Cum să alegeți călătoria cu trenul ieftin

Alegerea călătoriei ieftine a trenului este ușoară dacă știți cum.Înainte de a cumpăra bilete, ar trebui să știți unde doriți să mergeți.Căutați rute care necesită o rută mai lungă și mai circulară spre destinație - sunt adesea mai ieftin decât trenurile directe.Carte cât mai departe posibil - cu excepția cazului în care doriți să încercați să smulgeți un bilet super-ieftin în ultimul moment.Profitați de orice reduceri pentru veterani, copii și studenți care oferă liniile de cale ferată.Magazinul în jurul și priviți la mai multe companii și rute feroviare diferite înainte de a decide care bilete doriți să cumpărați.

Pași

Metoda 1 din 3:
Maparea călătoriei dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 1
1. Cumpărați picioarele individuale ale biletului separat.Când oamenii comandă bilete de tren, au tendința de a cumpăra un bilet pe o lovitură dreaptă spre oriunde merge.Dar ciudat, cumpărarea de bilete pentru fiecare pas de-a lungul călătoriei ar putea economisi bani.Căutați oportunități de a se angaja în așa-numitul "divizare de bilete" acolo unde este posibil.
  • De exemplu, să presupunem că luați un tren de la Washington, D.C. la New York City.Trenul va trece, de asemenea, prin Baltimore și Philadelphia.Dacă cumpărați trei bilete - unul de la d.C. la Baltimore, un altul de la Baltimore la Philadelphia, și o treime din Philly la New York - ați putea economisi bani atunci când compari costul pentru a cumpăra un singur bilet pentru o excursie de la D.C. La New York.
  • Verificați prețurile pe biletele divizate pentru a vă asigura că acestea sunt mai puțin decât ceea ce ați plăti pentru biletul unic.
  • Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 2
    2. Luați traseul pitoresc.Rutele populare sunt directe și călătoresc rapid la destinație.Dar ele sunt, de asemenea, cele mai scumpe bilete.Căutați rute mai puțin populare care sunt mai puțin directe.S-ar putea să vă ducă mai mult pentru a ajunge la destinația dvs., dar ați putea salva biletul de bilete.
  • Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 3
    3. Înscrieți-vă pentru alerte.Unele comercianți cu amănuntul de bilete de cale ferată oferă clienților posibilitatea de a primi alerte trimise la telefonul lor sau la e-mail.Training, de exemplu, vă va pune e-mailul când biletele merg la vânzare într-o locație ați confirmat interesul.Alte comercianți cu amănuntul de tren oferă sisteme de alertă similare.Contactați linia de cale ferată la alegere pentru a afla cum vă puteți avertiza atunci când biletele pentru destinații sunt interesate sunt la reducere.
  • Metoda 2 din 3:
    Economisind bani
    1. Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 4
    1. Întrebați despre reduceri.Unele companii feroviare oferă reduceri de călătorie pentru anumiți pasageri.Copiii sub vârsta de șapte sau opt, de exemplu, călătoresc adesea.Elevii, personalul militar și seniorii s-ar putea califica pentru reduceri de procente diferite.Adresați-vă companiei feroviare de care vă rezervați dacă există astfel de reduceri și solicitați reduceri care vă aplică.
  • Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 5
    2. Verificați biletele ieftine de primă clasă.Ciudat, biletele de primă clasă sunt adesea mai ieftine decât economia sau biletele standard.Acest lucru tinde să fie cazul în ceea ce privește trenurile în care au fost vândute toate tarifele de clasă standard.Și dacă primiți un bilet de primă clasă la ieftine, sunteți în noroc - ați salvat bani și veți obține toate facilitățile din tariful de primă clasă.
  • Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 6
    3. A face cumparaturi prin apropiere.Există o mulțime de rute cu mai multe companii feroviare care operează pe ele.Uită-te la toate companiile care operează în zona dvs. și alegeți cea care se potrivește cel mai bine cu bugetul și programul dvs.
  • Utilizați un motor de mesearch, cum ar fi TRAINELINE, Tragenius sau Tonebuster pentru a găsi toate căile și liniile posibile care se îndreaptă spre destinație.
  • Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 7
    4. Comparați prețurile pentru bilete single împotriva prețului unui bilet de călătorie rotund.Dacă călătoriți la o destinație și înapoi, și dacă știți exact când doriți să vă întoarceți, ați putea fi tentați să rezervați un tarif de călătorie rotund.Cu toate acestea, biletele de călătorie rotunde pot fi mai scumpe decât două bilete cu sens unic cumpărate la momente diferite.
  • Așteptați să cumpărați călătoria dvs. de întoarcere bifată este un joc de noroc.S-ar putea să ajungeți să plătiți mai mult pentru cel de-al doilea bilet decât pentru prima.De asemenea, s-ar putea să nu puteți obține o tarif de întoarcere dacă așteptați prea mult pentru ao obține.
  • Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 8
    5. Căutați taxe reduse de rezervare.La rezervarea online sau prin telefon, va trebui să plătiți o taxă suplimentară - taxa de rezervare - pentru a vă rezerva biletul.Aceste taxe variază de la modest la exorbitant, în funcție de compania ferată cu care aveți de-a face.Dacă nu vedeți taxele de rezervare reprezentate automat atunci când veți verifica, contactați direct linia de cale ferată pentru a afla ce costul total al biletelor pe care îl doriți va fi.
  • Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 9
    6. Obțineți o carte de pasageri frecventă.Dacă călătoriți adesea pe calea ferată, s-ar putea să vă calificați pentru echivalentul de tren al cardului "Frecvent Flyer".Multe companii feroviare oferă un tarif redus pentru clienții repetați care au o carte de pasageri frecventă.Contactați compania feroviară de alegere pentru a vedea dacă este disponibilă o astfel de ofertă.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea când călătoriți
    1. Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 10
    1. Evitați timpul de călătorie de vârf.Biletele sunt adesea la prețuri în funcție de timpul zilei când trenul rulează.Majoritatea oamenilor vor să călătorească cu trenul între orele 4:00 și 7:00 seara, sau oricând dimineața înainte de ora 10:00.Prin urmare, biletele pentru excursii care funcționează în timpul acelor vremuri sunt adesea la prețuri mai expuse decât orele de vârf.Dacă nu sunteți în nici o grămadă specială de a ajunge la destinație, căutați bilete la diferite momente ale zilei pentru a localiza biletele de vârf care vă pot economisi bani.
    • Duminica și vineri sunt, de asemenea, timpi de călătorie de vârf, deoarece liniile de cale ferată tind să atragă oamenii care călătoresc undeva sau altul pentru weekend vineri, apoi revenind duminică de oriunde s-au dus.
  • Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 11
    2. Cumpărați biletele mai devreme.Companiile feroviare tind să-și ia prețurile în timp ce data plecării se apropie.Pentru a evita obținerea goggată, rezervați biletele de îndată ce știți când doriți să plecați și unde doriți să mergeți.
  • Cumpărarea devreme este deosebit de importantă atunci când cumpărături pentru oferte în jurul sărbătorilor.Când o mulțime de oameni călătoresc, prețurile biletelor cresc dramatic.
  • Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 12
    3. Cumpărați biletele în ultimul moment.Deși este o practică bună să cumpărați biletele mai devreme, ați putea, în mod paradoxal, să puteți obține biletele ieftine dacă le cumpărați în ultimul moment posibil.Acest lucru se datorează faptului că atunci când trenul pleacă stația cu scaune goale, compania feroviară nu are nicio modalitate de a recupera costurile biletelor nevândute.Prin urmare, ele atrag clienții târzii prin reducerea abruptă a biletelor nevândute.
  • Cu toate acestea, dacă alegeți să vă cumpărați biletele în ultimul moment, există o șansă bună ca biletele să fie vândute.Prin urmare, este mai bine să planificați și să cumpărați biletele de tren cu mult înainte de data planificată a plecării.
  • Imagine intitulată Alegeți călătoria cu trenul ieftin Pasul 13
    4. Fii flexibil în aranjamentele dvs. de călătorie.Companiile feroviare își prețuiesc adesea biletele în moduri aparent inexplicabile.De exemplu, biletele la Detroit ar putea costa 50 de dolari pentru o excursie de miercuri, dar 30 de dolari pentru o călătorie de joi.Dacă nu aveți nevoie urgentă să ajungeți la Detroit miercuri, verificați biletele în zilele adiacente.Dacă aveți norocul de a găsi bilete mai ieftine într-o zi diferită, gândiți-vă la împingerea programului înapoi pentru a profita de tarifele mai mici.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar