Cum să găsești o nanny

Un bun nanny este un bun bun pentru familia ta și vă poate face mult mai ușor viața. Luați în considerare nevoile familiei dvs. și apoi începeți căutarea dvs., întrebându-vă prietenii și familia să recomande potențial candidați. Dacă nu primiți niciun permis, încercați să căutați online sau să utilizați o agenție de plasare din Nanny pentru a găsi pe cineva care va fi o potrivire bună. Odată ce ați găsit potențiali nanii, le intervievați, verificați referințele, dați candidatului preferat un proces și apoi semnați linia punctată.

Pași

Partea 1 din 3:
Având în vedere nevoile familiei tale
  1. Imaginea intitulată Găsiți un pas de nanny 1
1. Determinați câte ore pe săptămână veți avea nevoie de o nannă. Scrieți în ce oră veți avea nevoie de Nanny în fiecare zi și apoi treceți numărul total de ore. Luați în considerare dacă veți cere nanny să lucreze ore suplimentare în timpul sărbătorilor școlare. Când interviu pe Nanny, dați-le o copie a orelor necesare, astfel încât să poată determina dacă vremurile vor funcționa pentru ei.
  • Gândiți-vă dacă veți cere Nanny să însoțească familia dvs. în vacanță sau călătorii de lucru.
  • Imaginea intitulată Găsiți un sta pasul 2
    2. Gândiți-vă la ceea ce Banny va fi responsabil pentru. Decideți dacă nannia va avea alte sarcini decât îngrijirea copiilor. De exemplu, le-ați putea cere să fie responsabili pentru punerea spălării în uscător, pregătindu-se cina, conducând copiii la activități, curățarea camerelor copiilor sau ajutând la temele. Scrieți o listă a sarcinilor esențiale pe care buna va trebui să le completeze în fiecare săptămână.
  • În cazul în care nanny este obligat să completeze sarcini suplimentare, este o practică comună de a-și mări salariul.
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de nanny 3
    3. Scrieți o listă cu ceea ce ar fi nannia ta ideală. Includeți preferințe, cum ar fi o anumită vârstă sau sex, abilități speciale, are o licență completă, interese similare cu familia dvs., non-fumător etc. Ideea mai clară pe care o aveți despre ceea ce doriți într-o nannă: cu atât mai repede și mai ușor va fi să identificați cei mai buni candidați la locul de muncă. Când căutați Nanny, păstrați lista dvs. la îndemână, astfel încât să vă puteți aminti cerințele cheie pe care le-ați identificat.
  • Luați în considerare ruperea listei în trăsături non-negociabile și o listă de dorințe.
  • Nu accentuați prea mult despre calificări. Majoritatea nannies nu au calificări formale. Cel mai important factor este că sunt o potrivire bună pentru familia ta.
  • Dacă utilizați o agenție de plasare din Nanny pentru a vă ajuta să găsiți o Nanny, să le oferiți o copie a listei dvs. pentru a le ajuta să identifice un mare candidat pentru dvs.
  • Sfat de experți
    Lauren Chan Lee, MBA

    Lauren Chan Lee, MBA

    Lider de produse, îngrijire.Comlauren Chan Lee este director principal al managementului produselor la Care.COM, cea mai mare piață online pentru găsirea și gestionarea îngrijirii familiei. A lucrat în managementul produselor de peste 10 ani într-o varietate de specialități și zone. A primit MBA de la Universitatea Northwestern în 2009.
    Lauren Chan Lee, MBA
    Lauren Chan Lee, MBA
    Lider de produse, îngrijire.COM

    Găsiți pe cineva cu calitățile și abilitățile necesare pentru a lucra cu copiii. Lauren Chan Lee, directorul senior al managementului produselor la Care.com, spune: "O nanny va petrece o mulțime de timp de calitate cu copiii dvs., deci este important ca ei să fie Mature, persoană responsabilă cu experiență și abilități substanțiale, cum ar fi CPR și formarea de siguranță. Veți dori să organizați interviuri în persoană, să le urmăriți interacționează cu copiii dvs., verificați referințele și recenzii din familii anterioare și În cele din urmă, aveți încredere în intestinul dvs."

  • Imagine intitulată Găsiți un stagiu de nanny 4
    4. Luați în considerare dacă aveți reguli pentru Nanny. Aceasta este o modalitate bună de a vă asigura că potențialii candidați înțeleg așteptările dvs. de la început. De exemplu, vă puteți aștepta ca Nanny să nu accelereze cu copiii din mașină, nu lasă copiilor să urmărească televizorul, sau nu hrănește zahărul pentru copii.
  • Luați în considerare scrierea acestor reguli în contractul de muncă, astfel încât acestea să fie clare pentru ambele părți.
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de nanny 5
    5. Decideți ce sunteți dispuși să plătiți Nanny. Luați în considerare câte ore fiecare lucrare vor lucra, indiferent dacă vor avea nevoie să lucreze nopți sau în weekend, câte copii se vor îngriji, experiența și calificările din Nannies și costul de a trăi în zona dvs.Salariul mediu săptămânal al unei nanny cu normă întreagă este de 705 USD după Plata impozitului pe Nanny.
  • Cereți alte familii din zona dvs. ceea ce își plătesc nanii pentru a obține o idee despre tarifele locale.
  • Salariile de nanny tind să fie semnificativ mai mari în orașe și în mediul urban comparativ cu zonele rurale și orașele mici.
  • Dacă nanny va trebui să-și folosească propria mașină pentru a conduce copiii în jur, decide cât de mult vor fi rambursate pe kilometru (sau mile). În general, este acceptat faptul că nanii ar trebui rambursați pentru mai mult decât costurile de combustibil pentru a ține seama de celelalte costuri de funcționare a unui vehicul.
  • Nu accentuați prea mult despre calificări. Majoritatea nannies nu au calificări formale. Cel mai important factor este că sunt o potrivire bună pentru familia ta.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea potențialilor candidați
    1. Imaginea intitulată Găsiți un sta pasul de nanny 6
    1. Adresați-vă prietenilor și familiei să recomande un bun bun. Lăsați cercul de prieteni să știe că sunteți în căutarea unei nanny. Aceasta este o primă opțiune excelentă, deoarece vă permite să obțineți recomandări de primă mână de la persoanele în care aveți încredere. Acest lucru vă oferă șansa de a pune întrebări despre potențialii candidați și de a primi răspunsuri oneste.
    • Luați în considerare solicitarea unui prieten de încredere sau a unui membru al familiei dacă ar dori să fie nanny. Aceasta poate fi opțiunea agood, deoarece copiii dvs. vor cunoaște probabil persoana.
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de nanny 7
    2. Uită-te la profilurile de pe un site web Nanny pentru a găsi candidați. Aceste site-uri vă permit să aflați despre experiența de nannies, așteptările salariale și disponibilitatea înainte de a le întâlni. Alegeți un site web care verifică candidații pentru a evita pierderea timpului pe nanii necorespunzătoare.
  • Cele mai multe site-uri web reputate vor avea taxe pentru a vedea candidații lor examinați. Aceasta meditează aproximativ 35 USD pe lună.
  • Site-uri populare pe care toate candidații includ https: // Sittercity.COM /, https: // îngrijire.COM /, și https: // Nannylane.COM /.
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de nanny 8
    3. Înregistrați-vă cu o agenție de nanny dacă doriți să găsiți rapid o nannă. Această opțiune este cea mai eficientă din moment ce agenția vă va intervieva pentru a afla nevoile dvs. și apoi găsiți un candidat care este un meci bun. Agențiile verifică referințele tuturor candidaților lor, astfel încât să puteți fi siguri că nannia este cunoscută ca fiind sigură.
  • Agențiile de plasare din Nanny sunt o opțiune mai scumpă. Majoritatea taxelor de agenție vor fi de aproximativ 10-15% din venitul anual al Nannies.
  • Căutați online pentru o agenție de plasare din Nanny în zona dvs.
  • Vino pregătiți la interviul dvs. cu orele pe care le veți cere de la o nannă și o descriere a familiei dvs. Acest lucru va face procesul mult mai rapid și va evita să fiți asociat cu o nanny necorespunzătoare.
  • Imagine intitulată Găsiți o pasă de nannă 9
    4. Faceți publicitate poziției în anunțuri sau online ca o ultimă soluție. Acest traseu este ieftin, dar poate fi foarte consumator de timp dacă ajungeți cu un număr mare de solicitanți. Fiți specifici în publicitatea dvs. despre ce tip de nanny căutați și ce va fi rata de plată.
  • Cereți candidați să vă trimită CV-ul și referințele pentru a evita pierderea timpului intervievând o mulțime de candidați necorespunzători.
  • Trimiteți publicitatea dvs. către Departamentul de anunțuri din ziarul dvs. local sau postați-l online. Craigslist și Facebook sunt site-uri populare online pentru a face publicitate pentru nannies.
  • Partea 3 din 3:
    Angajarea nanniei
    1. Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de nanny 10
    1. Verificați referințele candidaților. S-ar putea simți enervant și consumator de timp, dar este mult mai bine decât să afli în câteva săptămâni că nannia nu este bună cu copiii. Sunați la toate referințele și întrebați despre experiența lor cu candidatul și dacă ar recomanda din toată inima.
    • Adresați-vă potențialului nannies pentru 2-3 referințe în cazul în care nu puteți contacta una dintre ele.
    • Dacă ați folosit o agenție de plasament din Nanny, nu este nevoie să verificați referințele candidatului, deoarece vor face acest lucru pentru dvs.
    • Dacă nu doriți să sunați la referințele candidaților, cereți în schimb referințe scrise.
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de nanny 11
    2. Întrebați întrebările "Ce se întâmplă dacă" în timpul interviului. Când intervieți potențialele Nanny, întrebați-le ce ar face în diferite scenarii. Acest lucru vă ajută să determinați dacă candidatul este un gânditor rapid și vă permite să vedeți ce fel de abordare ar lua într-o situație de urgență. Brainstorm o listă de situații dificile și apoi cereți candidatului cum ar răspunde dacă ar fi în această situație.
  • De exemplu, întrebați ce ar face dacă un copil a căzut de pe leagăn și a tăiat capul, sau ce fel de activități ar face cu copiii într-o zi ploioasă.
  • Interviu cel puțin 2 nannies, astfel încât să comparați răspunsurile la întrebările dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți un pas de nanny 12
    3. Adresați-vă Bunny preferat pentru a finaliza un proces. În cazul în care procedurile au mers bine până acum, cereți nanny preferat să completeze o perioadă de probă plătită, astfel încât să le puteți observa îngrijirea copiilor. Acest lucru va oferi, de asemenea, copiilor dvs. șansa de a interacționa cu nanny și de a-și da părerea. Majoritatea agențiilor recomandă cel puțin un proces de 2 zile înainte de a lua o decizie, deoarece copiii iau de multe ori un timp să se încălzească până la noi oameni.
  • Încercați să programați procesul în zilele care urmează rutina obișnuită, deoarece acest lucru va da nanny o șansă de a obține o idee despre ceea ce va implica locul de muncă.
  • Programați o dată care funcționează pentru ambele părți.
  • Dacă nu puteți decide asupra unei nanny, întrebați 2 nannies potențiale pentru a avea un proces în zilele separate.
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de nanny 13
    4. Semnați un contract dacă procesul merge bine. Dacă sunteți mulțumit de Nanny, faceți oficial cu un contract. Acest lucru garantează ambele părți și vă permite să clarificați aspecte precum plata, concediul de vacanță, codul de îmbrăcăminte, regulile familiei și motive pentru terminare. Dați nanny o copie a copiei semnate astfel încât să poată face referire la termenii contractului.
  • Adresați-vă unui avocat sau unei agenții de nanny pentru a întocmi un contract pentru dvs. sau căutați online pentru un contract de îngrijire și editați-l la specificațiile dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar