Cum se îmbracă în hawaii

Dacă vizitați Hawaii, doriți să vă asigurați că aveți o îmbrăcăminte adecvată. Hawaii este un cadru destul de casual, deci veți avea nevoie de o serie de uzură ocazională pentru călătoria dvs. Dacă ieșiți în seara, nu este nevoie să obțineți extraordinar de fantezie. Doar împachetați câteva bluze semi-frumoase, rochii, pantaloni sau topuri. De asemenea, trebuie să vă asigurați că accesați corect. Pălării și jachetele de lumină pot fi utile pentru climatul lui Hawaii. Hawaii nu are iarnă, dar poate fi rece pe timp de noapte.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea uzurii ocazionale
  1. Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 1
1. Selectați hainele care nu au nevoie de multă grijă. Hawaii are un mediu rapid și probabil că veți fi în mișcare foarte mult în timpul călătoriei dvs. Deoarece veți dori să vedeți o mulțime de atracții diferite, este o idee bună să cumpărați îmbrăcăminte care nu necesită o mulțime de îngrijiri suplimentare. Este o idee bună să împachetați hainele pe care le puteți spăla în chiuvetă, cum ar fi tricourile de lumină, astfel încât să puteți curăța hainele rapid și să le re-purtați a doua zi.
  • Un alt bonus de îmbrăcăminte ușor de spălat este că se taie cât de mult va trebui să împachetați. Dacă călătoriți la o distanță lungă, poate avea mai mult sens să împacheteze lumina.
  • Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 2
    2. Du-te pentru tricouri și pantaloni scurți în cele mai multe zile. În Hawaii, uzura ocazională este tipică pentru o mare parte a zilei. Prin urmare, este o idee bună să optați pentru îmbrăcăminte ușoară. Du-te pentru tricouri casual și pantaloni scurți pentru orele de zi în Hawaii.
  • Dacă nu sunteți un fan de pantaloni scurți, blugi, jeg-uri sau capris pot fi, de asemenea, acceptabile de îmbrăcăminte.
  • Breezy, vârfurile ușoare sunt o idee bună dacă nu sunteți în tricouri. Este de obicei destul de cald în Hawaii în timpul zilei, așa că nu împachetați nimic prea greu.
  • Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 3
    3. Aduceți pantaloni pentru drumeții în timpul zilei. Puteți să planificați să faceți niște drumeții în timpul vacanței dvs. Hawaii are o gamă largă de distracție, drumeții tropicale pe care le puteți lua cu un ghid turistic sau pe cont propriu. Dacă intenționați să faceți drumeții în Hawaii, asigurați-vă că împachetați pantaloni sau blugi pentru drumeții în timpul zilei.
  • Ar trebui să vă asigurați că achiziționați alte echipamente de drumeții, cum ar fi sticlele de apă, înainte de a pleca pentru călătoria dvs. Echipamentele de drumeții pot fi greu de venit pe anumite insule Hawaii și poate fi departe de a fi departe decât pe continent.
  • Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 4
    4. Au câteva costume de baie și alunecări. Costume de baie sunt o altă bucată vitală de îmbrăcăminte pentru o vacanță din Hawaii. Ambalați câteva costume de baie diferite pentru călătoria dvs., alegând un tip pe care îl simți confortabil și încrezător în. De asemenea, ar trebui să cumpărați ceva de lumină pentru a pune peste un costum de baie. La multe hoteluri, este perfect acceptabil să purtați o alunecare ușoară asupra costumelor dvs. de baie pentru micul dejun și prânzul la restaurantele locale.
  • De obicei, puteți găsi alunecări sau acoperire pentru costume de baie la un magazin de departament în apropierea culoarului de baie de baie.
  • Poate doriți să aduceți câteva costume de baie, mai ales dacă intenționați să loviți foarte mult plaja. Dacă un costum de baie devine umed sau murdar, ar trebui să aveți un înlocuitor la îndemână.
  • Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 5
    5. Selectați o serie de încălțăminte adecvată. Sandale, flip-flops și alte pantofi de lumină sunt o necesitate pentru o vacanță din Hawaii. Papuci de cauciuc sau pantofi sunt, de asemenea, frumos pentru uzura pe plajă.
  • Dacă intenționați să faceți orice drumeție în vacanță, ar trebui să aduceți o pereche robustă de pantofi de tenis.
  • Pantofii de îmbrăcăminte nu sunt de obicei obligați în Hawaii. Cu toate acestea, dacă intenționați să atingeți un restaurant Fancier, este o idee bună să aduceți o pereche. De asemenea, veți dori să aduceți pantofi de îmbrăcăminte dacă sunteți în Hawaii pentru afaceri.
  • Partea 2 din 3:
    Picking îmbrăcăminte de seară
    1. Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 6
    1. Optați pentru îmbrăcăminte semi-formală pentru anumite evenimente. În Hawaii, Casual este esențial. Chiar și pentru evenimente oficiale, nu este necesară o îmbrăcăminte formală. În schimb, optați pentru semi-formal pentru evenimente cum ar fi spectacole, meserie și alte festivități de seară oarecum fancier.
    • Pentru femei, pantaloni de rochie și o bluză sunt potrivite pentru evenimente mai formale. Dacă preferați să purtați o rochie, optați pentru o rochie casual ca o rochie de soare sau o rochie maxi. Puteți purta, de asemenea, o fustă cu o bluză frumoasă.
    • Pentru bărbați, du-te pentru panouri sau cămăși de îmbrăcăminte. Puteți purta o cămașă de polo sau o cămașă de îmbrăcăminte tricotă. Jachetele sunt rareori necesare, dar puteți purta unul dacă alegeți. Legăturile sunt rareori văzute, așa că sunt opționale.
  • Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 7
    2. Selectați încălțămintea potrivită. Așa cum s-a arătat, pantofii de rochie sunt rare în Hawaii. Chiar și la un eveniment formal, puteți cumpăra cu sandale. Poate doriți să alegeți o pereche frumoasă de pantofi de tenis sau apartamente dacă doriți să vă îmbrăcați.
  • Sandalele de sandale, cum ar fi sandalele cu curele lactate sau margele, sunt, de asemenea, o opțiune pentru mesele oficiale.
  • Țineți minte că se răcește în Hawaii în timpul nopții. Poate doriți un pantof închis pentru evenimente de seară, în special cele care au loc în aer liber.
  • Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 8
    3. Strat în seara. Poate fi mai rece în Hawaii noaptea. Vrei să pierzi ușor ușor. Arunca pe un pulover ușor sau o jachetă peste tricoul tău. Puteți încerca, de asemenea, ceva de genul unui cardigan dacă veți fi răciți.
  • Este o idee bună să împachetați câteva costume pe care le puteți înscrie. Un rezervor poate fi potrivit în timpul zilei. Atunci când devine frig, aruncați un cardigan peste el. Echipamentele versatile pe care le puteți uni și un strat sunt excelente pentru Hawaii.
  • În timpul iernii sau a sezonului ploios, se poate răci și ploios. Dacă vizitați la acel moment, împachetați o jachetă și o jachetă de ploaie.
  • Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 9
    4. Evitați îmbrăcămintea prea mare. Nu este necesar să împachetați un costum și o cravată sau o rochie de seară pentru o vacanță din Hawaii. Casual este cheia de pe insulă, astfel încât să lăsați hainele voastre fantate în urmă. În plus față de a vă ajuta să vă potriviți pe insulă, veți elibera, de asemenea, spațiu în valiza dvs.
  • Dacă călătoriți pentru afaceri, totuși, aveți câteva costume formale la îndemână. S-ar putea să vă aflați într-un bar într-o rochie fantezie, dar dacă vă întâlniți cu clienți la un hotel, este de așteptat formalitate.
  • Partea 3 din 3:
    Aducerea accesoriilor corecte
    1. Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 10
    1. Asigurați-vă că împachetați ochelari de soare. Ochelari de soare sunt necesari în Hawaii. Lumina puternică a soarelui, în special în timpul orelor de zi, poate provoca iritarea ochilor. Asigurați-vă că împachetați ochelari de soare pentru călătoria dvs.
    • Poate fi o idee bună să împachetați câteva perechi de ochelari de soare în cazul în care pierdeți sau rupeți o pereche.
    • În cazul în care uitați ochelari de soare, vor exista multe locuri pe insulă pentru a cumpăra o pereche. De asemenea, puteți cumpăra ochelari de soare la aeroport.
  • Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 11
    2. Păstrați bijuteriile ocazionale. Ca și în cazul altor aspecte ale culturii hawaii, bijuteriile fanteziste nu sunt necesare. Aducerea bijuteriilor scumpe în vacanță poate fi, de asemenea, riscantă, deoarece vă puteți pierde sau vă înșurubați. Stick la distracție bijuterii casual, cum ar fi cercei cu cercuri și coliere de margele. Lăsați articole mai scumpe la domiciliu.
  • Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 12
    3. Împachetați niște pălării. Pălării cu coajă largă, cum ar fi pălării de soare, sunt importante pentru Hawaii. Ei vă vor proteja de soare și, de asemenea, adăugați un stil de stil la costumul dvs. Când într-o vacanță hawaiană, asigurați-vă că ați împachetat o pălărie de soare.
  • Optați pentru pălării colorate. O mulțime de îmbrăcăminte hawaiană este luminoasă și colorată. O pălărie strălucitoare este o modalitate excelentă de a adăuga o flare la costumul tău.
  • Imagine intitulată rochie în Hawaii Pasul 13
    4. Du-te pentru o coafură ocazională. Probabil că veți fi rulați în jurul lui Hawaii și probabil că ați lovit frecvent plaja. Prin urmare, nu are sens să pierdeți timpul de styling părul cu produse fanteziste. Păstrați coafura ocazională. Puteți să vă lăsați părul să stea liber sau să-l legați înapoi într-o coadă casuală.
  • Pachetul de șampon luminos și balsam pentru Hawaii. Așa cum probabil veți înota foarte mult, produsele Fancier se vor spăla rapid.
  • Dacă doriți să vă modelați părul pentru o noapte, alegeți un stil rapid și simplu. Periați părul afară și ușor spritz cu spray de păr, de exemplu. O coafură fantezie care a durat ore vă va face să ieșiți în mod inutil în Hawaii.
  • sfaturi

    Dacă vă decideți să faceți cumpărături în Hawaii, puteți găsi o chilipiruri uimitoare de pe calea bătută și la punctele de vânzare. Multe magazine, cum ar fi Magazinul ABC sau Drogurile (Magazinul Sora de CVS) au multe accesorii locale ieftine, cum ar fi încălțăminte și covorașe de plajă. Când aveți îndoieli, întrebați un local local. Ei ar fi bucuroși să vă dea sfaturi despre cum să economisiți bani.

    Avertizări

    Soarele din Hawaii este puternic. Mulți oameni subestimează puterea soarelui în Hawaii, asigurându-vă că întotdeauna aplicați și reaplicați protecția solară.
  • Asigurați-vă că aduceți protecția solară recif-sigură. Hawaii tocmai a trecut un proiect de lege pentru a proteja recifele. Hawaii Sun este foarte puternic, astfel încât să vă asigurați că nu primiți ars, purtați o mulțime de protecție solară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar