cantitate limitată de vin sau o bere proprie. Acest lucru va împiedica dezamăgirea de a cumpăra vin de calitate slabă sau cheltuieli excesiv la barul de croazieră.
  • Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 13
    3. Lăsați o cameră în sac pentru suveniruri. Dacă vă împachetați pungile la punctul de spargere, puteți ajunge dezamăgit de realizarea că nu aveți loc de suveniruri. Soluția simplă este să lăsați un mic spațiu pentru suveniruri în partea de sus a sacului.
  • Dacă anticipați achiziționarea de trinketuri mici, puteți lăsa un inch suplimentar sau două camere în partea de sus a sacului. Cu toate acestea, dacă anticipați achiziționarea de suveniruri mai mari, cum ar fi covoarele sau obiectele de ambarcațiune mai mari, cum ar fi măști, este posibil să aveți nevoie să aduceți o pungă suplimentară. Puteți împacheta întotdeauna o pungă suplimentară în sacul de check-in dacă sunteți un cumpărător ambițios.
  • Dacă sunteți un cumpărător ambițios de suveniruri și doriți să evitați transportul excesiv de bagaje, luați în considerare transportul suvenirurilor dvs. de la unul dintre porturi. Probabil va fi mai ieftin decât taxa de bagaje în exces la aeroport.
  • Unele suveniruri comune care nu le vor face prin vamale includ absint, supe de carne, obiecte fabricate din fildeș, suveniruri mai mari din Cuba, Iran sau Sudan, produse de fructe și legume și multe knockoffs de designer. Uită-te la materialele pe care suvenirul tău este făcut și ia în considerare dacă ai o șansă bună să o faci prin vamă.
  • Metoda 4 din 4:
    Bucurați-vă de croazieră bugetară
    1. Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 14
    1. Evitați munca. Dacă aduceți o mulțime de muncă cu dvs. și vă petreceți zilele pe laptopul sau telefonul mobil, croazieră bugetară vă poate trece și se termină în dezamăgire. Pentru a evita acest scenariu, ar trebui să încercați să faceți munca dvs. înainte de plecare. Dacă absolut trebuie să lucrați la croazieră, încercați să programați perioade scurte de muncă și apoi să vă bucurați de restul timpului relaxant.
  • Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 15
    2. Mâncați cu înțelepciune. All-you-poate mânca bufet nu este o provocare pentru abilitățile dvs. de alimentație. Ajungeți mai devreme la bufet și examinați elementele cu atenție. Alimentele lăsate prea mult timp pe mesele tip bufet este o cauză comună de otrăvire alimentară, care nu este într-adevăr distractivă când sunteți în afara mării.
  • Imaginea intitulată Evitați să fi dezamăgit de o croazieră bugetară Pasul 16
    3. Programați-vă timpul de internet pentru port. Accesul la internet este adesea foarte slab pe croaziere bugetare, deci ar trebui să evitați cât de mult puteți. S-ar putea să terminați prea mult timp să obțineți puțin online. În schimb, ar trebui să vă verificați adresa de e-mail și să faceți activități legate de Internet atunci când intrați în port.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți dezamăgiți de o croazieră bugetară Pasul 17
    4. Sari peste casino. Cazinoul este o apucare reală de numerar care se poate încheia cu ușurință. În loc să riscați economiile la cazinoul de la bord, salvați-vă banii pentru suveniruri și activități la bord care sunt mai multe șanse de a aduce bucurie.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar