Cum să sărbătorim crăciunul în spania

Christmastime din Spania este o sărbătoare de o lună, care se întinde între 8 decembrie până la 6 ianuarie. Indiferent unde vă aflați în țară, există tradiții la care puteți participa. Indiferent dacă doriți o sărbătoare relaxantă sau să rămâneți în jurul valorii de trei kings ", puteți avea un sezon de vacanță plin de distracție în Spania!

Pași

Metoda 1 din 5:
Observând festivități înainte de Crăciun
  1. Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 1
1. Participați la Masa pe Dia de la Inmaculada Concción. 8 decembrie marchează începutul sărbătorilor de Crăciun din Spania. Această zi onorează concepția imaculată a Fecioarei Maria. Bisericile catolice din întreaga țară vor avea o ceremonie de masă pentru a participa.
  • Dacă sunteți în Sevilla, du-te vezi los se ascunde. În timpul ceremoniei, 10 băieți poartă costume tradiționale și dans la melodia unui cor și orchestră în afara catedralei.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 2
    2. Lumina un foc de Crăciun în timpul solstițiului de iarnă pentru un ritual păgân. De obicei, celebrate pe 21 decembrie, mulți păgâni vor lumina focurile din întreaga țară. Potrivit folclorului, persoanele care sare peste un incendiu în timpul solstițiului vor fi protejate de boală. Chiar dacă nu sari peste un foc de foc, este o sărbătoare distractivă pentru a viziona!
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 3
    3. Achiziționați un bilet de loterie pentru o șansă de a câștiga El Gordo. Loteria spaniolă este una dintre cele mai mari lotteries găzduite în lume și a avut loc din 1812. Achiziționați un bilet un magazin local și urmăriți desenul live pe 22 decembrie pentru a vedea dacă ați câștigat o parte din El Gordo sau "Fat One", o sumă echivalentă cu 2 USD.8 miliarde de dolari!
  • Metoda 2 din 5:
    Onorarea tradițiilor în ajunul Crăciunului
    1. Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 4
    1. Participați la La Misa del Gallo dacă sunteți religios. Masa de miezul nopții comemorează nașterea lui Isus. La Misa del Gallo înseamnă "masa de cocoș", deoarece se crede că nașterea lui Isus a fost anunțată pentru prima dată de cioară a unui cocoș. Ascultați corul băieților efectuați în timpul serviciului de lumânare.
    • În timp ce masa este ținută la nivel național, cel mai impresionant serviciu este în Montserrat, la 60 de kilometri (37 mi) în afara Barcelonei.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 5
    2. Au o sărbătoare târziu în seara. Masa principală de Crăciun este de obicei mâncată foarte târziu, chiar înainte de masa de miezul nopții. O intrare tradițională tradițională spaniolă este Turcia umplută cu trufe, dar regiunile de coastă, cum ar fi Galicia să servească fructe de mare ca fel de mâncare principală. Sărbători cu o cină mare.
  • Finalizați masa cu deserturi tradiționale, cum ar fi Turrónes (bomboane cu migdale și miere), Polvorones (shortbreame de migdale și scorțișoară), iar Roscón de Reyes (un fruct sub formă de inel).
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 6
    3. Cântați colinde și dansați în jurul pomului de Crăciun. O zicală comună în ajunul Crăciunului este "Esta Noche Es Nochbuena, nu es noche de Dormir," care se traduce la "Aceasta este noapte bună, prin urmare nu este destinată somnului."Multe familii vor cânta și vor dansa pe străzi și petrecerea cea mai mare parte a nopții sau vor cânta colinde în jurul copacului acasă.
  • Metoda 3 din 5:
    Sărbătorind în ziua de Crăciun
    1. Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 7
    1. Bucurați-vă de ziua trecând o plimbare. Ziua de Crăciun în Spania este un moment pentru a vă relaxa unul cu celălalt. Multe magazine și restaurante sunt încă deschise, dar majoritatea familiilor vor petrece ziua împreună acasă. Luați o plimbare relaxantă singură sau cu prietenii să se bucure de o zi liniștită.
    • Unele restaurante vor fi deschise mai târziu în după-amiaza din jurul prânzului.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 8
    2. Dați cadouri mici unul altuia. Deoarece ziua principală de dăruire a cadourilor este pe 6 ianuarie, sunt date doar mici daruri, cum ar fi bomboane sau jucării mici. Deoarece copiii cred că cei trei regi aduc darurile, nu se așteaptă să primească cadouri mari peste noapte.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 9
    3. Participați la un ritual swinging. Leagănele sunt înființate în pătrate publice și curți pentru ca toată lumea să joace. Există muzică live pentru a încuraja pe toată lumea să se învârtă în bătaie și să meargă mai sus.
  • Metoda 4 din 5:
    Participarea la tradițiile regionale
    1. Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 10
    1. Primiți cadouri de la un CAGA TIO dacă sunteți în Catalonia. CAGA TIO se traduce direct la "Unchiul Poop" și este una dintre tradițiile străine din Spania. O față este pictată pe un capăt al unui jurnal și acoperit cu o pătură. Copiii au bătut de obicei CAGA TIO cu bastoane până când "poopează" cadouri sub o pătură. Cadourile tind să fie bomboane și novoare.
    • Un CAGA TIO este de obicei introdus într-o gospodărie pe 8 decembrie, când familiile sărbătoresc sărbătoarea concepției imaculate. În zilele care au condus la Crăciun, CAGA TIO este "Fed" și "crește" pentru a fi un jurnal mult mai mare.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 11
    2. Înotați în Copa Nadal dacă sunteți în Barcelona. Datând din 1907, acest concurs tradițional de înot este un spectacol în Barcelona. Înscrieți-vă la 200 de metri (660 ft) înotați între 5 și 20 de ani pentru o șansă de a câștiga 500 € ($ 596 USD)!
  • Participarea la concurs necesită o licență care costă aproximativ 45 € (53 USD) când vă înscrieți.
  • Spoturile se umple rapid pentru concurs, deci înscrieți-vă mai devreme decât mai târziu!
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 12
    3. Participați la o performanță de circ în Valencia. Fugi din Ajunul Crăciunului până pe 6 ianuarie, Festivalul de Circo Gran Feles prezintă acte de circ Circus cum ar fi acrobatic, walkers și marionete. Pentru mai multă divertisment de circ, puteți participa, de asemenea, la Circo Gran Wonderland și Circo Gran Nadal.
  • Tema se schimbă în fiecare an pentru Circo Gran Nadal, deci nu veți vedea niciodată același spectacol dacă vă întoarceți!
  • Metoda 5 din 5:
    Onorarea sărbătorilor după Crăciun
    1. Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 13
    1. PLAY Pranks unul pe altul pe Dia De Los Santos Inocentes. La 28 decembrie, cunoscută și sub numele de Ziua Inocenților Sfinte, mulți oameni joacă glume pe alții. Este echivalent cu Ziua Fools din aprilie în Statele Unite. În partea de sus a juca pranzi unul pe altul, multe orașe au propriile festivaluri speciale.
    • Vizitați Jalance pentru Fiesta de Los Locos sau dansul oamenilor nebuni.
    • IBI deține o bătălie de făină sau Festivalul ELS Enfarinatats pe tot parcursul zilei.
  • Imagine intitulată sărbătoresc Crăciunul în Spania Pasul 14
    2. Du-te la o paradă în ajunul epifaniei. Sărbătorit pe 5 ianuarie, orașele din întreaga țară au petreceri și parade pentru a comemora sosirea celor trei regi în ziua următoare. Petreceți noaptea în Madrid sau Barcelona pentru a vedea parade cu flotoare masive.
  • Copiii se așteaptă la cadouri mai mari de la cei trei împărați peste noapte, astfel încât ei își părăsesc adesea pantofii pe ferestre sau balcoane pentru a fi umplute cu cadouri.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Spania Pasul 15
    3. Dați cadouri mari unul pe altul Ziua a trei kings. Copiii se trezesc pe 6 ianuarie și se deschid cadourile pe care le-au adus cei trei împărați. Exchange cadouri pe tot parcursul zilei. După aceea, au o sărbătoare mare pentru a sărbători.
  • Bucurați-vă de un Roscón de Reyes, un tort de fructe în formă de inel cu o figurină coaptă înăuntru. Oricine găsește figurina devine regele zilei!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar