Cum să mănânci lalele

Lalelele pot adăuga o aromă ușoară și o textură crocantă într-un fel de mâncare. Puteți adăuga lalele la alimente cum ar fi tonul și salata pentru textura suplimentară și o stropire de aromă. Lalele pot fi, de asemenea, utilizate în feluri de mâncare sau rețete de cocktail. Asigurați-vă că alegeți lalelele potrivite pentru gustul și aroma pe care încercați să o creați.

Pași

Metoda 1 din 3:
Adăugarea lalelor la alte alimente
  1. Imagine intitulată mănâncă lalele Pasul 1
1. Amestecați lalele în ton. Salata de ton poate fi un prânz sănătos pentru orice zi a săptămânii. Pentru a adăuga lalele la salata de ton, scoateți petalele de la becurile lalea. Apoi, tăiați aproximativ un sfert de inch din partea de jos a petalelor. Puteți amesteca apoi lalele în alte ingrediente din salata de ton.
  • Puteți folosi ceea ce doriți în salata ta de ton, dar lalele merge bine cu mirodenii cum ar fi praf de curry și hârtie neagră. Lucruri precum castravetele și tulpinile de țelină se amestecă, de asemenea, excelent cu lalele.
  • Imagine intitulată mănâncă lalele Pasul 2
    2. Adăugați petale de lalele la salată. Dacă sunteți un mâncător de salată mare, câteva petale de lalele pot lumina și adăuga textura într-o salată plictisitoare. Pentru a folosi lalele într-o salată, pur și simplu scoateți cât mai multe petale pe care le aveți nevoie și să le presați în verdele voștri. Tăiați trimestrul de jos al petalelor lalea unde au fost atașate la bec.
  • Lalele se adaugă o aromă diferită unei salate în funcție de momentul în care au fost recoltate. Lalele recoltate în timpul lunilor reci vor oferi o aromă mai dulce.
  • Tipurile specifice de lalele oferă o aromă specifică. Oakleaf lalele adaugă un gust asemănător mărului, în timp ce lalelele franceze de sorrel lasă o aromă puternică de citrice.
  • Imagine intitulată mănâncă lalele Pasul 3
    3. Utilizați lalele ca boluri pentru înghețată. Capul de flori al lui Tulip poate fi separat de tulpină și formată într-un castron pentru înghețată. Susține capul de flori ca un flaut de șampanie și apoi plasați alegerea de înghețată în flori.
  • Nu trebuie să mănânci flori de lalele cu înghețată. Acesta va adăuga aromă pur și simplu ținând lalea.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând gustări cu lalele
    1. Imagine intitulată mănâncă lalele Pasul 4
    1. Face lalele umplute ca un aperitiv. Poți să faci și să gătești capul de flori al lui Tulip cu o varietate de ingrediente pentru un aperitiv gustos. Se amestecă două linguri (30 ml) de suc de lămâie cu aproximativ o lingură de pui tocată și menta proaspătă sau mărar, precum și o bordură de piper Cayenne. Se amestecă această aromă în trei uncii (90 ml) de brânză de cremă și o ceașcă (240 ml) de carne de crab cu fulgi. Fierbe aproximativ 25 de sparanghel sulițe până la licitație și le taie în cinci piese de inch. Umpleți becurile cu lalea cu aproximativ o jumătate de ceașcă (120 ml) de amestec de crab și apoi garnizează lalele umplute cu sparanghel. Apoi, aranjați becurile de lalele pe o tavă și serviți.
    • Acesta este un mare aperitiv care să servească la petreceri.
  • Imagine intitulată mănâncă lalele Pasul 5
    2. Faceți chifteluțe cu lalele. Gătiți o ceașcă (240 ml) de fasole brun, cum ar fi fasole pinto și petale de lalele peste aragaz și lăsați-le să se răcească. Apoi, amestecați fasolea într-o pastă fină folosind o lingură sau mixer electronic. Se prăjește o ceapă și o amestecă în pastă și apoi adăugați marjoram și sare la gust. Rotiți amestecul în becuri pentru a face chiftele de lalea. Gatiti bilele peste soba, folosind doar o cantitate mică de ulei de gătit.
  • Imagine intitulată mănâncă lalele Pasul 6
    3. Creați un cocktail cu lalele. Pentru a adăuga o aromă de flori la un cocktail, utilizați lalele. Orice cocktail poate fi garnisit cu câteva petale de lalele când vă faceți griji amestecând ingredientele. Nu numai că acest lucru adaugă aromă, face ca băutura să arate atractivă.
  • Ați putea amesteca două uncii de vodcă de afine cu o uncie de limonadă roz. Amestecați ingredientele împreună și turnați băutura în ochelari umpluți cu gheață. Adăugați petale de lalele la partea de sus a băuturilor pentru un garnitură atractivă.
  • Metoda 3 din 3:
    Selectarea lalelelor potrivite pentru a mânca
    1. Imagine intitulată mănâncă lalele Pasul 7
    1. Alegeți lalele puternice parfumate. Mirosul unui lalea vă va ajuta să determinați dacă este bine să mâncați. Lalele selectate mai devreme în anul au un miros mai puternic și tind să guste ca și mazărea. Diferitele subtipuri de lalele vin, de asemenea, cu aromă și mirosul propriu unic, care vă pot ajuta să alegeți lalele pentru gătit.
    •  Couleur Cardinal Lalelips are un parfum dulce, fructat și oferă un miros de fructe, ca meci.
    • Orange lalele miroase destul de puternice și produc produse o aromă puternică de sherbet.
    • Pentru o aromă cremoasă, du-te pentru orașul soft parfumat de la Vancouver Tulip.
  • Imagine intitulată mănâncă lalele Pasul 8
    2. Alegeți culoarea potrivită pentru aroma dorită. Culoarea petalelor lui Tulip poate, de asemenea, să indice aromă. Lalele roșii tind să aibă o aromă dulce. Lalele albe oferă o aromă oarecum picantă. Galbenul are un gust amar, cum ar fi broccoli. Gustul de lalele purpurii întunecate sau negre ca au un tang blând și o aromă crocantă.
  • Imagine intitulată mănâncă lalele Pasul 9
    3. Alegeți textura potrivită. Cu cât este mai mare petală, cea mai rigidă textura. Lalele de tip bujor și papagal tind să fie mai vechi.
  • Când alegeți textura, cântărește în alți factori cum ar fi culoarea. Dacă doriți ca ceva să adăugați la o salată, de exemplu, căutați petale mai mari colorate într-o aromă asemănătoare cu legume, cum ar fi lalele galbene.
  • Imagine intitulată mănâncă lalele Pasul 10
    4. Opriți mâncarea lalele dacă aveți o reacție alergică. Unii oameni nu iau bine la lalele. Dacă întâmpinați simptome de reacție alergică, cum ar fi un gât închis sau o erupție cutanată, opriți mâncarea lalele imediat. Dacă simptomele nu se clarifică, consultați medicul pentru evaluare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar