Cum să faci față perioadei în vacanță

Ați planificat vacanța perfectă și apoi veți obține perioada? Având perioada în vacanță ar putea fi frustrantă, dar există multe modalități de a rămâne confortabil. Ambalați produsele de igienă feminină, lenjeria suplimentară și analgezice. Stați hidratat și aveți un moment bun!

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru călătoria dvs
  1. Imagine intitulată face față perioadei în pasul de vacanță 1
1. Aduceți produse de igienă feminină. Indiferent dacă utilizați tampoane, tampoane sau o ceașcă menstruală, asigurați-vă că împachetați o mulțime de consumabile înainte de vacanța dvs. Supraestimați numărul de produse pe care le veți avea nevoie, deoarece nu doriți să ieșiți. De exemplu, dacă acasă, folosiți de obicei patru tampoane pe zi, aduceți șase pe zi. Dacă puneți în mod neașteptat perioada în vacanță, vizitați un magazin de droguri pentru a achiziționa consumabilele dvs. Alternativ, ați putea cere unui prieten să vă dea niște elemente.
  • Unele țări nu vor avea aceleași consumabile disponibile pe care le utilizați în mod normal. De exemplu, în Europa Centrală, este mai dificil să găsim tampoane cu aplicatoarele și în Asia, ar fi greu să găsești deloc tampoane.
  • Imagine intitulată face față perioadei dvs. în vacanță Pasul 2
    2. Ambalare analgezice. Dacă vă așteptați ca perioada dvs. să înceapă înainte sau în timpul călătoriei dvs., aduceți analgezice. Ibuprofenul sau aspirina pot reduce crampele. Naproxen sodiu (e.G. Aleve) și Midol sunt, de asemenea, opțiuni bune. Midol funcționează în special pentru a reduce balonarea în plus față de ameliorarea durerii. Rețineți că în unele țări (de exemplu, Germania) nu puteți cumpăra analgezice supra-the-contor. Cu toate acestea, sunteți permis să aduceți medicamente cu dvs. în bagajele dvs. verificate. Dacă călătoriți în țări care limitează accesul la analgezice, asigurați-vă că ați împachetat suficient pentru durata perioadei.
  • Urmați instrucțiunile de pe ambalajul medicamentelor. Nu supradozează. De asemenea, discutați cu medicul dumneavoastră dacă utilizați alte medicamente pe bază de prescripție medicală.
  • Deși nu este medicament, un tampon de căldură de unică folosință poate fi util să aibă. Aceste tampoane includ adesea bandă adezivă și lipiți în zona abdominală.
  • Imagine intitulată face față perioadei dvs. în vacanță Pasul 3
    3. Îmbrăcăminte potrivită. Dacă știți că perioada dvs. va ajunge în vacanță, aveți grijă să împachetați îmbrăcămintea corectă. De exemplu, adăugați câteva perechi suplimentare de lenjerie de corp pe lista dvs. De asemenea, gândiți-vă la ce opțiuni de îmbrăcăminte sunt cele mai confortabile în timpul lunii. Fuste curge ar putea fi preferabile cu blugi slabi slabi. Având pantaloni scurți suplimentari de purtat sub fustele dvs. vă pot face să vă simțiți și mai siguri.
  • Ambalarea pentru confort nu înseamnă ambalarea ca fiind neglijentă. Țineți cont de destinația dvs. și codurile de îmbrăcăminte aplicabile.
  • Lenjeria de apă impermeabilă vă poate ajuta să împiedicați scurgerile pe zile lungi.
  • Imagine intitulată face ca perioada dvs. în vacanță Pasul 4
    4. Planificați-vă zilele cu înțelepciune. Dacă este posibil, planificați călătoria dvs. pentru a vă maximiza confortul. Acest lucru va depinde de modul în care vă simțiți în mod normal în perioada dvs. De exemplu, dacă știți că prima zi de menstruație tinde să fie foarte dură, nu planificați niciun fel de activități aventuroase în acea zi. Evitați drumeții intense sau plimbări excesive. Mergând la o saună unde trebuie să vă eliminați costumul de baie, nu este, de asemenea, o opțiune excelentă. În schimb, utilizați primele zile pentru a face plimbări scurte în jurul zonei dvs., mergeți la filme sau faceți alte lucruri mai puțin active.
  • Nu toate vacanțele oferă această flexibilitate. Există și alte lucruri pe care le puteți controla, cu toate acestea, cum ar fi cât de mult dormi. Dacă vă simțiți foarte obosiți în perioada dvs., încercați să dormiți mai devreme și / sau mai târziu, dacă este posibil.
  • Imagine intitulată face față perioadei dvs. în vacanță Pasul 5
    5. Pregătiți-vă pentru sex. Dacă veți fi în luna de miere, de exemplu, și perioada dvs. ajunge, vă puteți bucura în continuare de intimitate cu partenerul dvs. Împachetați prosoape întunecate vechi pentru a le folosi, deoarece s-ar putea simți inconfortabil să se distreze pe foile albe ale unui hotel. Uita-te la Faceți sex în timpul perioadei pentru sfaturi suplimentare.
  • Partea 2 din 3:
    Călătorind în timp ce menstruating
    1. Imagine intitulată face față perioadei dvs. în vacanță Pasul 6
    1. Pregătiți un kit zilnic. Când luați excursii de zi în vacanță, este important să vă furnizați perioada dvs. în portofel sau în rucsac. Creați un pachet zilnic cu tampoanele, tampoanele sau alte produse de igienă menstruale. Adăugați cantitatea de analgezice pe care ați putea folosi plus o pereche suplimentară de lenjerie de corp. Adăugarea unui pachet mic de șervețele umede vă poate ajuta să vă simțiți și să vă simțiți și să vă reîncărcați.
    • Dacă călătoriți cu avionul, puneți aceste articole în bagajele de transport. Dacă călătoriți cu mașina, păstrați-vă kitul în cabina principală, mai degrabă decât în ​​trunchi.
    • Dacă vă faceți drumeții sau camping și nu vor exista cutii de gunoi, adăugați o geantă de plastic revigorabilă la kitul dvs. Puteți utiliza sacul pentru a vă menține produsele uzate și apoi aruncați-le mai târziu.
  • Imagine intitulată face față perioadei dvs. în vacanță Pasul 7
    2. Stai hidratat. Când sunteți în afara și în special în căldură, este important să beți o mulțime de lichide clare cum ar fi apă filtrată. 2.2 litri (9 cești) de fluide este recomandarea zilnică pentru femei. Dacă sunteți în afara căldurii, este posibil să aveți nevoie să vă măriți aportul de apă.
  • Aduceți o sticlă de apă reutilizabilă pentru plimbări cu avionul, excursii de o zi sau plimbări cu mașina.
  • Asigurați-vă că beți multă apă în timpul zborului. Umiditatea din cabină poate scădea la 20%, ceea ce vă poate face să vă simțiți deshidratați.
  • Imaginea intitulată face față perioadei dvs. în vacanță Pasul 8
    3. Mananca alimente adecvate. Încercați să mâncați alimente hrănitoare, sănătoase în timpul perioadei. Deși acest lucru poate fi dificil în vacanță, optați pentru salate, fructe proaspete și boabe întregi în loc de alimente prăjite și sărate. Asigurați-vă că obțineți suficientă proteină. Deficiența de fier este, de asemenea, posibilă pentru femeile care au perioade foarte grele. Pentru a vă asigura că obțineți suficient fier, încercați să mâncați mai mult:
  • Carne roșie (carne de vită de exemplu)
  • Păsări de curte
  • Peşte
  • Nuci
  • Legume verzi cu frunze
  • Imagine intitulată face față perioadei dvs. în vacanță Pasul 9
    4. Programați pauze de toaletă. Dacă este posibil, planificați când veți lua pauze de toaletă pentru a verifica starea produselor de igienă feminină. De exemplu, ați putea planifica o cafea de dimineață, pauză de prânz și gustare după-amiază. Cafenele și restaurantele au în mod normal toalete de utilizat. Dacă vizitați o locație în care trebuie să plătiți pentru a utiliza toaleta, asigurați-vă că aveți o schimbare potrivită cu dvs.
  • Când luați zboruri de lungă durată sau conducere de mult timp, asigurați-vă că mergeți la baie la fiecare câteva ore. Acest lucru vă va ajuta și circulația și mușchii!
  • Dacă vă aflați într-un zbor lung sau unitate, este foarte important să vă schimbați în mod regulat tamponul sau tamponul pentru a evita mirosurile neplăcute și Sindromul de șoc toxic.
  • Partea 3 din 3:
    Înot în timp ce aveți perioada dvs
    1. Imagine intitulată face ca perioada dvs. în vacanță Pasul 10
    1. Purtați un costum de baie confortabil. Când aveți perioada dvs., este mai bine să purtați un costum de baie cu fundul care oferă o acoperire puțin mai mare. Cu alte cuvinte, bikinisul șirului ar putea să nu fie o alegere bună! Alegeți un costum de baie care nu este, de asemenea, foarte strâns, așa cum ați putea fi umflat.
    • Dacă sunteți preocupat de scurgeri, alegeți un costum de baie de culoare închisă sau purtați pantaloni scurți impermeabili peste fund. Shorts atletic pot funcționa bine în acest scop.
  • Imagine intitulată face față perioadei dvs. în vacanță Pasul 11
    2. Utilizați un tampon sau o ceașcă menstruală. Pentru a evita sângerarea în apă sau a avea scurgeri când ieșiți din piscină, încercați să utilizați un tampon sau o ceașcă menstruală. Acestea vă vor ajuta să vă mențineți fluxul conținut. Dacă preferați să nu utilizați un tampon, consultați articolul Înotați în perioada dvs. fără un tampon.
  • Imagine intitulată face față perioadei dvs. în vacanță Pasul 12
    3. A sta la soare. Dacă nu vă simțiți bine și nu doriți să mergeți în apă, luați în considerare plajă. Asigurați-vă că purtați protecție solară! Relaxarea într-un scaun ar putea fi cel mai bun lucru pentru orice crampe menstruale. Pentru mai multe sfaturi, consultați: Înotați când vă aflați în perioada dvs
  • sfaturi

    Nu lăsați perioada dvs. să afecteze cât de multă distracție aveți.
  • Nu fi jenat! Aproape fiecare femeie își ia perioada la un moment dat. Dacă rulați jos pe tampoane sau tampoane, întrebați pe cineva pentru o rezervă.
  • Dacă luați pilule de control la naștere, discutați cu medicul dvs. despre a sări peste pilulele placebo. Acest lucru vă poate întârzia perioada. Nu face acest lucru fără îndrumare medicală, totuși!
  • Dacă aveți crampe proaste, fii deschis cu tovarășii tăi de călătorie despre asta. Va fi de ajutor ca ei să știe că nu vă simțiți bine.
  • Nu vă ascundeți perioada! Va fi mai jenant dacă alții o găsesc singuri. Ei pot simți, de asemenea, că nu ai încredere în ei suficient dacă nu ești sincer cu ei.
  • Avertizări

    A se vedea un medic în cazul în care simptomele perioadei dvs. par mai rău decât normal în timpul vacanței. De exemplu, dacă vărsați violent, s-ar putea să aveți otrăvire alimentară mai degrabă decât crampe menstruale.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O mulțime de tampoane și tampoane
    • Cupa menstruală (opțional)
    • Analgezice
    • Lenjerie de corp de rezervă
    • Apă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar