Cum să bateți crush bandy fără a plăti nimic

Cârbul de bomboane poate fi o mulțime de distracție.Poate fi chiar dependentă.În timp ce jocul este gratuit de descărcare și de a juca, vă permite să achiziționați bare de aur cu bani reali pe care îi puteți utiliza pentru a cumpăra power-up-uri și vieți suplimentare pentru a vă ajuta să bateți nivelurile mai dificile.Dacă doriți să jucați fără plată, va trebui să așteptați să câștigați mai multe vieți atunci când se termină sau ați putea cumpăra mai multe vieți cu bare de aur.De asemenea, puteți câștiga power-up-uri pentru a vă ajuta să bateți nivelurile mai dificile.Thiste parere cum să fii nivele de zdrobire pentru bomboane.

Pași

Metoda 1 din 4:
Umplerea vieții
  1. Imagine intitulată Beat Crush Bandy fără a plăti nimic Pasul 1
1. Vedeți vieți. Sunteți alocat doar cinci vieți maxim la un moment dat. Numărul de vieți rămase este afișat în partea stângă sus a ecranului principal al jocului în interiorul pictogramei care seamănă cu o inimă. Un timer de numărătoare inversă de la 30 de minute este afișat lângă el, care vă oferă o idee despre cât timp este lăsat înainte ca o altă durată de viață să fie adăugată.
  • Imagine intitulată Beat Crush Bandy fără a plăti nimic Pasul 2
    2. Așteptați 30 de minute. Este nevoie de 30 de minute pentru a umple o viață. Dacă ați consumat deja toate cele cinci vieți într-o singură mișcare, trebuie să așteptați cel puțin 30 de minute pentru a relua o viață. Mai bine, lăsați jocul singur timp de cel puțin două ore și jumătate pentru a obține un set complet de cinci vieți.
  • Puteți păcăli jocul să vă oferim mai multe vieți prin setarea timpului înainte de telefon sau pe tabletă.
  • Imagine intitulată Beat Bomboane Crush fără a plăti nimic pasul 3
    3. Intreaba prietenii. Coldy Crush poate fi integrat cu contul dvs. Facebook. Nu este necesar să o jucați, dar va face ca întreaga experiență de joc să fie mai ușoară și mai bună. Dacă vă aflați din viață și doriți să continuați să jucați, puteți cere unui prieten Facebook care joacă și jocul. Oferind unui prieten o viață unui prieten este gratuită.
  • Atingeți pictograma care seamănă cu o inimă. O fereastră va apărea cu timpul rămas până când este generată o viață următoare. Mai jos este bannerul "Prieteni" cu logo-ul Facebook.
  • Apăsați pe acest banner pentru a pune câțiva prieteni Facebook pentru vieți.
  • Atingeți butonul "Adresați-vă prietenilor" din fereastra următoare și lista de prieteni va fi afișată. Pur și simplu atingeți semnul plus alături de fiecare pentru a solicita viață. Un prieten vă poate da doar o viață o dată pe zi, așa că faceți numărul.
  • Atingeți butonul Trimitere odată făcut pentru a trimite cererile.
  • Imagine intitulată Beat Bomboane Crush fără a plăti nimic pasul 4
    4. Da vieți prietenilor. Un pic Quid Pro Quo poate extinde timpul de joc. Din când în când, dați vieți prietenilor dvs. Ei vă pot aminti când este rândul lor să renunțe la viață. Ai fi surprins de cât de mulți dau înapoi.
  • Metoda 2 din 4:
    Obținerea boosterii zilnice gratuite
    1. Imagine intitulată Beat Bomboane zdrobi fără să plătească nimic pasul 6
    1. Deschideți roata zilnică de rapel. Cârbia de bomboane dă un rapel liber. Tot ce trebuie să faceți este să întoarceți roata. Pe ecranul principal al jocului, chiar sub numărul de vieți, este un balon cu o parte dintr-o roată. Atingeți acest lucru pentru a scoate roata zilnică de rapel.
  • Imagine intitulată Beat Crush Bandy fără a plăti nimic Pasul 7
    2. Opriți rotița. Dacă nu ați jucat astăzi, roata se va întoarce. Atingeți butonul "Stop" sub ea pentru a opri rotița rotirii. Turnarea va încetini până când se oprește pe deplin.
  • Imagine intitulată Beat Crush Bandy fără a plăti nimic pasul 8
    3. Revendicați premiul. Oriunde se indică săgeata când se oprește roțile, reprezintă rapelul pe care l-ați câștigat pentru această zi. Fiecare zi este un câștigător, deci nu trebuie să vă faceți griji. Atingeți butonul "Premiul de revendicare" pentru a colecta Booster.
  • Boosterul gratuit va varia.
  • Imagine intitulată Beat Crush Bandy fără a plăti nimic Pasul 9
    4. Utilizați boosters. Chiar înainte de a începe un nivel de joc, aveți o opțiune de a dota unele boostere aplicabile jocului. Aceste boostere vor fi afișate pe partea de sus a butonului "PLAY". Atingeți cele pe care doriți să le utilizați în cadrul nivelului.
  • Numărul de boostere disponibile pe tip este afișat în mod clar.
  • Unele boostere pot fi echipate în cadrul nivelului însuși. Aceste tipuri de boostere pot fi accesate prin atingerea pictogramelor corespunzătoare din partea superioară din stânga a ecranului de joc.
  • Aceste boostere libere sunt limitate, astfel încât le folosiți cu înțelepciune.
  • Metoda 3 din 4:
    Deblocarea mai multor niveluri
    1. Imagine intitulată Beat Crush Bandy fără a plăti nimic Pasul 10
    1. Intreaba prietenii. Odată ce ați ajuns la următorul set de niveluri blocate, nu puteți continua fără a obține biletele necesare. Puteți obține aceste lucruri, întrebându-vă prietenii să vă ajute. Tot ce ai nevoie sunt trei bilete de la trei prieteni.
    • Atingeți butonul "Ask Prieten" atunci când se confruntă cu niveluri blocate, apoi selectați din lista de prieteni.
    • Atingeți butonul "Trimitere" odată făcut pentru a trimite cererile.
    • Nu trebuie să vă limitați cererile la doar trei prieteni, puteți trimite la cât doriți. Acest lucru vă va primi probabil biletele necesare mai repede.
  • Imaginea intitulată Beat Crush Bandy fără a plăti nimic Pasul 11
    2. Vizualizați starea biletului. După ce ați trimis cererile dvs., puteți vedea cât de multe bilete ați primit și de la care ating pictograma trenului, care servește ca poarta pentru următoarele nivele.
  • Imagine intitulată Beat Bomboane zdrobi fără să plătească nimic pasul 12
    3. Continuați la nivelurile următoare. Odată ce toate biletele au fost primite, următoarele niveluri vor fi deblocate și veți fi aduse la următoarea. Continua sa joci.
  • Repetați pașii spre deblocarea nivelurilor atunci când ați ajuns la următoarea poartă blocată.
  • Metoda 4 din 4:
    Stabilind timpul pentru a obține mai multe vieți
    1. Imagine intitulată Beat Bomboane zdrobi fără să plătească nimic pasul 12
    1. Deschideți meniul Setări de pe telefon.Dacă rămâneți în afara vieții și doriți să continuați să jucați, puteți păcăli jocul să vă oferim mai multe vieți prin stabilirea timpului de pe telefonul dvs.Pentru a face acest lucru, deschideți meniul Setări de pe telefon.Pe Android, este o pictogramă care seamănă cu o unelte.Pe iPhone, este o pictogramă care seamănă cu două unelte.
  • Imagine intitulată Beat Crush Bandy fără a plăti nimic Pasul 13
    2. Atingeți căutarea
    Imagine intitulată Android7search.jpg
    pictograma.Deoarece meniul Setări este diferit de un model de telefon la următorul, cel mai simplu mod de a găsi setările de dată și oră este să utilizați funcția de căutare.Este pictograma care seamănă cu o lupă.Pe Android, este în colțul din dreapta sus al meniului Setări.Pe iPhone, este bara de căutare din partea de sus a meniului Setări.
  • Imagine intitulată Beat Crush Bandy fără a plăti nimic Pasul 14
    3. Tip Data În barul de căutare.Acest eveniment pentru meniul de dată și oră din meniul Setări.
  • Imagine intitulată Beat Bomboane zdrobi fără să plătească nimic pasul 15
    4. Atingeți Data și ora sau asemănător.Acest meniu poate fi etichetat diferit în funcție de modelul dvs. de telefon.Atingeți opțiunea care vă permite să modificați data și ora pe telefon.
  • Imagine intitulată Beat Crush Bandy fără a plăti nimic Pasul 16
    5. Opriți funcția Automat Data și Time Set.Cele mai multe telefoane au opțiunea de a seta automat data și ora utilizând conexiunea la rețea.Trebuie să dezactivați acest lucru pentru a seta timpul înainte.Atingeți comutatorul de comutare de lângă "Setați automat", "Data și ora automată" sau ceva similar pentru a dezactiva funcția de setare automată a timpului
  • Imagine intitulată Beat Bomboane Crush fără a plăti nimic Pasul 17
    6. Atingeți opțiunea pentru a seta data și ora.Pe Android, acesta este de obicei un buton care spune Regleaza ora sau ceva similar.Pe iPhone, este barul cu data și ora din partea de jos.
  • Imagine intitulată Beat Crush Bandy fără a plăti nimic Pasul 18
    7. Setați ora la două ore și jumătate.Pentru a obține cele cinci vieți complete completate, trebuie să setați data și ora înainte cu două ore și treizeci de minute sau mai mult.Glisați în sus și în jos în orele și minutele în timp pentru a regla timpul sau pentru a utiliza tamponul de numere pentru a introduce în noua dată.Atingeți Terminat sau Salvați Când ați terminat.
  • Imagine intitulată Beat Bomboane Crush fără a plăti nimic Pasul 19
    8. Întoarceți-vă la jocul de crăpătură de bomboane.După ce ați pus timpul înainte, veți observa că viața voastră au fost completați.Dacă nu mai aveți loc din nou, ați stabilit din nou timpul înainte.
  • Când doriți să returnați timpul la normal, mergeți înapoi în setările de dată și oră de pe telefon și să activați funcția de timp și dată automată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar