Cum să sărbătorim solstițiul de vară

Solstițiul de vară a fost sărbătorit de secole, cu tot felul de tradiții care cresc în jurul ei. În emisfera nordică, solstițiul de vară este de obicei sărbătorit pe 21 iunie, în timp ce în emisfera sudică, este de obicei sărbătorită pe 21 decembrie. Pentru a profita la maximum de solstițiul de vară, sărbătoriți lumina și natura prin angajarea în activități în aer liber, cum ar fi o coroană de flori, care lucrează în grădină sau jucând în apă. Puteți găsi soldatura în solstițiu prin meditație, făcând yoga sau începerea unui jurnal de recunoștință. Bucurați-vă de timpul cu cei dragi la un Festival Solstițiu de vară, Sărbătoarea sau Bonfire.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbrățișarea naturiiObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imaginea intitulată Celebrează Solstițiul de vară Pasul 1
1. Observați cerul. Din punct de vedere astronomic, solstițiul de vară apare cândva între 20-21 iunie în emisfera nordică și 21-22 decembrie în emisfera sudică. Aflați exact când va avea loc pe baza anului și a locației dvs. și va petrece timp în aer liber pentru a asista la solstițiul de vară.
  • Imaginea intitulată Celebrează Solstițiul de vară Pasul 2
    2. Sărbători lumina. Petreceți timp în aer liber la soare și mulțumim pentru lumina care ne ghidează zilele. Faceți un altar de lumină prin aranjarea lumânărilor, a florilor de vară și a tangerinelor într-un frumos spațiu în aer liber. Permiteți mandarinelor să se înmoaie soarele, astfel încât să vă puteți bucura mai târziu.
  • Imagine intitulată Celebrează Solstițiul de vară Pasul 3
    3. Onoarea soarelui. Solstițiul de vară este un moment minunat pentru a onora soarele. Puteți face solstițiul Soare ceai prin adăugarea de flori și ierburi comestibile la un borcan umplut cu apă, apoi lăsați-l în soare să abrupte. Puteți face, de asemenea, o mandala de soare cu petale din flori portocalii și galbene. Aranjați petalele în modele decorative, circulare, menținând în același timp o viziune a păcii și a liniștei.
  • Imaginea intitulată Celebrează Solstițiul de vară Pasul 4
    4. Face o coroană de flori. Colectați flori din grădina dvs. sau obțineți unii dintr-un magazin de grădină. Alegeți flori cu tulpini subțiri și flori parfumate. Pentru a face coroana:
  • Luați prima floare și împărțiți ușor tulpina în jumătate, aproximativ două treimi din calea spre calea tulpinii, pentru a crea o gaură mică. Gaura ar trebui să fie suficient de mare pentru a se potrivi cu o tulpină prin.
  • Luați cea de-a doua floare și lipiți tulpina prin gaura pe care tocmai ați făcut-o. Apoi împărțiți că tulpina pentru a crea o gaură mică pentru următoarea tulpină de flori pentru a se potrivi.
  • Continuați să adăugați mai multe flori în același mod. Pentru a termina, creați o gaură mai mare care să se potrivească cu o floare întreagă prin intermediul primei flori prin ultima tulpină. Îndepărtați capetele dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată sărbătorește Solstițiul de vară Pasul 5
    5
    Începeți o grădină. Solstițiul de vară este timpul perfect pentru a începe o grădină. Pregătiți-vă solul pentru a primi plante prin procesare și amestecare în compost sau îngrășământ. Selectați instalațiile de la magazinul local de grădină sau adresați-vă prietenilor sau vecinilor tăi din grădinile lor. Atunci:
  • Săpați găuri suficient de mari pentru fiecare plantă și asigurați-vă că ați lăsat suficient spațiu pentru ca plantele să crească.
  • Așezați ușor plantele în găuri și umpleți spațiul cu murdărie sau îngrășământ.
  • Apă flori nou plantate ușor și bucurați-vă de grădina dvs.
  • Imaginea intitulată Celebrează Solstițiul de vară Pasul 6
    6. Vizitați o fermă locală. Du-te la o fermă locală pentru a aprecia modul în care soarele dă viață. Împachetați un picnic și bucurați-vă de atracțiile și mirosurile. O altă mare activitate de a face la o fermă este de a alege boabe de soare-coapte. De asemenea, ați putea oferi voluntar să trageți buruieni sau să ajutați fermierii cu treburile lor.
  • Imagine intitulată Celebrează Solstițiul de vară Pasul 7
    7. Juca în apă. Salută soarele în timp ce vă plimbați în apă. Vizitați un râu local, lac, cascadă sau chiar plaja și bucurați-vă de peisajul. Plutește în apă, înotați sau pur și simplu stați lângă ea și urmăriți-vă sălbatic. Construiți un sandcastle, face o cairn rock sau să adune flori sălbatice. Utilizați simțurile pentru a explora natura din jurul dvs. și luați notă de atracții, mirosuri, sunete, gusturi și atingeri.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea echilibruluiObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată Celebrează Solstițiul de vară Pasul 8
    1. Faceți yoga sau meditați. Solstițiul de vară este un moment minunat pentru a găsi pacea și echilibrul interior. Încercați salutul soarelui și copacul prezintă sau pur și simplu stați liniștit pentru o vreme. Meditaţie și Yoga intenționează să-și exercite atât corpul, cât și sufletul tău, echilibrând atât în ​​armonie, prin gândire și mișcare fizică. Începeți această rutină în dimineața Solstițiului de vară și scopul de a face un obicei zilnic din acest moment.
  • Imaginea intitulată Celebrează Solstițiul de vară Pasul 9
    2. Căutați împlinirea din viața voastră. Solstițiul de vară anunță începutul verii, care reprezintă, de asemenea, timpul de împlinire. Acesta este un moment excelent pentru a face stocul de viață și pentru a evalua modul în care progresează obiectivele dvs. Din rezoluțiile anterioare de Anul Nou la cele mari obiective din viața voastră, întrebați-vă cum faceți în atingerea acestor lucruri pentru dvs. și pentru alții care vă pasă.
  • Ești încă aliniat cu obiectivele tale sau te-ai străduit de la ei? Luați această ocazie pentru a le revigora și pentru a face modificările necesare pentru a vă atinge scopurile în viață.
  • Fiți cinstiți cu evaluarea obiectivului dvs. - lăsați-vă deoparte acele obiective care nu vă duc în direcția în care doriți să mergeți acum. Toți cresc și schimbăm timp - asigurați-vă că nu vă atârnați pe obiective care nu se mai potrivesc persoanei pe care ați devenit-o.
  • Imaginea intitulată sărbătorește Solstițiul de vară Pasul 10
    3
    Începe un jurnal de recunoștință. Păstrarea unui jurnal de recunoștință vă poate aminti de toate lucrurile pozitive din viața voastră. Scrieți lucrurile și oamenii pe care sunteți recunoscători, precum și abilități sau calități pe care le posedați că sunteți recunoscător. Jot în jos experiențele pozitive pe care le-ați avut și le-ați avut. Încercați să recunoașteți toate lucrurile bune și minunate din viața voastră, pentru a vă ajuta să vă îndepliniți mai bine atunci când simțiți-o.
  • Imaginea intitulată sărbătorește Solstițiul de vară Pasul 11
    4. Să învețe noi modalități de a vindeca. Solstițiul de vară este o zi minunată pentru a decide să aflați mai multe despre o tehnică de vindecare care te-a interesat de o vreme, cum ar fi Reiki, masaj terapeutic sau acupunctura. Ai putea să mergi la o sesiune și să încerci o nouă terapie de vindecare pentru ceva care te afli, să fie stres, durere, etc. Alternativ, dacă doriți să deveniți un practician în vindecarea artelor, căutați cursuri pe care le puteți lua.
  • Imaginea intitulată Celebrează Solstițiul de vară Pasul 12
    5. Concentrați-vă energia asupra unor schimbări pozitive. Stabilitatea vara și promisiunea de Zilele Balmy, mai calde este considerată a fi un moment pentru a vă dezvolta, pentru a vă elibera și pentru a vă îngriji. Luați natura mai ușoară a verii ca motiv pentru a depune eforturi mai mari pentru a face schimbări pozitive.
  • Actualizați-vă casa prin crearea unui nou aspect. Rearanjați mobilierul sau schimbați bucăți pentru lucrurile pe care le-ați stocat în mansardă sau la subsol. Adăugați accente noi, cum ar fi perne, artă, lămpi etc. Scoateți dezordinea, dar păstrați lucrurile care vă aduc bucurie.
  • Readjust aportul de nutriție folosind fructele proaspete și legumele de vară ca bază. Utilizați această ocazie pentru a alinia gândirea voastră despre alimente la una care implică consumul mai multor verzi, alimente cultivate la nivel local și alimente ecologice și consumul de alimente mai puțin prelucrate.
  • Găsiți un exercițiu pe care îl faceți cu adevărat. Alegeți ceva ce vă place să faceți, mai degrabă decât ceva ce suferiți. Gandeste-te meditaţie, Yoga, înot, alergare, sau călărind o bicicletă.
  • Metoda 3 din 3:
    Petrecând timp cu ceilalțiObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată sărbătorește Solstițiul de vară Pasul 13
    1. Planificați să călătoriți. Luați în considerare petrecerea solstițiului de vară departe de casă, la una dintre destinațiile cheie unde solstițiul de vară a fost sărbătorit de secole sau la locul unui festival de solstițiu. Multe țări, cum ar fi Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia, organizează festivaluri de vară în care oamenii dansau în jurul unui matrice de matrice și decorează casele lor cu verdeață, flori și ramuri de copaci.
    • Stonehenge din Marea Britanie este o necesitate pentru observatorul avid al solstițiului de vară și mii de oameni sărbătoresc ziua în timp ce soarele se ridică. Stonehenge se aliniază cu răsăritul soarelui pe solstițiu, făcând o vizionare spectaculoasă.
    • Un vechi templu Sun a fost descoperit în 2006 în Cairo, Egipt. Acest site parțial descoperit este cel mai mare templu Sun găsit vreodată în districtele Ain ale capitalei și în raioanele Matriya, unde orașul vechi Heliopolis - centrul cultului faraonic al soarelui - a fost localizat.Luați în considerare vizitarea acestui punct de reper și participarea la activitățile locale de Solstițiu de vară.
    • Islanda găzduiește un festival de muzică de trei zile de trei zile pe solstițiu.
    • În Rusia, solstițiul este sărbătorit de un festival de "nopți albe" de trei luni în care sunt efectuate operă și balet.
    • În Peru și Ecuador, Festivalul Incan Sun are loc pe solstițiul de vară.
    • În U.S., Muzeul de Artă Cleveland (în Ohio) are spectacole muzicale și vizionări târzii în Solsticul de vară, iar un festival de muzică de Solstițiu de vară este găzduit în Santa Barbara, California.
  • Imaginea intitulată sărbătorește Solstițiul de vară Pasul 14
    2. Face o sărbătoare de solstițiu. Invitați prietenii și familia să vină sărbătoriți solstițiul cu dvs. Mergeți la fermele sau piețele locale și alegeți cele mai proaspete ingrediente pentru sărbătoarea dvs. Faceți feluri de mâncare folosind elemente culoarea soarelui, cum ar fi lămâi, squash, papayas, porumb, portocale, banane, morcovi, ardei, piersici, caise, cantalupă, dovleac, mangouri, grapefruit și cartofi dulci.
  • Imaginea intitulată Celebrează Solstițiul de vară Pasul 15
    3. Arunca o petrecere cu un foc de foc. Un foc de foc face parte din tradiția solstițiului de vară. Focul a fost întotdeauna o sursă de protecție a ființelor umane, sperându-se de la ființele nopții, atât reale cât și magice. În zilele noastre, puteți reinventa bonfire ca un motiv minunat pentru a ține o petrecere de solstițiu de vară cu prietenii.
  • Doar asigurați-vă că ați ales o locație în care este atât de sigur și permis să ardeți un bonfire - verificați mai întâi autoritatea locală și asigurați-vă că nu există o interdicție de incendiu din cauza condițiilor uscate.
  • 4. Păstrați o vigilă de foc de solstițiu.Unii, în special păgâni, luminează o lumânare sau un incendiu înainte de apusul soarelui și să se țină aprins până când soarele se ridică să tindă ritual flacăra soarelui în cea mai scurtă noapte până când roata anului (ciclul ritual sezonier) se întoarce spre jumătatea întunecată a anului din nou la Dawn.Acest lucru servește ca ambele sărbătoare a vârfului luminii, cât și onorarea darurilor întunericului venind, deoarece zilele încep de la acest punct pentru a crește mai scurt.
  • sfaturi

    Dacă credința voastră sărbătorește solstițiul de vară într-un mod special, aflați mai multe despre ceea ce este implicat și participați. Pentru unele credințe, acesta este un moment deosebit de important al sărbătorilor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar