Cum să dezactivați urmărirea de fitness pe un iphone

Toți te-a făcut cum să dezactivați senzorul de mișcare al iPhone-ului de la accesarea și înregistrarea datelor de fitness și de sănătate, cum ar fi procesul-verbal de exerciții, scări, scări urcați și.

Pași

  1. Imagine intitulată Dezactivare Urmărirea de fitness pe un pas 1 iPhone
1. Deschideți iPhone-ul dvs Setări. Aceasta este pictograma Cog Grey situată pe unul dintre ecranele dvs. de acasă sau în dosarul dvs. de "utilități".
  • Imagine intitulată Dezactivarea urmăririi fitness pe un pas iPhone Pasul 2
    2. Derulați în jos și apăsați Confidențialitate. Acesta este în cel de-al treilea set de opțiuni din Setări.
  • Imagine intitulată Dezactivare Urmărirea fitness pe un pas 3 iPhone
    3. Derulați în jos și apăsați Motion & Fitness. Acest lucru va fi în partea de jos a primului set de opțiuni.
  • Imagine intitulată Dezactivare Urmărirea de fitness pe un pas iPhone Pasul 4
    4. Glisați Urmărirea fitness Treceți la Off poziţie. Această opțiune este activată în mod implicit, iar iPhone-ul dvs. va opri numai datele de înregistrare și de fitness odată ce ați oprit acest întrerupător.
  • Alternativ, puteți restricționa anumite aplicații de la accesarea datelor de mișcare și de fitness fără a opri urmărirea cu totul de fitness. Motion & Fitness Meniu va lista toate aplicațiile care au solicitat accesul la activitatea dvs. de mișcare și fitness aici. Glisați comutatorul în poziția OFF pentru aplicațiile pe care doriți să le restricționați și lăsați urmărirea de fitness dacă doriți doar să vă limitați datele de mișcare și de fitness într-o anumită aplicație, cum ar fi sănătatea aplicației medicale de medicină iPhone.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar