Cum să întrebați o fată peste text

În mod ideal, majoritatea fetelor ar spune că preferă să fie întrebați în persoană. Cu toate acestea, dacă aveți curajul sau pur și simplu credeți că veți avea mai mult succes la telefon, atunci trebuie să utilizați cel mai bun etichetă de text pe care o puteți face mai probabil ca fata să spună da. Indiferent dacă doriți să o întrebați la o întâlnire, la dansul școlar sau chiar să o cereți să fie prietena dvs., este important să fiți respectuoși și să rămâneți la punct.

Pași

Ajutor de mesaje text

Modalități de a pune o nouă cunoștință asupra textului
Modalități de a pune o fată pe care o cunoașteți bine peste text
Metoda 1 din 3:
Întrebându-i o dată la o dată
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 1
1. Veniți cu o idee pentru o întâlnire. Dacă cunoașteți persoana suficient de bună, apoi luați în considerare interesele sale atunci când veniți cu ideile de întâlnire. Cu cât este mai atrăgătoare a datei, cu atât este mai probabil că va spune da. Mai mult, având un plan concret cu un loc și timp în minte vă face mai decisiv atunci dacă ați spus "Să petrecem ceva timp," sau, "Nu știu, ce vrei să faci?" Iată câteva idei de date pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a cere:
  • Dacă împărțiți gusturi similare în muzică, atunci invitați-o la un spectacol sau un concert viitoare.
  • Luați în considerare că o cere să vă întâlnească pentru prânz sau să apucăm înghețată. Dacă vă bucurați de gătit, invitați-o pentru o cină de casă. Amintiți-vă că datele nu trebuie neapărat să se rotească în jurul meselor - mergeți la o plimbare împreună sau loviți aleea de bowling!
  • Încercați să vă gândiți la o activitate care implică vorbirea și cunoașterea reciprocă. Evitați să-i cereți filmelor, unde veți sta în tăcere și nu veți avea șansa de a vorbi. Cu toate acestea, dacă sunteți stabiliți la filme, duceți-o la cină în prealabil sau ieșiți pentru înghețată după, deci aveți șansa să vă cunoașteți reciproc.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 2
    2. Trimiteți-i un text de deschidere. Salută-o mai întâi pentru a obține conversația. Dacă tocmai v-ați întâlnit și nu sunteți sigur dacă are numărul dvs. salvat în telefon, atunci este posibil să aveți nevoie să o reamintesc cine sunteți. Spune ceva de genul "Hei, asta e [așa și așa], ne-am întâlnit a doua zi." Dacă sunteți pozitiv, ea are numărul dvs., apoi scrieți-i ceva de genul "Salut, ce faci?" sau "Hei, cum merge ziua ta?"
  • Așteptați până când ea răspunde la primul dvs. text înainte de ao întreba. Amintiți-vă că poate fi ocupată și nu are telefonul ei cu ea, așa că aveți răbdare.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 3
    3. Întreabă-o la o întâlnire. Odată ce ați ajuns la conversație, este timpul să o întrebați. Poate doriți să începeți întrebându-i ce planurile ei sunt într-o anumită zi / weekend. Dacă spune că este liberă, apoi o întreabă. Trimiteți un text spunând "Vrei să faci o activitate [cum ar fi și o astfel de activitate?"
  • Nu așteptați prea mult să o întrebați. Nu doriți ca conversația să meargă într-un tangent și să-i facă să fie prea ciudată sau neașteptată. Nu este nevoie să faceți prea multă discuție mică când vă trimiteți textul reciproc.
  • Păstrați-l scurt și simplu. Spuneți doar ceva asemănător, "Interesați de un film?" sau "Doriți să mergeți la bowling vineri seara?"
  • Au un loc concret și un timp în care doriți să vă întâlniți. Dacă spuneți doar, "Doriți să mergeți să vedeți un film ceva timp?" atunci vei suna indecisiv. Este important să precizați un timp, așa că știe că ești serios și tu ai crezut.
  • Dați-i o opțiune de a face altceva. Poate vrea să iasă cu tine, dar e un bowler teribil - poate vrea să meargă la cină, dar tocmai a mers la locul pe care l-ai sugerat aseară. Spuneți clar că aveți un plan, dar că sunteți deschis și pentru a face și altceva.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 4
    4. Răspundeți la răspunsul ei. Dacă spune da, apoi fierbeți detaliile - decideți unde / când vă veți întâlni și veți face aranjamente de conducere, dacă este necesar. Odată ce ați decis la dată, încetați ocazional conversația spunând ceva de genul "Mare, te văd sâmbătă!" Nu continuați să o textați prea mult după aceea, sau ați putea veni prea puternică. Cu toate acestea, dacă vă începe să vă trimiteți text, atunci puteți răspunde prea.
  • Asigurați-vă că o lăsați să știe că așteptăm cu nerăbdare data dacă spune da. Aceasta o va face să se simtă special și să aibă așteaptă cu nerăbdare la data și până la data.
  • Dacă vă refuză oferta dvs., lăsați-o să știe că nu există sentimente grele și să încheie conversația. Vrei să-ți păstrezi capul în sus și să se încheie lucrurile pe o notă bună.
  • Metoda 2 din 3:
    Cerându-i să fie prietena ta
    1. Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 5
    1. Determinați dacă este sau nu interesată de tine romantic. În cele mai multe cazuri, ar trebui să cereți doar unei fete să fie prietena dvs. după ce ați plecat la mai multe date și știți că ea este interesată de dvs. ca mai mult decât un prieten - dacă sunteți mai tineri și sunteți obișnuiți să vă cereți fetelor să fie Prietena înainte de a merge la date, apoi căutați semne că ea vă place, cum ar fi robinetul ei când vorbiți sau faptul că vă așteaptă după clasă. Având o idee dacă vă place sau nu înapoi vă poate îmbunătăți șansele când întrebați.
    • Dacă nu ați vorbit niciodată cu ea, nu o cunoașteți foarte bine sau știți că ea este deja implicată românească cu altcineva, atunci nu o întreba afară. Există o mulțime de alte pești în mare!
    • Nu trebuie să fiți 100% sigur dacă vă place sau nu, dar încercați să citiți limbajul corpului și cuvintele viitoare când sunteți împreună. Își întoarce corpul spre tine, pare puțin nervos în prezența voastră, sau arătați încântat să vă vadă? Dacă da, atunci acestea sunt semne destul de bune încât ar putea fi interesată.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 6
    2. Trimiteți un text de deschidere. Începeți să o salut cu ceva asemănător "Hei, tu," "Hei, cum ai fost?" sau "Hei, cum merge ziua ta?" Acest lucru va ajuta la ușurarea în conversație și o va pregăti pentru întrebare. Lăsați conversația să curgă în mod natural. Nu este nevoie să fiți foarte inteligent chiar la început sau să faceți ceea ce credeți că este un comentariu hilar. Este mai bine să fii direct și să rămâi la punctul - ea va fi impresionată de încrederea ta dacă nu ești dură prea mult.
  • Deși este posibil să nu știți cum arată în fiecare secundă din ziua ei, încercați să o trimiteți într-un moment în care este probabil să nu fie prea ocupată. De exemplu, dacă știți că are practică de fotbal imediat după școală, trimiteți-o la câteva ore după aceea.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 7
    3. Lasă-i să știe cum te simți mai întâi despre ea. Spune-i că vă place să petreceți timp cu ea și să complimentați calitățile care o fac unică, explicând De ce vă place să petreceți timpul cu atât de mult. Încercați să spuneți ceva de genul "Mi-a plăcut cu adevărat să petrec ultimele câteva săptămâni cu tine," sau "Chiar mă faci să mă simt special," sau "N-am simțit niciodată așa despre nimeni înainte." Orice ai ales să spui, fii cinstit și doar spune lucruri pe care chiar vrei să o spui. Asta a spus, nu trebuie să mergi peste bord cu lauda.
  • Așteptați ca ea să răspundă înainte de a-i cere să fie prietena ta. Cum răspunde la declarații ca acestea vă vor ajuta să determinați dacă este interesată sau nu de o relație cu dvs. fără a trebui să o întrebați în mod explicit.
  • A se vedea dacă ea reciproc. Dacă spune că se simte în același mod despre tine, du-te și întreba-o dacă vrea să fie prietena ta. Dacă nu răspunde sau spune pur și simplu "Mulțumiri" Fără să vă spun cum se simte, atunci nu poate fi interesată.
  • Nu-i zdrobiți cu complimente, deoarece acest lucru se poate întâmpla și insince și copleșitor.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 8
    4. Cere-i să fie prietena ta. Există mai multe modalități de a te fraza la această întrebare. Puteți să o întrebați direct spunând ceva asemănător"Vrei să fii iubita mea?" sau "Pot să-ți spun prietena mea?" sau "Vrei să devii un cuplu oficial?" Nu așteptați prea mult să afișăm întrebarea. Cu cât o întrebi mai repede, cu atât mai repede puteți merge mai departe.
  • Alternativ, o puteți lăsa cu o întrebare mai deschisă cum ar fi "Deci, unde vedeți acest lucru?" sau "Ești deschis la ideea de a avea un prieten?" Întrebări deschise ca acestea arată-o că îi pasă cu adevărat de dorințele și nevoile ei și sunt dispuși să facă compromis să o facă fericită. Acest lucru poate lua o parte din presiune, deși este posibil să nu fiți răspunsul pe care îl doriți.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 9
    5. Reacționează corespunzător. Dacă vrea să fie prietena ta, atunci mare! Primul lucru pe care îl puteți face este să sugerați o activitate distractivă, simplă pe care o puteți face împreună, cum ar fi să mergeți la un spectacol sau să mergeți la bowling, și să alegeți, de asemenea, un timp și un loc pentru a vă întâlni. Acest lucru îi poate face să vadă că ești foarte serios despre ea și ai pus o mulțime de gândire în relația dvs. potențială.
  • Dacă nu este interesată, atunci fiți drăguți și mulțumiți-i pentru că ați vorbit cu dvs. Cel mai bine este să lăsați lucrurile pe o notă bună, astfel încât să vă puteți simți mândru de reacția dvs. matură.
  • Metoda 3 din 3:
    Întrebându-i la un dans școlar
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 10
    1. Determinați dacă are sau nu o dată, dacă este posibil. Dacă are un prieten, atunci poți să presupunem în siguranță că ea merge la dans cu el. Dacă nu sunteți sigur dacă are sau nu o dată, atunci nu vă faceți griji - întrebați-o oricum! Puteți încerca să vă întrebați prietenilor dacă știu sau chiar să-i întrebe prietenilor dacă are o întâlnire, dar să fie conștienți de faptul că acest lucru face probabil ca acesta să se întoarcă la ea - poate fi mai bine să renunțe la ea.
    • Nu cereți unei fete să-și șanțați data curentă dacă are deja una. Va fi nedrept cu celălalt tip și va reflecta prost pe tine.
    • Asigurați-vă că faceți acest lucru destul de devreme încât aveți șanse mai mari de a obține un răspuns favorabil. Dacă vorbim despre bal, atunci ar trebui să întrebați cel puțin o lună sau două în prealabil, cel puțin. Dacă este un dans școlar mai comun, dați-i câteva săptămâni pentru a fi în siguranță.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 11
    2. Trimiteți-i mai întâi un text prietenos. Conversația a început să-i trimită ceva de genul ei "Hei ce mai faci?" sau "Hei, ce faci?" Așteptați până când ea răspunde înainte de ao întreba și a lăsat conversația să curgă în mod natural. Dacă ea nu are numărul tău, lasă-o să știe cine ești și cum ai primit numărul ei - nu vrei ca ea să fie inconfortabilă sau să ignore textul pentru că nu știe cine vine de la.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 12
    3. Întreabă-o la dans. Fie faceți acest lucru prin trimiterea unui text simplu "Doriți să mergeți la dans cu mine?" sau mai întâi să o întrebe dacă are sau nu planuri pentru dans. Dacă spune că nu, spuneți ceva asemănător "Mi-ar plăcea dacă ați venit cu mine," sau "Cred că ar fi foarte distractiv dacă am mers împreună."
  • Dacă doriți, puteți chiar să faceți o fisură despre abilitățile dvs. de dans sau puteți spune ceva despre cum vă poate arăta cum să rulați podeaua de dans. Nu este nevoie să te duci prea serios aici!
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete peste textul Pasul 13
    4. Face planurile necesare. Dacă spune da, felicitări! Acum va trebui să înființeze un timp și să localizați, să coordonați costumele, dacă este cazul, și să decideți asupra transportului. Nu fi nervos despre asta - partea dificilă este peste și acum vă puteți relaxa și bucurați-vă de plimbare.
  • Lasă-i să știe că ești încântat să mergi cu ea și că crezi că va fi un moment minunat. Aceasta o va face să se simtă special și să aibă așteaptă cu nerăbdare să meargă cu tine.
  • Dacă ea spune că nu are sau deja planuri, atunci o lăsăm să știe că nu există sentimente dure și să se încheie conversația. Încercați să o jucați răcoroasă și să spuneți ceva de genul "Fără griji, sper că te distrezi oricum!"
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar