Cum să sărbătorească ziua groundhog

În fiecare 2 februarie, Statele Unite și Canada sărbătoresc Ziua Groundhog pentru a verifica Punxsutawney Phil și pentru a vedea dacă și-a văzut umbra în acest an. Se presupune că, în cazul în care Pământul Pennsylvania își vede umbra, America de Nord se poate aștepta la șase săptămâni de iarnă. Dacă nu, primăvara este chiar la colț. Aflați cum să observați tradițiile zilnice de la Groundhog, unde să găsiți sărbătorile zilei de bază și ce să faceți dacă doriți să găzduiți o petrecere de Ziua Agrăzilor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Observând ziua
  1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Orientului 1
1. Citeste pe Istoria zilei de la mine. Indiferent dacă cercetați singuri sau cu prietenii, aflați despre originea Zilei Groundhog.În cultura germană medievală, oamenii au crezut că arici ar putea prezice iarnă dacă și-a văzut umbra. Când unii germani au emigrat în Pennsylvania, au adus această tradiție cu ei, dar au trecut la pământ. Prima sărbătoare recunoscută a Zilei de la Podhog a fost 2 februarie 1887, când orașul Punxsutawney a numit animalele de prognozare a meteoului Phil America.
  • Istoria zilei de la mine poate fi intrigantă, odată ce îl studiați. De exemplu: Știați că în timpul interdicției, Punxsutawney Phil a amenințat că a impus 60 de săptămâni de iarnă dacă nu a primit o băutură?
  • Imagine intitulată Celebra Ziua Zilei Groundhog 2
    2. Viziona Punxsutawney Phil ies din urzna lui la televizor. La momeala în Punxsutawney, reporterii se adună în jurul denului de la foc pentru a-l urmări să iasă din urzică. Ridică-te devreme dimineața pentru a viziona acest eveniment important la televizor. Fi pregătit pentru o iarnă lungă dacă își vede umbra!
  • Apelați sau trimiteți prin e-mail stația dvs. locală Dacă nu sunteți sigur ce canal difuzează evenimentul.
  • Dacă locuiți în coasta americană estică, puteți călători la Punxsutawney pentru a viziona Phil In-Personal la Burrow în butonul lui Gobber.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Groundhog Pasul 3
    3. A merge într-o plimbare in natura. Dacă goodhog-urile sunt originare din mediul dvs., mergeți pe o plimbare de drumeții sau traseu și căutați pământești (cunoscuți și sub numele de Woodchucks). Du-te cu un grup și faceți un joc din cine poate observa cei mai mulți frecvenți. Dacă nu puteți vedea, bucurați-vă de aerul proaspăt și vedeți dacă există într-adevăr șase săptămâni de iarnă.
  • Vizitați grădina zoologică locală dacă jucătorii nu sunt nativi în zona dvs. Apelați-vă înainte să întrebați dacă grădina zoologică are o expoziție de pământ.
  • Imagine intitulată Celebra Ziua Alăgilor 4
    4. Joaca-te cu papusile umbrei. Pentru a sărbători importanța umbrei Punxsutawney Phil, faceți umbrele de umbră din hârtie. Descrieți marioneta de umbră pe o bucată de hârtie, apoi tăiați-o și atașați-o la un stick de popsicle. După ce ți-ai creat păpuși, puneți o spectacol de marionetă.
  • S-ar putea chiar să faci un spectacol de marionetă despre adevăratul sens al Zilei Groundhog.
  • Metoda 2 din 3:
    Să se alăture sărbătorilor
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Alăgilor 5
    1. Adresați-vă profesorului dvs. dacă puteți sărbători Ziua Groundhog în clasă. Dacă sunteți încă în școala secundară, lăsați-vă profesorul să cunoască Ziua Groundhog vine cu câteva zile în avans. Lăsați-i să știe cât de mult vă bucurați de Ziua Agroundhog și întrebați-le dacă puteți afla despre Ziua Groundhog ca o clasă. Profesorul dvs. ar putea planifica chiar și câteva festivități de zi distractivă, cum ar fi să faci meșteșuguri de zi sau să se uite la Punxsutawney Phil la televizor împreună.
    • Dacă doriți, întrebați-vă profesorului dacă ați putea aduce un tematic de zi pentru a trata, cum ar fi cookie-urile în formă de pământ sau cupcakes de zi.
  • Imagine intitulată Celebra Ziua Alăgilor 6
    2. Căutați festivități locale care se întâmplă în orașul dvs. Unele orașe din America de Nord au sărbători a zilei de la mine. În funcție de oraș, ei ar putea avea o paradă, un festival de oraș sau spectacole de animale vii care sărbătorește Ziua Groundhog. Contactați guvernul orașului pentru a afla despre festivitățile Zilei Groundhog pentru ore și locații.
  • Totul nu este pierdut dacă orașul dvs. nu sărbătorește Ziua Groundhog. Sărbătoriți-l cu cei dragi sau vizitați un oraș care are evenimente speciale.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Alăgilor 7
    3. Check out un festival de la Fromehog Lodge. Logurile de la foc sunt cluburi din Pennsylvania care păstrează cultura germană imigrantă. Zeci de loji de la grătar în întreaga stare sărbătoresc Ziua Pădură cu alimente, jocuri, vorbire și cântece. Căutați o cabană cea mai apropiată de dvs. și să vă alăturați sărbătorilor lor.
  • Deoarece lojii de la foc caută să păstreze dialectul german de moarte din Pennsylvania, discursurile vor fi adesea date în această limbă.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Pădurei 8
    4. Vizitați celebrarea anuală a lui Punxsutawney. Pe lângă vizionarea lui Phil Lăsați-i pe Burrow, Punxsutawney găzduiește, de asemenea, un weekend întreg de festivități. Dimineața, cetățenii orașului se adună pentru un mic dejun anual. Un cort de sărbători în centrul orașului găzduiește activități distractive, ca un turneu de porumb și concurs de decorare de vârf. Apoi, seara, vă puteți alătura mingea la grămadă la clubul de țară local.
  • În afara sezonului, Punxsutawney găzduiește, de asemenea, un festival de vin în care Punxsutawney Phil face o apariție specială.
  • Metoda 3 din 3:
    Găzduirea unei petreceri
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Pădurei 9
    1
    Decora casa ta într-o temă forestieră. Pentru a stabili starea de spirit pentru petrecerea dvs., faceți ca locuința dvs. să arate ca pădurea punxsutawney. Tăiați pini de pe hârtie de măcelărie și închideți-le pe perete. Foloseste flori sau pinecone ca un centru de masă. Ați putea chiar să aveți partidul dvs. în aer liber pentru a stabili starea de spirit.
    • Alternativ, ați putea separa o cameră în decorațiuni de iarnă și primăvară pentru a reprezenta momentul mare de Punxsutawney Phil.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Pădurei 10
    2. Cereți oaspeților să vină îmbrăcați în costum. Oaspeții dvs. nu trebuie neapărat să vină îmbrăcați ca fiind groși. În schimb, cereți-i să vină îmbrăcați ca animal preferat de pădure. Dacă oaspeții dvs. nu sunt la fel de pasionați de faptul că au putut veni ca cerb, urs, vulpe, lup sau owl.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Pădurei 13
    3. Urmăriți filmul din 1993 ziua hârciogului. Bill Murray`s ziua hârciogului are un meteorologic care trebuie să experimenteze în aceeași zi, până când învață o lecție valoroasă. De cand ziua hârciogului împingeți vacanța în cultura populară, nu există nici un film mai bun pentru a arăta la petrecerea dvs. Snuggle cu prietenii tăi și un castron de popcorn și au un râs bun împreună.
  • Dacă nu doriți să urmăriți ziua hârciogului, Ați putea viziona un documentar al naturii în schimb.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Alăgilor 12
    4. Crează-ți propriul măști de bază. Pentru o ambarcațiune de petrecere distractivă, face masci de pământ din card. Desenați conturul pe card, apoi tăiați-l cu o pereche ascuțită de foarfece. Culoare masca cu markeri, vopsele sau creioane, apoi atașați panglica pe laturi. Tu și oaspeții tăi pot sărbători acum Ziua Groundhog în stil.
  • Ca o alternativă, ați putea face masuri de animale să completeze costumele oaspeților dvs.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Orientului 11
    5. Coacerea Zilei Groundhog tratează. Nici o petrecere nu este completă fără tratate. Ai putea face cookie-uri tradiționale de Ziua Agregatelor (popularizate pe site-ul oficial Punxsutawney) sau ai putea face un tort festiv. Deoarece grundurile mănâncă vegetație, ați putea lăsa și o tavă legală sau un castron de fructe.
  • Pentru a finaliza tema Woodland, faceți un amestec de traseu pentru a vă bucura de oaspeții dvs.
  • sfaturi

    Pădurea sunt, de asemenea, cunoscuți sub numele de porci de fluier, Woodchucks și Badger gros de lemn. Numele său științific este Marmota Monax.
  • Sărbătorirea Zilei Groundhog este cea mai distractivă cu copiii. Ajutați-vă copiii sau frații mai mici cu activități distractive și le învățați despre tradiția zilnică a păgânei.
  • Dacă doriți să vizitați Punxsutawney, va trebui să faceți rezervări de călătorie în avans.
  • Purtați o jachetă de lumină dacă mergeți pe o plimbare de natură sau urmăriți Punxsutawney Phil Outdoors. Nu vreți să vă răciți de vremea răcită de iarnă dacă Phil își vede umbra în acest an!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar