Cum să gătești pentru prietena ta

Gătit o masă delicioasă pentru prietena ta este o modalitate foarte bună de ao arăta cât de mult apreciați-o. Chiar dacă nu v-ați gătit niciodată, puteți face o masă minunată și puteți transforma noaptea într-o memorie romantică pe care nu o veți uita niciodată! Va trebui să faceți o muncă pregătită înainte de timp pentru a vă asigura că totul este gata să meargă în noaptea dvs. specială. Va trebui să ajungeți de fapt în bucătărie și să gătiți! În cele din urmă, asigurați-vă că păstrați romantismul în timp ce mâncați și în viitor.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătindu-se înainte de timp
  1. Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 1
1. Alegeți o zi când sunteți liberă. Adresați-vă prietena dvs. dacă are o noapte deschisă. Spune-i că vrei să o ai în casa ta și că ar trebui să planifice să vină foame.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 2
    2. Decideți dacă doriți să vă surprindeți prietena dvs. Dacă doriți ca masa să fie o surpriză, va trebui să faceți ceva suplimentar pentru a păstra lucrurile sub împușcături. Nu veți putea să-i spuneți direct despre masă, deci veți avea nevoie de o scuză bună pentru a ajunge la casa dvs. fără a mânca mai întâi.
  • Îl mai poți întreba dacă are o noapte liberă, dar fii vag despre motivul. Spune: "Oh, mă gândeam doar că am putea ieși în acea noapte. Puteți să-l păstrați doar în caz de caz?"
  • Spune-i prietenei tale să te întâlnească la casa ta, atunci când intenționezi să ai o cină gata și să încerci să-ți liniștem momentul cu ceasul tipic al prietenei tale. Când deschide ușa din față, va fi înconjurată de aromele minunate ale gătitului tău!
  • Dacă sunteți îngrijorat că prietena dvs. ar putea mânca cina înainte de data dvs., spune-i că planurile dvs. implică mâncarea. Doar nu-i spune că ești cel care face gătitul!
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 3
    3. Scrieți o notă drăguță pentru a confirma data o săptămână. Dacă nu este o surpriză, confirmați planurile dvs. cu un dulce, Scopul manual. Trimiteți-l în poștă sau lăsați-l în căsuța poștală la locul de muncă sau la școală.
  • Puteți scrie ceva de genul: "încă o săptămână până când voi folosi mâncare pentru a vă arăta cât de mult te iubesc! Sperăm că nu arunc bucătăria între timp ... "
  • Dacă îl trimiteți în poștă, dați-o cel puțin două până la trei zile pentru a ajunge la ea. Scrieți data efectivă a cina în notă în cazul în care nu ajunge la ea exact o săptămână înainte de timp.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 4
    4. Alegeți o rețetă mult înainte de timp pentru a face o listă de alimente. Mergeți online sau utilizați o carte de bucate pentru a găsi o rețetă. Alegeți ceva care se potrivește cu nivelul dvs. de calificare în bucătărie și că prietena dvs. se va bucura de mâncare. Finalizați planurile dvs. de rețetă cu o săptămână înainte de timp.
  • Dacă nu v-ați gătit niciodată înainte, nu încercați să faceți ceva de genul crème Brûlée și Boeuf Bourgignon. Rețete complicate ca acestea vor fi difuzate pentru dealuri în cel mai scurt timp.
  • Un meniu excelent pentru un bucătar de nivel începător - la nivel intermediar ar fi ceva de genul coapsele de pui coapte cu Tomate prăjite cu tigaie și usturoi. Acest fel de mâncare vă permite să gătiți două feluri de mâncare într-o singură tavă! Adăugați niște grunduri de articulație sau risotto pentru a face completă.
  • Asigurați-vă că știți ce prietena ta nu poate mânca. Planificați o masă care nu va declanșa alergiile alimentare sau nu va încălca restricțiile dietetice (cum ar fi FreeN fără gluten sau vegan). De asemenea, dacă religia sau cultura ei interzice consumul de anumite alimente, înțelegeți cum ar putea afecta acest lucru procesul de gătit.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 5
    5. Alegeți o muzică bună pentru masă. Alegeți muzica romantică pentru a seta starea de spirit. Ar trebui să fie ceva ce puteți juca încet în fundal. În ziua cină, puneți-o înainte de a începe să gătiți astfel încât să fie gata când vine prietena dvs.
  • Jazzul este întotdeauna un bun pariu pentru romantism. Du-te cu Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Norah Jones și Michael Bublé pentru un amestec de vechi și nou. Dacă preferați instrumentele, încercați Miles Davis.
  • Dacă doriți să mergeți în plus, faceți un amestec de cântece preferate de dragoste ale prietenei dvs. Ea va recunoaște efortul și va deveni nostalgic peste melodii.
  • Într-un vârf, puteți alege dintr-o varietate de stații de gen romantice pe servicii de streaming, cum ar fi Pandora sau Spotify.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 6
    6. Cumpărați ingrediente proaspete cu una până la două zile înainte de cină. Faceți o listă de alimente care include toate ingredientele de care aveți nevoie pentru masă. Cel mai bine este să faceți această călătorie doar o zi sau două înainte de masă, astfel încât veți avea carne proaspătă, legume, produse lactate și ierburi. Puneți aceste elemente în frigider de îndată ce ajungeți acasă.
  • De asemenea, ar trebui să cumpărați consumabile de gătit menționat în rețeta dvs. pe care nu le aveți acasă, în special un cuțit bun, ascuțit.
  • Legumele ar trebui să meargă în sertare controlate cu umiditate cu setarea pe "High."
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 7
    7. Faceți o pregătire de lucru cu o noapte înainte dacă puteți. În funcție de rețetă, există probabil o mulțime de pași pe care îi puteți ieși din cale înainte de timp. Face orice marinade pentru carne și pentru marinați peste noapte. Poti de asemenea Se taie legume și ierburi Dacă veți fi apăsat pentru timp. Nu utilizați același cuțit pentru a tăia produsele și produsele din carne.
  • Dacă faceți desert, acest lucru se poate face aproape întotdeauna noaptea înainte de masă. Cookie-uri sumbre sau Cupcakes roșu de catifea, de exemplu, va fi la fel ca și yummy o zi mai târziu!
  • Cu o noapte înainte este, de asemenea, un moment minunat să vă gândiți când va trebui să începeți să faceți fiecare fel de mâncare. E timpul să fie, astfel încât toți vor fi gata în același timp.
  • Legumele dure ca ceapă, ardei, broccoli, dovlecei, și squash pot fi tăiate cu o noapte înainte, fără a fi prea maro. Vegii mai moi (inclusiv salata verde și alte verdeață cu frunze) și fructele vor deveni maro, dacă nu le puneți într-un castron acoperit de apă de gheață, cu o strângere de suc de lămâie. Lăsați toate articolele tocate în frigider peste noapte.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 8
    8. Setați masa înainte de a începe gătitul. Adăugați unele lumânări, flori și o faimoasă de masă pentru a face lucrurile să pară elegante. Utilizați plăci și ustensile de unică folosință pentru curățarea ușoară sau aduceți-o pe China frumoasă pentru ao face extra specială.
  • Încercați să obțineți creativ cu o temă. Potriviți muzica, mâncarea și decorațiunile dvs. pentru a vă transporta pe dvs. și partenerul dvs. la Roma, Paris sau o insulă tropicală.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând masa
    1. Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 9
    1
    Curata bucataria Pentru a vă oferi un spațiu bun de gătit. Chiar dacă sunteți pe punctul de a vă dezactiva acolo, ar trebui să începeți cu o ardezie curată. Acest lucru va împiedica oricăror germeni să se obțină pe mâncarea dvs., ceea ce este esențial pentru păstrarea dvs. și a prietena dvs. fericită și sănătoasă.
    • Amintiți-vă să vă spălați mâinile înainte de a vă ocupa de alimente și oricând atingeți carnea brută.
    • Pentru a păstra lucrurile sanitare, nu uitați să utilizați cuțite separate pentru a tăia produse proaspete și produse din carne.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 10
    2. Începeți cu vasul care va lua cel mai lung pentru a găti. Unele rețete vor dura ore întregi, așa că asigurați-vă că ați început mai devreme pe vasul cel mai complicat. Odată ce ați primit acest lucru în cuptor și în afara drumului, va fi mai ușor să vă concentrați pe mâncărurile dvs. laterale.
  • Daca esti gătit o friptură, De exemplu, odată ce acest lucru este ascuns în siguranță în cuptor, veți avea un timp liber pentru a vă concentra pe orice altceva de făcut!
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 11
    3. Multitask cu mâncăruri laterale odată ce vasul dvs. principal este gătit. Mâncărurile laterale sunt, de obicei, mai puțin complicate și consumatoare de timp că cursul principal. Concentrați-vă pe acestea odată ce steaua plăcii dvs. se fierbe.
  • De exemplu, nu este prea greu să biciuiți unele scârțâit cartofi piure și o salată de spanac frumos, în timp ce altceva gătește în cuptor.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 12
    4. Curățați-vă când mergeți. Puneți orice vase, tigăi și ustensile ați terminat cu chiuveta. Ori de câte ori obțineți un cuplu gratuit de minute, spălați-le de mână aceste elemente și le puneți deoparte să se usuce. De asemenea, puteți șterge rapid contoarele de oriunde. Acest lucru va păstra lucrurile de la strângere.
  • Nu vrei ca bucătăria să arate ca o bombă a plecat acolo când prietena ta sosește.
  • Puneți obiecte de siguranță în mașina de spălat vase în mașina de spălat vase pentru a face acest proces să meargă mai repede.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 13
    5. Nu lăsați bucătăria în timp ce gătiți. Nu lăsați lichide fierbinți sau ghiveci de fierbere nesupravegheate. S-ar putea fierbe ușor, distrugându-ți vasul și, eventual, provocând un pericol de incendiu.
  • Dacă lucrurile sunt doar gătite în cuptor, puteți alerga la baie sau în altă cameră. Nu părăsiți totuși casa.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 14
    6. Setați cuptorul la 200 ℉ (93 ℃) pentru a menține mâncărurile calde. Dacă terminați un fel de mâncare în fața celorlalți, puteți seta elementele finite într-un cuptor încălzit pentru a le păstra frumos și toasty. Încercați să nu lăsați mâncăruri în cuptor mai mult de 15 minute, totuși. Mult mai mult decât atât și ei ar putea să-și piardă aroma sau să se usuce prea mult.
  • Asigurați-vă că utilizați recipiente de siguranță pentru cuptor. Nu puneți din plastic în cuptor.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 15
    7. Serviți alimente nu mai mult de 15 minute după ce ați făcut gătit. Ia-ți mâncarea pe plăci și pe masă la scurt timp după ce iese din cuptor. Dacă așteptați prea mult, mâncarea dvs. poate fi rece sau uscată. Asigurați-vă că prietena dvs. vă experimentează gătitul dvs. la cel mai bun!
  • Pentru a face masa cât mai fantezie și romantic, așa cum puteți, ar trebui Serviți și aranjați mâncarea tu. Pentru un set de bufet mai casual, transferați mâncarea la boluri frumoase și servind plăci și puneți-le pe trivini pe masă.
  • Dacă gătiți o bucată mare de carne ca o friptă, ar trebui să lăsați-o să se odihnească timp de aproximativ 10-20 de minute înainte de ao tăia pentru a servi.
  • Reîncălzirea alimentelor poate uneori să o ruineze, așa că încercați să evitați să faceți acest lucru. Dacă utilizați cuptorul cu microunde, doar încălziți lucrurile timp de 30 de secunde până la aproximativ un minut la un moment dat.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând ultima romantism
    1. Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 16
    1. Păstrați conversația în mișcare cu întrebări bune. În sfârșit, ați ajuns la cina de seară! Savurați masa și compania prietenei voastre. Întreabă-i cum a fost ziua ei sau cum merge munca și să acorde o atenție deosebită răspunsurilor sale.
    • Dacă doriți să mergeți mai adânc și să vă cunoașteți mai bine prietena, puteți să le întrebați câteva întrebări personale. De exemplu, întrebați: "Care este memoria dvs. preferată din copilărie?"Sau" care persoană a făcut cel mai mare impact asupra vieții voastre?"
    • Arătați-i că ascultați dând din cap sau înclinați capul și menținerea contactului vizual când vorbește. De asemenea, puteți construi comentariile sale cu întrebări ulterioare.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 17
    2. Redați un joc sau vizionați un film după cină. Extindeți seara cu o activitate după cină. Alegeți un joc de bord pe cei doi vă bucurați de jocul sau vizionați un film romantic. Stați aproape împreună și bucurați-vă de companie.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 18
    3. Aveți grijă de curățarea dvs. Deoarece acesta este darul dvs. pentru prietena dvs., asigurați-vă că vă ocupați de felurile de mâncare pe cont propriu. Ea poate încerca să insiste asupra ajutării, dar încurajați-o ușor să se relaxeze. Amintiți-i că vreți ca această noapte să fie un tratament special pentru ea.
  • Dacă prietena ta nu trăiește cu tine, spune-i să nu-ți faci griji - vei avea grijă de curata după ce pleacă.
  • Imagine intitulată Cook pentru prietena ta Pasul 19
    4. Faceți gătit unul pentru un obicei un obicei. Gătitul pentru celălalt dvs. semnificativ este o modalitate excelentă de a vă amesteca rutina și de a vă arăta dragostea. Pentru a găti împreună, fie unul altuia mai des, gândiți-vă la câteva mese pe care le-ați dori să încercați să faceți. Scrieți-le în jos și utilizați o noapte de întâlnire aici și acolo pentru a lucra prin lista dvs.
  • Asigurați-vă că vă întrebați prietena dvs. care va preferi. Urmăriți-vă favoritele și repetați-le pentru serile speciale!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practicați făina înainte de noaptea actuală. Obțineți un prieten sau doi să vină și să eșantionați prima încercare și să vedeți dacă alegerile dvs. de masă sunt capabile sau dezastru-demne.
  • Întotdeauna spălați-vă mâinile înainte de manipularea ingredientelor și gătitului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar