Cum să mănânci măsline

Există sute de diferite soiuri de măsline, care sunt o veste bună pentru toți iubitorii de măslini acolo! Aflați cum să vă ocupați de mâncarea măslinelor, atunci când vă culcați și faceți-vă și explorați niște soiuri noi. De asemenea, puteți mânca măsline pe cont propriu sau ca adăugiri la unele dintre băuturile și mesele preferate (gândiți martini murdari și o pâine de măsline mediteraneene calde).

Pași

Metoda 1 din 3:
Mănâncă măsline cu gropi
  1. Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 1
1. Spargeți măslinul cu partea plată a unui cuțit dacă sunteți acasă. Similar cu zdrobirea unui cățel de usturoi, setați-vă măslinul pe o placă de tăiere și utilizați partea plată a unui cuțit larg pentru a sparge măslinul până când simțiți groapa care se împotrivește cuțitului. Apoi folosiți pur și simplu degetele pentru a trage groapa departe de carnea de măsline. Aruncați groapa și bucurați-vă de măsline.
  • Dacă sunteți afară la un restaurant sau la petrecere, evitați acest truc pe măsură ce uleiurile ar putea să se strecoare pe cineva din apropiere, sau măslinul ar putea să zboare dacă îl spargeți la un unghi ciudat.
  • Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 2
    2. Mâncați în jurul garniturii de măsline dacă sunteți la o petrecere sau un restaurant. Chiar dacă măslinul este mare și se pare că ar fi mai ușor să mutați în ea și să scoateți groapa înainte de a mânca restul, rezistă la acest lucru. În schimb, puneți întregul măslin în gură și mestecați în jurul gurii.
  • Etichetele de etichete descurajează nibbling pe măsline.
  • Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 3
    3. Împingeți groapa dintre vârfurile furcii dvs. dacă aveți unul. După ce ați mestecat în jurul groapei, puneți vârful furcii în gură și folosiți limba pentru a împinge groapa între tute. Scoateți furculita din gură și plasați groapa de pe partea laterală a plăcii.
  • Punerea groapă între tine îl păstrează în timp ce o scoateți din gură. Pur și simplu odihnindu-se groapa de pe partea superioară a genelor ar putea fi problematică deoarece groapa ar putea cădea cu ușurință a furcii.
  • Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 4
    4. Luați groapa din gură cu degetele dacă nu aveți o furculiță. Fie scoateți groapa din gură cu degetul mare și arătătorul dvs. sau acoperiți gura cu o mână și scoateți groapa discretă.
  • Evitați scuipa groapa direct într-un șervețel de cocktail sau mâna dvs. - există o șansă bună ca groapa să meargă undeva undeva nu ar trebui să fie.
  • După ce ați terminat gustări, este o idee bună să vă spălați mâinile înainte de a atinge nimic altceva.
  • Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 5
    5. Așezați groapa într-un șervețel de cocktail, pe farfurie sau într-un castron de groapă. Indiferent de metoda pe care ați folosit-o pentru a îndepărta groapa, asigurați-vă că se termină într-un loc adecvat. Evitați ținând gropi în mână sau scăpându-le pe podea.
  • Dacă sunteți la petrecere și nu există un castron, furculițe sau șervețele, să privească în jur pentru a vedea ce fac ceilalți cu disposibilele lor, cum ar fi gropi de măsline și scobitori și urmează conducerea lor.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Încercând diferite tipuri de măsline
    1. Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 6
    1. Alegeți măsline de kalamata profund violet pentru o opțiune sărată, oțet. Măslinele Kalamata sunt de obicei păstrate în oțet și ulei, ceea ce le dă gustul lor amar și mușcat. Ele sunt adesea folosite în diferite scufundări și în mâncăruri mediteraneene, cum ar fi Couscous și Hummus.
    • Măslinele Kalamata sunt, de asemenea, aproape întotdeauna servite cu salata tradițională grecească.
  • Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 7
    2. Încercați misiunea de măsline pentru o măsline negru, ulei-vindecat, cu un gust ușor. Misiunea Masline sunt cele pe care le vedeți adesea ca un topping de pizza. Aroma este mai blândă decât cea a celor mai multe măsline. Comparați-l lângă alte soiuri pentru a vedea care este favoritul dvs.
  • Misiunea Masline provin de obicei din California, iar o mare parte din randamentul de recoltare intră în realizarea uleiului de măsline zilnic.
  • Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 8
    3. Alegeți manzanilla pentru un măslin verde, de obicei, umplute cu Pimentos. Aceste măsline verzi sunt, în general, foarte amar, cu o aromă ușor fumătoare, astfel încât pimento (un tip de piper dulce, roșu) este adăugat pentru a reduce această amărăciune. Manzanilia Măsline umplute cu Pimentos sunt adesea folosite pentru a face tapenadă.
  • Manzanilia vine din Spania și este vindecată cu saramură mai degrabă decât cu ulei.
  • Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 9
    4. Bucurați-vă de cerignola de măsline, care este mare, crocantă și buttery. Acestea sunt măsline mari care sunt verzi sau negre, și sunt adesea folosite ca o componentă autonomă pe o placă de brânză. Ei se împerechează bine cu arome puternice, cum ar fi usturoiul, caduc, hamsii și brânzeturi.
  • Ați putea încerca pe cerignola pe cont propriu și apoi să-l împerecheați cu alte garnituri pentru a vedea cum se schimbă profilul de aromă atunci când sunt introduse alte ingrediente.
  • 5. Selectați Olivele Nicoise dacă vă plac indicii de licorice. Acestea sunt măsline mai mici, cu o nuanță purpurie la pielea lor. Ele sunt mai acru în aromă și sunt adesea folosite pentru a completa salate sau tapenadă. Împreună cu indicii de licorice, măslinul de nicoze este mai plan de plante în aromă decât alte măsline.
  • Olivele de Nicoise este adesea folosită în bucătăria franceză.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Folosind măsline cu alte feluri de mâncare
    1. Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 11
    1. Top o salată, sandwich sau pizza cu măsline pentru un garnitură gustoasă. Cumpărați conserve, măsline pre-tăiate din magazinul alimentar sau cumpărați măsline proaspete sau le tăiați în sferturi sau felii.
    • Măsline adaugă o aromă frumoasă, sărată la salate, sandwich-uri și alte alimente.
  • Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 12
    2. Face Hummus cu măsline pentru a completa tahini și năut. Fie măsline de piure, împreună cu restul ingredienților hummus, sau le adăugați în partea de sus a unui castron de hommus de casă sau de magazin. Tăiați mai multe tipuri diferite de măsline pentru o adăugare colorată la gustări.
  • Încercați să se scurgă un pic de ulei de măsline overtop de humuus și măsline, de asemenea, pentru un impuls suplimentar de aromă.
  • Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 13
    3
    Coace pâine să se bucure de aroma de măsline într-o pâine proaspăt copt. Căutare online pentru "Pâine de măsline negre mediteraneană" pentru a accesa diferite variante ale unei plăci foarte populare. Utilizați cât mai puține ingrediente (drojdie, apă, sare, făină de paine și măsline) sau adăugați în usturoi sau ierburi diferite și brânzeturi.
  • Măslinele merg grozav cu ierburi parfumate, usturoi picante, brânzeturi cremoase și pâine caldă.
  • Chiar dacă nu încorporați măsline direct în pâine, ați putea face o tapenadă să se răspândească peste un pâine proaspăt copt.
  • Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 14
    4. Frigeți măslinele pe cont propriu sau cu o proteină pentru o farfurie decadentă. Utilizați o varietate de măsline, lămâi tăiate, cuișoare întregi de usturoi și ierburi proaspete, cum ar fi cimbru și rozmarin, pentru a crea un acompaniament delicios la orice masă. În general, veți coace măslinele într-o tigaie de prăjire la 400 ° F (204 ° C) timp de aproximativ 20 de minute, dar verificați rețeta pentru specificul.
  • Serviți măslinele prăjite cu pâine crustă, ca o parte la un vas de paste sau cu pește. Măslinele sunt atât de versatile - pot fi asociate cu o mulțime de alte ingrediente!
  • Imagine intitulată mănâncă măsline Pasul 15
    5. Face un delicios Dirty Martini folosind măsline ca un garnitură. Adăugați 2 jiggers de vodcă, 1/2 un jigger de vermut și 1/2 un jigger de saramură de măsline la un agitator de cocktail umplut cu gheață. Scuturați-l până când lichidele sunt răcite și apoi turnați băutura într-un pahar de cocktail. Adăugați mai multe măsline la geam ca un garnitură.
  • Puteți adăuga măslinele în partea de jos a sticlei sau le puteți pune pe un fracțiune pentru a le face mai ușor de mâncat.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Ajuta la alegerea măslinelor și adăugarea lor la mese

    Modalități de încorporare a măslinelor în mese

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Profiluri de aromă de măsline

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    O mulțime de magazine de bacanie au bare de salate proaspete care afișează diferite tipuri de măsline. Vizitați-vă pentru a obține un eșantion de mai multe soiuri diferite, fără a fi nevoie să vă angajați să cumpărați un borcan întreg.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar