Cum să vă decorați ușa pentru iarnă

Decorațiile ușilor reprezintă o modalitate populară de a sărbători și de a primi un nou sezon. Decorațiile ușilor de iarnă sunt probabil cele mai populare dintre toate, datorită disponibilității livrărilor de iarnă și de Crăciun. Pentru a vă decora ușa pentru iarnă, decideți asupra unei teme înainte de timp, astfel încât să puteți planifica decorațiuni în jurul unui aspect vizual central. Apoi, va trebui să planificați cât de expansiv doriți ca decorarea să fie - veți închide o singură coroană sau veți decora întreaga ușă, ornamente și pridvor?

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând ușa sezonieră folosind coroane
  1. Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru iarna Pasul 1
1. Atârnă o coroană tradițională de Crăciun. Coroanele sunt o capse de decorare de iarnă și de crăciun și vor arăta bine pe aproape orice ușă din față. Legați o panglică roșie sau aruncați-vă în jurul coroanei dvs. pentru a crea un contrast vizual atrăgător. Puteți achiziționa coroane de iarnă la orice magazin de artizanat și în timpul sărbătorilor, magazinele de hardware locale ar trebui să stocheze și coroane de flori.
  • Coroana ar trebui să vină cu materiale pentru a-l atârna pe ușă, cum ar fi un clip de peste ușa.
  • Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru iarna Pasul 2
    2. Schimbați plasamentul coroanei pe ușă. Coroanele sunt atârnate în mod tradițional pe ușă. Simțiți-vă liber să vă îndepărtați de această tradiție, cu toate acestea, dacă aveți o fereastră de ușă sau peephole pe care nu doriți ca coroana să blocheze, nu ezitați să atârnați coroana mică pe ușa din față. Scopul de a centra coroana, astfel încât mijlocul său este la aceeași înălțime ca și ușa dvs.
  • Puteți, de asemenea, să legați o bandă de panglică tematică de Crăciun în jurul coroanei și să folosiți că pentru a închide coroana.
  • Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru iarna 3
    3. Atârnați mai multe coroane, una sub cealaltă. Această tehnică va acorda un aspect mai modern, netradițional la decorațiunile ușilor. Coroane multiple vor lua ochiul vizitatorilor și trecătorilor și vor crea o decorare mai mare și mai arestată a ușii.
  • Puteți folosi benzi de panglică de iarnă sau de Crăciun pentru a atașa coroanele împreună. Experimentați cu lungimi diferite de panglică - puteți găsi coroanele mai atrăgătoare vizual de la acestea sunt mai distanțate sau agățate mai aproape împreună.
  • Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru iarna Pasul 4
    4. Decoreaza-ti coroana. Adăugarea ornamentelor sau a altor mici diverse la o coroană nedecorată va salva coroana de a arăta simplu sau copleși pe ușa din față. Este comun să puneți ornamente colorate sau de argint de Crăciun în coroană pentru a le oferi o strălucire metalică. Pentru un aspect mai rustic, luați în considerare pentru a vă crea coroana cu lumânări (neliniști), câteva spriguri de flori de iarnă (reale sau false) și pinecone.
  • Pentru a vă asigura că ornamentele mingelor de Crăciun nu cad din coroana voastră, este posibil să fie nevoie să le atașați la coroană folosind un pistol de lipici fierbinte.
  • Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru iarna Pasul 5
    5. Creați propriul tip de "coroană". Coroanele de iarnă și de Crăciun nu trebuie să fie făcute numai din verdeață. Magazinele de ambarcațiuni și hobby vor vinde forme de coroană (o bucată mare, în formă de gogoașă), pe care o puteți folosi pentru a face o coroană de flori de orice material pe care îl alegeți. Pin pene la coroana pentru un aspect mai natural sau atașați ornamente cu bile și argint tinsel pentru o coroană festivă și metalică.
  • Dacă creați o coroană cu materialele nu sunt rigide și suficient de ascuțit pentru a fi blocate direct în formularul de coroană, este posibil să fie necesar să achiziționați pini pentru a atașa materialele cu.
  • Toate aceste materiale vor fi disponibile la un magazin de ambarcațiuni, cum ar fi hobby-ul Hobby sau Michaels.
  • Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru iarna Pasul 6
    6. Adăugați o poinsettia la coroana voastră. Poinsettias sunt flori roșii frumoase și sunt asociate în mod obișnuit atât cu lunile de iarnă, cât și de vacanța de Crăciun. Includeți florile în coroana dvs. de iarnă pentru a adăuga o explozie de culoare care nu vine din ornamente sau decorațiuni specifice de Crăciun. Poinsettias sunt disponibile la orice grădiniță de plante în timpul iernii de pe două sau trei flori și țese tulpinile în coroana de ușă din față.
  • Dacă aveți animale de companie, fiți conștienți de faptul că poinsettiile sunt ușor otrăvitoare atât pentru câini, cât și pentru pisici. Dacă animalul dvs. ingeră frunzele florii, apelați imediat medicul veterinar, mai ales dacă observați simptome, inclusiv vărsături, drooling și diaree.
  • Metoda 2 din 3:
    Decorarea ușii fără coroane
    1. Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru iarna Pasul 7
    1. Utilizați sucursalele verzi. Dacă doriți să decorați fără o coroană, dar nu doriți să vă îndreptați prea departe de aspectul verdeață sezonieră, puteți folosi ramurile veșnic vederi pentru a vă culca ușa. Dacă locuiți într-o zonă urbană, puteți achiziționa ramuri artificiale - sau dacă aveți acces la copaci, snipați patru sau cinci ramuri care sunt în jurul valorii de trei picioare în lungime.
    • Utilizați panglici sau împingeți pini pentru a fixa ramurile veșnic verzi la ușa din față. Dacă vă place, legați o panglică roșie în jurul ramurilor pentru a le oferi aspectul unui buchet sezonier.
  • Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru iarna Pasul 8
    2. Așezați literele pe ușă. Dacă doriți să scrieți un cuvânt pe ușa dvs., puteți achiziționa litere mari, din lemn la un magazin local de aprovizionare cu ambarcațiuni. Vopsea literele în verde și roșu pentru Crăciun, sau în albastru și alb pentru un aspect de ierni. Utilizați bucăți de panglică sezonieră pentru a atașa literele împreună.
  • Luați în considerare ortografia unui cuvânt legat de sezonieră sau de vacanță: "bucurie" sau "mulțumesc."Dacă doriți să scrieți un cuvânt mai lung.G. "Crăciun", "Anul Nou", sau "Dumnezeu să vă binecuvânteze", să achiziționeze scrisori mai mici.
  • Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru Winter Pasul 9
    3. Decora cu ornamente. Dacă vă pescuiți pentru o temă specifică de Crăciun, dar doriți să evitați utilizarea unei coroane de coroană, utilizați ornamente de Crăciun durabile pentru a vă decora ușa. Atârnă câteva bomboane de bomboane peste pini împingi în ușă sau folosește o panglică pentru a asigura o păpușă mare de Santa pe ușa din față (puteți folosi, de asemenea, un hanger deasupra ușilor, cum ar fi folosit pentru o coroană pentru a atârna Santa ).
  • Dacă doriți ceva mai simplu, atârnați un arc peste fereastra din față.
  • Pentru a finaliza aspectul, atarna o stocare sau un sleigh-clopot de la usaknob. Un magazin de ambarcațiuni sau un magazin tematic de vacanță va vinde, de asemenea, alte decorațiuni specifice din ușă, dacă preferați să vă închideți ciorapii pe manta înăuntru.
  • Pentru a evita aglomerarea ușii, utilizați un număr mic de ornamente, probabil trei sau mai puține. De asemenea, puteți adăuga coeziune prin decorațiunile: de exemplu, ornamente de casă sau fulgi de zăpadă.
  • Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru iarna Pasul 10
    4. Încorporați decorațiuni naturale. Dacă doriți să vă decorați ușa din față, dar nu aveți neapărat o decorare specifică de Crăciun, intenționați să vă îndepărtați de ornamente - care constă în mod natural de vacanță de Crăciun - și să se concentreze asupra decorațiilor naturale de iarnă. Opțiunile includ fulgi de zăpadă (inclusiv cele tăiate din tablă de hârtie de hârtie), pinecone, holly sau vâsc. Așezați aceste articole direct peste ușa dvs. folosind panglică sau vizitați un magazin de ambarcațiuni și căutați modalități de a încorpora mai multe elemente naturale într-o singură decorare a ușii din corunucopie.
  • Luați în considerare pulverizarea vopselei de aur sau a unei culori spațiale / zăpadă pe pinecone.
  • În funcție de locul în care locuiți, decorațiile naturale de iarnă pot fi adecvate pentru aproximativ cinci luni ale anului. Decorațiunile naturale de iarnă pot fi deosebit de utile dacă nu sărbătoriți Crăciunul, ci și-ați dori să vă decorați ușa între noiembrie și martie.
  • Metoda 3 din 3:
    Extinderea decorațiilor la ușă și pridvor
    1. Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru iarna Pasul 11
    1. Drape ghirlande sau tinsel. Dacă doriți să extindeți decorațiunile de ușă dincolo de ușa în sine, luați în considerare ghirlandele sezoniere agățate (adesea făcute din ramuri veșnic verzi sau de pin artificial) sau tinsel în jurul ușii. De asemenea, puteți să vă grăbiți ghirlandele sezoniere sau în jurul intrării exterioare sau veranda casei dvs.
    • Atârnă ghirlande sau tinsel folosind pini-pini, pentru a evita găurile inestetice că unghiile sau șuruburile vor pleca în lemnul tău.
  • Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru iarna Pasul 12
    2. Adăugați paraphernalia în jurul ușii. Profitați la maximum de spațiul dvs. prin decorarea nu numai a ușii în sine, ci și a zonei de lângă ușă cu elemente mai mari care vor fi ușor observate. Plasați o scenă de naștere mare, sau o păpușă Santa sau Nutcracker lângă ușă. Dacă preferați un aspect mai ales, stack mesteacan sau busteni de aspen lângă ușa ta.
  • Dacă ați ales o temă decorativă - care ar putea include zăpadă și fulgi de zăpadă, ornamente de Crăciun, lemn de lemn de lemn sau un aspect rustic - asigurați-vă că decorațiunile în jurul ușii sunt în concordanță cu tema.
  • Imagine intitulată Decorează ușa dvs. pentru iarna Pasul 13
    3. Utilizați vopsea de pulverizare albă pentru a crea un aspect de zăpadă Faux. Dacă locuiți într-o zonă care este puțin probabil să primească zăpadă în timpul iernii, dar totuși doriți ca decorațiile dvs. sezoniere să se uite la Knitery, să ia în considerare pulverizarea elementelor cum ar fi o coroană veșnică sau ghirlande de Crăciun cu o vopsea de pulverizare alb sau de argint. O atingere de alb va face ca decoratiunile dvs. să arate lemn de lemn și câștigător.
  • Vacanțele sau magazinele de ambarcațiuni vor vinde, de asemenea, sprays concepute pentru a arăta ca zăpadă groasă. Dacă preferați mai mult un aspect texturat, cumpărați o cutie de zăpadă falsă și pulverizați acest lucru pe coroană sau alte decorațiuni.
  • Ca și în cazul oricărui pulverizator de aerosoli, nu pulverizați spre fața dvs. sau inspirați vaporii. Pulverizați într-o zonă bine ventilată și niciodată aproape de o flacără deschisă.
  • sfaturi

    Dacă ați avut deja decorațiuni tematice de toamnă, este posibil să le reutilizați pentru iarnă. De exemplu, dacă aveți o coroană cu tărgăriile pe ea, scoateți urratele și setați ornamentele de Crăciun în locul lor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar