Cum să sărbătorim crăciunul în australia

Indiferent dacă tocmai v-ați mutat acolo sau doriți să petreceți sărbătorile departe de frig, Australia este un loc fantastic pentru a sărbători Crăciunul. În timp ce o mulțime de tradiții clasice de Crăciun sunt aceleași în jos în timp ce sunt peste tot în lume, sezonul de vară înfricoșător face ca băuturile fierbinți să bea fierbinte de foc într-un jumper lână puțin mai dificil. Intrați în spiritul de Crăciun devreme cu unele sărbători australiene, Bask la soare și gătiți câteva feluri de mâncare tradiționale pentru un Crăciun fantastic australian.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea festivă înainte de Crăciun
  1. Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 1
1. Participați la o paradă Santa pentru a vă aduce în Duhul de Crăciun devreme. Aceste parade se întâmplă în toată Australia pentru a lovi cu piciorul sezonul de vacanță în viteză devreme. Căutați Santa Parade în apropierea dvs. în ultima săptămână a lunii noiembrie pentru a obține un gust al unei culturi australiene locale, sărbătoriți cu tot felul de alte persoane și poate chiar să vă bucurați de Santa Claus însuși!
  • Dacă sunteți în Sydney, verificați câteva dintre evenimentele mari de Crăciun din centrul orașului. Acestea includ concerte, iluminare copac și focuri de artificii!
  • Dacă sunteți în Brisbane, capul de-a lungul luminii celui mai mare copac de Crăciun al regiunii din regiune din oraș. Acest lucru se întâmplă în mod normal în ultimul weekend din noiembrie.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 2
    2
    Decoreaza un pom de Craciun pentru a pune cadourile sub. Deși s-ar putea să nu fie acoperită de zăpadă, puteți găsi în continuare copaci de Crăciun de vânzare în Australia pe tot parcursul lunii decembrie. Găsiți un vânzător local sau cumpărați un copac artificial dintr-un magazin de vacanță și începeți să-l decorați pentru a adăuga o atingere de Crăciun la casa dvs.
  • Dacă doriți un gust al emisferei nordice și a unui Crăciun tradițional, albă, stick cu prăjituri, lumini de zână și decorațiuni de zăpadă pentru copacul tău.
  • Căutați summerie, decorațiuni pe plajă pentru copacul dvs. pentru a le oferi un aspect mai unic.Decoreaza-ti copacul cu scoici, ornamente luminoase sau orice altceva care striga de vară pentru ceva diferit.
  • Utilizați un copac artificial luminos pentru a adăuga o culoare suplimentară de culoare pentru decorațiunile dvs. de Crăciun! Arborii de Crăciun artificial vin în roșu, albastru, roz, portocaliu și aproape orice altă culoare pe care o puteți gândi. Alegeți că va ieși în casa dvs. pentru a avea un copac care este imposibil de pierdut!
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 3
    3. Du-te la cumpărături pentru cadouri de Crăciun. Toate marile orașe din Australia au zone comerciale sau mall-uri, unde puteți merge pentru a obține cadourile de Crăciun organizate devreme. Uitați-vă pentru a găsi câteva cadouri pe care le credeți că prietenii și familia dvs. vor dori!
  • Asigurați-vă că ați cumpărat unele hârtie de ambalare festivă pentru a vă înfășura cadourile. În acest fel, le puteți păstra sub copac până la dimineața de Crăciun.
  • Unele centre și mall-uri importante pot avea stații de înfășurare prezente pentru o mică donație. Aceasta este o opțiune excelentă dacă nu doriți să vă ocupați de ambalarea atentă, iar veniturile merg adesea la caritate!
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 4
    4
    Puneți luminile de Crăciun Pentru a adăuga o mică strălucire la domiciliu. Cu temperaturile mai calde din decembrie ale emisferei sudice, puteți pune lumini de Crăciun fără a fi nevoie să se lupte cu mănuși groase de iarnă. Scoateți niște șiruri de lumini de Crăciun și apăsați-le în fața casei dvs. pentru ao decora.
  • Luminile cu motor solare sunt o opțiune fantastică pentru a profita de soarele de vară. Pe lângă economisirea puterii, ele pot fi atârnate oriunde în jurul casei dvs. fără a trebui să rulați cabluri de putere lungi.
  • Păstrați ochii pe casele vecinilor dvs. pentru a vedea cum le decorează. Unele străzi din Australia pot obține competitive atunci când vine vorba de afișarea luminii de Crăciun.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 5
    5. Căutați afișaje de lumină de Crăciun pentru a vizita. Unele străzi din Australia vor lega împreună pentru a pune pe larg afișaje de lumini pentru ca publicul să vină la vizită. Faceți unele cercetări online sau întrebați în jur pentru a vedea dacă puteți afla cele mai bune afișaje de Crăciun din zona dvs.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 6
    6. Aduceți filmele de Crăciun, cărțile și muzica. Începeți să jucați câteva muzică de Crăciun în mașină în timp ce ieșiți la cumpărături prezente sau ascultați-o acasă pentru a vă aduce în starea de vacanță. De asemenea, puteți viziona filmele dvs. preferate de Crăciun sau citiți câteva cărți clasice de Crăciun în săptămânile care au condus la ziua cea mare pentru a începe sărbătorirea sezonului devreme.
  • Ascultați radioul sau căutați online pentru a găsi câteva melodii de Crăciun australian pentru a asculta, precum și unele dintre clasicele dvs. preferate. Încerca Vin alb în soare, Aussie jingle clopots, sau Șase boomori albi Dacă sunteți blocat pentru unele melodii clasice Aussie.
  • Unele filme clasice de Crăciun ar putea include O poveste de Crăciun, Singur acasa, Dragostea de fapt, sau Un Crăciun de Charlie Brown
  • Există o mulțime de cărți clasice de Crăciun pentru a alege de la. Încercați să citiți Un colind de Crăciun, Polar Express, sau Cum grinch a furat Crăciunul pentru a intra în spiritul de vacanță.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 7
    7. Cântați niște colinde în ajunul Crăciunului. Aproape fiecare oraș major din Australia va avea un fel de concert sau de a se aduna acolo unde puteți merge să cântați niște colinde de Crăciun în zilele de Crăciun. Priviți online sau întrebați-vă în jurul comunității locale să vadă dacă există concerte de cântat Carol care se întâmplă în apropiere de care ați putea merge la.
  • Păstrați un ochi pentru carolii de lumina lumânărilor, un concert masiv de Crăciun cu artiști australieni în Melbourne. Se întâmplă în fiecare an în decembrie și este difuzată în direct la televizor și radio pentru întreaga națiune. S-ar putea să existe un colinde mai mici prin concertul lumânărilor care se întâmplă lângă dvs., de asemenea, cu trupe și coruri locale.
  • Partea 2 din 3:
    Având o zi de Crăciun australiană
    1. Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 8
    1. Treziți-vă devreme pentru a vă deschide cadourile. Una dintre cele mai bune părți ale Crăciunului se ridică devreme dimineața pentru a face schimb de cadouri cu oamenii pe care îi iubești. Australia este unul dintre primele locuri pentru a sărbători Crăciunul din lume, astfel încât să puteți începe să vă deschideți orele de ore înainte de oricine altcineva!
    • Nu te ridica prea devreme! Dacă nu știți când să vă ridicați și să vă deschideți cadourile de la Santa, adresați-vă părinților dvs. când vi se permite să vă dezvăluiți.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 9
    2. Participați la un serviciu de dimineață de Crăciun dacă sunteți religios. Cele mai multe biserici creștine din jurul Australiei vor avea servicii speciale în Ajunul Crăciunului și dimineața de Crăciun pentru a sărbători ziua. Întrebați-vă la biserica locală sau să vă uitați online pentru a afla când se vor întâmpla serviciile de Crăciun și care pot participa.
  • Dacă nu sunteți religios, dar totuși, ar dori să observați un serviciu, biserici la nivel mondial de bun venit la Crăciun.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 10
    3. Au un prânz complet de Crăciun sau grătar. Mai degrabă decât o cină mare de Crăciun, australienii tind să facă prânzul masa principală a Zilei de Crăciun. Pregătiți un prânz mare în avans sau invitați familia și prietenii pentru un grătar pentru a vă face ziua de Crăciun în mod unic australian. Prânzurile de Crăciun vor avea în mod normal carne rece, fructe de mare, salate și câteva deserturi.
  • Unele dintre cele mai fierbinți Christys din Australia au lovit temperaturi peste 40 ° C (104 ° F). Dacă există ceva ce vrei să gătești la prânz, ar putea fi o idee bună să faci atât de devreme dimineața. În caz contrar, veți avea căldura soarelui și a cuptorului care vă încălzește casa în cel mai fierbinte punct al zilei!
  • Australienii vor avea adesea un șuncă de Crăciun tradițional sau Turcia pentru prânz, dar o vor servi mai degrabă rece decât fierbinte din cuptor. Fructe de mare, cum ar fi creveți, creveți și pești proaspeți, sunt, de asemenea, alegeri populare. Pentru desert, nu puteți trece peste un pavlova clasic cu frisca și fructe proaspete.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 11
    4. Du-te la plajă pentru o înot răcoritoare. Cu căldura incredibilă a unei vara australieni, o mulțime de oameni își vor petrece Crăciunul la plajă pentru a le ajuta să se răcească cu o înmormântare după-amiază. Găsiți o plajă lângă dvs. și împachetați un picnic sau chiar aduceți un grătar pentru a avea un Crăciun mare pe una dintre plajele nisipoase ale Australiei.
  • Asigurați-vă că verificați regulile plajei pe care intenționați să le vizitați înainte de a face planuri de a crea un grătar pe plajă, deoarece unii vor avea restricții împotriva acestui lucru.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Australia Pasul 12
    5. Bucurați-vă de soare atâta timp cât puteți. Așa cum Australia se află în emisfera sudică la Crăciun, unele dintre cele mai lungi zile ale anului se vor întâmpla în jurul sezonului de vacanță. Adesea, va dura până târziu seara pentru ca soarele să se stabilească. Profitați la maximum de orele de zi și vreme caldă pentru a vă bucura de Crăciun în aer liber în noaptea.
  • Partea 3 din 3:
    Gătit pentru un Crăciun australian
    1. Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 13
    1. Începeți cu un mic dejun decadent. În timp ce prânzul este în mod normal masa principală a unui Crăciun australian, veți avea nevoie de ceva de mâncare pe măsură ce vă deschideți cadouri. Nu există o mulțime de mese tradiționale de mic dejun, așa că faceți tot ce aveți în starea de spirit pentru a începe ziua liberă. Iată câteva sugestii:
    • Biciuiți niște clătite delicioase și le serviți cu fructe proaspete de vară pentru un amestec fantastic de arome.
    • Faceți o prăpușă mare cu slănină, ouă, cârnați, prăjituri și orice altceva aveți în starea de spirit. Ziua de Crăciun durează mult timp în emisfera sudică, deci veți avea nevoie de multă energie pentru a trece prin această zi.
    • Au ceva mic, ca un castron de cereale sau câteva bucăți de fructe. În timp ce acest lucru nu este cel mai plin de farmec pornire a zilei, vă va lăsa cu mult spațiu pentru un prânz mare!
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 14
    2
    Friptură unele curcan, rață, pui sau șuncă pentru a servi rece. Cu căldura scorpilă a unei zile de Crăciun de vară, australienii tind să servească mâncărurile tradiționale de Crăciun, mai degrabă decât fierbinte. Începeți să gătiți carnea la alegerea dvs. cu o noapte înainte sau devreme în dimineața de Crăciun. Păstrați-l în frigider până când sunteți gata să mâncați.
  • Puneți câteva felii de carne friptă într-o pâine de pâine cu o salată pentru un prânz de Crăciun pe care îl puteți mânca în mișcare în timp ce vă bucurați de soare!
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 15
    3. Aruncă altul Creveți pe Barbie! Fructe de mare proaspete este o altă parte mare a unui Crăciun australian, cu o mulțime de oameni care se alătură pe piețele de pește în ajunul Crăciunului pentru a obține cele mai proaspete pește pentru prânzul lor a doua zi a doua zi. Obțineți niște pește proaspăt, creveți sau creveți pentru a găti în cuptor sau pe grătar pentru o masă tradițională și delicioasă.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 16
    4. Bucurați-vă de niște fructe proaspete de vară. Odată ce ați mâncat părțile principale ale prânzului dvs. de Crăciun, profitați de vaia australiană pentru a vă bucura de unele fructe proaspete de vară. Au niște fructe de padure, pepeni, piersici și prune între prânz și desert pentru a vă ajuta să vă răcoriți și refăcuți.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciunul în Australia Pasul 17
    5
    Faceți un pavlova tradițional pentru desert. Pavlova este un desert de meringue ușor, aerisit, acoperit cu frisca și fructe feliate, care este o adăugare tradițională la orice Crăciun australian. Bate împreună 4 albuși de ouă, 1 cană (225 g) de zahăr caastar, 1 linguriță (5 ml) de oțet alb, 1/2 lingură (7g) de amidon de porumb și 1 linguriță de extract de vanilie și coaceți pe o tavă căptușită aproximativ o oră la 135 ° C (275 ° F) pentru a face una.
  • Acoperiți partea de sus a Pavlova cu frisca și decorați-o cu fructe feliate. Fructe de padure, kiwifruit, și mango toate fac mari adăugiri la un pavlova.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 18
    6. Spălați totul în jos cu niște băuturi reci. Mai degrabă decât ciocolată caldă și vinul mulld, ar trebui să serviți o mulțime de băuturi răcite cu prânzul dvs. de Crăciun australian. Păstrați niște băuturi răcoritoare (sau "fizzy") în frigider pentru copii și serviți vinul alb răcit, bere sau cidru pentru adulți. Asigurați-vă că păstrați o mulțime de apă rece, de asemenea, pentru a rămâne hidratate!
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în Australia Pasul 19
    7. Bucurați-vă de resturile dvs. pentru o cină mai relaxată. Dacă ați avut un prânz suficient de Crăciun, este posibil să nu fiți foame suficient pentru a mânca ceva până în ziua de box! Dacă începeți să obțineți un pic peckish în jurul cina, faceți un sandwich din rămași de la Crăciun de prânz pentru a vă menține. De asemenea, ați putea servi o altă placă de la prânz și continuați să vă bucurați de mâncare!
  • sfaturi

    Păstrați-vă propriile tradiții de Crăciun ca parte a sărbătorii de vacanță. Deși vremea ar putea fi un pic mai cald în jos, Crăciunul va fi în continuare același. Bucurați-vă de ziua și petreceți-o cu oamenii pe care îi iubești.
  • Dacă nu aveți o mulțime de familie în Australia, ați putea sărbători un "Crăciun al lui Orphan" în schimb. Găsiți niște prieteni care nu ar putea să-și petreacă Crăciunul cu familiile lor și să facă niște noi tradiții de Crăciun. Alternativ, căutați pe cineva care găzduiește Crăciunul unui orfan pe care l-ați putea participa.
  • În timp ce mulți australieni vor pretinde că Pavlova a fost inventat în Australia, a fost văzut pentru prima dată în Noua Zeelandă. Încercați să nu aduceți acest lucru, totuși, deoarece poate fi sursa unei dezbateri încălzite între cele două țări!
  • Avertizări

    Asigurați-vă că purtați o mulțime de protecție solară sau a sunblock-ului dacă intenționați să cheltuiți mult timp în soare!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar