Cum de a alege favors de dușuri de mireasă

La dușurile de mireasă, este tradiție pentru gazda de a realiza o petrecere favorizează oaspeților să le mulțumească pentru a veni la duș. Selectarea favorurilor dușului de mireasă poate fi o sarcină descurajantă, mai ales dacă doriți să alegeți cadouri care vor fi semnificative și distractive pentru toată lumea în participare. Puteți alege favorurile de duș de la Bridal prin temă sau pe baza bugetului dvs. De asemenea, puteți decide să creați favoruri personalizate de duș pentru toată lumea în prezență pentru o atingere mai personală.

Pași

Metoda 1 din 3:
Selectarea favorurilor de dușuri de mireasă prin tema
  1. Imagine intitulată Alegeți avantajele de duș de la Bridal Favors Pasul 1
1. Du-te pentru favoruri tematice de culoare. Dacă aveți un duș de mireasă care are o temă bazată în jurul unei culori, cum ar fi culoarea preferată a miresei, au favoruri care se potrivesc cu această temă. De exemplu, dacă tema dușului este roz, puteți crea favoruri de duș roz ca o pungă de bomboane roz sau un set de lumânare roz. Având favorurile se potrivesc cu tema dușului poate face să se simtă coeziv și bine pus împreună.
  • S-ar putea să încercați să setați un buget în jurul valorii de favoare și să căutați articole într-o anumită culoare pentru favoarea dușului de mireasă. De exemplu, este posibil să aveți un buget de 10 $ pentru fiecare favoare și mergeți de acolo.
  • Imagine intitulată Alegeți ofertele de duș de mireasă Favors Pasul 2
    2. Optați pentru favorizarea frumuseții. Dacă aveți un duș de mireasă care este vorba despre răsfățați și relaxați-vă pentru oaspeții dvs., aveți și favoruri de frumusețe. Du-te pentru o manichiură stabilită pentru fiecare oaspete ca o favoare sau un coș de măști de față ca favoruri. Puneți lumânări calme în saci de cadouri ca favoruri.
  • Ați putea, de asemenea, să luați oaspeții să ia acasă unghiile pe care le-au folosit în manicures sau pedichiuri în timpul dușului ca favoruri.
  • Imagine intitulată Alegeți avantajele de duș de la Bridal Favors Pasul 3
    3. Alegeți favorurile de vacanță. Dacă aveți un duș de mireasă tematică de vacanță, favorurile de vacanță tematice pot fi calea de urmat. Poate că îi dați tuturor un ornament de Crăciun ca o favoare pentru un duș de mireasă tematică de Crăciun. Sau poate vă dați tuturor un ou de Paște decorate ca o favoare pentru un duș de mireasă tematică de Paști.
  • Puteți face ca tematica de vacanță să favorizeze mai personală prin scrierea numelor fiecărui oaspete pe ele sau scriind numele mirelui și mirelui.
  • Imagine intitulată Alegeți avantajele de duș de la Bridal Pasul 4
    4. Du-te la favoruri tematice alcoolice. Dacă găzduiți un duș de nuntă care se concentrează pe băutura preferată a miresei, cum ar fi vinul sau cocktailurile, dați favoruri tematice alcoolice. Poate că aveți mici sticle de vin ca favoruri pentru oaspeți sau un kit de realizare a cocktailului pentru oaspeți.
  • Dacă există oaspeți care nu beau, puteți crea favoruri separate pentru ele care sunt virginoase, astfel încât acestea să se poată bucura în continuare de favorurile lor cu toți ceilalți.
  • Imagine intitulată Alegeți ofertele de duș de la Bridal Favors Pasul 5
    5. Se potrivește tema dușului de nuntă la tema de nuntă. Dacă nunta are o temă clară, potriviți dușul de nuntă la această temă, astfel încât să se simtă mai unificată. Puteți crea apoi favoruri de duș bazate pe o temă unificată de nuntă și o temă de duș.
  • De exemplu, tema nunții poate fi "primăvara."Ați putea apoi să utilizați acest lucru ca temă pentru dușul de mireasă și să obțineți favoruri care evocă" primăvara ", cum ar fi afișaje mici de flori proaspete sau săpunuri care mirosesc ca primăvara.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să potriviți tema de duș de nuntă la tema de nuntă, puteți pune prietenii și familia pentru sfaturi. Discutați cu prietenii care au mers la dușuri în trecut sau a planificat un duș de mireasă. Intreaba-i, "Cum ați găsit favorurile dușului de mireasă pentru a merge cu tema de nuntă?
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea favorurilor de duș de la Bridal Bazat pe Buget
    1. Imagine intitulată Alegeți ofertele de duș de la Bridal Favors Pasul 6
    1. Petreceți mai multe despre favoruri dacă aveți un buget mare. De asemenea, puteți alege favorurile de duș de la Bridal, pe baza bugetului dvs. și cât de mult vă puteți permite să cheltuiți pe cablu în ansamblu. Dacă aveți un buget mare pentru duș, puteți cheltui mai multe despre favorurile. Dacă aveți doar câțiva oaspeți la duș, este posibil să puteți petrece mai mult pe favoruri. Asigurați-vă că faceți cumpărături pentru favorurile cu un buget în minte, astfel încât să nu depășiți.
    • De exemplu, dacă aveți un buget de $ 20- $ 30 per o favoare, puteți merge la favoruri de vârf sau pentru favoruri mai scumpe. În mod obișnuit, gazda poate petrece oriunde de la $ 5- $ 20 pe fiecare favoare, în funcție de bugetul lor.
  • Imagine intitulată Alegeți ofertele de duș de la Bridal Favors Pasul 7
    2. Împliniți favorurile și economisiți bani în altă parte. De asemenea, puteți relua pe celelalte cheltuieli pentru dușul de mireasă, astfel încât să vă puteți permite să cumpărați favoruri mai scumpe pentru fiecare oaspete. Poate că faci mâncarea pentru dușul tău, mai degrabă decât să-l omori pentru a economisi bani. Sau poate găzduiți dușul la casa dvs., astfel încât să nu cheltuiți bani pe locul de desfășurare a dușului. Acest lucru vă poate elibera apoi pentru a vă împrăștia pe favorurile dușului de mireasă.
  • Puteți scrie bugetul dvs. pentru dușul de mireasă și puteți determina unde puteți tăia sau economisi bani. Apoi puteți merge la cumpărături pentru favorurile cu fondurile rămase.
  • Imagine intitulată Alegeți avantajele de duș de la Bridal Pasul 8
    3. Faceți-vă să vă favorizeze. Dacă aveți un buget strâns pentru favorurile dușului de mireasă, încercați să le faceți singur, stilul DIY. Aceasta poate fi o opțiune bună dacă sunteți cracty și bucurați-vă să faceți mici cadouri pentru alții. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să obțineți creativi și să puneți o atenție deosebită în fiecare favoare. Va face ca favorurile să se simtă mai personale, de asemenea.
  • De exemplu, puteți face un scrub de corp sau Bombe de baie și pachetați-le în borcane frumoase pentru a da ca favoruri. Sau tu luna mai Faceți ciocolată de casă sau alte bunuri de copt pentru a da ca favoruri.
  • Metoda 3 din 3:
    Mergând pentru favorurile personalizate de duș
    1. Imagine intitulată Alegeți avantajele de duș de la Bridal Favors Pasul 9
    1. Comandați favorurile personalizate. O tendință mare în favorurile dușului de mireasă se întâmplă pentru cadouri care au fost personalizate. Aceasta înseamnă că numele mirelui și mirelui și / sau numele oaspetelui apar pe favoruri. Puteți comanda ochelari de vin personalizat sau ochelari de cocktail online. Sau puteți face ochelarii personalizați folosind markeri și șabloane.
    • Puteți comanda, de asemenea, ciocolată personalizată și bomboane ca favoruri, care vor conține numele mirelui și mirelui pe ele.
  • Imagine intitulată Alegeți avantajele de duș de la Bridal Pasul 10
    2. Faceți cămăși personalizate pentru oaspeți. De asemenea, puteți face favorurile mai personale prin petrecerea timpului pentru a face tricouri personalizate pentru fiecare oaspete de duș. Puteți scrie numele persoanei pe tricouri și include o fotografie a mirelui. Sau este posibil să aveți o zicală amuzantă pe cămășile care reflectă tema dușului.
  • Aceasta poate fi o opțiune bună dacă doriți să economisiți bani, dar totuși doriți să oferiți oaspeților dvs. o favoare care se simte personală și doar pentru ei.
  • Imagine intitulată Alegeți ofertele de duș de la Bridal Pasul 11
    3. Creați colaje foto ca favoruri. O altă favoare personală de duș poate fi o colecție de fotografii ale mirelui și oaspeților lor. Puteți pune colaje împreună în prealabil pentru a prezenta toate vremurile distractive Mireasa a avut cu oaspeții la duș. Sau puteți face fotografii la dușul de mireasă și trimiteți fiecare oaspete un colaj foto ca o favoare prin poștă sau online.
  • De asemenea, poate fi distractiv să aveți o cameră de la Polaroid, configurată la dușul de mireasă, unde oaspeții pot face fotografii cu mireasa și cu alți oaspeți. Ei pot lua apoi fotografiile polaroid acasă ca favoruri de la duș.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar