Cum să devii un wiccan

De asemenea, cunoscut sub numele de "vechea religie" și "ambarcațiunile", Wicca este o religie cu propriile sale practici, trupuri și credințe înrădăcinate în tradițiile păgâne. La fel ca în orice religie, există o varietate de căi și tipuri de Wicca, iar oamenii practică-o în funcție de convingerile proprii și stilul de viață. Acesta poate fi un proces de lungă durată de a deveni un studiu Wiccan, exigent, concentrarea și concentrarea, dar poate fi un sistem de credință plăcut și satisfăcător de urmat.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățând despre ambarcațiunile WICCA
  1. Imaginea intitulată deveni un pas wiccan 1
1. Aflați ce credințe Wiccan. Wicca se bazează pe o credință a zeitei în centrul întregii vieți și a creației. Unele versiuni ale Wicca cântăresc zeițe și zei în mod egal, deoarece există un sens general în Wicca să creadă în dualitate sau în echilibru în universul. Nu există cărți sfinte sau profeți sau intermediari. Toți cei care practică Wicca au acces direct la zeiță sau divin, iar viața divină în fiecare persoană.
  • Wiccan Reded, sau Crez, este principiul central pe care îl urmează majoritatea Wiccanilor, care este: "Dacă nu vă răniți, faceți ceea ce veți face."Această crez vinde armonia cu care ar trebui să-și trăiască viața și atâta timp cât acțiunile tale nu îi rănesc pe alții sau să încalce capacitatea lor de a-și trăi viața, apoi să procedezi așa cum o vei face. Regula triplă este, de asemenea, esențială pentru credințele Wiccan, care este ideea că orice ceea ce faceți va veni înapoi la tine trei ori. Acest lucru se poate întâmpla într-un mod pozitiv sau negativ.
  • Wiccans își asumă responsabilitatea pentru propriile acțiuni. Aceasta este convingerea că aveți responsabilitatea exclusivă pentru cuvintele și acțiunile dvs. Ești singură, determinați cum acționați și reacționați la forțele externe și efectuarea unor modificări celor pe care le-ați tratat prost este cea mai bună abordare a asumării responsabilității.
  • Armonia cu natura este un aspect cheie, la fel ca și sfințenia întregii vieți. Wiccans recunosc că oamenii trăiesc în parteneriat cu Pământul și se bazează pe recompensele pământului pentru a supraviețui. Natura și viața apar într-un ciclu, iar oamenii sunt o parte foarte mare din asta. Legate de aceasta este credința în reîncarnare într-o anumită formă. Lucrurile din natură continuă să se întoarcă, fie că este apă de mare care se întoarce ca nori sau nori care se întorc ca ploaie și așa mai departe. Acest lucru influențează, de asemenea, modul în care Wiccanii percep moartea - moartea este, de asemenea, o parte a ciclului naturii.
  • Există multe forme diferite de Wicca. Potrivit Sanctuarului Cercului, "ereditar, șamanic, Gardnerian, Alexandrian, Celtic, Tradiționalist, Dianic, Faerie și Eclectică sunt doar o parte din varietatea tradițiilor sau căilor Wiccan."Acestea au credințe și ritualuri specifice.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu Wiccan 2
    2. Aflați cum funcționează Wiccans ritualuri și ceremonii. Wiccanii preferă să efectueze ritualuri și să sărbătorească în aer liber în cazul în care conexiunea la natură este mai aproape. Multe ritualuri și sărbători se învârt în jurul ciclurilor lunii, cum ar fi luna plină și luna nouă, precum și schimbarea anotimpurilor. Cu toate acestea, pot fi complicații legate de vreme și siguranță, ceea ce înseamnă că Wiccanii trebuie să efectueze adesea ritualuri în interior. Unele ritualuri sunt efectuate ca o adunare a Wiccans într-un cerc înconjurat de lumânări. Poate exista un altar la lumânarea plasată la capătul nord al cercului. Acest cerc creează un spațiu pentru vindecarea energiei, iar Wiccanii se adună în cerc. În timpul adunării acestui cerc, pot exista vindecare, divinație, discuții sau alte activități bazate pe natura. Multe ceremonii și ritualuri includ, de asemenea, consumul de alimente și consumul de vin sau sucul înainte ca cercul să fie dizolvat și se termină ritualul.
  • Imaginea intitulată devine un pas wiccan 3
    3. Aflați ce nu este Wicca. Wicca nu este anti-creștină și nici nu este împotriva oricărei alte religii. Este uneori cunoscut ca pre-creștin, deoarece multe dintre credințele sale sunt înrădăcinate în practicile păgâne de onorarea pământului, onorarea vieții și a creației și onorarea zeiței. De asemenea, nu aveți nevoie să vă îmbrăcați sau să arătați un anumit mod sau să acționați într-un anumit mod de a fi un Wiccan. Urmarii Wiccan pot fi oameni din toate categoriile de viață și nu există nici un aspect sau un comportament oficial care definește absolut toate Wiccanii.
  • Imaginea intitulată deveni un pas wiccan 4
    4. Înțelegeți etica din spatele lui Wicca. Această religie nu folosește magie să blesteme pe oameni sau să arunce vrăji dureroase. Ca Wiccan, trebuie să fii responsabil pentru relația ta și să folosești de Magick. Trăiești cu un crez sau de Wiccan Rede, care este: "Dacă nu vă răniți, faceți ceea ce veți face."Dacă locuiți pozitiv și în armonie cu Pământul, atunci veți fi un Wiccan de succes.
  • Imaginea intitulată deveni un pas wiccan 5
    5. Citiți cărți și alte resurse pentru a înțelege mai detaliat Wicca. Cea mai bună introducere a auto-studiului Wicca este de a citi și de a cerceta despre religie. Unele dintre cele mai influente cărți despre Wicca includ: "Inima Wicca" de Ellen Cannon Reed ", Wicca pentru un practicant solitar", de Scott Cunningham și alte titluri. Există texte introductive și avansate despre Wicca, care vă vor oferi o înțelegere solidă a religiei.
  • Partea 2 din 3:
    A deveni un Wiccan
    1. Imaginea intitulată devine un pas wiccan
    1. Alegeți-vă zeitățile și construiți relații cu ei. Wicca este polietic, ceea ce înseamnă că adepții săi cred în mai multe zei și zei. Aceste zeițe și zei nu sunt îndepărtate de natură, nici nu posedă puteri supraomenești. Mai degrabă, sunt încorporați în natură. Aceste zeități sunt derivate dintr-o varietate de surse, inclusiv rădăcini romane, norse, hinduse și celtice. Există peste 200 de zei și zeițe pe care Wiccanii le-ar putea urma, dar nu veți alege doar aleatoriu unul pentru a fi matronul sau divinitatea patronală. Una dintre aceste zeități va deveni zeitatea ta sau zeitatea patronului. În timp ce aveți cu siguranță un cuvânt în care Dumnezeu sau zeița pe care o urmați, va fi, de asemenea, să vă prezinte, așa că fiți deschisi să învățați despre o mulțime de zeități. Asigurați-vă că cercetați bine zeitățile, astfel încât să știți care dintre ele ar putea avea caracteristici, nu după cum vă place.
  • Imaginea intitulată deveni un pas wiccan
    2. Urmăriți călătoria dvs. într-un jurnal sau jurnal. Pe măsură ce studiați și aflați mai multe despre Wicca, veți începe să găsiți asociații și preferințe în interiorul dvs. Scrierea acestor observații vă va ajuta să faceți conexiuni și realizări despre dvs. Acest jurnal va evolua în cartea dvs. de umbre, un jurnal pe care îl veți păstra când deveniți Wiccan.
  • Imaginea intitulată deveni un pas wiccan 8
    3. Aflați ce este Magick și cum să-l utilizați. Magick în cadrul religiei Wiccan este practica creșterii și canalizării energiei într-un scop.Magick pentru Wiccans este scris cu un "k" la sfârșitul cuvântului pentru ao distinge de trucurile de scenă. Majoritatea Wiccans cred că Magick este o manifestare personală a energiei care vine din interior. Nu este vrăjitoria - mai degrabă, este spirituală și vă poate transforma visele în realitate prin turnarea ortografică. Va trebui să învățați cum să faceți Magick în condiții de siguranță și protejați, luând în considerare posibilele consecințe ale anumitor solicitări sau vrăji și înțelegerea ramificațiilor de a folosi magia pentru a obține anumite lucruri.
  • Practicați exerciții de meditație și vizualizare pentru a spori concentrarea pentru utilizarea magicului. Faceți un spațiu liniștit pentru dvs. unde puteți medita fără întrerupere.
  • Imaginea intitulată deveni un pas wiccan 9
    4. Să învețe și să practice legea triplă. În Wicca, legea triplă este principiul pe care îl faceți, acesta vă va fi returnat de trei ori. Nu contează dacă faci ceva bun sau rău, acțiunile tale vă vor reverbera înapoi. În urma legii triple și înțelegerea faptului că acțiunile răzbunătoare sau răzbunătoare vă vor afecta negativ. Utilizați principiul triplă pentru a fi conștient și apreciativ pentru binecuvântările dvs.
  • Imaginea intitulată devine un pas wiccan 10
    5. Conectează-te cu alte wiccani. Le puteți găsi online în grupuri de discuții și alte forumuri sau le puteți găsi în comunitatea locală. Este posibil ca tu să găsești mai ușor Wiccans într-un oraș mai mare, dar asta nu înseamnă că comunitățile mai mici nu au cota lor echitabilă de Wiccans. În funcție de toleranța percepută a comunității dvs., Wiccans ar putea să nu fie foarte vocal cu privire la credințele lor. Discutați cu Wiccans despre ceea ce ei cred, cum practică, cum au început și așa mai departe. Aceste conversații vă vor oferi o mai mare înțelegere a întregii credințe și vă vor ajuta să dezvoltați o comunitate de susținere.
  • Imaginea intitulată deveni un pas wiccan 11
    6. Au o ceremonie de auto-dedicare. Această ceremonie vă va formaliza relația dvs. personală cu Wicca și vă va împărtăși devotamentul față de zeitățile dvs. Există o serie de ceremonii simple și complexe pe care le puteți utiliza - multe sugestii pot fi găsite online. O astfel de ceremonie este după cum urmează:
  • Colectați simboluri care semnifică un echilibru al naturii. Aceste obiecte vor reprezenta focul, apa, aerul și Pământul. Este bine să utilizați obiecte ușor disponibile, cum ar fi o lumânare pentru foc, un pahar de apă pentru apă și așa mai departe. Într-un cerc din jurul tău, puneți apa în vest, pământ în nord, aerul din est și focul în sud.
  • Mers pe jos sau leagăn brațul în jurul în sensul acelor de ceasornic de trei ori. Închideți cercul prin recitare, "de trei ori pe care l-am aruncat acest cerc", sacru este acest pământ sfânt."Aceasta creează un spațiu între dvs. și lumea fizică în care să vă faceți dedicarea voastră.
  • Faceți o declarație despre motivul pentru care doriți să urmați Wicca. Atestați că veți urma Redef ("Dacă vă răniți, faceți ceea ce veți face.". Deschideți cercul înapoi prin mers pe jos sau fluturând brațul de trei ori în sens invers acelor de ceasornic.
  • Imaginea intitulată devine un pas wiccan 12
    7. Alăturați-vă unui condus după un an și o zi de studiu. Cele mai multe acoperiri și alte adunări formale necesită să fi studiat Wicca timp de un an și o zi înainte de a fi considerat suficient sau suficient de serios pentru a vă alătura grupului. Găsiți un colț în comunitatea locală dacă există și vă prezentați grupului. Unele acoperiri au închis și nu acceptă noi membri. Alții sunt mai deschisi și bineveniți noi membri.
  • Nu este necesar să se alăture unui Coven pentru a practica Wicca. Ca orice religie, Wicca poate fi o activitate individuală sau poate fi practicată într-un cadru de grup. Este posibil să nu aveți o comunitate adecvată în zona dvs. locală sau poate că ați încercat să fiți într-un cadru de grup și nu a funcționat. Practicarea ca un Wiccan Solitic poate fi singuratic, dar poate fi difuzată și. Puteți rămâne la fel de adevărat pentru tine, pe măsură ce vă permiteți să fiți. Un cerc este o adunare liberă de oameni care s-ar putea întâlni periodic, dar câștigă un sprijin unul de celălalt. Un coven este o adunare mai formală a oamenilor și sunt adesea închise pentru străini. Ei cer încredere și respect, dar pot fi adesea supuși unor ciocniri de personalitate sau ego-urilor.
  • Imaginea intitulată devine un pas wiccan 13
    8. Face un jurământ de secret. Una dintre cele mai vechi acțiuni pe care Wiccanii ar trebui să le facă este să ia o jurământ de secret. Aceasta acoperă trei domenii: protecția identității, protecția ritualurilor și protecția misterelor ambarcațiunilor. Wiccanii nu ar trebui să presupună că alte Wiccans au anunțat public că aceștia urmează religia - mulți rămân secreți din cauza discriminării și hărțuirii potențiale sau din alte motive personale. Wiccans ar trebui să țină ritualuri secrete și protejate pentru a menține încrederea și pentru a se asigura că oamenii pot fi vulnerabili într-un grup de încredere și spațiu. Protejarea misterelor ambarcațiunii respectă complexitatea și fragile Wicca ca o practică religioasă. Respectarea misterelor și a aparițiilor inexplicabile vor ajuta la susținerea Wicca ca o practică și își rezervă calitățile magice pentru cei care o practică în mod activ.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind Wicca în viața de zi cu zi
    1. Imaginea intitulată deveni un pas wiccan 14
    1. Urmați-l pe Wiccan Rede. Red, crez sau abordare, după cum știți că este: "Dacă nu vă răniți, faceți ceea ce veți face."Această idee accentuează libertatea de a acționa după cum vă vedeți, atâta timp cât acțiunile dvs. nu dăunează celorlalți. Legat de Reded este legea triplă sau ideea că orice ceea ce faci se va întoarce la tine trei ori. Aceste principii accentuează pozitivitatea și armonia.
  • Imaginea intitulată devine un pas Wiccan 15
    2. Petreceți ceva timp în fiecare zi în meditație sau devoțiune. Aduceți credințele Wiccan în viața de zi cu zi, reflectând în mod regulat calea religioasă. Wicca susține credințele puternice în libertatea creativă, legătura cu auto-împuternicirea fizică, spirituală, feminina divină, legarea de familie și o legătură cu natura. Aceste idealuri pot fi celebrate și integrate în viața de zi cu zi prin meditație, timp sporit cu familia și angajarea cu mediul. Multe practici Wicca de zi cu zi au doar câteva minute, cum ar fi exercițiile de respirație și centrare, meditația timp de 10-15 minute sau mulțumesc pentru o masă. S-ar putea să efectuați, de asemenea, un scurt ritual de devotament față de una dintre zeitățile dvs., vorbind despre problemele pe care le aveți sau mulțumiți pentru binecuvântări din viața voastră. Alte practici care pot dura mai mult timp ar putea fi: construirea unui altar la unul dintre zeitățile dvs. - crearea de artă sau scriere care reflectă convingerile dvs. religioase - sau luând o plimbare lungă sau o excursie într-un cadru natural.
  • Imaginea intitulată devine un pas wiccan
    3. Sărbătoriți sărbătorile Wiccan. Există 8 sărbători sau sabați, care sunt de obicei sărbătoriți de Wiccans pe tot parcursul anului, cu Anul Nou Wiccan sărbătorit pe 31 octombrie. Aceste sărbători pot fi sărbătorite în mai multe moduri, dar tind să includă o anumită recunoaștere și sărbătoare a naturii și a familiei sau a comunității. Esbats sunt sărbătorile bazate pe un ciclu lunar. Unele wiccani sărbătoresc în scădere, ceara și luna plină, dar există unele care sărbătoresc doar lunile pline. Sabatele includ:
  • Samhain (sfârșitul verii, în jurul valorii de 31 octombrie)
  • Yule (solstițiu de iarnă, în jurul anului 20-23 decembrie)
  • Imbolc (1 februarie)
  • Ostara (Echinox de primăvară, în jurul valorii de 21 martie)
  • Beltane (30 aprilie-1)
  • Litha (Solstițiul de vară, în jurul valorii de 21 iunie)
  • Lughnasadh (31 iulie-1 august, prima zi a sezonului de recoltare)
  • MABON (Echinox de toamnă, în jurul valorii de 21 septembrie)
  • Imaginea intitulată devine un pas wiccan
    4. Dezvoltați-vă cartea de umbre. O carte de umbre este o parte integrantă a faptului că este Wiccan și este o înregistrare a practicii dvs. ca Wiccan. Această carte poate urma un număr de șabloane și nici două cărți nu sunt aceleași. Ele sunt profund personale și o persoană își poate adapta cartea în propriile experiențe. Cele mai multe cărți au anumite elemente, cum ar fi o pagină cu Wiccan Rede - o listă sau descrierea zeităților pe care le urmați - vrăji și incantatie - ritualuri - mitologie și alte elemente.
  • Imaginea intitulată devine un pas wiccan 18
    5. Creșteți comunitatea WICCA. Pe măsură ce practicați mai mult și creșteți mai confortabil cu modul în care Wicca se potrivește în viața voastră, puteți deveni parte a unei comunități WICCAN mai largi. Acest lucru nu înseamnă totuși că ar trebui să încercați să recrutați alte persoane pentru a deveni WICCANS. Această religie se încruntă la prozelitism sau încercând să transforme oamenii. Dar puteți fi lider în comunitatea dvs. WICCA, oferind îndrumare și mentorat noilor membri.
  • sfaturi

    Wicca nu este doar pentru femei, în ciuda accentului său asupra femininului. O mulțime de bărbați sunt, de asemenea, Wiccans. Așa cum Wicca se bazează în primul rând pe un sentiment de echilibru, este logic să aibă atât femeile, cât și bărbații fac parte din religie.
  • Învățarea și adaptarea la o nouă religie nu este o decizie peste noapte și este nevoie de timp pentru a înțelege pe deplin credințele și practicile. Mulți Wiccans au luat mult mai mult - patru sau cinci ani - înainte de a deveni pe deplin Wiccan, și chiar atunci, unii simt că această cronologie este scurtă. Nu există niciun termen limită sau un interval de timp pentru a deveni Wiccan, așa că du-te la propriul ritm.
  • Avertizări

    Wiccanii se confruntă adesea cu discriminare și hărțuire, adesea bazate pe presupunerea pierdută că Wiccans se închină lui Satan și că Wicca este anti-creștină. Mulți wiccani aleg să-și păstreze viața privată din cauza discriminării și hărțuirii. Mulți oameni sunt dezactivați de Wicca, în cea mai mare parte din cauza lipsei de a înțelege ceea ce este de fapt. Fiți gata să discutați cu familia și prietenii despre alegerea dvs. pentru a deveni Wiccan. Puteți decide să vă păstrați credința privată de la unii oameni, în special cei care credeți că vor fi mai puțin acceptați decizia voastră.
  • Dacă te gândești să devii un Wiccan, trebuie să fii atent cu ceea ce spui. Nu vrei să începi zvonuri false despre religie pentru că ai crezut dezinformarea. Înainte de a deveni Wiccan, trebuie să găsiți o sursă de informații fiabilă. Încercați alte site-uri Wiccans sau Wiccan.
  • Niciodată nu amenință să blesteme pe oameni doar pentru că ești Wiccan. Acest lucru îi va face să nu aibă încredere în alte wiccani și ar putea transforma oamenii împotriva ta pentru că îți abordează titlul religios.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar