Cum să beți ceai fierbinte

Băuind ceaiul fierbinte este un mod minunat de a vă relaxa, hidrata și de a beneficia de sănătatea dumneavoastră. Există multe tipuri diferite de ceaiuri pentru a alege de la pentru a vă ușura gustul. Dacă ceaiul este un pic prea amar pentru dvs., puteți adăuga aromă cu condimente și îndulcitori. Când ați abrupt ceai la temperatura corectă și pentru timpul corect de timp, veți ajunge cu ceașcă perfectă de ceai delicios sau cuppa dacă sunteți britanici.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui ceai
  1. Imagine intitulată băutură de ceai fierbinte 1
1. Alegeți un ceai bazat pe beneficiile sale de sănătate. Ceaiurile oferă multe beneficii pentru sănătate atunci când le consumați. Ceaiuri diferite oferă beneficii diferite, cum ar fi scăderea colesterolului sau ajutând la ușurarea stresului. Luați în considerare de ce doriți să vă bucurați de o ceașcă de ceai și să alegeți un ceai care să furnizeze beneficiile suplimentare pe care le doriți.
  • Ceaiul verde are o cantitate mare de antioxidanți și poate ajuta la prevenirea anumitor tipuri de cancer. De asemenea, se spune că ajută la arderea grăsimilor, îmbunătățirea nivelului de colesterol și reducerea efectelor stresului asupra corpului.
  • Ceaiul negru, în funcție de calitate, poate ajuta la ameliorarea stresului, nivelurile de colesterol inferior, îmbunătățirea sănătății inimii etc.
  • Ceaiul alb, în ​​funcție de calitatea sa, este ridicat în antioxidanți.
  • Teasurile de fructe oferă o mare varietate și sunt o alternativă bună la sifon.
  • Imagine intitulată Băutură Ceai fierbinte Pasul 2
    2. Decideți cât de multă cofeină doriți. Adevărata ceaiuri din uzina Camilla Sinensis conțin cafeină. Acestea sunt ceaiul negru, ceaiul oolong, ceaiul verde, ceaiul alb și multe altele. Cantitatea de cofeină variază în funcție de procesul de ceai și de preparare, dar de obicei variază de la 15-70 miligrame într-o ceașcă de 8 uncii. Există, de asemenea, ceaiuri decafeinate care conțin în mod obișnuit 98% mai puțin cofeină decât ceaiul obișnuit - o ceașcă de 8 uncii de ceai decafeinizat are de obicei aproximativ 2 mg sau mai puțin de cofeină. Ceaiurile din plante sunt de obicei fără cofeină, și o alegere excelentă pentru băut noaptea.
  • Multe mărci de ceai vor lista cantitatea de cofeină pe produsul sau site-ul lor.
  • Imagine intitulată băutură de ceai fierbinte 3
    3. Alegeți aditivi de aromă sau îndulcitor. Unele ceaiuri, cum ar fi ceaiul verde, sunt destul de amari și greu pentru unii oameni să bea câmp. Există multe lucruri pe care le puteți adăuga la ceaiul pentru a schimba aroma și a face puțin mai dulce. Încercați să adăugați câteva mirodenii pentru a schimba aroma ceaiului de dimineață sau pentru a adăuga o atingere de ceva dulce pentru a spori ceaiul.
  • Utilizați un stick de scorțișoară pentru a amesteca ceaiul pentru a adăuga o lovitură de picant
  • Laptele sau crema este un aditiv popular la ceai. Acest lucru răcește rapid ceaiul, precum și adaugă o senzație cremoasă în ceașcă. Alternative de lapte cum ar fi migdale, soia sau laptele de cocos lucrează prea mult. Laptele poate să gătească dacă este adăugat la ceaiuri, cum ar fi Earl Gray care conține uleiuri de citrice.
  • Lemon este o mare adăugare la orice tip de ceai negru.
  • Îndulciți ceaiuri verzi cu o cantitate mică de sirop de arțar, zahăr brut sau miere pentru un tratat yummy.
  • Partea 2 din 3:
    Berea ceaiului
    1. Imagine intitulată băutură ceai fierbinte 4
    1. Fierbeți o oală de apă. Adăugați apă proaspătă, rece într-o oală de dimensiuni medii sau un ceainic de ceai care poate fi încălzită pe aragaz. Așezați o oală sau ceainic de ceai peste căldură mare pentru a obține apa să se fierbe. Scoateți vasul sau ceainicul de la căldură de îndată ce apa începe să se fierbe. Ceaiurile diferite necesită corect temperaturi de apă pentru a abrupta corect, așa că asigurați-vă că știți ce tip de ceai intenționați să-l preparați. De asemenea, puteți utiliza un ceainic electric dacă doriți.
    • Ceaiul negru poate abrupta în apă care se află la punctul de fierbere 200-212 ° F.
    • Ceaiurile verzi și albe sunt mai delicate și vor arde dacă sunt puse în apă prea caldă. Pentru aceste ceaiuri, scoateți apa de pe căldură chiar înainte de punctul de fierbere, sau înainte de abrupt, lăsați apa să stea ceva timp să se răcească după fierbere. Ceaiul verde trebuie să fie înfășurat în apă între 160º-180ºF. Ceaiul alb necesită apă mai rece la 175 ° F.
    • Un termometru de carne sau de gătit vă poate ajuta să determinați temperatura apei.
  • Imagine intitulată Băutură Ceai fierbinte Pasul 5
    2. Turnați apa într-un ceainic. Când apa este la temperatura corespunzătoare pentru ceaiul pe care îl beți, turnați apa în recipient pe care îl veți purta pe ceai. Există diferite tipuri de ceainici din diferite materiale, cum ar fi fier, sticlă sau porțelan. Este bine să utilizați un teabag într-o cană, dacă asta este ceea ce aveți în starea de spirit.
  • Unele materiale ca fierul păstrează căldura mai mult și sunt minunate pentru ceaiuri care au nevoie de căldură mai mare, iar unele materiale ca porțelanul pierd căldura mai repede și sunt mai bune pentru ceaiuri mai delicate.
  • Adăugarea apei clocotite la un recipient rece va reduce temperatura apei. Asigurați-vă că apa dvs. este la temperatura corespunzătoare din ceainic. Utilizați prudență atunci când adăugați apă fierbinte la sticlă sau porțelan, deoarece schimbarea bruscă a temperaturii poate sparge geamul.
  • Dacă beți o singură ceașcă de ceai, puteți adăuga apă caldă direct la cana pe care intenționați să o beți de la.
  • Imagine intitulată Băutură Ceai fierbinte Pasul 6
    3. Adăugați ceaiul la ceainic. Odată ce apa dvs. fierbinte este în recipientul corespunzător, puteți adăuga frunzele în apă. Puteți adăuga ceaiul în saci de ceai sau un infuzat de ceai. Acest lucru va face îndepărtarea ceaiului mai ușor, cu toate acestea abruptând frunzele de ceai în mod liber în ceainic, uneori, oferă o aromă mai puternică și mai plină.
  • Imagine intitulată Băutură Ceai fierbinte Pasul 7
    4. Abrupte pentru perioada corespunzătoare de timp. Cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii când fac ceaiul fierbinte este peste ceaiul. Dacă abrupțiai ceaiul prea mult, își pierde aroma și devine foarte amară. Diferite ceaiuri trebuie să abrupte pentru diferite cantități de timp, deci asigurați-vă că acordați atenție perioadei de timp ce ceaiul dvs. este abrupt.
  • Ceaiul alb ar trebui să abrupte de la 1 la 3 minute.
  • Ceaiul verde ar trebui să abrupte la 3 minute.
  • Oolong și ceaiul negru ar trebui să abrupte 3-5 minute.
  • Multe producători de ceai au pus timpul abrupt sugerat pe ambalajul produsului sau site-ul lor, deci verificați pentru a afla ora abruptă a ceaiului dvs. specifică înainte de a face ceaiul.
  • Imagine intitulată băutură ceai fierbinte 8
    5. Scoateți ceaiul din ceainic și turnați-o în cupe. Înainte de a vărsa ceaiul în cupe, trebuie să scoateți ceaiul. Dacă ați folosit pungi de ceai sau un infuzor de ceai pentru a vă abrupți ceaiul, puteți scoate pur și simplu pungile sau infuzorul din ceainic și apoi se toarnă ceaiul. Dacă ați răsturnat frunzele de ceai direct în ceainic, va trebui să strângeți mai întâi ceaiul. Se toarnă ceaiul printr-un filtru pe măsură ce îl adăugați la ceașcă.
  • Partea 3 din 3:
    Bea ceaiul
    1. Imagine intitulată Băutură Ceai fierbinte Pasul 9
    1. Adăugați în arome și îndulcitori. Se amestecă alegerea dvs. de îndulcitor adăugat sau aromă la ceaiul înainte de a bea. Se amestecă până când îndulcitorul este complet dizolvat, astfel încât acesta este distribuit uniform în ceașcă.
  • Imagine intitulată Băutură Ceai fierbinte Pasul 10
    2. Lăsați ceaiul să se răcească înainte de a bea. Este important să lăsați ceaiul să se răcească pe unii înainte de a bea pentru a evita rănirea. Băuind ceaiul care este prea fierbinte poate să-ți ardă limba sau în interiorul gurii tale. Consumul constant de ceai extrem de fierbinte a fost legat de un risc crescut de cancer esofagian, asa ca este extrem de important ca ceaiul dvs. sa se raceasi un pic inainte de ao consuma.
  • Imagine intitulată Băutură Ceai fierbinte Pasul 11
    3. Bucurați-vă de savurați ceaiul. Când ceaiul dvs. sa răcit, este timpul să vă bucurați de ea. Respirați adânc și experimentați aroma ceaiului înainte de a vă lua prima sigă. Sibi ceaiul știind că faci ceva sănătos pentru corpul tău, oferindu-i o hidratare mult mai necesară. Relaxați-vă cu ceașcă de ceai în timp ce vă dați corpului o grămadă de antioxidanți și creșteți-vă sănătatea.
  • sfaturi

    Aflați despre diferite tipuri de ceai pentru a cunoaște modul adecvat de a abrupți ceaiul.
  • Bucurați-vă de ceai cu unele produse de patiserie pentru o pauză relaxantă în această zi.
  • Faceți ceai de băut o parte din rutina dvs. regulată pentru a crea un timp de relaxare.
  • Avertizări

    Apa fiartă este extrem de caldă și poate să vă ardă sever. Utilizați prudență la încălzirea apei și turnarea apei clocotite.
  • Nu au existat o mulțime de studii pe ceaiuri pe bază de ceaiuri și efectele lor asupra oamenilor. Utilizați prudență atunci când utilizați ceaiuri de plante pentru a vă asigura că nu consumați ceva care ar putea dăuna sănătății.
  • Asigurați-vă că ceaiul dvs. provine dintr-o sursă fiabilă în care aveți încredere. Unele ceaiuri sunt crescut sau decaffeed cu utilizarea substanțelor chimice care pot fi dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar