Cum să se ocupe de o călătorie lungă de vacanță (adolescenți)

O vacanță de familie poate fi adesea punctul culminant al verii, dar obținerea de acolo există o poveste diferită și există, de obicei, o călătorie lungă cu mașina înaintea voastră. Din fericire, există câteva lucruri simple pe care le puteți face pentru a vă menține ocupate în timpul unei călătorii de mașini lungi și plictisitoare. În primul rând, asigurați-vă că aveți tot ce aveți nevoie pentru călătoria dvs., inclusiv gustări, perne și haine confortabile. Odată ce ați fost configurați cu toții, puteți utiliza diferite activități pentru a îndepărta timpul până când ajungeți la destinație.

Pași

Metoda 1 din 4:
Fiind situat pentru o plimbare cu mașina lungă
  1. Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 1
1. Decide asupra unui aranjament de relaxare. Înainte de a începe să strângeți în mașină, lucrați cine ajunge să stea unde. Un scaun de ferestre vă va oferi o vizualizare mai bună sau ați putea prefera să aveți rândul din spate pentru a vă putea întinde și puteți lua un pui de somn. Comutați periodic scaunele, astfel încât să nu fiți întotdeauna blocați în același lucru.
  • Încercați să nu vă plângeți de locul în care stați. Când călătoriți cu un grup mare, cineva se va termina în mod inevitabil în mijlocul mijlocului.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 2
    2. Purtați îmbrăcăminte confortabilă. În ziua în care ați lovit drumul, puneți ceva ușor și confortabil, care nu vă deranjează purtați ore întregi. Un tricou simplu și o pereche de blugi sau bluze sunt întotdeauna o combinație bună. De asemenea, poate ajuta la purtarea pantofilor pe care îi puteți aluneca și ieșiți repede când vă opriți.
  • Dacă vremea din afară este fierbinte, este o idee bună să alegeți îmbrăcămintea cu mâneci scurte. De asemenea, dacă sunteți împotriva unei răceli de iarnă, alunecați pe o jachetă grea doar în cazul în care se află într-o mașină.
  • Preocuparea dvs. principală ar trebui să fie modul în care vă simțiți, nu cum arătați-nimeni nu vă va judeca la apariția dvs. la o oprire de odihnă.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 3
    3. Face loc pentru două saci. Înghețați majoritatea bagajelor dvs. (inclusiv îmbrăcămintea, articolele de toaletă și electronice) în prima pungă și așezați-o în spate, apoi împachetați orice credeți că ați putea dori cu dvs. în mașină în al doilea. În acest fel, veți avea întotdeauna câteva opțiuni de divertisment aproape de mână.
  • Asigurați-vă că geanta dvs. "Carry on" nu este atât de mare încât devine o neplăcere sau se ocupă de o cameră de picior valoroasă. În cele mai multe cazuri, un rucsac, o pungă de mesagerie sau un TOTE va fi doar dimensiunea potrivită.
  • Această pungă suplimentară ar putea deține lucruri precum cărți, reviste, un comprimat sau un dispozitiv media portabil, un jurnal sau jocuri mici și alte instrumente Knick.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 4
    4. Aduceți-vă câteva gustări. Elementele ambalate sunt cele mai convenabile, deoarece acestea nu vor fi rele și nu trebuie să fie încălzite. Lucruri cum ar fi biscuiți, bare de granola, piulițe mixte, ciocolată și apă îmbuteliată vă vor oferi energia de care aveți nevoie pentru a gestiona o călătorie aparent nesfârșită, fără a fi mângâie.
  • Dacă aveți spațiu, umpleți un răcitor mic cu oferte mai sănătoase, cum ar fi fructele și iaurtul proaspăt.
  • Nibbling pe un pic aici și va ține și foamea dvs. la Bay, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă opriți pentru mese cât de des.
  • Metoda 2 din 4:
    Trecerea timpului
    1. Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 5
    1. Găsiți o poziție confortabilă. Poate fi greu să vă relaxați într-un vehicul înghesuit. Încercați să vă odihniți perna în poală și înclinați-vă înainte de genunchi, sau susțineți-o pe partea laterală a tetieră, astfel încât să puteți adormi cu soarele strălucind pe față. Dacă există suficient spațiu, ați putea chiar să vă lăsați picioarele în sus pe consola sau să schimbați lateral pentru a vă întinde picioarele.
    • Amintiți-vă, mai întâi de siguranță: Lăsați întotdeauna centura de siguranță pe întreaga durată a călătoriei dvs., chiar și atunci când încercați să vă simțiți confortabil.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 6
    2. Trage un pui de somn. Ridurile lungi de mașini fac o oportunitate perfectă de a prinde câteva ZS, mai ales dacă vă aflați la începutul dimineții. Nu uitați să luați o pernă înainte de a pleca acasă, astfel încât veți avea ceva să vă odihniți capul. Până când te trezești, vei fi mai aproape de destinație.
  • O mască de somn și pereche de urechi pot veni la îndemână pentru blocarea luminii și a zgomotului nedorit, ajutându-vă să vă îndepărtați în pace.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 7
    3. Citește o carte. Aruncați cel puțin câteva cărți în pungă pe care le păstrați cu dvs. și le-ați rupt când vă simțiți că vă bucurați de o activitate liniștită. Citirea este o modalitate foarte bună de a lupta împotriva plictiselii și de a vă lua mintea de pe mile lungi înainte.
  • Alegeți un bestseller sau un titlu popular de ficțiune care nu necesită prea multă concentrare.
  • Citirea în mașină face ca niște oameni grea. Dacă vă simțiți că începeți să obțineți mașina bolnavă, faceți o pauză pentru puțin timp.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 8
    4. Împachetați un notepad. Lipiți niște hârtie și pixuri sau creioane în sacul personal. În acest fel, veți putea să vă dotați sau să vă îndreptați gândurile în timpul momentelor mai lente. O plimbare lungă a mașinii va fi, de asemenea, o bună oportunitate de a fi prins pe misiuni incomplete de acasă.
  • Treceți notepad înainte și înapoi cu un prieten și jucați un joc bazat pe hârtie ca Tic-Tac-Toe, Hangman sau Mash.
  • Contactați-vă cu partea creativă prin jurnalizare sau scriere o poezie sau o scurtă poveste.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 9
    5. Joacă un joc de cuvinte. Toată lumea să se întoarcă, văzând plăci de licență în afara statului sau rezolvarea ghicitorilor complice. Jocurile de cuvinte sunt excelente, deoarece tot ce trebuie să participați este o imaginație. Unele alte jocuri populare includ:
  • "Spionez,"În cazul în care un jucător descrie un obiect în sau în jurul vehiculului, iar celelalte presupuneri ce este.
  • "20 de întrebări,"În cazul în care jucătorii primesc fiecare să ceară până la 20 de întrebări da sau nu pentru a le ajuta să ghicească numele unei persoane, a unui loc sau a unui obiect.
  • "Ai prefera,"Care implică un jucător care numind două scenarii diferite, iar ființa forțată să aleagă pe care o prefera.
  • "Șase grade de separare,"În cazul în care un jucător numește un film aleatoriu, iar celălalt trebuie să conecteze un actor dintr-o serie de alte filme până când ajung înapoi la actorul inițial.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 10
    6. Vorbiti unul cu celalalt. Profitați de acest timp pentru a recupera ceea ce se întâmplă în viața tuturor sau doar discutați despre nimic, în special pentru a ucide timpul. Veți împărtăși un spațiu mic timp de ore, așa că gândiți-vă doar ca o sesiune de hangout.
  • Du-te în jurul mașinii și au toată lumea să povestească cea mai bună glumă sau să împărtășească o poveste amuzantă despre ceva ce sa întâmplat cu ei.
  • Notați câteva întrebări provocatoare de gândire pe care le puteți utiliza ca starters de conversație dacă nu mai aveți lucruri de vorbit despre.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind tehnologia pentru a vă menține ocupat
    1. Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 11
    1. Ascultă muzică. Sincronizați melodiile preferate la iPod sau dispozitivul mobil, astfel încât să le puteți scoate în orice moment în timp ce sunteți în mișcare. De asemenea, puteți utiliza programe cum ar fi Spotify, iTunes sau Pandora pentru a transmite un catalog aproape nesfârșit de hituri. Dacă ați pornit radioul, asigurați-vă că este ceva ce toată lumea din mașină poate fi de acord.
    • Asigurați-vă că ați așezat o pereche de căști în punga dvs. - fără ele, ați putea avea probleme cu privire la muzica dvs. sau să riscăm să vă deranjezi colegii de pasageri.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 12
    2. Urmăriți un film sau un spectacol de televiziune. Datorită tehnologiei moderne, acum este posibil să vă bucurați de programele dvs. preferate de la aproape oriunde. Utilizați smartphone-ul sau tableta pentru a avansa titluri de la netflix, hulu sau aplicații similare. Ai putea chiar să dețineți o petrecere privată de vizionare pentru oamenii din spatele scaunului din spate!
  • Asigurați-vă că toți ceilalți primesc șansa de a alege ceva pentru a viziona un dispozitiv comun.
  • Dacă recepția de date sau Internet este o problemă, investiți într-un DVD player portabil pe care îl puteți potrivi în bagajele dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 13
    3. Text prietenii tai. Trimiteți mesaje către echipajul dvs. acasă și lăsați-i să știe cum se formează călătoria dvs. Acest lucru vă va permite să rămâneți conectați în timp ce ați plecat.
  • Aceasta va fi doar o opțiune atunci când sunteți în zone cu acoperire decentă a celulelor.
  • Nu uitați să împachetați un încărcător suplimentar (sau mai bun, un încărcător de mașină), astfel încât să puteți da telefonului un suc de ori de câte ori vă opriți.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 14
    4. Distribuiți-vă experiențele pe social media. Păstrați-vă urmașii să vă informați despre modul în care călătoria dvs. merge prin postarea pe Facebook, Twitter sau Instagram. Luați ceva timp în fiecare zi pentru a încărca fotografii, actualizări de stare și chiar și recenzii ale restaurantelor, muzeelor ​​și atracțiilor celebre. Este o modalitate bună de a vă documenta călătoriile, de asemenea, rămâneți conectat la orice altceva care se întâmplă în cercul dvs. social în timp ce sunteți departe.
  • Veniți cu un hashtag unic pentru vacanța dvs. pentru a vă organiza toate postările relevante sub o singură etichetă.
  • Asigurați-vă că ați pornit și setările de localizare ale dispozitivului. Acest lucru va permite adepților dvs. să vadă toate locurile pe care le-ați vizitat.
  • Metoda 4 din 4:
    Bucurați-vă de călătoria dvs
    1. Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 15
    1. Întocmește un itinerar de vis. Puneți împreună o listă de lucruri pe care doriți să le vedeți și faceți atunci când ajungeți la destinație. Apoi, alegeți unul sau două dintre aceste elemente și vedeți dacă le puteți face o realitate. Cu un pic mai scurt, veți fi mai bine pregătiți să profitați din plin de timpul de nefuncționare.
    • Nu vă limitați - aventura dvs. perfectă ar putea include ceva de la înot cu delfinii pentru a participa la un festival de muzică pentru a face drumeții cel mai înalt vârf al unui interval de munte.
    • Luați bugetul și lungimea călătoriei dvs. în cont atunci când vă formați planurile - probabil că nu veți avea timp sau bani pentru a merge parasailing, faceți niște snorkeling, învățați cum să urcați de rock, și să vizitați întregul oraș într-o vacanță de weekend.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 16
    2. Fa poze. Începeți să documentați experiențele pe drum. Păstrați un ochi pentru repere interesante sau vederi pitorești de-a lungul modului în care credeți că ar face un fundal izbitoare pentru fotografiile dvs. Dacă nu este chestia ta, ai putea, de asemenea, doar să strige câțiva sfaturi cu prietenii sau frații să râdă mai târziu.
  • Fotografii aspiranți pot dori chiar să investească într-o cameră dependentă de a lua capturi de înaltă calitate pe care le pot scana mai târziu.
  • Compilați un scrapbook digital pentru a comemora vacanța dvs. și a împărtăși momentele preferate cu prietenii și familia când vă întoarceți.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 17
    3. Citiți unde mergeți. Dacă ați îndreptat un loc, nu ați mai fost niciodată înainte, faceți ceva timp pentru a cerceta un pic despre istoria, geografia și cultura sa. De obicei, puteți găsi o mulțime de informații interesante în cărți de călătorie, hărți rutiere sau broșuri de zonă sau pur și simplu prin efectuarea unei căutări rapide pe Internet.
  • Faceți o listă a faptelor pe care le-ați învățat și le folosiți pentru a vă urmări prietenii sau familia.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 18
    4. Luați privirile de-a lungul drumului. Aflați ce fel de repere locale sunt în apropiere și construiți un cuplu de opriri suplimentare în timpul dvs. de conducere pentru a vă uita mai atent. Există formațiuni geografice uimitoare, fenomene naturale care inspiră, și atracții curioase de drumuri pentru a fi găsite aproape peste tot pe pământ. Văzând câteva dintre aceste lucruri cu ochii voștri, vă poate face vacanța mult mai memorabilă.
  • Consultați literatura de călătorie pentru a obține o idee despre ceea ce există pentru a vedea că sunteți în jurul vostru.
  • Rețineți că este posibil să nu puteți face prea multe opriri dacă arată că vor face ca să cadă în spatele programului.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 19
    5. Cereți să faceți un pitstop dacă începeți să vă mișcați. O pauză ocazională de la conducere va da tuturor în mașină o șansă să meargă la baie și să-și întindă picioarele. După aceea, veți simți tot ați reîmprospătat și gata să vă abordăm restul călătoriei.
  • Trageți-vă la stațiile de umplere, mai degrabă decât oprirea de odihnă. Acolo, veți putea să luați o mușcătură pentru a mânca și a stoca pe consumabile. Opririle de odihnă nu au prea multe de oferit altele decât băile.
  • Este o idee bună să folosiți toaleta în timp ce puteți, chiar dacă simțiți că nu aveți nevoie. Nu știți niciodată când veți opri din nou.
  • Imagine intitulată Deal cu o călătorie lungă de vacanță (adolescenți) Pasul 20
    6. Profitați la maximum de unitate. Încercați să păstrați o atitudine pozitivă față de situație. Plimbările cu mașini lungi nu sunt prea distractive pentru nimeni, dar sunt deosebit de insuportabile atunci când toată lumea din mașină este într-o stare proastă. La urma urmei, ai șansa de a lua o vacanță interesantă cu oamenii cei mai apropiați de dvs. - ce ar putea fi mai bine?
  • Nu simți că trebuie să umpleți întotdeauna tăcerea. Uneori, o mică pace și liniște este exact ceea ce are nevoie toată lumea.
  • sfaturi

    Obțineți o mulțime de odihnă noaptea înainte de a pleca. Un pui de somn scurt într-o mașină bumpy nu este un substitut pentru un somn bun de noapte.
  • Luați toate ocaziile pe care le puteți păstra dispozitivele electronice percepute.
  • Va trebui să aveți o licență de conducere valabilă dacă intenționați să faceți orice conducere.
  • Dacă vă simțiți că ați primit Carsick, încercați să vă uitați drept în față.
  • Întotdeauna stați hidratat.
  • Dacă vă simțiți ca și cum ați putea arunca, încercați să respirați și să ieșiți. Dacă acest lucru nu ajută, este foarte probabil că veți arunca de fapt, asigurându-vă că aduceți o pungă de boală.
  • Descărcați filme și serii pe care îl urmăriți pe Netflix înainte de a pleca pentru călătoria dvs., astfel încât să nu utilizați date.
  • Aduceți o mulțime de gustări, astfel încât să nu vă fie foame.
  • Încercați să nu vorbiți tot timpul, unii oameni ar putea încerca să doarmă, iar șoferul și alți pasageri ar putea dori o pace și liniște.
  • Încercați să nu puneți întrebări care să vă deranjeze părinții sau pe alții în mașină.
  • Aduceți un sistem portabil de joc ca un comutator Nintendo. Și să o perceapă în mașină, puteți obține unul din acele lucruri care au o priză de trei orificii, precum și un port de încărcare a telefonului și conectați-l la mașina dvs. Ele vin adesea ca brichete.
  • Dacă aveți Netflix, descărcați un film pentru a viziona noaptea înainte. În acest fel, puteți viziona un film fără a vă ocupa datele.
  • Avertizări

    Faceți tot ce este mai bun pentru a nu supăra șoferul sau oricine altcineva în mașină. Nervii nervoși pot aduce cu adevărat starea de spirit în jos.
  • Urmăriți cât de mult beți în timp ce pe drum. Dacă o exagerați, veți fi forțați să faceți mai multe opriri frecvente.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar