Cum de a echilibra căsătoria și părinții

Menținerea unui echilibru bun între căsătoria și părinții poate fi o adevărată provocare.Acordând prea multă atenție una peste cealaltă poate provoca probleme în ambele domenii.Pentru a vă menține relațiile cu copiii dvs. și soțul dvs. puternic, va trebui să vă gestionați cu atenție timpul și să lucrați pentru a satisface nevoile tuturor, inclusiv propria dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Petrecând timp cu soțul / soția
  1. Imaginea intitulată permite o relație eșuată Pasul 17
1. Faceți timp pentru noaptea de noapte.Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-a căsătorit cuplurile le poate face pentru a-și păstra căsătoria puternică este să programeze noaptea de programare.Data nopților vă va permite să vă petreceți timp împreună, să vă concentrați unul pe altul și să vă păstrați conexiunea romantică în viață.Asigurați-vă că planificați și păstrați o noapte de întâlnire pentru a vă ajuta să vă mențineți căsnicia și să o păstrați puternici.
  • Luați soțul dvs. la o dată pe care știți că o vor iubi.
  • Asigurați-vă că nu vă veți simți graniți în noaptea dvs.
  • Păstrați focalizarea reciprocă.Evitați să vorbiți prea mult despre subiecții stresante.
  • Asigurați-vă că mergeți în mod regulat la date.Exact cât de des mergeți la o întâlnire, veți fi de până la amândoi, dar ambele ar trebui să simțiți că ieșiți frecvent suficient.
  • Dacă ieșiți la o dată este prea costisitoare, încercați să vă bucurați de o seară frumoasă după ce ați pus copiii la culcare.
  • Imaginea intitulată are sexul sexului 1
    2. Lăsați deoparte douăzeci de minute pe zi.Nu durează mult să vă prindă respirația și Reconectați-vă cu soțul / soția.Stabilirea de o parte puțin ca douăzeci de minute pe zi poate face o diferență în relația dvs.Încercați să utilizați acest timp pentru a vorbi unul cu altul, prindeți-vă, discutați sentimentele dvs. sau chiar să vă bucurați de tăcere împreună.Deși timpul liber este probabil limitat, încercați să utilizați momente de rezervă pe care trebuie să le recuperați și să vă reconectați cu soțul / soția.
  • Ai putea încerca să faci ceva simplu, ca să mergi pe o plimbare împreună.
  • S-ar putea să doriți să petreceți ceva timp împreună seara, discutați despre ziua dvs. sau planurile viitoare asupra unui pahar de vin.
  • Dropping copiii la școală împreună vă poate oferi câteva momente gratuite pentru a vorbi înainte de a pleca la muncă.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 20
    3. Găsiți ceva cu care iubiți amândoi.Dincolo de noaptea de zi, găsirea unei activități pe care atât tu, cât și dragostea soțului tău vă poate ajuta să vă păstrați relațiile puternice.Discutați cu soțul / soția dvs. pentru a descoperi o activitate pe care ați putea să o faceți în mod regulat.Găsirea de ceva pe care amândoi iubiți să vă puteți ajuta să vă bucurați de compania celuilalt și vă puteți oferi o pauză de la copiii dvs.
  • De exemplu, s-ar putea să mergeți atât de bowling pe seara de vineri.
  • Tu și soțul tău ar putea dori să se alăture unui club sau să petreacă timp împreună cu prietenii.
  • Poate fi distractiv să încercați ceva nou împreună.Amândoi ați putea încerca să învățați cum să pictați sau să sculptați.
  • Imagine intitulată iubesc prietena ta Pasul 1
    4. Concentrați-vă unul pe celălalt la sfârșitul zilei.După ce ați pus copiii la culcare, puteți încerca să petreceți timp de calitate împreună cu soțul / soția dvs.Serile pot fi un moment minunat pentru a vă reconecta și a se bucura de compania altora.Puneți orice distragere a atenției și concentrați-vă asupra soțului dvs. pentru a vă menține puternicul.
  • Puneți-vă telefoanele mobile sau alte distrageri și petreceți timp împreună.
  • Petreceți timpul înfundat, relaxându-vă și conectați la sfârșitul zilei pentru a vă menține relația sănătoasă.
  • Imagine intitulată înveseli o femeie pas 8bullet1
    5. Acordați atenție lucrurilor mici.În timp ce vă îngrijiți copiii, poate fi ușor să vă concentrați asupra soțului / soției dvs.De asemenea, poate fi greu de făcut timp pentru gesturi romantice mari.Pentru a vă ajuta să vă mențineți căsnicia, încercați să vă dați soțului dvs. mici gesturi romantice pe tot parcursul zilei.
  • Dați o mulțime de complimente pe tot parcursul zilei.
  • Aveți grijă de lucruri mici pentru soțul / soția dvs.De exemplu, manipularea o parte din responsabilitățile lor obișnuite de zi cu zi poate fi un gest frumos.
  • Încercați să părăsiți soțul / soția dvs. mici note de dragoste.
  • Imagine intitulată Spice Up Step Pasul 4Bullet2
    6. Face treburi o activitate partajată.Deși faceți treburi zilnice nu este foarte distractiv, ele pot fi o modalitate excelentă de a petrece ceva timp împreună cu soțul / soția dvs.Faceți împreună treburile împreună vă vor ajuta, de asemenea, să vă simțiți ca și cum ați contribui, împiedicând orice argumente despre cine face mai multe treburi.Încercați să faceți treburile de uz casnic împreună pentru a vă ajuta să faceți lucrurile și să vă aducă amândoi mai aproape.
  • Ați putea încerca să jucați o parte din muzica preferată și să curățați o cameră împreună.
  • Încercați să lucrați pe aceeași cale în același timp.De exemplu, amândoi ați putea împacheta prânzurile copiilor dvs. împreună.
  • Imagine intitulată STOP LIKING Cineva Pasul 5
    7. Nu vă simțiți vinovați de a face timp pentru dvs. și pentru soțul / soția dvs.Este natural ca părinții să se simtă dedicați și dedicați copiilor lor, oferindu-le toată atenția și timpul.Cu toate acestea, este important să luați timpul ocazional să reîncărcați și să vă reconectați.Veți putea să îndepliniți cerințele de a fi un părinte mult mai bine dacă sunteți odihnit și relația dvs. cu soțul dvs. este păstrat puternic.
    Sfat de experți
    Allen Wagner, MFT, MA

    Allen Wagner, MFT, MA

    Căsătoria și familia Therapistallen Wagner este o căsătorie licențiată și terapeut de familie cu sediul în Los Angeles, California. El a primit maestrul său în psihologie de la Universitatea Pepperdine din 2004. El este specializat în lucrul cu indivizi și cupluri cu privire la modalitățile pe care le pot îmbunătăți relațiile. Împreună cu soția sa, Talia Wagner, el este autorul colegilor de cameră căsătoriți.
    Allen Wagner, MFT, MA
    Allen Wagner, MFT, MA
    Căsătoria și terapeutul familiei

    Încercați să evitați să creați standarde nerealiste pentru dvs. sau pentru partenerul dvs. Allen Wagner, MFT, ne spune: "De multe ori oamenii cred că există ceva greșit în relația lor, pentru că au o imagine nerealistă a vieții altor persoane. În viața reală, părinții se frustrează cu copiii lor, strigă la ei, îi trimit în camera lor, dar apoi pe Facebook vedeți cele mai drăguțe imagini ale acestora și ale copiilor lor cu un zâmbet sau cu ei și soția lor cu scrisori drăguțe aniversare și flori și credeți: "De ce este atât de greu pentru mine? De ce nu face soțul meu asta?"Dar, nu vedeți întreaga imagine."

  • Imaginea intitulată face soția ta fericit pasul 12
    8. Adresați-vă familiei pentru ajutor.Lucrurile pot deveni grele după ce au avut un copil.Timpul, banii și energia pot deveni limitate.Dacă constatați că dvs. sau soțul dvs. vă simțiți suprasolicitați, încercați să vă întrebați familia pentru o ușurare.
  • Ați putea cere familiei dvs. să vă bațiți pe copii, oferindu-vă un timp de soț pentru a merge la o dată.
  • S-ar putea să cereți unui membru al familiei să vină și să-i ajute pe copii în timp ce soțul dvs. are o pauză și se bucură altceva.
  • Încercați să nu întrebați familia dvs. prea des la babysit.Veți dori să evitați să le faceți să se simtă ca și cum ar trebui să bâdyit sau să vă descărcați responsabilitățile pe ele.
  • Metoda 2 din 3:
    Menținerea relațiilor puternice
    1. Imagine intitulată Spice Up Sex Pasul 15
    1. Planificați-vă timpul împreună.Activitățile spontane cu soțul / soția sau copiii dvs. pot fi o mulțime de distracție.Cu toate acestea, nu veți dori să vă bazați pe noroc pentru a vă echilibra căsătoria sau părinții.Timpul de programare petrecut cu soțul / soția sau copiii poate fi o modalitate excelentă de a vă asigura că acordați atât o cantitate echilibrată.
    • De exemplu, ați putea avea o oră în fiecare seară în care jucați jocuri de bord cu familia ta.
    • S-ar putea să doriți să renunțați la o parte a timpului separat în fiecare zi pentru a petrece cu soțul / soția și cu copiii dvs., precum și cu toți împreună ca o familie
  • Imagine intitulată STOP LIKING Cineva Pasul 12
    2. Faceți timp pentru dvs.Deși doriți să oferiți soțului și copiilor o atenție deosebită, veți avea nevoie de timp pentru a vă urmări interesele.Timpul de petrecere vă poate oferi un moment de a respira și vă va permite să vă simțiți personalizați.Asigurați-vă că vă lăsați suficient timp pentru dvs. și pentru interesele dvs. atunci când încercați să creați un echilibru sănătos între căsătorie și copii.
  • Soțul tău să-ți urmărească copiii în timp ce faci ceva ce-ți place.
  • Asigurați-vă că vă permiteți soțului dvs. aceeași libertate de a urmări ceva ce se bucură.
  • Imaginea intitulată tratați prietena dvs. Pasul 18
    3. Rămâneți pozitiv.Echilibrarea căsătoriei și a responsabilităților de părinți pot fi stresante. Combinați acest stres cu presiunile de zi cu zi de lucru și de viață și poate fi ușor de adoptat o atitudine negativă.Stai pozitiv și care exprimă în mod constructiv stresul dvs. poate fi un mare ajutor în păstrarea relațiilor de familie sănătoase.
  • Concentrați-vă pe ceea ce face soțul / soția dvs. bine.
  • Gândiți-vă la toate lucrurile pe care le iubiți despre copiii dvs.
  • Păstrarea pozitivă vă va ajuta să vă îmbunătățiți relațiile dintre soțul / soția dvs. și copiii dvs.
  • Imaginea intitulată tratează o fată Pasul 5
    4. Plângeți fără a critica.Ori de câte ori îți exprimi frustrarea soțului tău, asigurați-vă că vă plângeți constructiv.Criticând direct soțul / soția, îi va răni și îi va afecta relația.Întotdeauna structurați plângerile dvs. într-un mod care vă va exprima preocupările fără a răni sentimentele cuiva.
  • Dacă nu simți tu și soțul tău, ieși destul, încercați să spuneți ceva de genul "Aș dori să ieșesc mai des."Evitați să spuneți ceva de genul" nu mă mai duceți niciodată!"
  • Dezacordarea cu soțul dvs. este bine.Cu toate acestea, păstrați lucrurile să devină confruntanți sau argumentative. Încercați să spuneți ceva de genul, "Vă respect opinia, dar nu sunt de acord cu ceea ce spuneți."
  • Evitați critici, defensivitate sau furie atunci când discutați sentimentele dvs. O modalitate de a face acest lucru este de a utiliza "I" declarații. Încercați să spuneți ceva de genul, "Mă simt trist și frustrat pentru că nu am avut o noapte de întâlnire de mult timp."
  • Imaginea intitulată decide dacă are sau nu un pas de copil 8Bullet3
    5. Gândiți-vă la lucruri de făcut ca o familie.Multe activități vă vor cere să vă concentrați pe soțul / soția sau pe copiii dvs.Cu toate acestea, există multe alte activități care vă permit să vă petreceți timp împreună și să vă acordați reciproc o atenție egală.Încercați să faceți unele dintre aceste activități pentru a petrece timp împreună ca o familie și păstrați un echilibru bun între căsătorie și copii:
  • Luarea familiei dvs. la grădina zoologică ar putea fi o modalitate bună de a petrece timp împreună.
  • S-ar putea să vă luați familia pentru un picnic.
  • Mergând pentru o excursie poate fi o modalitate distractivă și activă de a petrece timp împreună.
  • Metoda 3 din 3:
    Lucrul cu copiii dvs
    1. Imaginea intitulată Obțineți un copil pentru a opri supt degetele Pasul 3
    1. Trimiteți-vă copiii la culcare devreme.Poate fi greu să găsiți suficient timp în timpul zilei pentru a petrece împreună cu soțul / soția.Pentru a ajuta la crearea unui anumit timp, încercați să setați un timp de pat timpuriu pentru copiii dvs.Prin trimiterea copiilor dvs. la culcare mai devreme decât ați fost, voi și soțul / soția dvs. veți putea să vă bucurați de un timp liniștit împreună.
    • Copiii dvs. nu trebuie să dormi.Cu toate acestea, ei ar trebui să fie cel puțin în camerele lor în timpul culcii de culcare.
    • Lucrați cu copiii și soțul / soția pentru a determina un timp de pat echitabil.
  • Imagine intitulată Împuternicirea Pasul 11
    2. Să vă ajute copiii.Pe măsură ce copiii dvs. cresc un pic mai în vârstă, ei vor putea să ajute în jurul casei.Solicitarea copilului dvs. pentru a vă ajuta cu treburile zilnice poate fi o modalitate excelentă de a vă cumpăra ceva timp suplimentar cu soțul / soția dvs. și puteți permite copilului dvs. să se simtă mai independent.Ori de câte ori este posibil, încercați să vă ajute copiii cu sarcini pe care sunt capabile să vă câștige și soțul / soția dvs. un timp liber.
  • De exemplu, dacă aveți un copil mai în vârstă, ei ar putea obține micul dejun gata pentru frații lor dimineața.
  • S-ar putea să-i cereți copilului să înceapă să ridice după ei înșiși, economisind câteva minute de timp în seara.
  • Imaginea intitulată Determinați ziua cea mai fertilă pentru a concepe Pasul 2
    3. Încercați să setați programele realiste pentru copiii dvs.Deși doriți să oferiți copiilor dvs. cele mai bune, semnându-le pentru prea multe activități poate fi o scurgere pe tine și pe copiii tăi.Tu și soțul dvs. poate constata că petreceți o perioadă nerealistă de timp în activitățile copiilor dvs.Aruncați o privire la cât timp pe săptămână activitățile copiilor dvs. se ocupă și vor decide dacă doriți să reluați înapoi.
  • De exemplu, copiii dvs. ar putea avea clase de baseball, baschet și karate.Dar poate că copiii tăi ar putea să nu-i placă sau să-i iubească pe toți în mod egal. S-ar putea să vorbiți cu copiii dvs. pentru a afla ce activitate ar putea fi tăiată.
  • Imaginea intitulată Obțineți un copil pentru a opri supt degetele Pasul 12
    4
    Învățați-vă copiii despre maniere.Dacă aflați că copiii dvs. vă vor întrerup adesea și / sau soțul / soția când vorbiți, atunci ați putea dori să învățați sau să consolidați unele dintre manierele lor de conversație. Lăsați-i să știe când este politicos să vorbim, îi veți ajuta să dezvoltați abilități bune de conversație și vă pot oferi soțului dvs. un timp neîntențit pentru a discuta.
  • Ține minte că Predarea manierelor unui adolescent va fi diferit de predarea manierelor la un copil.
  • Copiii mai tineri vor avea mai multe șanse să întrerupă conversațiile.
  • Imaginea intitulată Obțineți un copil pentru a opri supt degetele Pasul 9
    5. Evitați să vă simțiți că copilăria va dura pentru totdeauna.Deși vizionarea copilului dvs. crește într-un adult poate fi un moment minunat în viață, poate fi, de asemenea, incredibil de provocator.Din acest motiv, este o idee bună să rețineți că copilul dvs. va crește într-o zi și veți avea o mulțime de timp liber pentru a petrece împreună cu soțul dvs. când o fac.Concentrându-se asupra faptului că copilăria este doar temporară poate fi un mare ajutor atunci când treceți printr-un timp dificil ca părinți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar