Cum se administrează medicamentul la un copil rezistent

Dacă copilul dvs. este bolnav, poate fi necesară medicamentul prescris de un medic și / sau over-the-contor. În ambele cazuri, copilul dumneavoastră poate fi reticent în a lua medicamentul din cauza modului în care este administrat, aroma medicamentului sau din alte motive. Dacă vă luptați să administrați medicamentul la un copil rezistent, atunci există mai multe lucruri pe care le puteți încerca.

Pași

Metoda 1 din 2:
Administrarea medicinei lichide
  1. Imagine intitulată Administrați medicamentul la un copil rezistent la un copil 1
1. Schimbați aroma. Farmacistul poate adăuga aromă ca ciocolata, pepene verde, cires sau un alt favorit al copilului dvs. la multe medicamente de sirop pentru o taxă mică.
  • Acest lucru poate chiar să lucreze la medicamentele care sunt deja aromate, iar copilul dvs. preferă să fie aromat diferit.
  • Imaginea intitulată Administrați medicamentul la un copil rezistent la un copil 2
    2. Picura medicamentul cu un picator sau seringa. Puteți obține o seringă necompletată (cu un ac) fără o rețetă de la o farmacie. De asemenea, puteți utiliza un picper. Stați copilul în sus, alunecați seringă sau cădere plină de doza corectă între dinți sau gingii în gură. Împingeți pistonul încet, astfel încât picăturile să toarne spatele limbii sau în obraz.
  • Nu utilizați o lingură pentru această metodă. De asemenea, evitați squirting în partea din spate a gâtului sau copilul poate sufoca. Încercați să striviți medicamentul în partea laterală a gurii.
  • Imaginea intitulată Administrați medicamentul la un copil rezistent la un copil 3
    3. Livrați doze mai mici. Utilizați cupele de dozare sau lingurile de dozare care vin frecvent cu medicamente lichide pentru a porni dozele de-a lungul timpului. Adresați-vă medicului dumneavoastră și farmacistului înainte de a încerca această metodă. Trebuie să vă asigurați că dați aceeași doză totală necesară pentru boală, dar puteți da cantități mai mici mai frecvent, astfel încât copilul nu o ia imediat.
  • Un exemplu de acest lucru ar putea fi în loc să dai un copil 1 lingură (15 ml) de un medicament la fiecare 12 ore pe care le dați cele două jumătăți de linguri (7.5 ml fiecare) în succesiune rapidă la timpul de dozare.
  • Copilul poate crede că acest lucru prelungește experiența neplăcută de a lua medicamente - așa că ar putea face lucrurile mai rău.
  • Imagine intitulată Administrați medicamentul la un copil rezistent la un copil 4
    4. Serviți medicamentul cu un tratament. Adresați-vă medicului dumneavoastră și farmacistului dacă medicamentul poate fi luat în curând înainte de a mânca sau de a bea sau chiar cu alimente. Dacă medicamentul poate fi luat cu alimente, atunci este posibil să îl amestecați într-o ceașcă de budincă, iaurt sau suc pentru a obține copilul să o ia. Sau, puteți da copilului dvs. una din gustările sale preferate sau băuturile sale, cum ar fi un castron de înghețată, o gustare de fructe sau un iaurt aromatizat imediat după medicament. Lăsați-i să știe în prealabil el sau ea va primi tratamentul dacă își ia medicamentul.
  • Dacă amestecați medicamentul copilului cu alimente sau băuturi, asigurați-vă că copilul dumneavoastră consumă toate acestea.
  • Dacă medicamentul nu poate fi luat cu alimente sau băuturi, apoi cereți medicului și farmacistului pentru limita de timp între a da medicamentului copilului dumneavoastră și când poate mânca și bea din nou.
  • Fiți conștienți de faptul că această metodă poate fi în cele din urmă înapoi, deoarece copilul dumneavoastră poate veni să asocieze tratamentul cu o experiență neplăcută.
  • Imagine intitulată Administrați medicamentul la un copil rezistent la un copil 5
    5. Vorbiți cu copilul dvs. Introduceți medicamentul ca ceva ce o va ajuta, și să urmeze acest lucru, întrebându-i ce formă (Cupa, seringa) și aroma pe care o dorește. Acest lucru va da copilului un sentiment de control în situație.
  • Nu lăsați discuția să se transforme într-una în care refuză să ia medicamentul. Dacă se întâmplă acest lucru, puteți să vă conferiți spunând ceva cum ar fi: "Vrei să te simți mai bine, ca să poți juca din nou cu prietenii tăi, nu-ți poți face?"
  • Imagine intitulată Administrați medicamentul la un copil rezistent la un copil 6
    6. Utilizați forța numai ca o ultimă soluție. Dacă toate celelalte eșuează, este posibil să trebuiască să utilizați un anumit grad de forță fizică. De obicei, veți avea nevoie de un ajutor pentru acest lucru. Au o seringă goală pregătită cu doza corectă de medicament deja. Așezați copilul pe o singură persoană care va ține capul și nivelul copilului (nu este înclinat înapoi). Cel de-al doilea adult ar trebui să folosească o mână pentru a împinge bărbia copilului / maxilarul inferior. Utilizați cealaltă mână pentru a insera seringă între dinții copilului și pentru a împrăștia medicamentul de pe partea din spate a limbii. Închide gura copilului până când copilul înghite.
  • Există momente în care forța trebuie să fie folosită pentru bunăstarea copilului, dar din nou, acest lucru ar trebui să fie întotdeauna folosit ca o ultimă stațiune absolută. Folosind forța fizică poate provoca o neîncredere pentru a forma între dvs. și copilul dvs.
  • Puteți lăsa copilul să știe că poate ajuta data viitoare dacă nu vrea să folosești forța. De asemenea, luați în considerare acordarea unei armări pozitive, cum ar fi o îmbrățișare și tratare (iaurt, un videoclip, autocolante etc.).
  • Metoda 2 din 2:
    Administrarea medicamentelor pilale
    1. Imagine intitulată Administrați medicamentul la un copil rezistent la un copil 7
    1. Așezați pilula sau capsula înapoi în gura copilului. O metodă este de a plasa pilula pe spatele limbii și de a bea copilul să bea apă sau o băutură preferată de ea - cum ar fi un suc de fructe. Lăsați-o rapid băutura și se concentrează asupra aromei de băutură.
    • Păstrați nivelul capului copilului sau îndoiți ușor. Folosind un paie pentru băutură, de asemenea, ajută.
  • Imagine intitulată Administrați medicamentul la un copil rezistent la un copil 8
    2. Împărțiți sau zdrobi pastilele. Aceasta este o modalitate de a descompune doza pentru o înghițire mai ușoară. Utilizați un cuțit sau un tăietor de pilule pentru a împărți pilula în jumătate sau sferturi. De asemenea, puteți zdrobi pilula între două linguri într-o pulbere și amestecați-o într-o cantitate mică de alimente preferate a copilului care nu necesită mestecare (înghețată, budincă, iaurt etc.). Doar asigurați-vă că o amestecați într-o cantitate gestionabilă de alimente - trebuie să mănânce toate alimentele pentru a obține doza completă.
  • Zdrobirea pilulei se poate face mai ușor dacă umeziți pilula cu o picătură sau două de apă și lăsați-o să stea timp de cinci minute.
  • Nu face Încercați acest lucru cu capsule cu eliberare lentă sau pastile cu acoperiri speciale. Dacă distrugeți capacitatea de eliberare lentă a pilulei și oferă o singură doză mare, acest lucru poate fi extrem de periculos pentru copilul dumneavoastră. Adresați-vă medicului dumneavoastră și farmacistului dacă sunteți incert.
  • Imagine intitulată Administrați medicamentul la un copil rezistent la un copil 9
    3. Capsule goale cu eliberare lentă. Adresați-vă medicului dumneavoastră și farmacistului înainte de a încerca acest lucru, deoarece nu toate capsulele sunt destinate a fi deschise. Conținutul poate fi înghițit fără mestecare și, de obicei, amar, deci trebuie să fie amestecat cu alimentele preferate preferate (Appleauce, iaurt sau altele asemenea).
  • Acest lucru poate fi murdar. Nu doriți să riscați pierderea ingredientelor. Asigurați-vă că aveți un spațiu de lucru clar și uscat pentru a goli conținutul pe.
  • Imaginea intitulată Învățați un copil să vorbească Pasul 20
    4. Arătați copii mai mari cum să faceți pastile. Pentru copiii cu vârsta peste opt ani și nu doresc să ia pastile pe care le pot practica atunci când nu sunt bolnavi sau supărate. Oferiți copilului o mică bucată de bomboane sau gheață pentru ca ei să sufere. Utilizați ceva care se va topi rapid pentru a evita blocarea obiectelor în gâtul copilului.
  • Lucrați până la bomboane dimensiunea M & MS. Puteți încerca o acoperire subțire de unt dacă lipirea este încă o problemă.
  • sfaturi

    Dacă copilul dvs. rezistă sau are probleme cu o singură formă de medicamente, adresați-vă medicului dumneavoastră dacă este disponibil un alt formular. În afară de pilule sau lichide, pot fi disponibile forme masticabile sau dizolvabile.
  • Consultați întotdeauna un medic cu privire la îngrijirea medicală a copilului dumneavoastră.
  • Consultați farmacistul pentru informații suplimentare despre informațiile despre droguri, interacțiunile lor și efectele secundare.
  • Cereți farmaciei să utilizeze capacele pentru copii pe sticlele medicamentului.
  • Păstrați toate medicamentele la îndemâna copiilor.
  • Avertizări

    Multe medicamente supra-the-contra sunt prea puternice pentru copii. Verificați dozele pentru copii.
  • Asigurați-vă că etichetele de pe toate medicamentele se potrivesc ceea ce este în sticlă și ceea ce a fost prescris copilului dumneavoastră.
  • Nu modificați niciodată un medicament, doză sau o metodă de administrare fără a vă consulta mai întâi medicul și farmacistul.Supradozarea copiilor ar putea duce la vătămări grave și / sau la moarte. Aceasta include medicamentele supra-contra.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar