Cum să devii o pereche în spania

O pereche au o persoană care se ocupă de copiii unei familii și, în cele mai multe situații, locuiește cu familia simultan. Lucrul ca AU Pairoasa în străinătate este comună pentru mulți tineri ca o modalitate de a experimenta alte culturi în timp ce făceau bani. A deveni o pereche AU în Spania este destul de ușoară pentru cetățenii Uniunii Europene, în timp ce cetățenii din afara UE vor trebui să satisfacă mai multe cerințe oficiale. Acest ghid vă va arăta pașii necesari pentru a lucra ca o pereche AU în Spania, inclusiv găsirea de locuri de muncă și de asigurare a vizelor. Prima secțiune este pentru cetățenii UE - a doua secțiune este pentru alți cetățeni străini.

Pași

Metoda 1 din 2:
Cetățenii UE
  1. Imaginea intitulată deveni o pereche în Spania Pasul 1
1. Consultați bazele de date online care enumeră oportunități pentru a lucra ca o pereche în Spania. Alternativ, contractați serviciile unei firme care va percepe o taxă în schimbul găsirii unei poziții și furnizarea de sprijin logistic în timpul șederii dvs.
  • Imaginea intitulată deveni o pereche în Spania Pasul 2
    2. Asigurați-vă că abilitățile lingvistice sunt adecvate pentru nevoile potențialilor dvs. angajatori. Corespund cu toți potențialii angajatori înainte de a pleca pentru Spania.
  • Imaginea intitulată deveni o pereche în Spania Pasul 3
    3. Sunt de acord cu termenii cu angajatorul dvs. înainte de a accepta o poziție. Prin legea spaniolă, o pereche AU trebuie să fie prevăzută cu alimente, cazare și 50-60 de euro (70 la 85 u.S. Dolari) o săptămână în schimbul de 30 de ore de lucru - timp de 40 de ore de lucru, 80 la 90 de euro (113 la 127 u.S. Dolari).
  • Imaginea intitulată deveni o pereche în Spania Pasul 4
    4. Înscrieți-vă pentru clasele spaniole și înregistrați-vă ca național străin cu guvernul spaniol dacă intenționați să lucrați ca o pereche Au mai mult de 3 luni. Sunteți obligat să luați cel puțin 15 ore de cursuri spaniole pe săptămână dacă rămâneți pe termen lung.
  • Metoda 2 din 2:
    Cetățenii din afara UE
    1. Imaginea intitulată deveni o pereche în Spania Pasul 5
    1. Consultați bazele de date online care enumeră oportunități de lucru ca o pereche AU în Spania, fiind sigur că găsiți poziții pentru cetățenii din afara UE. Alternativ, contractați serviciile unei firme care va percepe o taxă în schimbul găsirii unei poziții și furnizarea de sprijin logistic în timpul șederii dvs.
  • Imaginea intitulată devine o pereche AU în Spania Pasul 6
    2. Primiți o ofertă scrisă din familia gazdă, indicând durata angajării dvs. Va trebui să includeți acest lucru cu aplicația dvs. de viză.
  • Imaginea intitulată deveni o pereche în Spania Pasul 7
    3. Sunt de acord cu termenii cu angajatorul dvs. înainte de a accepta o poziție. Prin legea spaniolă, o pereche AU trebuie să fie prevăzută cu alimente, cazare și 50-60 de euro (70 la 85 u.S. Dolari) o săptămână în schimbul de 30 de ore de lucru - timp de 40 de ore de lucru, 80 la 90 de euro (113 la 127 u.S. Dolari).
  • Imaginea intitulată deveni o pereche în Spania Pasul 8
    4. Contactați o școală de limbă spaniolă în Spania și înscrieți-vă în clase care îndeplinesc cel puțin 15 ore pe săptămână dacă intenționați să stați peste 3 luni. Procura dovezi scrise despre această înscriere pentru a prezenta consulatului.
  • Imaginea intitulată deveni o pereche în Spania Pasul 9
    5. Obțineți și completați un formular de cerere de viză de la cel mai apropiat consulat spaniol. Pentru că rămâne mai puțin de 3 luni, aplicați pentru o viză de muncă pe termen scurt. Pentru sejururi de peste 3 luni, aplicați pentru o viză pe termen lung.
  • Imaginea intitulată deveni o pair în Spania Pasul 10
    6. Obțineți documente de la autoritățile locale de poliție care descriu cazierul dvs. judiciar și de la un medic care indică starea medicală. Includeți acestea cu aplicația dvs. de viză.
  • Imaginea intitulată deveni o pereche în Spania Pasul 11
    7. Așteptați până la 2 luni pentru ca viză să fie aprobată.
  • Imaginea intitulată deveni o pereche în Spania Pasul 12
    8. Sosiți în Spania și, dacă rămâneți timp de peste 3 luni, înregistrați-vă ca lucrător străin cu guvernul spaniol, cu documente justificative de la angajatorul dvs.
  • sfaturi

    A deveni o pereche au nevoie de obicei mai mult decât capacitatea de a ajuta în jurul casei și, de multe ori, experiență cu copiii. Pentru a vă mări perspectivele, veți dori să listați orice experiență de lucru, chiar dacă nu are legătură, pe care o aveți.
  • Spania permite numai persoanelor între 18 și 27 de ani pentru a lucra ca o pereche. În plus, doi ani este timpul maxim pe care îl puteți lucra.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Oferirea de locuri de muncă de la o familie spaniolă
    • Înscrierea într-o școală de limbă în Spania (dacă rămâneți timp de peste 3 luni)
    • Visa de lucru (dacă un cetățean din afara UE sau dacă rămâneți timp de peste 3 luni)
    • Obțineți documente de la autoritățile locale de poliție care descriu cazierul dvs. judiciar și-
    • de la un medic care indică starea medicală.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar