Cum de a sărbători ziua de box

Ziua de box, cunoscută și ca st. Ziua lui Ștefan, este de obicei sărbătorită în ziua următoare Crăciun (26 decembrie) în Regatul Unit și în alte țări cu rădăcini britanice. Deși originea sa este neclară, o teorie populară este că rezultă din practica medievală a bisericilor care își deschid cutiile de colectare pentru cei săraci în această zi, iar caritatea este o temă importantă pentru această sărbătoare. Aflați cum puteți încorpora acest lucru și alte obiceiuri pentru a sărbători o zi tradițională de box.

Pași

Metoda 1 din 4:
Fiind caritabil
  1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 1
1. Voluntar pentru funcțiile bisericii. Aflați dacă biserica dvs. urmează tradiția de a colecta donații de la congregație și de a le distribui celor mai puțin norocoși în ziua de box. Întrebați dacă au nevoie de asistență. Dacă o fac, donați-vă timpul.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 2
    2. Donați-vă timpul în altă parte. Întruchipează spiritul de caritate prin acordarea și găsirea unor organizații care au nevoie de voluntari pentru programe în acea zi. Colectați alimente și / sau donații pentru o unitate alimentară. Asistați într-o bucătărie de supă. Doneaza sange. Contribuie la îmbunătățirea vieții altora.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 3
    3. Planifica. Deoarece caritatea este necesară pe tot parcursul anului, utilizați ziua de box pentru a vă planifica calendarul pentru anul următor. Căutați online pentru evenimente viitoare în care ați putea fi de ajutor. Planificați un buget, astfel încât să puteți dona caritaile dvs. preferate în mod regulat.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 4
    4. Vârful persoanelor care vă oferă servicii. Dacă nu ați făcut-o deja, dați un bonus de vacanță pentru portarul, lucrătorul poștal, persoana de livrare și oricine altcineva care vă oferă servicii regulate.
  • Deși acest lucru a fost o tradiție puternică care a început să se întoarcă când slujitorii de casă au trăit la fața locului cu angajatorii, oferind bonusuri de vacanță în ziua de box în sine, a scăzut de la purtarea la epoca modernă. Deoarece mulți dintre oamenii pe care doriți să-l faceți pot avea o zi liberă, asigurați-vă că le-ați spus înainte de timp.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 5
    5. Fi un băiat. Cumpărați o pasăre umplută și o lumină de siguranță suficientă pentru a purta. Îmbrăcați-vă în moda de femei. Parade în jurul orașului și cereți donații de la trecători pe stradă, clienți la pub-uri și restaurante sau prin bătăi pe casele de la ușă la ușă.
  • Iniriurile originale au fost vânate și au fost ucise pentru a fi folosite ca recuzită, dar lipiți de utilizarea unei păsări umplute, în loc să evite supararea oamenilor astăzi.
  • În zilele anterioare, donațiile au fost de obicei colectate pentru a finanța un dans în aceeași noapte. Deși unele localități ar putea avea în continuare această tradiție, multe colecții sunt acum donate de caritate.
  • "Bună regele Wenceslas" este o carol populară care este specifică zilei de box. Albumul "clopote de Dublin" de către banda irlandeză Chifinul are, de asemenea, trei colinde de Zi de Box: "ST. Stephen`s Day crimă, "" Sosirea băieților Wren "și" un Wren în Furze."
  • Metoda 2 din 4:
    Redarea sau vizionarea sportului
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 6
    1. Alăturați-vă vânătoarea de vulpe. Deși uciderea vulpei a fost în mare măsură criminalizată, vânătoarea de vulpe continuă ca o tradiție populară a zilei de box. Don jacheta roșie, montați calul și participați la înlocuitorul legal de spălare a vulpilor cu câinii dvs. (fără a ucide vulpea) sau urmărind un înlocuitor uman în schimb.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 7
    2. Joaca fotbal. Deoarece fotbalul (sau fotbalul, americanii, americanii) este o parte importantă a tradițiilor zilei de box, precum și a culturii generale a țărilor care o sărbătoresc, ieși din casă și arde unele dintre aceste calorii de vacanță. Organizați un joc de preluare a cartierului. Provocați-vă familiei într-un meci. Dacă sunteți pe o echipă de liga, ați stabilit un meci cu un rival local.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 8
    3. Participați la jocuri și curse. Du-te la oricare dintre cele mai multe curse de cai, meciuri de fotbal și meciuri de cricket programate în ziua de box. Nu vă faceți griji cu privire la călătoriile - majoritatea echipelor asigură că jucați altul care este în apropiere, nici jucătorii, nici fanii lor nu trebuie să meargă prea departe de casă.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 9
    4. Faceți o baie. Participați la una din multe înoturi înghețate organizate în ziua de box. Purtați ceva absurd, faceți o plimbare în marea de iarnă și câștigați o medalie pentru curaj, în timp ce încălzirea înapoi în fața unui foc de plajă cu toate celelalte suflete îndrăznețe. Multe dintre aceste evenimente ridică bani pentru caritate, deci considerați că este o faptă bună făcută!
  • Metoda 3 din 4:
    Petrecând timp cu prietenii și familia
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 10
    1. Vizitați familia. Dacă familia dvs. extinsă este prea mare pentru a vedea pe toată lumea fie în Ziua de Crăciun, fie în Ziua de Crăciun, folosiți ziua de box pentru a le include în sărbătorile dvs. Au o sărbătoare formală de sărbătoare sau să păstreze adevărate spiritul mai relaxat al zilei de box și să ai mai simplu.
    • Mâncarea populară servită ca o masă de box care include Turcia de Crăciun rămase, servită ca sandwich-uri sau altă masă completă sau alternativ o șuncă rece sau carne de vită friptură servită ca un bufet pentru a minimiza pregătirea și gătitul. În Marea Britanie și Canada, multe restaurante beneficiază de petreceri mari pentru carverurile de boxing, sau bufetele care servesc carne de friptură sculptate la comandă.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 11
    2. Petreceți timp cu prietenii. Dacă ați verificat deja familia de pe lista dvs. de îndatoriri de vacanță, simțiți-vă libertatea de a face ziua de box un timp pentru a petrece cu prietenii în schimb. Mergeți la un eveniment sportiv sau urmăriți unul la pub local. Sau doar să stea împreună la casa cuiva.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 12
    3. Păstrați-o casual. Puneți formalitatea sărbătorilor în spatele dvs. Găzduiește o mulțime în cazul în care toată lumea este liberă să scape de resturile lor. Faceți-o o petrecere de pijama dacă doriți să o faceți și mai puțin formală și mai primitoare. Tuneți în maratonul de fotbal la televizor, zona afară și să fiți veseli.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 13
    4. Pleca din nou. Deoarece sporturile și exercițiile sunt o mare parte din ziua de box, stați în spirit și că întreaga familie primește un exercițiu. Utilizați acest timp suplimentar împreună pentru a merge pentru o plimbare lungă prin pădure sau treceți prin străzi.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 14
    5. Participă la un pantomimă. Luați copiii mici pentru a vedea această bucată de teatru plină de familie bazată pe basme, care se desfășoară în mod tradițional în ziua de box. Cântați împreună cu numerele muzicale și interacționați cu cele mai importante performanți.
  • Metoda 4 din 4:
    Cumpărături
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 15
    1. Urmăriți vânzările. Profitați de tradiția mai modernă a magazinelor care se deschid cu ziua după Crăciun, oferind reduceri profunde. Mergeți la magazinele de lanț mai mari și la mall-urile de cumpărături, deoarece magazinele mai mici sunt mult mai probabil să rămână închise pentru vacanță.
    • Verificați orele magazinului pentru ziua de boxing înainte de timp, deoarece acestea pot rămâne la un program de duminică, indiferent de ziua săptămânii sau deschisă și mai devreme decât normal.
    • Ajungeți devreme de când liniile se pot forma în afara magazinelor deschise.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 17
    2. Stați adevărat la rădăcinile zilei de box. Deoarece caritatea este considerată a fi un aspect important al vacanței, utilizați reducerile la magazin pentru alții care pot lipsi mijloacele de a permite chiar și aceste vânzări. De exemplu, cumpărați haine, pături și alte unelte de iarnă pentru persoanele fără adăpost.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Boxului Pasul 16
    3. Faceți-o o excursie de familie. Să păstreze o parte din spiritul de vacanță și să o facă o excursie pentru întreaga familie. Includeți carduri cadou printre celelalte cadouri de Crăciun familiei, pentru a le putea cheltui în ziua următoare. Construiți o tradiție proprie în jurul vânzărilor anuale.
  • sfaturi

    Deși Ziua de Boxing este, în general, considerată a doua zi după Crăciun (26 decembrie), sărbătoarea se observă în următoarea luni, dacă a 26-a se întâmplă să scadă în weekend.
  • Dacă vă aflați într-o țară care sărbătorește Ziua de box ca o sărbătoare legală, amintiți-vă că băncile și birourile guvernamentale vor fi închise, iar transportul public poate funcționa pe orare limitată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar