Cum să cumpărați un computer mac la o reducere

Mulți oameni preferă computerele Apple, dar Balk la prețurile abrupte. Dacă știți unde să arătați, puteți tăia adesea 10% din prețul magazinului Apple. Reduceri de 20% sau mai mult nu sunt mai puțin frecvente, mai ales dacă nu aveți nevoie de ultimul model.

Pași

Partea 1 din 2:
Găsirea unui computer cu discount
  1. Imagine intitulată Cumpărați un computer Mac la o reducere Pasul 1
1. Alegeți un model. Dacă sunteți interesat doar de cele mai recente modele, comparați-le cu Instrumentul online al Apple. Pentru modelele mai vechi, verificați ghidurile cumpărătorului din zvonurile Mac și site-urile similare.
  • Dacă sunteți nou la Macs, Vizitați un magazin fizic Apple pentru asistență personală. Doar nu fi tentat să cumperi la fața locului - există oferte mai bune.
  • Apple tinde să lanseze noi modele de calculatoare la fiecare șase luni sau mai puțin. Dacă modelul curent a fost în jur de câteva luni, așteptați o actualizare. "vechi" Modelul va scădea prețul.
  • Imagine intitulată Cumpărați un computer Mac la o reducere Pasul 2
    2. Obțineți o reducere educațională dacă este posibil. Elevii curenți sau cei de intrare beneficiază de o reducere majoră, la fel ca facultatea și personalul de la orice școală. Vizita Magazinul de educație online Pentru a obține prețul mai ieftin. După ce alegeți un produs și introduceți informații de plată, Apple vă va trimite un alt site pentru a vă verifica gratuit starea.
  • Veți avea nevoie de dovada statutului dvs. educațional (de obicei un student sau un ID de personal). Dacă nu aveți acest lucru, sunați sau vizitați un magazin Apple pentru sfaturi.
  • Căutați vara înapoi la oferte școlare. Apple de obicei aruncă într-un card cadou gratuit de $ 100 la magazinul de aplicații.
  • Imagine intitulată Cumpărați un computer Mac la o reducere 3
    3. Magazin pentru computerele renovate. Computerele renovate au fost returnate la Apple datorită unor defecte, dar au fost fixate și testate temeinic. Cele mai multe sunt identice cu un computer nou nou, iar cu declarații gratuite nu puteți merge într-adevăr greșit. Sunt de obicei între 10% și 20% reducere.
  • Nu uitați să verificați modelul exact al fiecărui computer. Un model mai vechi vă poate salva niște bani, dar asigurați-vă că are specificațiile de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Cumpărați un computer Mac la o reducere Pasul 4
    4. Verificați produsele de clearance. Apple are vânzări de clearance, dar nu sunt comune. Verificați-le din când în când și ați putea avea noroc.
  • Imagine intitulată Cumpărați un computer Mac la o reducere Pasul 5
    5. Căutați calculatoare utilizate de calitate. Apple nu permite altor vânzători să utilizeze termenul "restaurată." Asta înseamnă "folosit" Computerele Apple variază de la cărămizi defectuoase la frumusețile complet reparate. Powerrmax și pur și simplu Mac sunt două vânzători care oferă "folosit" computere care sunt adesea la fel de bune ca noi.
  • Calculatoarele folosite pot lipsi ambalajul original și manualul.
  • Puteți găsi oferte mai ieftine pe alte site-uri, dar verificați certificarea Apple și recenzii bune pentru clienți înainte de a cumpăra.
  • Imagine intitulată Cumpărați un computer Mac la o reducere Pasul 6
    6. Găsiți computere noi mai ieftine. Chiar dacă niciuna dintre opțiunile de reducere de mai sus nu este potrivit pentru dvs., puteți economisi bani doar prin cumpărături în jur. Magazinul Apple aproape întotdeauna enumeră cele mai mari prețuri. În schimb, răsfoiți distribuitorii de mere autorizați, cum ar fi conexiunea MacMall sau Mac, și comercianții cu amănuntul mai mari, cum ar fi cea mai bună cumpărare.
  • Apple a aprobat vânzătorii cu un "Reseller autorizat Apple" titlu. Magazine care oferă o orientare excelentă "Specialistul Apple" stare.
  • Căutați site-ul online al magazinului pentru ofertele de reducere. Dacă vă decideți să vizitați personal, tipăriți afacerea online și luați-o cu dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Salvarea costurilor suplimentare
    1. Imagine intitulată Cumpărați un calculator Mac la o reducere Pasul 7
    1. Comparați Ofertele apropiate între revânzători. Dacă găsiți două sau trei oferte care sunt destul de aproape de preț, citiți imprimarea fină. Mulți reselleri oferă oferte suplimentare, cum ar fi garanțiile de asistență Apple cu discount sau software-ul gratuit. Dacă intenționați să achiziționați "suplimentar" Oricum, computerul nominal mai scump ar putea fi cea mai bună afacere.
    • Magazinul Apple oferă rar astfel de tranzacție pe computere, cu excepția magazinului educațional.
  • Imagine intitulată Cumpărați un computer Mac la o reducere Pasul 8
    2. Instalați dvs. în plus RAM. Actualizarea RAM pe un nou computer Mac poate face mult mai repede, dar cumpărarea RAM-ului dvs. este mult mai ieftină decât obținerea de la Apple. Tot ce trebuie să instalați RAM-ul este mâini constante, o șurubelniță și un set de instrucțiuni. Avem ultimul acoperit cu ghiduri Mac Mini, iMac, și MacBook Pro.
  • Nu toate RAM este creat egal. La sfârșitul anului 2015, DDR3 și DDR4 sunt cele mai recente standarde și comparabile în performanța utilizatorilor de acasă.
  • Imagine intitulată Cumpărați un computer Mac la o reducere Pasul 9
    3. Luați în considerare cumpărarea spațiului hard disk separat. Cumpărarea unei unități hard disk separate este, în general, mai ieftină decât actualizarea dimensiunii hard disk-ului MAC la momentul cumpărării. Doar stocați fișierele pe care nu le utilizați la fel de des pe Backup.
  • Imagine intitulată Cumpărați un calculator Mac la o reducere Pasul 10
    4. Aveți grijă cu încărcătoarele de laptop terță parte. Încărcătoarele de laptop Mac sunt notorii scumpe. Din păcate, opțiunile ultra-ieftine sunt, de obicei, knockoffs care supraîncălzeau sau eșuează după un timp scurt. Cel mai bine este să rămâi cu încărcătoarele făcute de Apple.
  • Chiar și laptopurile folosite, de obicei, vin cu un încărcător, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru o vreme.
  • sfaturi

    În Statele Unite, puteți evita uneori impozitul pe vânzări dacă achiziționați computerul de la un comerciant online care face nu au un magazin fizic în statul dvs. Pământul legal se schimbă rapid, deci acest lucru devine din ce în ce mai greu și mai greu de făcut.

    Avertizări

    Fiți foarte precauți la navigarea cu amănuntul neautorizat. Distribuitorii neoficiali nu pot oferi garanție Apple. Verificați politica de returnare înainte de a cumpăra, deoarece nu veți putea să o returnați direct la Apple.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar