Cum să vă bucurați de vacanța de vară

Vacanța de vară poate fi indiferent ce faceți din ea, așa că faceți în fiecare zi memorabilă prin urmărirea intereselor dvs. Indiferent dacă este organizată, stați în formă sau socializarea cu prietenii, vară permite timp ca toată lumea să-și urmeze pasiunile. Ieșiți ochelarii de soare, spumă pe un anumit protecție solară și pregătiți-vă să vă distrați!

Pași

Partea 1 din 4:
Stai organizat
  1. Imaginea intitulată se potrivește ca un adolescent fără plictiseală Pasul 11
1. Face goluri de vară. Puteți încerca să potriviți tot ceea ce doriți să faceți în timp între acum și sfârșitul vacanței de vară. Faceți o listă a obiectivelor dvs. de vară, menționând care sunt cele mai importante pentru a vă face. Prioritizați obiectivele care sunt cele mai esențiale pentru fericirea și sănătatea voastră.
  • Imaginea intitulată se distrează când tu
    2. Curăță-ți camera. Dacă observați ceva murdar în jurul casei dvs., organizați și asta. Veți simți mai productiv și relaxat când mediul dvs. este curat. Reduceți stresul prin eliminarea dezordinei. Stocați articole libere în containere pentru a ajuta la organizație.
  • Trecând prin haine vechi vă poate ajuta să reduceți dezordinea. Donați orice îmbrăcăminte veche pe care ați putea să o luați pentru a ajuta pe cineva care are nevoie.
  • Imagine intitulată trece timpul ca un adolescent pas 7
    3. Marcați orice evenimente importante pe un calendar. Dacă vă aflați în vacanță sau sărbătoriți ziua de naștere a unui prieten sau orice altceva incitant în timpul verii, luați notă pe un calendar, astfel încât să puteți fi pregătiți pentru fiecare eveniment.
  • Partea 2 din 4:
    Obținerea activității
    1. Imaginea intitulată Fii un înotător bun Pasul 12
    1. Merge la înotări. Dacă vremea este aprinsă, du-te înotați în piscină sau la o piscină publică locală. O altă opțiune este să mergeți la plajă sau să vizitați un lac sau un iaz din apropiere. Dacă aceste opțiuni nu sunt disponibile pentru dvs., pur și simplu stați sub un sprinkler pentru a răci.
    • Înotul ajută la munca pe mușchii care sunt adesea neglijați în timpul antrenamentelor, cum ar fi deltoids, triceps și biceps.
  • Imagine intitulată exercițiu în dimineața trepte 15
    2. Alerga. Asigurați-vă că evitați să alergați în cea mai tare parte a zilei, care tinde să fie de la 12 p.M. la 6 p.M. vara. Încercați să rulați fie înainte ca soarele să apară sau după ce soarele coboară pentru a rămâne confortabil. Rămâneți hidratat și beți multă apă după fugă.
  • Imagine intitulată Go Fitpacking Pasul 5
    3. Fa o plimbare. Mergeți de-a lungul unui traseu care a fost marcat sau a izbucnit propriul traseu. Asigurați-vă că mergeți cu o altă persoană și aduceți un telefon sau hartă în cazul în care vă pierdeți. Drumeții este o formă excelentă de exerciții, dar asigurați-vă că vă întindeți înainte și după aceea, și aduceți-vă o sticlă de apă pentru a rămâne hidratată.
  • Partea 3 din 4:
    Efectuarea timpului pentru prieteni
    1. Imaginea intitulată se potrivește ca un adolescent fără plictiseală Pasul 3
    1
    Au un somn de somn cu prietenii tăi. Aceasta este o modalitate excelentă de a petrece o noapte și de a vă distra. Spuneți poveștilor fantomă în aer liber și gătiți S`mores peste un foc de foc dacă vremea este frumoasă. Aveți un film maraton și jocuri de joc dacă somnul dvs. este în interior.
  • Imaginea intitulată se distrează când tu
    2. Planificați un picnic. Faceți o călătorie în parc sau la plajă cu prietenii dvs. Așezați o pătură mare și împărtășiți gustări și băuturi. Redați muzică pe un radio sau iPod pentru a vă bucura de după-amiaza.
  • Imagine intitulată Crash O parte Pasul 10
    3
    gateste ceva de mancare împreună. Găsiți o rețetă într-o carte de bucate sau online și coaceți ceva cu prietenii. Asigurați-vă că strângeți mai întâi toate ingredientele. Uneori, gătitul cu prietenii este o rețetă pentru dezastru, dar are întotdeauna o memorie minunată.
  • Dacă utilizați cuptorul sau uneltele de gătit care nu vă aparțin, asigurați-vă că primiți mai întâi permisiunea.
  • Imagine intitulată Faceți un circuit de triunghi de aur în India Pasul 5
    4. Explora! Dacă călătoriți într-o altă țară sau oraș, mergeți la multe locuri și atracții diferite. Nu vă restricționați vizita la mall-uri și restaurante. Cereți oamenilor care locuiesc în zonă pentru sfaturi despre ce să vadă și să facă. Dacă locuiți în orașul sau orașul dvs. în timpul verii, încercați să vă apropiați de cartierul dvs. ca și cum ați fi fost turisti. Încercați un restaurant nou, faceți o plimbare sau mergeți undeva nu ați fost niciodată.
  • Partea 4 din 4:
    Relaxant singur
    1. Imaginea intitulată se distrează când tu
    1. A se uita la televizor. Urmăriți seria TV preferată pe YouTube sau Netflix. Vara este un moment excelent pentru a prinde din urmă spectacolele dvs. preferate. Uneori, biblioteca locală va oferi, de asemenea, chiriile de filme sau emisiuni de televiziune, deci întrebați un bibliotecar despre aceste opțiuni gratuite de închiriere.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de faptul că este la domiciliu Pasul 14
    2. Fa ceva activitatea școlară. Unii oameni au pachete și ziare de la școală care sunt datorate până la sfârșitul verii. Dacă aveți dispoziție pentru a peria pe cadre universitare, faceți școala. Dacă aveți un pachet de citire de vară sau un pachet de matematică, lucrați pe el în timpul verii. Va fi mai probabil să vă amintiți ce ați învățat dacă faceți puțin în fiecare zi în loc să așteptați până la sfârșit.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de faptul că este la domiciliu Pasul 12
    3. Citește o carte. Prinde-ți lectura în timpul verii. Puteți verifica cărți gratuite din biblioteca locală și le puteți reînnoi dacă aveți nevoie de mai mult timp pentru a citi. Librării pot oferi oferte de cărți în timpul lunilor de vară.
  • Imaginea intitulată se distrează când tu
    4. Aflați o nouă abilitate. Puteți face acest lucru prin luarea de cursuri online sau luarea unei clase săptămânale. Adăugați la cunoștințele dvs., devenind fluent într-o limbă, luând o clasă de dans sau stăpânind un instrument muzical. Încercați cursuri de yoga sau meditație dacă doriți să lucrați la alinierea minții, a corpului și a spiritului. Încercați o lovitură de kickboxing sau de autoapărare dacă preferați să obțineți cursele de adrenalină.
  • Avertizări

    În timp ce vă bucurați de în aer liber în timpul verii, utilizați sunblock pentru a vă proteja pielea de raze ultraviolete dăunătoare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar