Cum să cumpărați un telefon preplătit în europa

Dacă călătoriți în Europa din America de Nord sau din părți din Asia, telefonul dvs. mobil nu poate funcționa în Europa. Și, chiar dacă o face, o puteți găsi mai ieftină și mai convenabilă pentru a cumpăra un telefon preplătit acolo. De fapt, puteți cumpăra atât un telefon, cât și o cartelă SIM în Europa sau să aduceți un telefon compatibil și să cumpărați o cartelă SIM care funcționează cu ea. În ambele cazuri, faceți o cercetare online pentru a afla procesele specifice de cumpărare a cardurilor SIM (cu sau fără telefoane) în destinația dvs. europeană. În multe cazuri, din fericire, este la fel de ușor ca mersul pe jos într-un magazin de conveniență și de predarea unor euro!

Pași

Metoda 1 din 2:
Cumpărarea unui telefon și combo de carte SIM
  1. Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 1
1. Cercetați strategia dvs. de cumpărare a telefonului înainte de a ajunge la Europa. Deși există o anumită standardizare în cadrul națiunilor din Uniunea Europeană (UE), cumpărarea unui telefon preplătit depinde foarte mult de națiunea sau națiunile pe care le veți călători. Câteva zile sau (mai bune) săptămâni înainte de plecare, căutați "cumpărarea unui telefon preplătit în ..." și numele țărilor pe care le veți vizita. Păstrați în minte următoarele:
  • Toate telefoanele mobile europene (UE și non-UE) operează pe sistemul GSM, spre deosebire de sistemul CDMA utilizat în America de Nord și în unele părți ale Asiei. Numai telefoanele CDMA nu vor funcționa în Europa.
  • Telefoanele GSM necesită întotdeauna o cartelă SIM instalată care este afiliată cu un transportator mobil pentru a funcționa într-o rețea mobilă.
  • Puteți cumpăra o nouă cartelă SIM (cu sau fără telefon) în fiecare țară pe care o vizitați sau utilizați aceeași cartelă SIM în întreaga UE fără a suporta taxe de roaming-până la o limită stabilită.
  • Cardurile SIM sunt ușor de cumpărat în majoritatea țărilor europene, dar unele, cum ar fi Germania, au restricții semnificative legate de securitate care fac procesul mult mai puțin convenabil pentru turiști.
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 2
    2. Magazin pentru cea mai bună afacere la magazinele de conveniență și magazinele de colț. Magazine de vânzare cu amănuntul din întreaga Europă vinde telefoane preplătite, telefoane deblocate și carduri SIM standalone. Vei avea de obicei alegerea dvs. de la mai mulți purtători care operează în țara respectivă, cu puncte de preț telefon-plus-SIM care pot începe la fel de scăzut ca $ 20 USD.
  • Magazinele de la aeroportul dvs. de sosire vinde de obicei telefoane și cartele SIM, dar prețurile pot fi un pic mai mare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 3
    3. Magazin la Magazine de vânzare cu amănuntul pentru Ghidarea experților. Nu toate funcționarii magazinului vă pot oferi cele mai bune îndrumări cu privire la cumpărarea unui telefon și a unui card SIM. Dacă doriți mai multă asistență, conduceți la o priză de vânzare cu amănuntul pentru unul dintre furnizorii de telefonie mobilă din țara pe care o vizitați. Le veți găsi la aeroporturi și în cartierele cu amănuntul în orașele și orașele din întreaga Europă.
  • Aceste magazine specifice transportatorului, desigur, vând doar telefoane și cartele SIM legate de rețeaua lor. Aceasta înseamnă că veți avea mai puține opțiuni și puteți ajunge să plătiți mai mult ca rezultat.
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 4
    4. Cumpărați un telefon preplătit reîncărcat și SIM ca opțiune bugetară. Dacă doriți pur și simplu să puteți efectua apeluri telefonice accesibile și mesaje text în timp ce în Europa este probabil cel mai bun pariu. Puteți cumpăra un telefon de caracteristică fără frize, o cartelă SIM preinstalată și o cantitate inițială de discuții / text / date într-un singur pachet pentru doar 20 USD USD.
  • Dacă preferați un smartphone de bază de bază preplătite, așteptați punctul de plecare al prețului pentru a fi mai aproape de 100 USD.
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 5
    5. Obțineți un telefon GSC deblocat și SIM pentru funcționalitatea suplimentară. Dacă preferați să obțineți ceea ce este probabil să fie un telefon de calitate superioară, este posibil să doriți să îl cumpărați și cartela SIM separat. Telefoanele GSM vândute în Europa vin deblocate în mod implicit, astfel încât să puteți cumpăra modelul de telefon preferat și apoi obțineți o cartelă SIM specifică operatorului cu un plan de discuții / text / text pre-încărcat.
  • Un telefon complet deblocat (fără cartela SIM) poate începe la fel de scăzut ca $ 40 USD. Un smartphone de bază deblocat poate fi de 100-300 de dolari, în timp ce telefoanele superioare tind să fie în gama USD de 500- $ 900.
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 6
    6. Asigurați-vă că telefonul și munca SIM înainte de a părăsi magazinul. Dacă aveți nevoie, întrebați grefierul pentru a vă ajuta să configurați cartela SIM și a telefonului. Pentru telefoanele preplătite, aceasta implică de obicei pur și simplu pornirea telefonului și introducerea numărului PIN care vine cu pachetul Phone-Plus-SIM Card.
  • Dacă cumpărați separat telefonul și cartela SIM, va trebui să aveți mai întâi Instalați cardul În slotul corespunzător.
  • Asigurați-vă că telefonul este setat la limba preferată. Funcționarul ar trebui să fie capabil să ajute cu asta, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 7
    7. Reîncărcați datele sau minutele în magazine sau online. Este ușor să "dezactivați" Talk / Text / Datele încărcate pe cartela SIM preplătită când rulați scăzut. Pur și simplu intrați în orice magazin care vinde cartele SIM de la același transportator mobil ca atare și plătiți pentru a avea mai multe discuții / text / date încărcate pe cardul dvs. Acest lucru poate costa cât de puțin de $ 10- $ 20 USD, în funcție de cât de mult reîncărcați pe cardul dvs.
  • Unii purtători de telefonie mobilă din Europa vă permit să "opriți" Talk / Text / Data online în schimb. Verificați pachetul și / sau inserțiile care vin cu combo-ul Phone-Plus-SIM pentru a vedea dacă aceasta este o opțiune.
  • Metoda 2 din 2:
    Aducerea unui telefon și obținerea unui card SIM
    1. Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 8
    1. Aduceți-vă propriul telefon numai dacă este deblocat și compatibil GSM. Numai telefoanele mobile CDMA, care sunt standardul din America de Nord și în părți din Asia, nu vor lucra în Europa. Unele telefoane mai noi sunt totuși compatibile atât CDMA, cât și GSM și vor funcționa în Europa dacă "deblocate" (adică, neterminată de la un singur transportator mobil). Sunați transportatorul dvs. pentru a vedea dacă telefonul dvs. este compatibil și deblocat (sau capabil să fie deblocat).
    • Unii transportatori nu permit ca telefoanele din rețeaua lor să fie deblocate. Acest lucru este mai probabil dacă ați achiziționat telefonul dvs. ca parte a unui contract de 2 ani (sau perioadă alternativă).
    • Veți avea nevoie încă să cumpărați cel puțin o cartelă SIM care este compatibilă pentru utilizarea în Europa odată ce ajungeți.
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 9
    2. Cumpărați un telefon compatibil GSM deblocat dacă dvs. nu este unul. Dacă telefonul dvs. actual nu va funcționa în Europa, puteți, dacă doriți, cumpărați un telefon în țara dvs. de origine și obțineți o cartelă SIM când ajungeți în Europa. Doar asigurați-vă că telefonul pe care îl cumpărați este deblocat și compatibil GSM.
  • Nu cumpărați o cartelă SIM cu telefonul, cu excepția cazului în care este clar etichetă ca fiind compatibilă cu un anumit transportator european de telefonie mobilă. Cardurile SIM destinate utilizării în America de Nord, de exemplu, în mod normal nu vor funcționa în Europa.
  • Cumpărarea unui telefon la domiciliu pentru a aduce în Europa față de cumpărarea unui telefon în Europa se referă într-adevăr la alegerea personală. Prețurile sunt, de obicei, destul de comparabile.
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 10
    3. Comparați regulile pentru cumpărarea de carduri SIM în națiunea (națiunile) de destinație. Multe țări europene o fac extrem de ușor să cumpere cartele SIM, în timp ce altele - în special Germania - au restricții care fac mult mai multă provocare pentru turistul mediu. Căutați online pentru "cumpărarea unei cartele SIM" în țara de destinație sau țările pentru a obține o idee mai bună despre procesul specific.
  • Dacă călătoriți la mai multe națiuni membre ale Uniunii Europene (UE), puteți cumpăra cartela SIM într-o țară în care este ușor să obțineți una și să o utilizați în întreaga UE. Nu vor exista taxe de roaming până când nu veți ajunge la o limită de utilizare predeterminată.
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 11
    4. Magazin pentru cartele SIM la magazinele de colț și magazinele de furnizori de telefonie mobilă. În majoritatea națiunilor europene, unde este încă ușor să cumpărați cartele SIM, le veți găsi pentru vânzare aparent peste tot. Magazinele de la aeroport, în cartierele de afaceri din oraș, și de-a lungul autostrăzilor, vând, de obicei, carduri SIM dintr-o varietate de transportatori de telefonie mobilă. Alternativ, puteți cumpăra o cartelă SIM direct de la un transportator particular la unul dintre magazinele lor de vânzare cu amănuntul.
  • Veți găsi în continuare carduri SIM de vânzare în întreaga Germania, dar trebuie să furnizați atât un ID foto valid și o dovadă a unei adrese de corespondență germană, apoi așteptați ca cartela SIM să fie trimisă prin poștă la adresa respectivă.
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 12
    5. Comparați mai multe sims diferite înainte de a vă alege. Alegeți o cartelă SIM care este afiliată cu un transportator de telefonie mobil recunoscut în țara respectivă. Luați prețul în considerare, dar, de asemenea, cereți funcționarului (sau tuturor localnicilor să știți) despre calibrul serviciului oferit de diferiți transportatori.
  • De asemenea, asigurați-vă că cartela SIM se potrivește cu telefonul dvs! Cartela SIM standard este o dimensiune comună care se potrivește majorității telefoanelor, dar unele telefoane mai noi utilizează cartele Micro SIM. Brandurile de telefoane importante compatibile ar trebui să fie listate pe pachetul SIM CARD.
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 13
    6. Înlocuiți telefonul card SIM În timp ce încă în magazin. Opriți telefonul și scoateți cartela SIM curentă. De obicei, va trebui fie să deschideți o tavă mică prin lovirea unui cartier incantat într-o gaură mică sau, dacă telefonul are o baterie detașabilă, scoateți bateria pentru a găsi cartela SIM de dedesubt. Reverse procesul pentru a introduce noua cartelă SIM, apoi porniți telefonul.
  • Faceți acest lucru în timp ce sunteți încă în magazin unde ați cumpărat cartela SIM. Cereți funcționarului pentru a ajuta la instalare sau depanare, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon preplătit în Europa Pasul 14
    7. Informați prietenii și familia noului dvs. număr de telefon european. După ce vă porniți telefonul și introduceți numărul PIN furnizat împreună cu noua cartelă SIM, telefonul dvs. ar trebui să funcționeze ca normal pe transportatorul mobil ales. Cu toate acestea, rețineți că veți avea un nou număr de telefon. Spuneți contactelor dvs. primare despre acest număr nou, astfel încât să poată intra în legătură cu dvs. și astfel știu să accepte apeluri sau texte din acest nou număr.
  • Veți primi un număr nou de fiecare dată când cumpărați o nouă cartelă SIM.
  • Apelurile către numărul dvs. normal vor merge la mesageria vocală și nu veți putea accesa aceste mesaje vocale decât dacă furnizorul dvs. de telefonie mobilă oferă un mijloc de a le primi online.
  • sfaturi

    În unele cazuri, puteți utiliza o cartelă SIM din America de Nord în Europa, în funcție de tipul de plan de rată și de caracteristicile internaționale pe care le aveți. Contactați furnizorul de telefonie mobilă pentru a verifica tarifele și pentru a verifica dacă planul dvs. de rată acceptă capacitatea dvs. de a vă deplasa în rețelele din Europa.
  • Deși prețurile și ratele pot varia între toate opțiunile, utilizarea cardurilor SIM europene preplătite este, în general, opțiunea mai puțin costisitoare în comparație cu utilizarea unui card SIM din America de Nord.
  • Este posibil să fie necesar să achiziționați un adaptor de conectare pentru telefonul mobil dacă utilizați un telefon din America de Nord în Europa sau dacă doriți să vă taxați telefonul european în America de Nord înainte de a călători.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar