Cum să sărbătoriți crăciunul în germania

În timp ce multe părți ale lumii sărbătoresc Crăciunul, tradițiile variază în funcție de locul în care vă aflați. Dacă veți sărbători Crăciunul în Germania, există o mulțime de modalități unice de a experimenta cultura și de a vă bucura de timp cu familia și prietenii. De la vizitarea pieței locale de Crăciun pentru a vă întări într-o sărbătoare de Crăciun, aceste tradiții sunt modalitățile perfecte de a experimenta vacanța în Deutschland.

Pași

Partea 1 din 3:
Sărbătoarea Sf. Nikolaus Ziua în ajunul Crăciunului
  1. Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 1
1. Lăsați pantofii pentru Saint Nikolaus dacă aveți copii. Deși Santa Claus este fața de Crăciun în Occident, europenii acordă mai multă atenție ST. Ziua Nikolaus pe 6 decembrie. De asemenea, cunoscut și ca aducerea de cadouri, copiii își părăsesc pantofii în afara ușilor dormitorului pentru tratate în seara zilei de 5 decembrie. La fel ca ciorapii, le poți distruge cu mici tratamente cum ar fi monede de bomboane de ciocolată, jucării mici, șosete, ornamente de Crăciun și cărți de rugăciune.
  • Dacă vă considerați religioși, puteți participa la serviciile de masă, liturghie sau de închinare în ziua.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 2
    2. Cântați în jurul copacilor de Crăciun pentru a se lega cu prietenii și familia. În Germania, este obișnuit să se adune în jurul copacilor verzi (cunoscuți și ca Tannenbaum) pentru a cânta imnul eponim - un cântec popular german cântă ca un Crăciun Carol. Se crede că creează sentimente de >Gemütlichkeit<, care este limba germană pentru o stare de confort și noroc. Deși este de obicei practicată în case, vă puteți alătura în continuare la festivitățile de la Piețele de Crăciun.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 3
    3. Participați la rularea krampusului dacă vă simțiți curajoși. Omologul de capră înfricoșător, demonic de capră la Santa, Krampus se crede că vine din Lore Pagan. Se spune că se desfășoară în jurul bătării și mănâncă copii care nu se comportă. Și în timpul adventului, are loc Krampus (cunoscută și sub numele de Krampuslaufe), unde oamenii se îmbracă ca creatură și alergând în jurul orașului. Această tradiție este comună numai în partea sudică a Germaniei, Austria, Slovenia și județele de limbă germană din nordul Italiei.
  • Costumele Krampus sunt definite de o mască cu două corn și costă între 1800 și 2500 EUR (aproximativ 2240 până la 3110 USD). Puteți găsi costume de calitate inferioară (dar mai ieftin) pe Amazon și alți furnizori online.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 4
    4. Vizitați piețele de Crăciun pentru a vă bucura de cultura germană. Începând cu mijlocul sau sfârșitul lunii noiembrie, Piețele de Crăciun încep să apară pe piețele locale. Setup-urile locale de meșteșugari se situează pentru a vinde coșuri, jucării, lemn de lemn și alte produse unice. De asemenea, puteți cumpăra produse de panificație cum ar fi migdale, nuci, castane prăjite și turtă dulce.
  • Piețele de Crăciun continuă să continue prin Advent și să conducă la Ajunul Crăciunului.
  • Locațiile populare includ Nürnberg, Dresden, Köln, Dusseldorf, Berlin, Rothenburg Obr Tauber, Stuttgart, Erfurt, Konstanz și Freiburg.
  • Piețele tradiționale de Crăciun sunt, de asemenea, situate în orașele mai mici, cum ar fi Monschau (aproape de granița belgiană) sau soție în Westfalia. Există mulți comercianți, care oferă articole tradiționale artizanale. Majoritatea piețelor oferă vinuri multiple de vin cu brandy și tot felul de cârnați la grătar sau clătite de cartofi.
    1. Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 5
      1. Bucurați-vă și experiența diferitelor alimente și băuturi germane. Târgurile sunt un loc primar pentru a avea niște băuturi calde și alimente locale. Delicatele populare includ cârnați, Glühwein (vin mulled), turtă dulce și prune uscate.
    2. Stoc pentru următoarele câteva zile - totul este închis pe 25 și 26 decembrie.
    3. Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 6
      2. Decorați pomi de Crăciun în anticiparea sărbătorilor. Piețele vor avea o mulțime de meșteșuguri și decorațiuni locale de vânzare. Cele mai renumite decorațiuni germane sunt ornamentele de sticlă, care sunt în mod tradițional suflete. Cu toate acestea, puteți găsi unele care sunt fabricate din lemn sau de la.
    4. Alte decorațiuni includ nuci de lemn, lumânări mici cu lumini electrice și case de turtă dulce.
    Partea 2 din 3:
    Bucurându-se de Crăciunul
    1. Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 7
    1. Deschideți cadouri în ajunul Crăciunului cu familia. Recunoașterea, mâncarea și schimburile de cadouri care au loc în ziua de Crăciun în Occident sunt Ajunul Crăciun în Germania. De asemenea, cunoscut sub numele de Heiliger Abend, ceea ce înseamnă "Seara Sfântă," cele mai multe birouri și companii apropiate după-amiaza.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 8
    2. Mănâncă crap de Crăciun cu familia și prietenii. Crapul este de obicei mâncat în ajunul Crăciunului în loc de carne. Este de obicei servită cu salată de cartofi, cartofi prăjiți sau cartofi fierți.
  • CARP mănâncă isstillusual pentru oameni, provenind din PoloniaSor Sud-Est Europa. Majoritatea preferă o masă de lux împreună cu familia. O vizită a unei participări la biserica de seară este tradiția, mai ales târziu seara.
  • Dacă sunteți pescați, crapul poate fi mâncat și în ziua de Crăciun.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 9
    3. Răsfățați-vă în Glühwein în timpul evenimentelor sociale. O băutură comună de vacanță este Glühwein, care este un vin mulld spiced, care este vândut peste tot în timpul sezonului din Germania. Dar nu există timp mai bun pentru ao bea decât cu cina de Crăciun.
  • Dacă aveți o încântare pentru băuturi mai puternice, Feuerzangen-Bowle este o combinație de rom, vin și condiment încălzit, care va face trucul. Un conținut mare de zahăr este plasat peste oală cu vin încălzit (cu condimente și bucăți de portocale), turnată cu rom (>50% ALC.în funcție de volum). Rumul va fi inflamat. Conul de ardere a zahărului se va topi și va cădea în vinul fierbinte. Această băutură vă va încălzi, dar un pic prea mult va provoca o durere de cap severă a doua zi.
  • Partea 3 din 3:
    Experimentarea Zilei de Crăciun și dincolo de
    1. Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 10
    1. Bucurați-vă de o sărbătoare de Crăciun pentru a experimenta delicatețea germană. In timp ce Roaz gâscă este masa tradițională de Crăciun, vă puteți bucura, de asemenea, de o curcan, de vânzări sau de iepure.Laturile sunt de obicei găluște, cartofi fierți și umplutură de mere.
    • Glühwein este servit pentru băuturi și desert este, de obicei, sub formă de Stollen-o pâine tradițională de fructe germană mâncată în timpul sezonului de Crăciun. Este fabricat din nuci, condimente și fructe uscate sau confundate și este acoperită cu zahăr alimentat sau glazură.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 11
    2. Explorați piețele de Crăciun pentru experiențele de ultim moment. Multe dintre festivitățile de la deversarea de Crăciun în ziua următoare. Ia șansa de a experimenta activități interesante înainte de a ajunge la capăt. Cu toate acestea, asigurați-vă că faceți dublu-verificați evenimentele și locațiile sunt încă deschise, deoarece este o vacanță.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 12
    3. Petreceți timp cu familia dacă nu vă simțiți ca și cum ați lovit orașul. Dacă doriți doar să vă relaxați, Ziua de Crăciun poate fi o perioadă liniștită pentru a vă odihni de la sărbători și pregătirea pentru vânzările de iarnă pe 27 decembrie (cunoscută și ca a treia zi de Crăciun). Vă puteți bucura în continuare înăuntru prin indulging în alimente sezoniere, jocuri de bord și televiziune.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Germania Pasul 13
    4. Sărbătoriți trei zi de împărați pentru a marca sfârșitul sărbătorilor. De asemenea cunoscut ca si "DRIIKÖNIGSTAG" sau "Sărbătoarea epifaniei," Această sărbătoare de 6 ianuarie marchează a 12-a zi de la nașterea lui Hristos. Dacă sunteți religios, participați la un serviciu de biserică de trei kings.
  • La Epiphany Eve (5 ianuarie), încercați berea specială germană specială numită Bockbier, care este mai puternică în gustul și procentajul de alcool decât bere standard.
  • În perioada 27 decembrie - 6 ianuarie, copiii merg la ușă la ușă îmbrăcată ca cei trei înțelepți și cântă imnuri. Dacă le dați, toți banii merg la caritate. Oamenii care dau o donație, vor primi scrisul scris > C-m-b< (plus anul) marca pe ușă: înseamnă >Christus Mansionem Benedinar< = Christus poate binecuvânta. Oamenii obișnuiți au interpretat pe Letterc-M-B la: Casper, Melchior Ans Balthasar, numele înțelepților.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar