Cum să vă bucurați de eva de anul nou la domiciliu cu familia dvs

Petrecând Anul Nou cu acasă cu familia dvs. poate fi o oportunitate fantastică de a le lega, se distrează împreună și aduceți în noul an cu cei dragi. Cu toate posibilitățile de distracție alimente, băuturi, jocuri și activități, petrecerea de Anul Nou la domiciliu poate fi un adevărat tratament.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea alimentelor și a băuturilor pentru noapteSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
1. Face o masă de casă. Având în vedere că ordonarea în Eva de Anul Nou, costă mai mult (deoarece prețurile sunt de obicei crescute pentru vacanță), aceasta este o scuză bună pentru a împlini puțin și a face o masă de familie la domiciliu. Alegeți alimentele de cină pe care toată lumea le place, dar nu aveți șansa de a avea foarte des, cum ar fi friptura, chili sau homar. Această masă de familie se poate transforma într-o tradiție de Anul Nou.
  • De asemenea, ați putea lua în considerare făcând o masă din aperitive. Acest lucru ar putea duce la o setare mai casuală a cina, iar copiii vor dori să aibă abilitatea de a alege și de a alege diferite tipuri de alimente.
  • Brânză Fondue este o altă idee de cină distractivă pentru Anul Nou. Mănâncă fondue de brânză cu biți de pâine și carne va cere tuturor să stea și să mănânce împreună. Puteți să vă întoarceți mâncarea în brânză și să vă povestești din ultimul an în timp ce mâncați.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
    2. Faceți gustări și deserturi distractive. Luați în considerare realizarea cookie-urilor, a caramei sau a altor deserturi pe care le puteți face împreună ca o familie și mâncați în timpul nopții de Anul Nou. Puteți obține și mai mult în spiritul de Anul Nou, făcând deserturi specifice de Anul Nou. O mulțime de culturi au deserturi de Anul Nou, cum ar fi Vasilopita, un tort de Anul Nou grec coapte cu o monedă ascunsă în aluat. Oricine primește bucata de tort cu moneda va avea noroc pentru anul următor.
  • Marshmallow numărătoarea inversă sunt o altă idee de desert distractiv. Fiecare marshmallow are două sau trei numere desenate cu cerneală comestibilă și puteți mânca marshmallows când vă numărați până la miezul nopții.
  • O idee distractivă pentru băuturile prietenoase cu copilul de Anul Nou sunt lapte și prăjituri. Copiii se pot alătura în toasturile de Anul Nou, înclinându-și ochelarii de lapte împreună și mănâncă cookie-urile pe măsură ce se toastă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
    3. Faceți unele băuturi de vacanță și mocktails. Copiii vor iubi având cacao fierbinte, popul de sodă de fructe și suc de struguri spumante în ajunul Anului Nou. Puteți chiar să faceți alte mocktail-uri, cum ar fi Strawberry-Kiwi Spritzers, Sparkles și băuturi de menta. Asigurați-vă că utilizați flauts de șampanie din plastic sau alt plastic "adult" ca ochelarii pentru a face copiii să se simtă într-adevăr special.Adulții își pot face propriile băuturi de specialitate sau pot lipi cu șampanie clasică.
  • Dacă sunteți sau membrii familiei încep să se simtă obosiți, luați în considerare realizarea unor băuturi de cafea distractivă cu și fără alcool.
  • Partea 2 din 3:
    Se distrează pe tot parcursul nopțiiSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
    1. Au o noapte de familie de familie. Aduceți jocuri de bord, jocuri de cărți și jocuri electronice și chiar jocuri de jocuri de grup pentru a juca în timp ce așteptați ceasul pentru a lovi miezul nopții. Ați putea face turnee de joc sau încercați să jucați toate jocurile cel puțin o dată în timpul nopții.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
    2. Au o noapte de film. Pop într-un film pe care îl aveți deja acasă sau închiriați un film pe care tocmai l-ați dorit să îl vedeți. Vizionarea unui film poate fi doar un aspect al planurilor de Anul Nou, sau îl puteți transforma într-un maraton de film. În acest timp puteți mânca și bea gustări diferite pe care le-ați pregătit pentru noapte.
  • De asemenea, puteți utiliza acest timp pentru a viziona videoclipuri vechi de acasă și pentru a vă aminti în vremuri bune. În funcție de câte videoclipuri de acasă aveți, puteți face o activitate de cină sau să le jucați pe parcursul nopții.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
    3. Creați o cabină de fotografii de Anul Nou. Aranjați o zonă a casei dvs. pentru a fi scena cabinei foto. Găsiți un perete sau un fundal pe care îl puteți folosi ca fundal și decorați-l cu unele decorațiuni de vacanță sau cu rezoluțiile scrise scrise.Ați putea chiar să tipăriți niște piese de costum de tip Masquerade și să aveți propria dvs. de recuzită proprie.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
    4. Joacă Dress Up. Aduceți cele mai bune haine ale tuturor și faceți ca toți cei din familie să se simtă ca și cum ar face parte dintr-o petrecere sau minge de primăvară de Anul Nou. Ați putea să jucați muzică, dans, iar costumele fanteziste pot face pentru câteva fotografii minunate.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
    5. Face pungi de numărătoare pentru a deschide fiecare oră. Umpleți pungi mici cu gustări și bunuri diferite pentru a vă deschide la fiecare oră care duce până la miezul nopții. Puteți face cât mai multe pungi așa cum doriți în funcție de cât de devreme doriți să începeți să deschideți pungile. Unele idei pentru umpluturile sacilor includ:
  • Camere foto de unică folosință
  • Activitate Tag-uri: Urmăriți un film, mâncați înghețată, jucați un joc, etc.
  • Kituri de artizanat
  • Bomboane
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
    6. Asigurați-vă decorațiunile proprii de Anul Nou. Asigurați-vă pălării de partid cu unele lucrări de construcție, șir de decorare. Puteți, de asemenea, să faceți propriile dvs. zgomot de Anul Nou, punând orez, confetti și sclipici în interiorul sticlelor de apă goale. Pur și simplu răsuciți pe cap și agitați la aducerea cu voce tare în noul an. Luați în considerare realizarea unei căderi de baloane atunci când ceasul grevă la miezul nopții:
  • Pur și simplu aruncați baloanele și creați plasă în jurul unui ventilator deasupra capului, cu o bandă și hârtie sau țesătură.
  • Puneți toate baloanele din interiorul navei și eliberați baloanele ori de câte ori intenționați să sunați în Anul Nou.
  • Partea 3 din 3:
    Sărbătorirea Anului NouSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
    1. Reflectă în ultimul an și fac rezoluții împreună. În jurul valorii de miezul nopții sau pe tot parcursul nopții, în general, tu și familia ta puteți aduna împreună și amintirea în cazul în care anul trecut a luat fiecare dintre voi în mod individual și ca o familie întreagă. După, efectuați și împărtășiți rezoluții pentru Anul Nou și ceea ce sperați să realizați. Puteți încerca chiar să faceți o rezoluție ca o familie și să fiți partenerii de responsabilitate reciprocă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
    2. Sărbătoriți Anul Nou într-un fus orar diferit. Dacă există copii mai mici, ar putea fi greu pentru ei să rămână treaz până la miezul nopții. Luați în considerare sărbătorirea Anului Nou cu miezul nopții unei țări. De exemplu, în funcție de locul în care vă aflați în lume, încercați să sunați în Anul Nou cu New York, Paris sau Groenlanda. În acest fel, copiii pot sărbători în continuare festivitățile, dar și dormi la o oră mai devreme.
  • Pentru a lua un pas mai departe, puteți face noul an al țării pe care îl sărbătoriți tema pentru noapte. Dacă doriți să sărbătoriți Anul Nou Paris, aveți crepuri, fondue, quiche, vin și brânzeturi.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Anul Nou
    3. Cântați, faceți toasturi și sărbătoriți. Când ceasul lovește miezul nopții, toată lumea ar trebui să aibă băuturile pregătite să se îmbrățișeze, să îmbrățișeze și să-și dorească un an nou fericit și să se asigure că numărați în ultimele zece secunde înainte de a face un toast. După miezul nopții, puteți să cântați pe cântec, "Auld Lang Syne", care este de obicei asociat cu sunetul în Anul Nou. Acesta este momentul pentru a scoate firmele de zgomot și bang pe niște ghivece și tigăi.
  • Dacă vremea permite, ieșiți afară și luminoase și vedeți focuri de artificii pe măsură ce vă faceți din nou și Holler sărbătoresc Anul Nou.
  • sfaturi

    Forți părțile pe care nu doriți să le participați și nu luați prea multe responsabilități. În schimb, lăsați suficient timp pentru dvs. și familia dvs. să se distreze împreună.
  • Dacă comandați, asigurați-vă că faceți atât de devreme pentru a evita graba multor oameni care aleg să facă același lucru!
  • Aveți grijă de oricine pare plictisit sau supărat, petrecând seara cu familia. Adolescenții și adulții tineri pot simți mai ales că lipsesc pe toată distracția dacă se simt blocați acasă. Ascultați-le și întrebați-le despre anul trecut și despre ceea ce așteaptă cu nerăbdare - aceasta poate fi o șansă bună pentru o legătură de familie.
  • Unii oameni le place să aibă numărătoarea inversă de televiziune în fundal, cu sunetul refuzat - acest lucru îi ajută pe toată lumea să păstreze un ochi pe timp. Un spectacol radio este, de asemenea, o alegere bună.
  • Nu există nicio obligație de a rămâne până la miezul nopții. Fără îndoială, vor fi niște membri ai familiei care nu atârnă toată noaptea! Dacă vă simțiți obosiți și doriți să ieșiți mai devreme, nu vă simțiți liberi - va fi anul viitor când vă treziți și vă puteți ține propriul ritual de dimineață pentru a saluta noul an.
  • Luați în considerare stabilirea focurilor de artificii dacă este permisă într-o zonă.
  • Avertizări

    Dacă petreceți întreaga seară, regretați că sunteți cu familia și gândiți-vă că ar trebui să faceți ceva mai interesant, atunci veți avea un timp greu să trăiți în acest moment și să vă apreciați valoarea. Va fi mult mai ușor și mai distractiv dacă acceptați că rămâneți la domiciliu este doar un alt mod distractiv de a petrece Anul Nou. Amintiți-vă tot ceea ce nu va trebui să vă puneți, lucruri cum ar fi linii lungi pentru taxiuri, Braws beat, mulțimile care acționează nebun și fiind slobbered peste tot de oameni care insistă să sărute pe toată lumea ca inele de Anul Nou în!
  • Asigurați consumul responsabil în gospodărie.
  • Dacă jucați muzică tare, fiți atenți la vecini. Chiar dacă este de Anul Nou, unii oameni au încă bebeluși și boli pentru a se lupta cu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar