Cum să decoreze pentru căderea unui buget

O mulțime de oameni nu încep nici măcar să se gândească la decorarea sezonieră până la sezonul de vacanță, dar există o mulțime de moduri ieftine pe care le puteți sărbători și sosirea căderii! Prin încorporarea elementelor naturale, reutilizarea articolelor pe care le-ați putea avea deja, la cumpărături strategice și luați pe proiecte de artizanat, puteți crea o atmosferă confortabilă de toamnă în casa dvs. fără a rupe banca.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind natura
  1. Imaginea intitulată Decorează pentru căderea unui buget Pasul 1
1. Înlocuiți flori de vară cu frunze de cădere. Dacă aveți vaze pe care le utilizați în mod obișnuit pentru flori, luați în considerare flori de schimb pentru ramuri cu frunze colorate. Dacă locuiți într-o zonă în care frunzele colorate de toamnă este comună, puteți găsi cu ușurință o ramură în curtea sau cartierul dvs. de utilizat.
  • Înainte de a aduce ceva de la în aer liber în casa dvs., pulverizați-l cu apă și lăsați-l să se usuce în interiorul garajului sau la un alt spațiu adăpostit. Acest lucru minimizează șansele de a aduce orice bug-uri în casa dvs.
  • Nu îndepărtați ramurile din curtea altcuiva. Întotdeauna vrei să fii respectuos față de proprietatea altor oameni!
  • Imaginea denumită decorarea pentru căderea unui buget Pasul 2
    2. Păstrați frunzele de cădere cu decupaj. Dacă sunteți în stare să colectați niște frunze colorate de cădere, le puteți păstra prin spălarea unui strat luminos de decupaj sau a unui produs asociat pe suprafața lor. Puteți apoi să vă împodobiți mesa sau mantele cu aceste frunze fără teama de a le usca, pierzând culoarea sau ruperea lor.
  • Decupaj se referă la o formă de artă care implică lipirea hârtiei la alte suprafețe, dar se referă în mod obișnuit la tipul de etanșare care este folosit pentru a face acest lucru.
  • MOD PODGE este o marcă populară de decupare, deoarece funcționează ca un lipici, un material de etanșare și finisajele într-una.
  • Imaginea intitulată Decorează căderea unui buget Pasul 3
    3. Au dovleci în decor. Pumpkinii sunt o parte integrantă a decorului de toamnă și le puteți găsi, de obicei, la magazinele de produse alimentare pentru relativ ieftin! Există mai multe moduri în care puteți încorpora creativ dovleci în decorul de toamnă.
  • Îndepărtați interiorul dovleacului și umpleți-le cu floarea sezonieră preferată. Dovleci mai înalți funcționează cel mai bine pentru acest lucru, dar cei mai scurți pot funcționa și dacă tăiați tulpinile de flori scurte.
  • Sculptați sau vopsiți-le pentru a le face unul cu un fel. Puteți adăuga propriile modele la dovleci sau pur și simplu schimbați culorile lor. Alb, gri, și alți dovleci colorate neutre pot face accente chic pe o pridvor din față sau pe mantel.
  • Dacă nu sunteți dornici de mizeria implicată în dovleci de sculptură, luați în considerare cumpărarea celor falsi! Sunt o investiție utilă, pentru că nu trebuie să le înlocuiți pe an după an.
  • Imagine intitulată Decorează pentru căderea unui buget Pasul 4
    4. Utilizați o ramură de copac ca un centru de masă. Dacă vă împiedicați o ramură deosebit de interesantă sau frumoasă, luați în considerare utilizarea acestuia ca pe un centru de masă! Puteți să-l puneți pe o masă pe o masă și apoi să aranjați dovleci mai mici, urcări, coji de porumb etc. în jurul ei.
  • Amintiți-vă să dezinfectați elementul înainte de ao aduce în casa dvs. Clătiți-o cu apă și lăsați-o să se usuce.
  • Nu rupeți o ramură de copac de un copac în acest scop. Este mai bine dacă se întâmplă să găsești unul care a căzut deja.
  • Nu puneți lumânări aprinse în apropierea unei clădiri de copac, deoarece acesta este un pericol de incendiu.
  • Metoda 2 din 4:
    Articolele de reprogramare pe care le aveți deja
    1. Image denumită decorarea pentru căderea unui buget Pasul 5
    1. Întoarceți tortul sau servirea platourilor în centrele de toamnă. Puteți aranja dovleci mici, urcări, frunze, panglici și lumanari pe servirea platourilor care ar fi putut avea o dată la un tort de nuntă. Acestea pot funcționa apoi ca centre de masă, sau pot fi adăugate la un tabel de intrare pentru o toamnă frumoasă Bine ați venit în casa dvs.
  • Imaginea intitulată Decoreaza pentru căderea unui buget Pasul 6
    2. Utilizați eșarfe în afișaje de cădere. Eșarfe tricotate sau modelare pe care nu le planificați la purtare pot fi prezentate în mantel sau alte afișaje de cădere. Eșarfe care sunt nuanțe de maro sau care au un model de tip suport. Le puteți lega în jurul dovlecilor, vaselor sau altor decorațiuni pentru a înmuia aspectul unui aranjament.
  • Imaginea intitulată decora pentru căderea unui buget Pasul 7
    3. Scrieți o citare festivă de cădere sau un mesaj pe o tablă de tablă. Dacă casa ta are o tablă sau o tablă de tablă, puteți scrie un citat despre toamnă sau un mesaj festiv pe acesta. Există atât de multe citate poetice din literatura de specialitate care pot ajuta la luminarea unei camere. Cateva exemple:
  • "Cât de frumoase frunzele îmbătrânesc! Cât de plină de lumină și culoare sunt ultimele lor zile."- John Burroughs
  • "Viața începe din nou când devine crocantă în toamnă."- F. Scott Fitzgerald
  • "Fiecare frunză vorbește fericire pentru mine, fluturând din arborele de toamnă."- Emily Brontë
  • Imagine intitulată Decorează pentru căderea unui buget Pasul 8
    4. Face o cădere Potpourri. Dincolo de apariția fizică a casei dvs., puteți crea, de asemenea, mirosuri clasice de toamnă, făcând o plastură de ingrediente cu ingrediente pe care probabil că le aveți deja în bucătărie. Un Potpourri este un amestec de articole alimentare și condimente care sunt destinate să parfure o cameră. Acest lucru poate împrumuta un sentiment mai cald și confortabil în spațiul dvs.
  • Ingrediente potențiale pentru o toamnă Potpourri sunt coaja de portocale, felii de mere, bastoane de scorțișoară, cuișoare, extract de vanilie și extract de migdale.
  • Puneți totul într-o oală de apă pe aragaz și lăsați-o să se fierbe toată ziua, reumplerea ocazional cu apă. Bucurați-vă de mirosul delicios pe care îl creează!
  • Metoda 3 din 4:
    Obtinerea crafty
    1. Imaginea intitulată decora pentru căderea unui buget Pasul 9
    1. Utilizați fotografii gratuite. Există atât de multe imprimante gratuite de cădere online pe care le puteți utiliza pentru a vă decora casa. Când găsiți un citat sau un design dorit, îl puteți prezenta într-un cadru de imagine sau îl puteți aplica într-o bucată de lemn neterminat, oferindu-i o atingere rustică.
    • O căutare on-line simplă pentru "Fall Hintables" randamente sute de rezultate - Pinterest este o altă sursă excelentă pentru acestea.
  • Imaginea intitulată Decorează pentru căderea unui buget Pasul 10
    2. Face o coroană de cădere. Ușa din față va fi cea mai frumoasă pe bloc cu o coroană de cădere de casă. Există atât de multe variații potențiale ale acestui proiect. Puteți folosi frunze, coji de porumb, mere, fructe de padure, frunziș, dovleci, flori, aninecone, panglică sau țesături pentru a împodobi coroana.
  • Va trebui să cumpărați ceva pe care îl puteți utiliza ca cadru pentru coroana dvs. Acest lucru poate varia de la un inel de spumă, un inel de sârmă sau chiar un tăiței de piscină! Depinde doar de greutatea și forma a ceea ce intenționați să vă atașați la cadru.
  • Dacă știți că veți dori să vă reutilizați coroana pe an după an, atunci cea mai bună mișcare ar fi să cumpărați flori false, frunze sau o versiune artificială a ceea ce ați dori să utilizați pe coroana dvs. Atunci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la coroana dvs. decăzută pe perioade mai lungi de timp.
  • Imaginea intitulată decora pentru căderea unui buget Pasul 11
    3. Creați-vă ghirlanda de cădere. Oamenii asociază de obicei ghirlande cu sezonul de vacanță, dar puteți face rapid unul pentru căderea! Legați sfoară în jurul anineconelor și chiar atașați flori la sfoară folosind bucăți de sârmă fierbinte la fundul capetelor de flori (în loc de tulpini).
  • Acest proiect ar putea fi adaptat pentru a utiliza frunze sau alte elemente de toamnă care sunt suficient de ușoare pentru a fi legați de un șir.
  • Metoda 4 din 4:
    Shopping Smart
    1. Imaginea intitulată decora pentru căderea unui pas de buget 12
    1. Profitați de vânzările post-sezon. Magazinele de ambarcațiune vinde în mod obișnuit o mulțime de decor sezonier. Cu toate acestea, odată ce sezonul trece, ei trebuie să clarifice inventarul lor pentru a face loc pentru următoarea. Aceasta înseamnă vânzări mari!
    • Vizitați magazinele de artizanat la sfârșitul toamnei (de obicei, noiembrie, la începutul lunii decembrie) pentru a vedea ce fel de reduceri pe care le oferă, și apoi stocați comorile pe care le găsiți pentru anul viitor.
  • Imaginea intitulată decora pentru căderea unui buget Pasul 14
    2. Consultați magazinele locale. Puteți găsi cu ușurință cadre vechi, vase, suporturi de lumânare și containere pentru prețuri foarte ieftine la magazinele de tip! Aceste elemente pot fi apoi integrate fără probleme într-un afișaj de cădere.
  • Decorul sezonier apare, de asemenea, de multe ori - ar putea să nu fie în sezonul potrivit. Magazinați-vă la magazinele de clift pe tot parcursul anului, și nu vă opuși să smulgeți o cădere de cădere pe care o găsiți în ianuarie. Îl puteți salva și aduceți-l când vine timpul!
  • Imagine intitulată Decorează pentru căderea unui buget Pasul 15
    3. Vizitați magazinul local al dolarului. Magazinele de dolar oferă de obicei decorațiuni sezoniere la prețuri foarte scăzute. Aceste decorațiuni sunt adesea destul de mici și nu ar arăta grozav de ele însele, dar ele pot fi integrate în afișaje mai mari. Lumanari mici și tărgări / legume Faux pot fi folosite pentru a umple spațiile goale în afișaje sau coroane de cădere.
  • Imaginea intitulată decora pentru căderea unui buget Pasul 13
    4. Potriviți decorul dvs. de toamnă în schema de culori existente. Bineînțeles, nuanțele clasice de cădere de galben, portocaliu și roșu au un anumit farmec pentru ei. Cu toate acestea, dacă doriți să cumpărați decorațiuni de toamnă, alegerea culorilor neutre înseamnă că puteți refuza anumite piese pe tot parcursul anului. Nuanțele de gri și alb, adesea completează obiectele naturale frumos.
  • sfaturi

    Încercați să desemnați o zonă în care vă stocați decorul de cădere. Dacă aveți spațiu pentru a păstra obiectele pe tot parcursul anului, le puteți reutiliza din nou și din nou, economisind astfel bani pe termen lung!

    Avertizări

    Fall Decor este cu siguranță distractiv, dar evitați spațiile aglomerate cu prea multe decorațiuni.
  • Nu așezați lumanari aprinse aproape de decor din lemn sau alte piese inflamabile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar