Cum de a alege o rochie de nunta de iarna

Dacă vă căsătoriți în primăvară, vară sau chiar cădeți, nu există nici o lipsă de rochii de nuntă din care să alegeți. Lace, Chiffon, Frepess, Backless ... Nu există nici o rochie pe care nu o poți purta pentru nuptiale meteorologice calde. Dacă planificați o nuntă de iarnă, există câteva lucruri de gândit când alegeți o rochie. De la starea caldă la accesarea fără probleme, există câteva sugestii și sfaturi pentru a vă asigura că găsiți rochia perfectă.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unei rochii calde
  1. Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă de iarnă Pasul 1
1. Încercați pe rochii cu mâneci. Rochiile cu mâneci lungi au văzut o revenire majoră și ați putea să vă mulțumiți Kate Middleton pentru asta. Pentru o nuntă de iarnă, mâneci lungi sunt adecvate în timp ce sunt uimitoare șic. Când faceți numiri la magazinele de nuntă, asigurați-vă că vă interesați că sunteți interesați de rochii cu mâneci și pot scoate aceste stiluri deoparte pentru dvs.
  • Rochiile cu mâneci sunt cu siguranță mai puțin frecvente și veți face o declarație majoră prin alegerea pentru a acoperi. Îmbrățișați oportunitățile unice care vin cu o nuntă de iarnă!
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă de iarnă Pasul 2
    2. Căutați rochii făcute din țesături mai grele. Rochii ușoare, ușoare sunt superbe, dar o nuntă de iarnă solicită o rochie mai substanțială. Din fericire, multe țesături frumoase se încadrează în această categorie. Nu numai că rochii mai grele vă vor păstra cald în timp ce sunteți în aer liber, ei vor arăta mult mai sezonier decât rochiile mai subțiri.
  • Satin și catifea sunt atât țesături frumoase, mai grele pentru rochii de iarnă. Dacă vă placeți o țesătură cum ar fi tul, dantelă sau șifon, poate fi întotdeauna stratificată o țesătură mai grea.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă de iarnă Pasul 3
    3. Luați în considerare adăugarea unei căptușeli din satin la rochii mai ușoare. Uneori te îndrăgostești de o rochie și nu-ți poți imagina să te căsătorești în altceva. Dacă se întâmplă să adorați o rochie de mireasă care este ușoară și potențial nu la fel de caldă, nu vă îngrijiți! Adresați-vă specialistului la magazinul de mireasă sau la un specialist al modificărilor de mireasă dacă pot adăuga o căptușeală de satin la rochia pe care ați ales-o. Acest lucru vă va menține cald și vă va permite să rotiți rochia pe care o simți cel mai bine.
  • Rețineți că aceasta este o modificare mai elaborată, care înseamnă în mod natural un pic mai mult timp și bani pentru alterare. Orașul exact și costul vor depinde de complexitatea și stilul rochiei dvs., astfel încât să lăsați o cameră de wiggle în bugetul dvs. de îmbrăcăminte și nu așteptați până în ultimul minut.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă de iarnă Pasul 4
    4. Îmbrățișați rochii cu bile și fuste complete. Fuste mari, pline au fost practic făcute pentru nunțile de iarnă Wonderland. Nu numai că aceste rochii arată dramatic și sofisticat, fustele complete vă vor ajuta să vă păstrați picioarele calde. Veți arăta ca o prințesă (sau o regină) în ziua cea mare, iar rochia dvs. de minciună vă va izola de vremea de iarnă.
  • Spuneți magazinului de nuntă pe care îl căutați pentru o siluetă de la Ballgown sau A-Line.
  • Puteți găsi aceste tipuri de rochii în orice de la sifon la Satin Satin.
  • Partea 2 din 3:
    Încorporarea detaliilor de iarnă
    1. Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă de iarnă Pasul 5
    1. Include un pic de scânteie festivă. Iarna este un sezon strălucitor. De la luminile de Crăciun la mingea de Anul Nou la gheață atârnată de acoperișuri, luminile clipesc sunt peste tot. De ce nu includeți un pic de strălucire pe rochie? Căutați rochii cu margele de cristal sau alte ornamente pentru a îmbrățișa vibrația de iarnă.
    • Puteți opta pentru o rochie care este marcată de partea de sus în jos sau una cu doar ceva suplimentar în jurul corsetului. Orice scânteie este o strălucire bună!
    • Dacă nu aveți nici un bling pe rochie, nu ezitați să adăugați unii la aspectul dvs. cu bijuterii!
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă de iarnă Pasul 6
    2. Includeți elemente metalice. Cu o rochie de iarnă, puteți lua niște riscuri îndrăznețe că miresele de vară nu au putut să se retragă. Incorporarea aurului și a argintului în rochia dvs. este o modalitate atrăgătoare pentru a face o declarație. Căutați rochii cu filet de aur și argint și broderie. Detaliile vor face ca rochia să pară plin de farmec, în timp ce aduceți adâncimea și bogăția unei nunți de iarnă.
  • Dacă într-adevăr doriți să îmbrățișați această idee, sunați la magazinele de nuntă și explicați că sunteți în căutarea unei rochii cu aceste detalii metalice. Ei pot scoate rochii cu modele și broderie care se potrivesc facturii.
  • De asemenea, puteți adăuga o atingere metalică la o rochie adăugând o cană.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă de iarnă Pasul 7
    3. Experimentați cu coroane de flori tematice de iarnă. Când auziți expresia "Coroana de flori", probabil imaginați coroanele luminoase și colorate de flori purtate de mireasă de primăvară și de vară. Cu toate acestea, miresele de iarnă își pot purta propria versiune a accesoriului popular. În loc de flori colorate, căutați (sau ambarcațiuni) o coroană veșnic veșnicie bogată. Apoi, puteți adăuga orice flori pe care le utilizați pentru restul festivităților.
  • Vrei coroana de flori de iarnă de iarnă să arate mai mult ca o coroană de Crăciun decât un buchet de primăvară.
  • Alegeți o coroană cu mai multă verdeață decât flori. Cu cât verde, cu atât mai bine. Florile mai atente lucrează frumos în timpul iernii, precum și detaliile metalice.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă de iarnă Pasul 8
    4. Mergeți pe culoarul în pantofi de catifea. Velvet este o capsoara confortabilă, dar plină de farmec. Indiferent dacă purtați tocuri înalte sau apartamente de balet, încălțămintea de catifea este un accesoriu perfect pentru o nunta de iarna. Adăugați un pop plin de culoare prin obținerea unei perechi de catifea lovituri în culoarea nunții - la urma urmei, vor fi ascunse sub rochia ta pentru cea mai mare parte a zilei.
  • Acest lucru ar putea fi un nu-brainer, dar asigurați-vă că vă rupeți pantofii de catifea înainte de ziua cea mare!
  • Partea 3 din 3:
    Gruparea în sus
    1. Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă de iarnă Pasul 9
    1. Obțineți îmbrăcăminte elegantă de îmbrăcăminte pentru a purta în aer liber. Probabil nu vrei să-ți pui haina de iarnă umflată peste rochia frumoasă de nuntă. Pentru nunta dvs. de iarnă, este o idee minunată să investești în unele îmbrăcăminte adecvate. O blană faux furat este o opțiune excelentă, precum și un șal cașmir în culoarea nunții. Acest lucru va arăta sofisticat și plin de farmec în imagini și veți fi cald. Câștigă, câștiga!
    • Puteți face cumpărături pentru Faux Fur Stokes online sau verificați magazinele locale. Magazinul de mireasă unde ați achiziționat rochia dvs. ar putea să vă îndreptați în direcția cea bună.
    • Aduceți o schimbare a culorilor dvs. de nuntă într-un magazin de departament dacă căutați o învelitoare de cașmir sau un șal. Acest lucru vă va asigura că culorile dvs. nu se ciocnesc în ziua mare.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă de iarnă Pasul 10
    2. Cumpărați niște mănuși frumoase. Este posibil să nu plănuiți să vă aflați în afara zilei de nuntă, dar probabil veți obține cel puțin câteva fotografii în afara. Păstrați-vă mâinile calde (și reduceți riscul de a vă distruge mâinile albastre) prin investiții într-o pereche frumoasă de mănuși. Puteți găsi cu ușurință aceste on-line și le puteți comanda pentru a se potrivi cu rochia dvs. de nuntă sau accesorii. Puteți găsi chiar și o pereche ultra-plin de farmec cu panglici de margele sau de mătase!
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă de iarnă Pasul 11
    3. Aduceți o pătură pentru fotografii. Nunțile de iarnă sunt unice, iar miresele de iarnă ar trebui să îmbrățișeze acest lucru! Mănuși calde și împachetări sunt minunate, dar de ce nu doar legați-vă cu noul soț într-o pătură? Aruncând o pătură groasă peste tine și umerii mierei voastre vor face pentru o fotografie adorabilă și te va menține cald până când ești înăuntru pe dansfloor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar